Mai multe
Sa vad ce gasesc bun. Doamne ce vreme...Ploua , bate vantul si e frig. Muratura curata. http://i639.photobucket.com/albums/uu115/callmek/2010.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:22 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:22:20Sa vad ce gasesc bun. Ce preferi,gogonele sau varza murata??? SUnt convinsa ca ai as gasesti ceva bun pentru sufletelul meu!!! Rotty,asta-i vremea,dar nu o lasa sa iti strice buna dispozitie!!! In Bucuresti,este placut,senin,deocamdata!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:25 |
||
O sa cumpar de toate , ca-i musai...Si fructe , si carnitza , si....hartie igienica.
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:28 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:28:37O sa cumpar de toate , ca-i musai...Si fructe , si carnitza , si....hartie igienica. Nu am probleme digestive inca,dar daca o sa imi cumperi zece kilograme de fructe,pe care am sa le pap instantaneu,s-ar putea sa nu mai plec acasa diseara si o sa am nevoie si de asa ceva!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:31 |
||
Cumpar , cumpar. Ca veni vorba , ia sa-mi fac eu o lista , ca la cate am de cumparat , sigur ca o sa uit ceva. http://38.media.tumblr.com/tumblr_m98oxhELww1rpwthr.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:39 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:39:22Cumpar , cumpar. Fa,fa cate liste doresti,dar trece-ma pe primul loc,caci o sa uiti,cu siguranta!!La cat de multe ai de cumparatttttttttttttttttttt...
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:43 |
||
Cum sa te uit ? E simplu...Din fiecare lucru cumpar dublu , ca tu vrei de toate. Inclusiv hartie igienica.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:46 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:46:40Cum sa te uit ? Dubluuuuuuuuuuuuu??? Nu se poate...cantitate tripla,in caz de extrema urgenta???? Rotty,este adevarat ca m-am trezit bine dispusa,dar chiar sa imi deranjezi rimelul de pe gene...in halul asta?????? Ia-o,si tu,incepand cu ziua de Marti!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:50 |
||
Ok , tac si ma pregatesc de plecare. Pe drum o sa inchiriez si o remorca , sa fiu sigura ca incape tot. Sa ai o zi buna iti doresc si ai grija de tine pana ma intorc. http://img22.dreamies.de/img/865/b/bc5auws583q.jpg Paaa...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:54 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:54:31Ok , tac si ma pregatesc de plecare. Cred ca un "TIR" ar fi mai potrivit,nu????? Rotty,o sa am grija ,atat de mine,cat si de sarcinile de munca,este musai!!!!Multumesc,sa ai o dimineata cu spor si sa ne recitim cu sanatate,macar la pauza mea de masa!!! Imbraca-te corespunzator!!! Si acum,cu rasete inainteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,la treaba cu noi!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:57 |
||
|
"Ochii no�tri nu sunt conceputi pentru dispret, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se c�zneste s� ias� din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne �nfoia �n pene, ca �n mantiile statuilor, ci pentru a le transforma �n dragoste, �n dezvoltare si �n d�ruire pentru cei din jur. Dac� ai reusit �n viat�, nu te ag�ta de nereusitele altuia, pentru a nu trezi �n tine viermele cel aprig al orgoliului si patima �nfumur�rii. Reusita este energia iubirii si a capacit�tii tale de acceptare a vietii, dar ea nu r�m�ne nemiscat�, nu este ca un munte sau ca un ocean. �ng�mfarea si trufia reusitei te coboar�, �ncetul cu �ncetul de pe soclul t�u, c�ci ele deseneaz� pe cerul vietii tale evenimente specifice lor."