Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Te imbratisez sa ai o seara frumoasa Bela

http://img5.dreamies.de/img/706/b/y8dyk89jgy4.jpg

Gata cu treaba , fugutza la tv...
Rotty_
Postat pe 25 Aprilie 2015 19:13
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 19:13:09Te imbratisez sa ai o seara frumoasa Bela

http://img5.dreamies.de/img/706/b/y8dyk89jgy4.jpg

Gata cu treaba , fugutza la tv...

La fel si de aici,imbratisari prietenesti si urari pentru o seara linistita si frumoasa,Rotty,ne vom citi maine,cu voia Domnului!!! Ma indrept vertiginos catre baie ,pentruun dus fierbinte,dupa care,voi trece la vizionarea unui film,sper sa nu adorm,am antecedente!!! Gata cu ziua de astazi,imi ajunge!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2015 19:17
http://www.trilulilu.ro/muzica-dance/sosesc-de-fiecare-data-cu-un-gand-curat-cu-putina?playlist=colectie-muzica-mea-1334
Fulg-de-nea
Postat pe 26 Aprilie 2015 03:24
..... .salut si pup prietenii....
Fulg-de-nea
Postat pe 26 Aprilie 2015 03:26
si ascult privighetoarea..ador cantul ei..ma las purtata de el..pana imi ameteste simturile..sa ma las?
...o zi buna prieteni..
Fulg-de-nea
Postat pe 26 Aprilie 2015 03:30
Da` esti matinala rau Fulguletz. Zi buna si tie.
Buna dimineata !

http://img12.dreamies.de/img/570/b/z6yro6cfbug.gif
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 08:14
"Suntem at�t de prinsi cu ceea ce avem de f�cut sau cu ceea ce n-am f�cut noi sau altii, cu ceea ce n-a mers sau cu ceea ce va fi, �nc�t uit�m de puterea lucrurilor simple, precum un... Multumesc.
C�t de des multumesti pentru o nou� zi pe care ochii t�i au avut sansa s-o vad�?
C�nd primesti ceva gratuit de la cineva care e primul t�u g�nd? Cum s� faci s� nu r�m�i dator sau spui pur si simplu "multumesc" cu z�mbetul pe buze.
Oare cum ar fi s� �nlocuiesti g�ndurile de genul �Ce e de f�cut� sau �Ce lipseste� cu o atitudine de multumire pentru ceea este �n prezent �n viata ta?
Mult timp nu am �nteles profunda semnificatie a acestui "multumesc". �nc� din copil�rie multi dintre noi l-am perceput ca pe o obligatie, o datorie ce tine de amabilitate pentru a fi acceptat �n societate, �ntruc�t asa am fost educati. Din p�cate nu ne-a �nv�tat nimeni s� multumim cu inima.
�n spatele unui simplu �multumesc� st� inima ta. Dac� multume�ti cu ochii �n p�m�nt sau uit�ndu-te �n alt� parte, ar�ti c� inima ta e �nchis�, c� nu e preg�tit� s� primeasc�.
Multumesc e doar un cuv�nt, dar poate fi extraordinar de puternic dac� �l �nc�rc�m cu energia recunostintei. Aceast� energie nu tine cont de obstacole, de ceea ce e posibil sau imposibil, mut� muntii din loc, r�scoleste si aseaz� lucrurile astfel �nc�t circuitul a d�rui � a primi s� fie realizat.
Astfel, atunci c�nd esti recunosc�tor din inim�, se �nt�mpl� ceva minunat, asemenea aparitiei soarelui si a curcubeului dup� furtun�. Ceea ce dai ti se �ntoarce, ceea ce ai se �nmulteste, ceea ce atingi cu iubire creste."___"Puterea unui "MULTUMESC"!"____Adela Moldovan

