Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

...ma gandesc la cat de irecuperabil este timpul pe care il pierd
Oana_R__u_1
Postat pe 19 August 2015 12:12
"Generozitatea nu �nseamn� s� �mi dai ceva de care tu ai mai pu�in� nevoie dec�t mine, ci s� �mi dai ceva de care tu ai mai mult� nevoie dec�t mine."____ Khalil Gibran

"A darui inseamna a avea cu adevarat."____Charles Haddon Spurgeon

Dragilor,generozitatea este o calitate umana de exceptie,si,intr-adevar,este un act de generozitate a darui ceva,cuiva ,fara sa ti se fi cerut si sa fie facut din toata inima,fara asteptare de recompensa sau multumire!!!Va doresc tuturor sa cunoasteti generozitatea,in toata manifestarea ei!!!Daca nu veti fi generosi cu ceilalti,veti ramane "saraci" in suflet!!!Buna amiaza si amiaza excelenta!!!__EU

On__Pap in mare viteza,treburile ma asteapta!!!

Pentru aceasta dupa amiaza,daca viata este generoasa cu voi,fiti,si voi,la randul vostru,in relatiile cu ceillati!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tffzYcC1pTY
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:32
De la: kudika_956659, la data 2015-08-19 11:53:02 Despre culori ....:

Negru � este ceva special. Daca vorbim despre caracteristicile psihologice ale perceptiei umane a diferitor culori, despre culoarea neagra exista o necesitate de a vorbi separat. Caracteristica principala a culorii negre � aceasta culoare, care efectiv absoarbe toate culorile, este o sinteza a tuturor culorilor, iar acest fapt da culorii negre o putere speciala, magica, o capacitate de dominatie si putere agresiva. O persoana, care prefera negru sau gri tuturor culorilor, monocromul, in conformitate cu parerea psihologilor are probleme cu perceptia mediului inconjurator, este afectata de conflicte sau supratensiune, este nefericita si cauta puterea, dar constata idealurile sale de neatins.
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=k1X5QviXEO4
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 12:34
De la: Oana_R__u_1, la data 2015-08-19 12:12:24...ma gandesc la cat de irecuperabil este timpul pe care il pierd

Nu il pierde,este simplu.
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:34
De la: kudika_15804, la data 2015-08-19 12:33:47
De la: kudika_956659, la data 2015-08-19 11:53:02 Despre culori ....:

Negru � este ceva special. Daca vorbim despre caracteristicile psihologice ale perceptiei umane a diferitor culori, despre culoarea neagra exista o necesitate de a vorbi separat. Caracteristica principala a culorii negre � aceasta culoare, care efectiv absoarbe toate culorile, este o sinteza a tuturor culorilor, iar acest fapt da culorii negre o putere speciala, magica, o capacitate de dominatie si putere agresiva. O persoana, care prefera negru sau gri tuturor culorilor, monocromul, in conformitate cu parerea psihologilor are probleme cu perceptia mediului inconjurator, este afectata de conflicte sau supratensiune, este nefericita si cauta puterea, dar constata idealurile sale de neatins.

Buna amiaza,Maria!!!
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:35
De la: kudika_956659, la data 2015-08-19 11:43:19.

Excelent,Maria,multumesc pentru aceasta ocazie de a citi aceste randuri pline de adevar!!! Buna dimineata,draga mea!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1SiylvmFI_8 [/quote]

MULTUMESC draga mea prietena !O zi plina de farmec dar si de succese !P��ania m�garului b�tr�n

�ntr-o bun� zi, m�garul unui ��ran c�zu �ntr-o f�nt�n�. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore �ntregi, �n timp ce ��ranul c�uta s� vad� ce e de f�cut. P�n� la urm�, ��ranul hot�r� c� m�garul �i-a�a era b�tr�n, iar c� f�nt�na, oricum secat�, tot trebuia s� fie acoperit� odat� �i odat�. �i c� nu mai merit� osteneala de a-l scoate pe m�gar din ad�ncul f�nt�nii. A�a c� ��ranul �i chem� vecini, ca s�-i dea o m�na de ajutor. Fiecare dintre ei apuc� c�te o lopat� �i incepur� s� arunce de zor pam�nt �n�untrul f�nt�nii. M�garul pricepu de �ndat� ce i se preg�tea �i se puse �i mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dup� c�teva lopeti bune de p�m�nt, m�garul se potoli �i t�cu. ��ranul privi �n ad�ncul f�nt�nii �i r�mase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de p�m�nt, m�garul cel b�tr�n f�cea ceva nea�teptat : se scutura de p�m�nt �i p�ea deasupra lui. �n cur�nd, toat� lumea fu martor� cu surprindere cum m�garul, ajuns p�n� la gura f�nt�nii, s�ri peste ghizduri �i ie�i frem�t�nd��.