___Nicolae Steinhardt Cu totii avem defecte,alaturi de calitati bineinteles,dar,totusi,ce ne deosebeste,ce anume ne claseaza pe paliere diferite in momentul in care avem reusite in viata????In astfel de cazuri,de cele mai multe ori,dar nejustificat si ilogic,apare acea mandrie ca rezultanta a propriilor performante obtinute!!Dar,dragilor,aceasta mandrie,sprijinita de un orgoliu exacerbat,ar trebui sa lucreze in favoarea noastra si in sprijinul celorlalti,caci este cunoscut faptul ca oamenii construiesc si ridica valoarea unei societati,si nicidecum de a se impune in fata semenilor si,si mai rau de atat,de a dezvolta aceste vicii omenesti!!Mandria,orgoliul,infatuarea sunt defecte majore pentru om,deci,cu atat mai mult,nu trebuie sa se recurga la ele!!Orice succes este personal si nimic mai mult!!Orice insusire si acceptare a unei reusite denota caracter si onoare!!A flutura laurii succeselor personale este o actiune nedorita si in afara demnitatii umane!!Doresc tuturor reusite cat de multe in viata,intelepciune in a le trata corespunzator si ratiune echilibrata in relationarea cu ceilalti!!Nu esti superior daca faci din performanta lauda personala,ci prin afisarea unei atitudini demna de un adevarat lider!!!BUna amiaza si amiaza excelenta!!__EU ON____Mi-e foame,deci,liniste,caci pap!!! Este un inceput de dupa amiaza superb si luminos,deci caldura si limpezimea mintii sa va insoteasca pe parcursul zilei!! http://www.youtube.com/watch?v=O9w95B4dfvo
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 12:07 |
||
Excelenta!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jDqa4esWbb4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 12:11 |
||
Asa incepe orice poveste de dragoste,ca o boare ,dar care se transforma intr-o ploaie ravasitoare,de sentimente pure!! "Exista oameni a caror privire povesteste.E deajuns sa te priveasca si ceva, ca o carte se deschide in adancul lor. Citesti intaia pagina: � bun venit in sufletul meu �, a doua: �te ateptam demult�, a treia: �am ceva sa-ti spun doar tie�... Si urmeaza a patra, a cincia. Fascinat de iubire, de durere, de dragoste, de suferinta, de compasiune, ceva din sufletul tau isi recunoaste prelungirea in sufletul celuilalt. ..." Sa aveti o dupa amiaza minunata, plina de iubire,umpleti-va inima cu acest sentiment!!! This is the love ,the air of your life,keep it in your heart!!!!!!For you,a lovely waltz!!!! http://www.youtube.com/watch?v=CGxUk_aczLg&list=RDCGxUk_aczLg#t=147
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 12:19 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_0hgR1PW0Ew
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 12:39 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-04-27 12:19:17Asa incepe orice poveste de dragoste,ca o boare ,dar care se transforma intr-o ploaie ravasitoare,de sentimente pure!! zi frumoasa dragele mele , ganduri bune si o imbratisare virtuala !
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 27 Aprilie 2015 17:53 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-04-27 12:11:12Excelenta!!!! da asa este ....dedicatie pentru voi ... cu drag http://www.youtube.com/watch?v=iQsXEL7zWy0 |
||
|
kudika_956659 Postat pe 27 Aprilie 2015 17:54 |
||