Buna Duminica sa aveti ,doamnelor si domnilor,buna dimineata!!! Dragilor,daca puteti sa faceti ceva folositor sufletului vostru,este tocmai aceasta manifestare a recunostintei prin acel simplu,delicat,dar puternic "Multumesc",spus cu toata inima!!!Multumiti Domnului pentru fiecare zi daruita!!Multumiti oamenilor dragi, pentru ca va iubesc!!Multumiti prietenilor ,pentru ca va inteleg si sunt alaturi de voi!!Multumiti oamenilor,ca un semn al tolerantei si intelegerii!!Multumiti fiintei iubite pentru dragostea impartasita!!Multumiti copiilor vostri,pentru ca va invioreaza zilele si v-au dat inca un scop in viata!!!Multumiti acestei zile,caci o veti trai cu toata fiinta voastra!!Pace voua,fiti vinecuvantati!!_EU

ON___Imi beau cafeluta de Duminica!!Ziua de relaxare totala ma asteapta!!

Pentru voi,numai bine si o zi cat mai insorita si blanda!!

http://www.youtube.com/watch?v=JEQwE2iI7vA
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:16
http://www.youtube.com/watch?v=EurSaPxrmH0
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:18
Insorita nu-i , sper macar sa fie relaxanta. Multumesc ca m-ai salutat Bela. Ma simt nemaipomenit.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:23
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 10:23:54Insorita nu-i , sper macar sa fie relaxanta. Multumesc ca m-ai salutat Bela. Ma simt nemaipomenit.

Offfffffffffff,nu ai rabdare deloc,am avut putina treaba in frigider!!!! Buna dimineata,Rotty,iarta-ma ca nu ti-am vazut salutul matinal!!!! Nu ai soare astazi?????
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:26
Mi-e dor de prim�vara din mine
Mi-e dor de �nfrunzirile tale
Descul i fl�m�nd de verde mi-e dor s�-mi ning� salc�mii
Peste genunchii p�m�ntului ca i cum doar
Inorogii de ploaie ar mai putea galopa
Prin lutul maidanului
i numai Dumnezeu ar mai ti s�-mi citeasc� sufletul obosit
De at�ta iarn�.
Mi-e dor, at�t de dor de prim�vara din mine
Pe c�nd �mi ard singur�t�ile �n palmele cerului...
Doar tu le numeti apusuri.!_____Florina Cojocaru

Pentru aceasta dimineata,armonii pline de poezie si muzica!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oK06V4g1yUM
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:29
De la: kudika_15804, la data 2015-04-26 10:29:03

Nu,nu ma enervez,doar corectez!!!

Mi-e dor de Prim�vara din mine
Mi-e dor de �nfrunzirile tale
Descult si fl�m�nd de verde mi-e dor s�-mi ning� salc�mii
Peste genunchii p�m�ntului ca si cum doar
Inorogii de ploaie ar mai putea galopa
Prin lutul maidanului
Si numai Dumnezeu ar mai sti s�-mi citeasc� sufletul obosit
De at�ta iarn�.
Mi-e dor, at�t de dor de Prim�vara din mine
Pe c�nd �mi ard singur�t�tile �n palmele cerului..
Doar tu le numesti apusuri.!_____Florina Cojocaru

kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:32
De dimineata a fost innorat rau de tot si a plouat marunt , dar acum parca s-a mai luminat putin. Neata Bela.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:41
"Nu exist� garan�ii, �n via�� ... cu excep�ia faptului c� totul se �nt�mpl� din cele mai �nalte �i �ntemeiate ra�iuni ale lui Dumnezeu.

Dac� ai nevoie s� �tii c� totul "se va rezolva" ori "va fi bine", �nainte de a te aventura, de a face saltul,atunci nu te vei mai �ncumeta vreodat�, la ceva.

�i totu�i, "a te av�nta", "a face pasul" este cea mai mare �nc�ntare,cea mai intens� emo�ie �i cea mai grandioas� aventur� a vie�ii.
Nu �i-o refuza! Haide! D�-i drumul! Ai �ncredere c� Via�a ��i va aduce beneficii, orice s-ar �nt�mpla!"_____Neale Donald Walsch

