Mai multe
Vezi daca ai papat ce aratoasa esti si ce spor ai ? http://media1.onsugar.com/files/2013/11/08/939/n/1922195/edb19c3fec6dd43d_2_broke_girls.xxxlarge.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 09:26 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 09:26:56Vezi daca ai papat ce aratoasa esti si ce spor ai ? Da,da,imi bate vantul printre pletele valvoi!!!!!O sa iasa o mancareeeeeeeeeeeee de zile mari!!!! Adevarul este ca vremea este superba,ceea ce imi da un tonus bun,ma simt bine,deci si treburile vor fi facute asa cum trebuie!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 09:29 |
||
|
Bucura-te de dimineata senina atunci... http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2010/333/c/0/spring_scene_by_itzikgur-d33up73.jpg Eu ma pregatesc sa fug la macelarie , cai cam tarzior. Las deschis , ca nu cere de mancare.
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 09:34 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 09:34:16Bucura-te de dimineata senina atunci... Multumesc,asemenea!!! Fuguta,profita de timpul disponibil!!! Si eu ,la fel,las siteul in bara,ne vom reciti,Rotty,in pauze!!! Spor!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 09:48 |
||
Nu mai zic nimic de pauze. Sunt echipata , am fugit.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 10:16 |
||
Bela ! Gata supa ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:04 |
||
|
"Iubirea este puterea de a r�m�ne �mpreun�, de a trece prin toate, indiferent de valurile vie�ii. �n povestea de iubire �ncape totul, a�a cum cerul acoper� �ntreg p�m�ntul, chiar �i acolo unde este de�ert sau ghea��... O iubire care nu risc� nimic, care nu rabd� nimic, care nu sufer� nimic, nu valoreaz� nimic."___Hrisostom Filipescu Buna amiaza sa aveti,dragilor,este o vreme ,care da culoare acestei Sambete!!!Sa fie dupa frumusetea voastra si a inimii voastre,dupa gingasia sufletului dornic de iubire!!!Cand iubiti,pretuiti sufletul,care vi s-a daruit,care v-a dorit si care va este devotat,nu risipiti gesturile de tandrete pe fericiri efemere,caci ce s-a consumat,se transforma in trecut si devine irepetabil!!!O dupa amiaza relaxanta si plina de iubire!!!!__EU On__O mica pauza,caldura din bucatarie mi-a pus capac!!! Pentru aceasta dupa amiaza,soare si multa,multa lumina in suflet!! http://www.youtube.com/watch?v=uXM3lt3su5c&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=j40uT3_zoLU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:11 |
||
Io te-am intrebat mai sus de supa , nu de iubire !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:14 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:04:47Bela ! Gata supa ? Am terminat de gatit!!! Acum cateva clipe am turnat zeama de la piftie in vase,astept sa se raceasca sa pot pune castroanele la rece!!! Mor de cald!!!! Toata casa miroase a usturoi!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:14 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:14:38 Iubirea vine dupa supa,nu merge cu burtica goala!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:16 |
||
Always with you!!! http://www.youtube.com/watch?v=svv9ROjidO4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:17 |
||
...Si dupa o portie generoasa de chiftelute. Sau crezi ca apoi imi mai arde de iubire ...sau de somn ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:21 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:21:25...Si dupa o portie generoasa de chiftelute. Respecta ordinea:Papat,iubit,somnic!!!!Haaaaa!!! Cam cate chiftelute ai facut,ai????? Eu am facut piftie pentru tot neamul!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:27 |
||
Lasa ca si eu am facut chiftelute sa se sature toata strada .