"Este dificil sa gasesti un om a carui inima nu vrea sa zboare ca o pasare in ceruri, caruia nu i-ar placea sa ajunga la stelele indepartate, dar care isi cunoaste si atasamentul adanc cu pamantul. Nu poti parasi lumea care te incatuseaza, nu poti sa ii parasesti pe cei care au devenit obstacolele tale in viata, fiindca ei iti sunt atasamentele, bucuriile. Sunt de asemenea intr-un fel hrana pentru mandria ta. Nu poti nici sa ii parasesti, nici sa uiti ca nu apartii de aceasta lume, ca salasul tau este in alta parte, deoarece in visele tale zbori mereu, zbori catre locuri indepartate...." Buna seara sa avem dupa prima zi de munca,doamnelor si domnilor!!!!Ceasurile stau de veghe la cumpana timpului admirand zborul liber al sufletului nostru in imensitatea Universului!!!Se apropie seara cu linistea ei domoala si plina de momente de meditatie,de analiza facuta zilei!!!Sa primim seara cu inima deschisa,este tot ce putem face lasandu-ne,totusi,prada frumusetii clipelor de-abia trecute si a celor,ce isi anunta sosirea!!!Pace tuturor!!__EU On___Pana la ora cinei,ma revigorez cu muzica si poezie de suflet!! Pentru orele serii,pentru parfumul si frumusetea lor!! http://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:01 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-04-27 17:53:18 Buna seara,Maria,bine ai venit,draga mea!!!O seara pe placul tau!!! Esti bine???? Multumesc pentru imbratisarea prieteneasca!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:09 |
||
|
�n clipele de singur�tate, c�nd luna s�rut� noaptea Te g�sesc dormind la umbra g�ndurilor mele, ��i �nvelesc visele cu c�ldura �oaptelor, �i-�i m�ng�i chipul cu atingerea �ngerilor... ��i s�rut inima cu buzele sufletului, chiar dac� suntem un vis cu dou� chipuri �i-o singur� t�cere, c�ut�nd ne�ncetat lumina iubirii care s� ne �mpleteasc� visele din speran�ele nop�ii... �i am s� fiu...t�cere... A� vrea s� m� topesc �ntr-o lacrim� �i-n ea s�-�i opreasc� soarele razele �i s� pl�ng, la cap�tul luminii...!__Emil Cioran Pentru suflet!!!! I found you,my life!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=0XmYjtqTC0I |
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:12 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-04-27 17:54:39De la: kudika_15804, la data 2015-04-27 12:11:12Excelenta!!!! Multumesc,Maria!!! http://www.youtube.com/watch?v=u_FH2Pe7YrY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:13 |
||
If you are my star!!!! http://www.youtube.com/watch?v=33PFzjE4ZfU&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:27 |
||
|
"P�ze�te-ti inima mai mult ca orice, c�ci din ea izvor�ste via�a! Din inim� izvor�ste compasiunea, cea care poate schimba natiuni. Dintr-o inim� bun� izvor�sc vorbe �ntelepte, ce alin� alte inimi, repar� minti,opresc r�zboaie si aduc pacea. O inim� aleas� e leacul oric�rei boli, de orice natur�. �ti vindec� ochii si te ajut� s� vezi dincolo de interesul propriu." Aveti grija de inima voastra,caci ea adaposteste miracolul vietii si este izvorul tuturor calitatilor voastre!!Totul incepe in inima si se sfarseste o data cu ea!!!O inima nobila sfinteste omul desvarsindu-l!!!Aparati-va inima de orice vitregie a vietii,caci o inima brava binecuvanteaza inima aproapelui!!!Seara lina,dragii mei,in continuare!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=dABJS-_hZ54
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:43 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Kf6vtuyWYB4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 18:47 |
||
| multumesc draga prietena , sunt foarte bine ! LA FEL ITI DORESC SI TIE ...cu drag http://www.youtube.com/watch?v=pB-5XG-DbAA&index=3&list=RDp_-U6dcTEOg | ||
|
kudika_956659 Postat pe 27 Aprilie 2015 19:04 |
||
|