Nimic nu este la intamplare in aceasta lume si fiinta umana este supusa marilor incercari tocmai pentru a parcurge toate etapele vietii,indiferent de rezultatele obtinute!!!Faceti parte din marele plan al Creatiei,fiecare dintre voi este pionul,Regele,Regina,calul al marelui joc de sah,care este viata insasi!!!Fiti convinsi ca tot ce ganditi si faceti nu este intamplator,totul este ca fiecare om sa isi canalizeze vointa ,numai spre realizarea lcrurilor bune,benefice lui si celorllati!!Viata incita omul,dar omul este stapanul vietii si nu invers!!Fiti temerari in actiunile voastre si aveti incredere in lucrul bine facut!!!O Duminica frumoasa si linistita tuturor!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=8whLZE5ZELI

kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:50
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 10:41:41De dimineata a fost innorat rau de tot si a plouat marunt , dar acum parca s-a mai luminat putin. Neata Bela.

Iti trimit o parte din soarele din Bucuresti,sper sa ajunga nevatamat la tine!!! Vremea de astazi face toate paralele!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 10:52
Cred ca s-a pierdut pe drum (soarele), ca iarasi s-a innorat.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 11:27
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 11:27:19Cred ca s-a pierdut pe drum (soarele), ca iarasi s-a innorat.

Sa ai soare in inima,Rotty,asta este important!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 11:44
http://www.youtube.com/watch?v=ejHPt8flOG8
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 11:47
Astazi si acolo e cam cu nori.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 11:52
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 11:52:09Astazi si acolo e cam cu nori.

Rotty,indiferent care sunt cauzele,nu intru in detalii,sper sa treci peste toate,cu optimism si veselie,asa cum te stiu ca o faci in mod curent!!! Viata inseamana si asa ceva,iti sunt alaturi!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 11:59
Merci mult. Lasa ca trece.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:07
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 12:07:09Merci mult. Lasa ca trece.

Nici nu gandeam ca va fi altfel!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:08
Cred ca a ajuns ceva soare de la tine. Ma duc sa vad ce-mi fac inaripatele....In orice caz , Valentino a fost ieri de groaza. Nici azi nu e mai bine. Canta-n draci , de mi-a enervat vecinii. De acolo mi se trage....M-am certat cu toata lumea incercand sa-l apar. Am ajuns sa caut pe net solutii si am ajuns sa aflu ca si galinaceele intra primavara in calduri. Cocosii canta mai mult incercand sa-si revendice teritoriul ...dar asta cu cine se cearta , ca-i singurul cocos din zona.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:20
"Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti,in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce poate da,fiindca nu stii niciodata cand va cade cortina."____Sandra Brown

Dragilor,atat timp cat puteti transforma fiecare moment al vietii intr-o mica sau mare bucurie,totul este perfect,caci ,trebuie sa stiti cu totii ca,bucuriile ni le facem singuri,viata oferindu-ne,doar cadrul potrivit!!!Sa aveti o dupa amiaza pe placul vostru,este Duminica,zi dedicata intregirii familiei si bucuriei sufletesti!!!Viata este acel fir de ata extrem de subtire,care ne uneste cu Vesnicia,totul este sa facem tot posibilul sa nu rupem acea ata,ci sa o lasam sa ne sustina pana la final!!!Buna amiaza si amiaza excelenta tuturor!!__EU

Pentru orele dupa amiezii,fiti fericiti!!

http://www.youtube.com/watch?v=-8t4Xkf_1KE&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:25
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 12:20:40 Cred ca a ajuns ceva soare de la tine. Ma duc sa vad ce-mi fac inaripatele....In orice caz , Valentino a fost ieri de groaza. Nici azi nu e mai bine. Canta-n draci , de mi-a enervat vecinii. De acolo mi se trage....M-am certat cu toata lumea incercand sa-l apar. Am ajuns sa caut pe net solutii si am ajuns sa aflu ca si galinaceele intra primavara in calduri. Cocosii canta mai mult incercand sa-si revendice teritoriul ...dar asta cu cine se cearta , ca-i singurul cocos din zona.

Asa te vreau!!! Valentino este un cocos special,nu ai ce sa-i faci!!!! El nu se cearta cu nimeni,este doar vesel ca este singurul barbat veritabil din zona cu galinacee!!!! Rotty,daca este sa privim problema cu seriozitate,nu stiu cat permite zona ta de locuit sa cresteti pasari,tu cunosti problema,mult mai bine ca mine!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:28
http://www.youtube.com/watch?v=WIoPIBl_1Cg
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:30
Pentru cei care iubesc poezia,gand senin ,din partea mea!!

