Mai multe
Da , voi vedea. Sper ca bine pentru toti. Deci ...SA TACA !!! Banuiesc ca mergi sa papi de amiaza acum... , deci , pofta buna. Eu nu fac nimic important. Ma tot foiesc pe aici. Ba-s in gradi , ba citesc cate ceva....
|
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 12:56 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 12:56:26Da , voi vedea. Sper ca bine pentru toti. Deci ...SA TACA !!! Papica va veni putin mai tarziu,imi astept odorul,este plecat la mijlocia mea,fiind Duminica,papam impreuna!!!Multumesc oricum!!! Ma uit la "TV",mai arunc cate o privire pe aici,in general,totul se desfasoara in pace si liniste!!! Referitor la Valentino,unde ai vazut cocos care sa taca,Rotty????? Eu nu am intalnit un asemenea exemplar!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 13:01 |
||
Ei , sa nu chiar taca de tot , dar sa cante mai rar si...in soapta daca se poate.
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 13:03 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 13:03:17Ei , sa nu chiar taca de tot , dar sa cante mai rar si...in soapta daca se poate. mai sa fie,ai si pretentii de la Valentino!!!! Cum se aude o cucurigeala cantata in soapte?????? N-ai sa vezi asa ceva la un cocos!!! Cred ca este o rasa speciala!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 13:07 |
||
Asa-mi trebuie Tocmai am fost in gradi si ce crezi ca a facut turbatul ? S-a trantit in rottycel cu pieptul , de parca l-ar provoca. Ca vezi Doamne , i-a incalcat teritoriul.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 13:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 13:22:22Asa-mi trebuie Normal,a simtit un intrus!!!! Este bataios,nu gluma!!!!Se infoaie,nu?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 13:26 |
||
Nu , nu se infoaie... Se inalta cat poate , face "co co co" si se tranteste in rottycel . Simte ca si el e mascul , deci concurenta. Ce prostut ! Ies acum pe terasa la o cafea , ca a venit fiul meu. |
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 13:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 13:31:06Nu , nu se infoaie... Se inalta cat poate , face "co co co" si se tranteste in rottycel . Simte ca si el e mascul , deci concurenta. Este simpatic,Rotty,nu prostut!!! Ma retrag acum sa pap,a sosit fiica mea,poate voi reveni mai tarziu!!! Rotty,savurare placuta ,o dupa amiaza frumoasa si nu iti mai face griji cu Valentino,este un cocos vertebral,care stie,intotdeauna,ce vrea!!! Sa auzim de bine!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 13:35 |
||
Dupa amiaza frumoasa sa fie si cu ceva relaxare. http://i.imgur.com/gNgvukw.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 14:53 |
||
|
"Fiecare om are destinul sau; singura regula este sa-l accepte si sa-l urmeze oriunde l-ar duce." ___Henry Miller "Imi place sa cred ca destinul este ca o melodie. Ea este atent compusa si este rezultatul unor studii al caror inteles ne este greu, uneori imposibil de patruns. Asa cum fiecare melodie vibreaza diferit in baza notelor insiruite elegant in propria sa partitura, asa si destinele noastre se aliniaza la comanda astrala imortalizata la momentul nasterilor noastre. Nu-i asa ca atunci cand ascultam o melodie, dansul se naste ca si instinct? Dansul este Soarta si el depinde de noi. Putem dansa mai bine sau mai stangaci, putem avea sau nu talent de dansator, putem dansa pe ritm ori strica tot farmecul melodiei. Putem chiar sa fim marionete la indemnul altora, sa-i copiem pe altii fara sa ascultam propriul nostru sistem de armonizare interior sau chiar sa incetam sa mai dansam. Nu sta in puterea noastra sa oprim "muzica sferelor", asa cum o auzea Pitagora. Este o melodie celesta creata de sunetul nesfarsitelor parcursuri planetare. Chiar daca noi o ignoram, ea se manifesta oricum. Exista insa un singur dans ca exprimare perfecta in miscare a melodiei fiecaruia. Asa incat pe vals nu vom putea dansa decat vals, ci nu tango. Dar si valsul il vom schimba si improviza in functie de iscusinta noastra. Destinul este o Melodie, Soarta este un dans, iar noi, priceputi ori nu, devenim coregrafi, prim solisti, dansatori de ocazie, animatori sau indivizi care, cu sau fara intentie, ii mai calcam din cand in cand pe ceilalti pe picioare." A fost o zi superba,cel putin in Bucuresti,a fost un weekend linistit deci,putem spune ca suntem pregatiti pentru noua saptamana de munca,putem aprecia energia acumulata in zilele acestui sfarsit de saptamana,fiind apti sa o punem in aplicare!!Dar,pana tunci,va urez sa aveti parte de o seara cat mai frumoasa,alaturi de cei dragi!!!!!!Buna seara,doamnelor si domnilor!!Mergeti pe drumul vostru,ocoliti toate piedicile si gasiti solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor!!___EU On__Ultimele ore ale zilei le voi petrece in compania muzicii mele preferate,cale sigura de relaxare a inimii!! Pentru aceasta seara,clipe magice si pace launtrica!! http://www.youtube.com/watch?v=SfPpxUFd09E&feature=youtu.be&list=RDSfPpxUFd09E