NOI AM FOST BINECUVANTATI SA IUBIM - Stiam ca te gasesc aici�Te-ai oprit la rascruce de ganduri�Doar stelele iti lumineaza noaptea aceasta ce ti se pare atat de lunga�si te-ntrebi asa ca pentru tine� - De ce ? De ce Doamne� ? - De ce mai intrebi cand stii prea bine raspunsul ?! L-ai gasit de-atatea ori, si-ai vrut in sinea ta sa-l ignori, sa-l detesti�sa te faci ca nu-l stii�Nu mai cauta intr-o inima goala�care nu mai simte nici dor...nici fior....nu mai vibreaza la zambetul tau�nu te mai asteapta asemeni altor zile, numarand secundele pana ajungi in prag...poate nici n-a facut-o vreodata....poate doar te-ai amagit... Pastreaza doar ce ai in inima ta�Doar atat cat mai merita pastrat� Uneori nici amintirile nu mai ajuta la nimic�si-atunci...scrii pentru putin timp "renovare" si-ti curati inima de tot ce te-a intinat dragostea pana acum... Iar cand termini curatenia...ii spui omului drag, celui ce merita inima, fiinta ta, sufletul tau, trupul tau... sa intre... - Vino iubita mea femeie.... Demult ar fi trebuit sa fac asta... Intra in inima mea pentru totdeauna si nu mai pleca...nu mai pleca niciodata...Pentru ca aceasta inima, este si a ta asa cum inima ta este si a mea...NOI AVEM ACEIASI INIMA... Vezi chiar si-acum cand esti aici m-ai gasit femeie cu inima� De fapt, te-asteptam�te chemam cu gandul cu fiinta, cu iubirea....Nici nu vreau sa ma-ascund vreodata de tine� Aseaza-te langa mine�am gasit o piatra destul de mare sa putem sta amandoi si sa marcam cu ea kilometrul zero�De aici vom incepe femeie� infinita noastra fericire� Iubeste-ma�am asteptat prea mult clipa asta� Iubeste-ma� Simt o nevoie acuta de tine� Tine-ma la pieptul tau, alinta-ma, saruta-ma�iar eu cu urechea lipita de tine, iti voi numara bataile inimii, ale inimii noastre...tot mai grabite, tot mai dese, mai puternice, mai vii� TE IUBESC� Ce dor mi-a fost sa fiu iubit� iubirea ta n-o sa se termine vreodata�sa n-o lasi sa se-nstraineze vreodata de mine�iubirea ta imi da viata, incredere si-mi sporeste iubirea...nesfarsita noastra iubire.... - N-am sa las sa se stinga vreodata iubirea� N-am sa las sa�apuna dorul vreodata� Putini oameni sunt facuti sa iubeasca asa cum iubim noi� Mult mai putini sa primeasca iubirea� Nu toti, cei ce-si striga iubirea, traiesc cu-adevarat ce simt� Noi, am fost binecuvantati sa iubim � TE IUBESC OMUL MEU DRAG... |
||
|
kudika_956659 Postat pe 27 Aprilie 2015 19:35 |
||
|
ZBORUL IUBIRII - Femeie , te privesc extaziat, sunt un amestec de mirare si de stari confuze... Atata timp ai mers pe drum, venind sa ma gasesti... Stiu ai plecat inainte ca zorii sa se oglindeasca in ochii tai adanci, precum o noapte doar c-o stea...lumina calda din pupila ta.... Acum, ai adormit, dupa ce ore-n sir m-ai privit, m-ai mangait, mi-ai sarutat fruntea, pleopele, linia sprincenelor, lini nasulu, obrajii, buzele...Si ti-am simtit buzele arzand de placere...de iubire, de dor.... si trupul tau lipit de al meu parea sa faca-o singura fiinta... Ce mult poti iubi femeie.... Cata pace e in somnul tau... simt visele tale cum trec prin mine, femeie....iar eu ma strecor in plasmuirea noptii ce se va risipi in curand, ca sa fiu cu tine si-n vis... Te mangai, te sarut, si mana mea ccoboara pe fata ta, pe obraji tai, pe gatul tau spre sani... si ma opresc simtindu-ti trupul frmatand ... De ce nu mi-ai spus ca esti ranita... aproape de inima... Si cum, cum ai putut sa mai pleci cautandu-ma femeie...? E o rana adanca, urma ei nu seamana cu nimic ....nici cu urma unui ciob de vis, nici cu urma unui tais de vorba acutita... are o forma ciudata...Doamne, seamana cu ascutisul unei inimi.... - De ce plangi Omul meu drag...? Am adormit pentru o clipa si m-am trezit vazandu-te plangand... Ti-am spus de-atatea ori... Nu vreau sa te mai vad plangand...Nu vreau sa te mai vad trist.... ai ochii atat de frumosi fara lacrimi...Si zambetu, zambetul cald ... iti lumineaza chipul frumos... - Nu mi-ai spus femeie, cata suferinta ai strans in inima ta.... Nu mi-ai spus ce rana adanca ai, atat de-aproape de inima ca-ar fi putut sa-ti