Te astept...

Te astept,iubite,in anotimpurile mele,
In rasaritul pardalnicelor Veri si-n Toamne reci,
Inmanusat fiind cu iernile de gheata si rebele!

Dar,acum este iarasi Primavara!!
Hai sa inflorim pocnind in muguri de fiori
Pe ramurile inverzite,parasite de dureri
Ale iubirii de alta data...
Si pentru prima oara,
Tese-mi din lacrimi panze cu valatuci de nori
Pe cerul colindat de carduri de cocori!

Te astept atipind in marea de iarba
Incoltita in pamantul abatut,razvratit,
Mustind,vibrand in dorinta de viata
A noptilor noastre cu miros de fan necosit.
Te astept muscand din tarana ,ce geme sub ploi,
Cu gura-mi coapta cautandu-ti trupul golas
Si ochii instrainati,pe-amandoi..
Cu buzele,chipu-to marmorat,strivindu-l,
Sub povara imbratiasrilor tale facandu-mi salas,
Ropotele repezi imi acopera gandul,sufocand timpul,sugrumandu-l...

Te astept,iubite,in visul salbatic,
Ca un manz neimblanzit in buiestru,ce-si rupe zabala
Dorind Primavara spumegand frenetic!!!

Te astept in murmur de ape adanci,
In susur de izvoare,in sipote de rauri pierdute in lunci,
Pe tarmuri,sarutand marea sau departe de lume
In icoane sihastre sapate in stanci!

Te astet in zorii diminetilor Primaverii mele,
Cand trunchiul tomnaticei nopti imi toarna pe gene
Pulberi argintii,de vise efemere.
Si sa cobori,iubite,pe gatu-mi din alge,
Pe sanii-mi scrobiti sub camasa sumeasa,
Pe coapsele-nfierbantate,pe bratele lungi,
Sa-mi cuprinzi trupul arcuit cu mangaierea-ti nelumeasca,
Ce-mbraca zorii zglobii cu un vesmant de un Alb intens,
In delirul secundelor febrile,dand vietii,anoste pana atunci,un alt sens...

Si te astept,iubite,vino in a mea Primavara,
In parfumul nasterii mele,sa ma descoperi iara....
Sa-mi faci baldachin din curcubeu de petale
Si din ale tale saruturi ametitoare
Sa-mi impletesti poteci de dor prin iarba cruda si moale....!!!__EU

Enjoy this song!!!"Hero"!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BsvYT8QZRjE

kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:39
Nu te opreste nimeni sa cresti gaini.In ce priveste cocosii , depinde de cat de galagiosi sunt , iar vecinii cat de intelegatori. Daca se ajunge la reclamatii , va trebui sa renunt la el. Vezi ? Tocmai asta nu vreau , pentru ca imi e drag de el.
Rotty_
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:40
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 12:40:05Nu te opreste nimeni sa cresti gaini.In ce priveste cocosii , depinde de cat de galagiosi sunt , iar vecinii cat de intelegatori. Daca se ajunge la reclamatii , va trebui sa renunt la el. Vezi ? Tocmai asta nu vreau , pentru ca imi e drag de el.

Trimite-l la Bucuresti,sa vezi ce concert incing cu el aici!!!O sa facem intrecere,care este "cel mai tare" in gura!!!! Cred ca o castig,caci daca incep,...nu ma mai opreste nimeni,noroc ca nu am competitori in preajma!!!!! Rotty,vei vedea cum vor decurge lucrurile!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:43
With or without you!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 26 Aprilie 2015 12:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AM O INTREBARE!!! 4 De la: Barbie30 19 Octombrie 2010 19:36
vacanta marea neagra 1 De la: anca_leuca 14 Iunie 2010 15:24
Ce faci in acest moment!? 163289 De la: kudika_1044463 3 Ianuarie 2023 12:39
unde sunt afisati castigatorii ? 2 De la: OanaTrifu 31 Octombrie 2008 14:33