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:31:37 Dam de pomana,Rotty,nu-i bai!!! Eu,cel putin,nu stiu cum de iese mai mult decat am calculat,cum fac,cum nu fac,mereu imi ies portii in plus!!!!Fiica mea imi spune ca nu stiu sa fac mancare putina,ca am ramas axata pe gatitul din perioada in care toti copiii erau mici si locuiau la mine!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:40 |
||
Crezi ca numai tu ? Eu habar nu am sa fac o ciorba intr-o oala de doi litri. Si nu am avut familie mare niciodata.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:43 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:43:40 Cand gatesti putina mancare,nu iese gustoasa,stiu asta,am experimentat!!!! Asta este,Rotty,dam iama in oale,caci nu am gatit sa ne uitam la oale si cratite,nu?????Eu voi ataca o farfurie cu supa ,caci mi s-a lipit stomacelul de sira spinarii!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:48 |
||
Pofta buna . Eu beau o cafea cu fiul meu , ca tocmai a venit. |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 13:50 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 13:50:09Pofta buna . A treia pe ziua de astazi,nu???? Sa fie cu voie buna,Rotty!!! Cat timp discuti cu fiul tau,voi papa "luch-ul",dupa care voi trece la curatenie,dar voi fi si pe aici,Rotty!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 13:56 |
||
Si pe mine ma asteapta aspiratorul mai apoi...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 14:06 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=KMjRCKfjtIY&index=3&list=RDsvv9ROjidO4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 14:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 14:06:05Si pe mine ma asteapta aspiratorul mai apoi... Incet si cu rabdare,dar sigur le vom face pe toate,bine ca am terminat bucatareala!!! Sa fie spor in buna executie,Rotty!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 14:08 |
||
|
Mai apoi o sa ma bucur de o carte... http://mamietitine.m.a.pic.centerblog.net/ATT0001515_1.jpg ...De n-oi adormi.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Aprilie 2015 14:17 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-25 14:17:48Mai apoi o sa ma bucur de o carte... Bun asa!!!! Eu,poate,voi vedea un film,in functie de cat de repede voi termina curatenia in casa!!! Doar este weekend,nu????? Asa sa fie,dar ne mai aruncam ochisorii si pe aici!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 14:24 |
||
|
S�-nflorim rug�ciune Din uitate pove�ti tare-a� vrea s� mai fiu Un sur�s, sau un g�nd, dar ��i sunt prea t�rziu... M-am uitat printre vise, bezmetic m-am dus �nspre toamne t�rzii �i nimic nu �i-am spus... Te-am mai prins doar o umbr� �i nu te-ai oprit C�nd �n palm� mi-a pl�ns toamna ta...Pustiit Ai fugit, c� �tiai, c� �i-e iarna �n toi; Eu am vrut s�-�i aduc prim�vara-napoi... Resemna�i ne vom pierde �i vise �i zbor Tu nu vrei, eu nu �tiu s� mai simt un fior... Vor pieri �i culori �i seninul din noi Vor mai ninge t�ceri �i vom pl�nge-am�ndoi... Doar o und� de ape va scrie �n st�nci Un sur�s rupt din tine... �i-n toamne ad�nci M� voi duce s�-ngrop amintirea din noi Tu s� nu ui�i izvorul albastrelor ploi! Cu un sc�ncet m� prinde de m�n� �i hai S�-nflorim rug�ciune-n icoane �i Rai!__Petre Violeta Spring,my love!!! A lovely afternoon!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mVGRlRKXGSw&list=RDsvv9ROjidO4&index=6
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 14:30 |
||
Priviti in jurul si in sufletul vostru,numarati stropii de liniste si beatitudine ,adunati-i si imprastiati-i,ei vor spori frumusetea acestei zile!!Sufletele frumoase si calde trebuie sa si sa se daruiasca implinind voia Lui,caci ce este nascut din lumina,lumina va fi in veci!!!___EU http://www.youtube.com/watch?v=IzHWrDdszvE&list=RDsvv9ROjidO4&index=21 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 15:19 |
||
|