fie sfarsit.... Si ai venit asa, ai stabatut atata drum... intr-atat m-ai iubit... Lasa-ma sa-ti curat rana, lasa-ma sa-ti sarut sufletul curat, inima, trupul.... Femeie, rana are forma inimii mele!!!! Eu, te-am ranit !? ... Doamne, Cum ti-am raspuns la atata iubire, cum am putut sa o fac...? De ce nu mi-ai spus...? De ce...? Cum am putut sa fac asta...? Cum? Singurei fiinte ce mi-a dat tot...tot... fara sa-mi ceara nimic... Tu, care mi-ai dat inima ta curata si sincera, inima ta atat de buna... Tu care mi-ai dat stralucirea priviirii, tu care mi-ai redat zambetul, tu care mi-ai dat toata dragostea ta, mi-ai dat gandurile tale, dorurile tale, fiinta ta, trupul tau....Mi-ai dat tot.... Iar eu, te-am ranit cu inima mea sovaielnica, nehotarata, ne-ncrezatoare, alergand ici -colo, jucandu-ma cu viata mea... rostind cuvinte pe care nu tu trebuia sa le primesti ci toti acei ce m-au parasit, m-au umilit, m-au renegat, s-au departat de mine aruncand cu noroi.... Si eu , eu ce-am facut... N-am fost in stare nici pana-acum sa ma rup de minciuna, de tradare, de perversitatea ce ma-nconjoara.... pe ei i-am scutit de pretinsa durere plecand... si am lovit in cel ce ma iubeste... cat, cat de orb sa fii sa nu vezi ....? cat , cat de surd sa fii sa n-auzi...? Iarta-ma femeie...Iarta-ma... - Nu rana doare, iubite... ci sovairea ta....Nu rana ... ci teama ta.... Nu rana ci nestatornicia gandurilor tale... Tu fugi atunci cand trebuie sa raspunzi tradarii, sfidarii, rautatii, umilintei.... si crezi ca departarea o va face in locul tau... Unde e omul nenfricat de care m-am indragostit? Unde e omul curat la inima si drep? Unde e omul hotarat si puternic... Cu cat te vei indeparta mai mult ... vei semana cu cei ce te-au facut sa suferi, sa plangi, sa te simti stingher, parasit, umilit, ravasit... si vezi, ....intr-o zi, fara sa-ti dai seama vei trada si tu, vei umili si tu, vei indeparta si tu pe cei ce te iubesc.... ASTA VREI ? sa semeni cu ei... - Nu, nu femeie nu vreau sa fiu asemeni celor ce mi-au schingiuit sufletul... Mi-au parjolit inima... NU VREAU BLESTEMUL DE-A LOVI PE CEL CE MA IUBESTE... Ajuta-ma sa ma -ndepart de raul ce-mi da tarcoale... - Cum ? cand tu te-ndeparti? Cand crezi ca asa vei sti sa-ti gasesti calea... Cum? cand nu te rupri de vechile lanturi...desi vezi, ce rani ti-au facut... ce grele sunt... Ti-au curmat zborul, ti-au frant aripile, te-au inchis... EU nu pot face decat sa te iubesc... dar, ai atatea lanturi incat nu stiu cat timp mi-ar trebui sa le topesc cu focul iubirii mele... Ajuta-ma si tu, sa pot sa te descatusez.... - Iubeste-ma femeie, iubeste-ma chiar daca te-am ranit.... Am atata nevoie de tine....Sunt singur....si lanturile-acestea blestemate, ma tin, ma tin, prizonier... Elibereaza-ma cu prea multul iubirii tale, cu dorinta ta de viata, cu increderea ta, cu hotararea ta... Cuprinde-mi trupul, culege-mi sarutul de pe buze, acopera-ma cu fiinta ta... da-mi aripi femeie, da-mi din puterea ta, asa cum ai mai facut-o si stiu, stiu sigur ... MA VOI ELIBERA... VOM ZBURA... VOM ZBURA IMPREUNA... PANA DINCOLO DE NORI.... STIU, ACOLO ITI PLACE SA ZBORI, UNDE LUMINA E ATAT DE STRALUCITOARE, ATAT DE CURATA, DE PURA, IAR NORII, ... CA NISTE ROTOCOALE DE SPUMA, USORA, USOARA...PLUTIND... SA NU-MI DAI DRUMUL LA MANA... N-AM MAI ZBURAT DEMULT.... DEMULT.... DOAMNE, CE BINE-MI PARE CA-AI VENIT FEMEIE... CE MINUNE MI TE-A SCOS IN CALE... CAT AR TREBUI SA TE IUBESC CA SA TE IUBESC DE-AJUNS PENTRU CAT INSEMNI PENTRU MINE... HAI SA NE IMBRATISAM IN ZBOR.... AICI, SUS, SUS, MAI SUS DE NORI, ... SA-TI VINDEC RANA DIN SUFLET... CU TOATA DRAGOSTEA PE CARE O MERITI FEMEIE.... FEMEIE VOI FI NUMAI AL TAU... NIMENI SI NIMIC NU NE VA DESPARTI.... |