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 17:51 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 14:53:43Dupa amiaza frumoasa sa fie si cu ceva relaxare. Da,a fost din plin,Rotty,buna seara!!!O seara linistita si tie!!!Sper ca ti-a trecut disconfortul din timpul zilei!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 17:54 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=A8LoaOjgn9E
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 17:57 |
||
|
"Nu exist� col� al sufletului prin care s� nu-mi fi umblat, cu urme de rai pe t�lpi. nu exist� cuv�nt de iubire pe care s� nu-l fi sim�it, iar cele nerostite au rupt spinii trandafirului, �n semn de rug�ciune pentru noi. minunea mea, te-asem�n Luceaf�rului, o dragoste ca a noastr� nu se poate numi dec�t poveste f�r� sf�r�it. voi �ine �n palme inima trandafirului apoi, ��i voi �ntinde m�na s� rescriem perfec�iunea!!" You sang to me!!!!A beautiful Sunday evening to all!!! http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 26 Aprilie 2015 18:06 |
||
A trecut. Seara buna . |
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 20:29 |
||
Noapte buna http://oi57.tinypic.com/az8u1.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 26 Aprilie 2015 20:56 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 20:56:26Noapte buna Noapte buna scumpa!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Aprilie 2015 00:02 |
||
| http://www.trilulilu.ro/helene-fischer-my-heart-belongs-to-you-sub-ro | ||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Aprilie 2015 00:02 |
||
Alfabetul unei vieti fericite! Urmati pasii literelor vietii!!! "�ntreaga viat� ne ghid�m dup� anumite reguli, dup� anumite tipare. Din p�cate, marea majoritate sunt dificile, reci, gri... Hai s� ne ghid�m viata dup� propriile reguli �i atitudini pozitive! Iat� alfabetul meu pentru o viat� fericit�: Ajut�! Atinge-ti scopul! Avanseaz�!Alege s� fii om! Bucur�-te zi de zi de orice lucru minor! C�l�toreste! Creeaz� ceva extraordinar! Danseaz�! Descoper�-ti pasiunile! Descoper� lumea! Elibereaz�-te de g�ndurile negative! Fii prezent �n vietile celor din jur! Fii activ! Gust� viata din plin! G�ndeste practic. G�seste-ti perechea! Hr�neste-ti sufletul cu lucruri frumoase! Iubeste! Iesi afar� si observ� natura, iesi din zona de confort! �nvat� zi de zi ceva nou! Joac�-te! Lumineaz�-i pe cei din jurul t�u. Lanseaz�-te �n viat�! Lucreaz�! Mediteaz� zilnic! Mergi tot �nainte! Multumeste c�nd ti se ofer� ceva. Nu renunta niciodat�! Num�r� lucrurile bune pe care le-ai f�cut p�n� acum si �nmulte�te-le! Ofer�! Observ� frumusetea! Obtine tot ce �ti propui! Priveste mereu �nainte! Persevereaz�! Pretuie�te ceea ce merit�! R�zi! Renunr� la un obicei prost. Respect�-te, respect�-i pe ceilalti. Risc� dac� vrei s� c�stigi. Simte viata! S�rut�! Stabile�te-ti obiectivele! Sper�! Spune tot ce simti! Studiaz� mereu. Scrie. Simplific�-ti viata! Sterge cu buretele tot ceea ce e r�u �i ur�t! Tr�ieste cu adev�rat! Termin� ce �ncepi! Tip� mai pu�in! Uit� ce nu te mai ajut�, ce nu te face mai bun! Urc� tot mai sus! Vorbeste �ntelept. Viseaz�! Z�mbeste! Zboar� tot mai sus! " Buna dimineata,doamnelor si domnilor,aceasta dimineata de Luni marcheaza inceputul unei noi saptamani,fie ca totul sa decurga asa cum doriti!!!Dragilor,ce a fost...lasati-l in urma voastra,pasiti in prezentul zilei de astazi,bucurati-va si munciti cu spor si gasiti-va rostul in ganduri bune!!Sa va fie ziua si saptamana pragul de pe care sa va luati avant in viata!!Zambiti si norii vor disparea!!! ___EU ON____IMi beau cafeluta,am un chef de Luniiiiiiiiiiiiii... Pentru un start multumitor,apreciatai ce aveti si ce primiti in dar!!Domnul sa va ajute in toate!! http://www.youtube.com/watch?v=6GnXVmSPtIg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 06:57 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=zpH450nwkHY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:00 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-26 20:56:26Noapte buna Buna dimineata,Rotty,sper sa ai o saptamana cat mai buna,draga mea!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:02 |