"Cau�i mereu s� ob�ii iubirea de la ceilal�i f�r� s�-�i dai seama c� iubirea nu vine dec�t din propria ta con�tiin��. Ea nu are nimic de-a face cu altcineva. Iubirea vine din dorin�a ta de a nutri g�nduri de iubire, de a experimenta sim��minte de iubire �i de a ac�iona plin de �ncredere �i inspirat de iubire. Sursa iubirii se afl� �n interiorul propriei tale inimi. Nu a�tepta ca al�ii s�-�i dea iubirea de care ai nevoie.Nu �i �nvinov��i pe al�ii pentru c� se re�in de la a-�i d�rui iubire. Tu nu ai nevoie de iubirea lor. Ai nevoie de iubirea ta."______ Paul Ferrini Adevarat!!!!Nu poti astepta,spera iubirea de la ceilati,daca aceasta nu este in interiorul,in profunzimea inimii tale!!!Nu poti astepta daruri de suflet,daca insusi sufletul tau nu este un dar neasemuit pentru fiinta iubita!!!Nu poti astepta iubirea daca nu stii ce inseamna ea si ce poate aduce in sufletul omului!!!Nu poti fi iubire,daca nu vrei sau nu simti ca ai vrea sa fii IUBIRE!!!Nu poti astepta nimic din cele enumerate mai sus,daca asteptarea doare!!Nu poti astepta sa fii "TU",daca nu te regasesti in plenitudinea iubirii!!!Vorbim de acest sentiment,dar,pana la urma,ce este IUBIREA????Personal,consider ca aceasta este LACRIMA SUFLETULUI,atat cea de fericire,cat si cea de tristete,ingemanate intr-o singura inima!!!Iubiti,dragilor,chiar daca doare naprasnic!!!__EU For you,.."Rays of love"!!! http://www.youtube.com/watch?v=JjPzVeIZdAw&index=34&list=RDsvv9ROjidO4 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 15:55 |
||
|
Iata o poveste,care indeamna la introspectie!! Cititi cu atentie si "digerati" mesajul transmis,caci,chair daca nu convine,exprima adevarul!! "Un mare maestru Zen deschide ochii la sfarsitul unei meditatii si vede in fata sa un individ ce-si frangea mainile in tacere, asteptand ca inteleptul sa-l observe. Dupa cateva clipe maestrul il intreaba: � Ce cauti? � Adevarul, preainteleptule. � De ce? � M-am saturat de viata asta. Mereu aceleasi lucruri si mai toate neplacute. Vreau sa aflu, sa stiu, sa devin un initiat sau un intelept. Asa ca tine. Cere orice, pune-ma la incercare, dar invata-ma! � Bine. Uite: intoarce-te acasa, la familia ta. � Da maestre! � Scoala-te maine dimineata, spala-te, mananca apoi pleaca la munca ta! Fa-ti datoria reintoarce-te acasa, odihneste-te. Dupa aceea � �.Ajuta-i pe ai tai, mananca, plimba-te, intoarce-te citeste Sutrele potrivite. Mangaia-ti nevasta si culca-te! Iar de poimane ia-o de la inceput� � Da, maestre, da �.! asta am facut si pana acum ! � Asta s-o crezi tu! A fost macar o singura actiune in viata ta de care sa-ti fi dat seama in timp ce o faceai? Nu. Mereu realizai abia in ultima clipa. Sau si mai rau, dupa. Cand era prea tarziu. Iti doresti sa manaci o mancare buna si te trezesti ca ai mancat-o doar la ultima imbucatura. Si atunci o mesteci, o mesteci incercand sa recastigi placerea pierduta. Iti rascumperi tot ce ai inghitit cu mintea aiurea. Zici ca vrei adevar, initiere, intelepciune. Du-te omule si traieste-ti viata, caci pana acum te-a trait ea pe tine. Fa exact ce ai facut pana acum, dar fii constient. Trezeste-te ! Nu numai cand te scoli dimineata, ci putin cate putin in fiecare din faptele tale. Cat mai devreme. Exact cand faci, ce faci, acolo unde faci. Acum pleaca!�Stii ca pleci? " Seara linistita,doamnelor si domnilor,cum numai dupa o zi incarcata se cuvine sa vina in viata voastra!!! Daca simtiti viata trepidand in voi,respectati-o si pretuiti-o in fiecare clipa a vietii voastre!!Nu stagnati in ignoranta,nepasare si nerecunostinta,apreciati secundele,orele,zilele,anii,ce trec cu repeziciune,caci ce a trecut este bun trecut si ce a fost ieri,nu mai poate fi astazi sau maine!!!Fiti constienti de rolul vostru si asumati-va disciplina riguroasa a vietii,caci viata,pe langa datorie suprema,este si o mare responsabilitate!!Orice veti face,sa fie facut cu aport si implicare,caci aceasta este viata,ea obliga,dispune si decreteaza!!!__EU On___Daca totul este pus la punct,pot trece la relaxare,nu????? Pentru viata,pentru ratiunea de a trai!!! http://www.youtube.com/watch?v=e_wnbg2xjvU&index=27&list=RDsvv9ROjidO4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 19:01 |
||
You are still you,after all...!!! I wish you all to have a blessed Saturday evening!!! http://www.youtube.com/watch?v=UjpJ8EAKOWQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Aprilie 2015 19:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum ati vrea sa fie viata voastra? | 28 | De la: sirghea 27 Iulie 2010 14:34 |
| Kudika va ureaza La multi ani! | 78 | De la: amigoss 8 Ianuarie 2010 23:18 |
| concursul "cel mai tare kudikuplu" | 18 | De la: antoanela 11 Februarie 2008 15:52 |
|
|
||
| Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries | 1 | De la: kudika_4506 27 Mai 2012 13:20 |
| divinatie in Tarot | 2 | De la: anastasia_m 24 Ianuarie 2010 12:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.