||
|
kudika_956659 Postat pe 27 Aprilie 2015 19:37 |
||
|
"Ceea ce Dumnezeu i-a spus trandafirului Astfel �nc�t el a r�s �ntr-o frumusețe �nflorit� I-a spus și Inimii mele Și a f�cut-o de sute de ori mai frumoas�."___ Rumi Buna dimineata,doamnelor si domnilor,iata-ne in zori de zi,dimineata si-a anuntat sosirea prin triluri de pasarele,dar cu un cer acoperit de nori!!!Indiferent de cum se va prezenta vremea astazi,va invit sa incepem ziua cu zambete, sa ne umplem inima de frumos, dragoste si gingasie,sa-i privim pe ceilalti cu ochi mai buni,cu ințelegere si voie buna.Poate ca cel/cea care ne iubeste,cel/cea pentru care suntem Universul,cel/cea pentru care clipele dor poate este trist/trista,sa ii alungam tristetea oferindu-i o floare,o sarutare,un gand bun,o privire si o imbratisare pline de dragoste!!!! Sa cuprindem in inima noastra gingasia unei flori,care ne da parfumul ei exotic si sa o lasam sa ne patrunda in suflet.Abia atunci iubirea va radia din noi si vom putea s� o impartim tuturor cu aceeasi darnicie si sensibilitate!!Sa dam culoare de fericire, parfum de iubire si lumina unui zambet acestei zile,ca si intregii saptamani!!!Puterea este in voi,va incurajez sa o valorificati in orice clipa!! Sa aveti o zi minune,cu lucruri minunate!Si nu uitati nicicand...frumusetea zilei depinde de calitatea privitorului si de frumusetea sufletului sau!!!___EU ON___Imi beau cafeluta,ziua ma incurajeaza cu parfumul diminetii!! Pentru aceasta zi de Marti,faceti-o si mai frumoasa,decat este!! http://www.youtube.com/watch?v=12AoJ7GJgHI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Aprilie 2015 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=oviPEwWk37I
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Aprilie 2015 07:01 |
||
|
Iubirea mea Nu stiu, alt fel de a iubi, Decat sa ma topesc, cum stii!... Sa darui, insami viata mea, Sa ma transform in randunea, S-ating azurul cerului, Misterul curcubeului!.... Sa ma transform in stropi de ploaie, Sa curg pe ochii tai siroaie, Sa-ti ud buzele cu dor, Sa ma sorbi pana am sa mor!... Asa stiu eu sa iubesc, Pe unde trec, sa infloresc, Sa las sub pasi, multa iubire Perle de flacari � fericire!... Sa parjolesc totul in cale Sa ard necazul care doare, Sa las in urma doar caldura, Dar fara patima si ura! Sa seman zambete si flori, Sa strang in mine cer cu nori, Sa-ti pun in suflet poezie, Si in privire bucurie!... Sa ma transform in ghiocel, S-aduc speranta ca si el! Sa ma transform in izvor rece Sa curat sufletul de sete, Pe cer sa fiu o stea mereu, Sa luminez cuvantul greu!... Nu stiu, alt fel de a iubi, Decat sa ma topesc, cum stii!...!___ Ramona Raileanu Nicio zi fara poezie,niciun moment fara bucurie si multumire sufleteasca,dincolo de orice neajuns al vietii!!!Fie-va ziua bucurie deplina!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=0kmdyGuXVVs&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Aprilie 2015 07:06 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-04-27 19:35:01NOI AM FOST BINECUVANTATI SA IUBIM |
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Aprilie 2015 07:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oare sa fie romanii cei mai murdari? | 109 | De la: 25 Martie 2014 12:13 |
| Copii nostrii si educatia in scoli. | 49 | De la: Cassey 15 Mai 2009 10:50 |
| Toleran�� "zero" fa�� de criminali? | 4 | De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51 |
|
|
||
| IMNUL NATIONAL - DESTEAPTA-TE ROMANE | 26 | De la: dandanaua_reloaded 20 Decembrie 2011 11:13 |
| help | 20 | De la: Flowers 16 Iunie 2011 17:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.