||
|
Un altfel de exil... "Te simt �n mine ca pe o ran� deschis�, s�nger�nd� uneori. alteori, �n v�rtejul lumii, �n �ntunericul din oameni, te cicatrizezi, dar nu-ți p�r�sești locul. parc� �mi tragi mereu semnale de alarm� c� nu ai s� m� lași niciodat�. te port ca pe o icoan� duminica și m� minunez de fragilitatea ta, c�nd �ți uit esența, m� simt �nsemnat� �n inim� cu un fier roșu și rușinos, proscris� muritoare. oamenii r�d, se mir�, se dau �napoi, calc� de-a dreptul peste tine, se �nchin� c�nd v�d urmele tale �n mine. poate am s� m� vindec odat� și-odat� de tine, blestem ce-ți spui "Sensibilitate"!!" Sensibilitatea este o calitate,dragilor,pretuiti-o,chiar daca ,uneori,nu lucreaza in favoarea voastra!!Oamenii "mari" sunt sensibili!!Oamenii profunzi sunt sensibili!!Oamenii cu bogatii in suflet sunt sensibili!!Oamenii puternici detin sensibilitate!!Pana la urma,sensibilitatea este o virtute!!!O zi plina de frumos si sensibilitate!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=kS3kMAwhUts
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=n7Z74mBAVps
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:13 |
||
Neata Bela http://i.imgur.com/dZNA2hm.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 07:24 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 07:24:05Neata Bela Sa fie,Rotty!!Cum se prezinta cucurigeala astazi???
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:26 |
||
Canta acolo in cotetzul lui. In orice caz , grea viata am....Ieri a venit vecinul ce sta chiar langa noi si m-a certat de ce nu las cocosul in pace sa cante. Cred ca a prins ceva din nervii mei de alaltaieri si din discutia cu alt vecin care comentase ( iti zisesem ieri) . Vecinul asta , tare-l place pe Valentino...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 07:40 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 07:40:55Canta acolo in cotetzul lui. Trebuie sa rezolvi aceasta problema,caci,altfel,vei fi tracasata tot timpul!!!! Lasa-l sa cante,este sarcina lui,dar va trebui sa gasesti o solutie ca sa nu devina deranjant pentru vecini!!!Daca aveai spatiu mai mare,cred ca era mult mai bine pentru toti!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 07:46 |
||
Spatiu este mai mult decat suficient Bela . Asta nu are de-a face cu cantatul cocosului. As avea liniste daca as locuii undeva fara vecini. Fiecare cu toanele lui. In fine , asta e....Ti-am adus o cafea...vrei ? http://s017.radikal.ru/i424/1504/5f/8a170e33c31d.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 07:55 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 07:55:49Spatiu este mai mult decat suficient Bela . Asta nu are de-a face cu cantatul cocosului. As avea liniste daca as locuii undeva fara vecini. Fiecare cu toanele lui. Okay,inchidem subiectul,caci asta este situatia,nu ai ce sa faci!! Cum pot refuza o asemenea cafeluta,dar ai pus chef de munca in ea,stii doar,ca astazi este Luni!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:03 |
||
Cum as putea uita ? Azi am zi de cumparaturi...printre altele.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 27 Aprilie 2015 08:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-27 08:07:46 Printre "altele" acelea poti adauga si ceva bun pentru mine?????? Sa nu ma intrebi ce anume doresc,caci la ora asta,vreau de toate!!!!! Multumesc pentru adaosul savuros!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Aprilie 2015 08:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma puteti ajuta,va rog, intr-o problema? | 46 | De la: catalina_hetel 17 Octombrie 2008 22:22 |
| curiozitate feminina | 12 | De la: the_girl_with_smiley_face 8 Aprilie 2013 22:09 |
| KudiStilul tau! | 19 | De la: mishellle 23 Iulie 2010 00:16 |
|
|
||
| Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries | 1 | De la: kudika_4506 27 Mai 2012 13:20 |
| Martorii lui İehova | 14 | De la: selin32 18 Iunie 2013 16:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.