Via�a va arunca poate �i peste tine cu p�m�nt �i cu tot felul de greut��i� Secretul pentru a ie�i din f�nt�n� este s� te scuturi de acest p�m�nt �i s�-l folose�ti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greuta�ile noastre este o ocazie pentru un pas �n sus. Putem ie�i din ad�ncurile cele mai profunde dac� nu ne d�m batu�i. Folose�te p�m�ntul pe care �i-l arunc� peste tine ca s� mergi inainte.

Aminte�te-�i de cele 5 reguli pentru a fi fericit :
Cur���-�i inima de ur�, fric�, egoism.
Scute�te-�i mintea de preocupari inutile.
Simplific�-�i via�a �i f�-o mai frumoas�.
D�rue�te mai mult �i a�teapt� mai pu�in.
Iubește mai mult �i� scutur�-te de p�m�nt, pentru c� �n via�a asta, tu trebuie s� fii solu�ia, nu problema.[/quote]

Multumesc,Maria,o dupa amiaza excelenta!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UrZy1k_FJb8
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:37
,,,,,,,,,,,,,ce mai e de zis,,
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 12:44
Sunt atatea lucruri pe care nu le stiam , sunt atatea lucruri care ma surprind unele placut altele nu ...Dar simt ca pot sa imi cultiv spiritul si ca fiecare informatie isi are rolul sau in educatia mea interioara , pentru fiecare zi in care nu ai invatat nimic e o zi pierduta ...fiecare zi in care doar plutesti fara directie sau tel e o zi gri .....
kudika_956659
Postat pe 19 August 2015 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=8nM33VDmzvk
kudika_956659
Postat pe 19 August 2015 12:46
De la: kudika_956659, la data 2015-08-19 12:45:36Sunt atatea lucruri pe care nu le stiam , sunt atatea lucruri care ma surprind unele placut altele nu ...Dar simt ca pot sa imi cultiv spiritul si ca fiecare informatie isi are rolul sau in educatia mea interioara , pentru fiecare zi in care nu ai invatat nimic e o zi pierduta ...fiecare zi in care doar plutesti fara directie sau tel e o zi gri .....

Corect si bine punctat,Maria,insa liberul arbitru lucreaza in viata fiecarei persoane!!!Viata ne obliga sa o traim asa cum trebuie,demn si curat,dar alegerea ne apartine in totalitate!!! Multumesc pentru postare!!!
kudika_15804
Postat pe 19 August 2015 12:49
mda,,,,,,,,,,,,, ,,ft frumos maria,,,ft frumos 804,,,da mirific nu altceva
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 12:49
De la: Oana_R__u_1, la data 2015-08-19 12:12:24...ma gandesc la cat de irecuperabil este timpul pe care il pierd

Traieste , foloseste timpul in avantajul tau, prin diferite activitati, pt a nu-l considera irecuperabil.
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 12:50
corect,,bine punctat,,sa injuram tiganii si sa vorbim urat de oamenii decedati la urmam sa dam lectii de moralitate altora,,ft dragut
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 12:51
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:49:14mda,,,,,,,,,,,,, ,,ft frumos maria,,,ft frumos 804,,,da mirific nu altceva

Geniaaaaaaal esti tu.
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 12:51
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:51:00corect,,bine punctat,,sa injuram tiganii si sa vorbim urat de oamenii decedati la urmam sa dam lectii de moralitate altora,,ft dragut

Da , asa e , uite si morala
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 12:52
geloasooo gata ,,ai pierdut trenul nu te mai da la mn
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 12:54
At�ta lume alearg� dup� fericire. Și-o doreșc mai ceva ca pe un bilet c�știg�tor la loto. Viseaz� la ea cu ochii deschiși sau �nchiși. O pretind de la ceilalți și sper� s� aib� parte de ea. Dar ce �nseamn� fericirea, de fapt? Mulți nu știu, o cer, o vor, apoi o așteapt�. Si ea vine, �ntotdeauna vine, dar dac� nu știi ce este ea nu poți s-o recunoști. Si trece pe l�ng� tine, se duce la altcineva. Iar tu ramai s� o aștepți, poate revine� Fericirea e l�ng� tine, �ntotdeauna, la o privire distanț�, dac� ai ști s� o vezi. Cu ochii sufletului, pentru ca cei ai trupului se uita �ntotdeauna dup� altceva. Fericirea e in micile bucurii de peste zi. Nu trece zi fara sa nu ai motive de fericire. Iti garantez. Indiferent de felul in care arat� viata ta. Indiferent de c�te lipsuri ai, tot ai motive sa fii fericit. Fericirea �ncepe de dimineaț�, atunci c�nd te trezești l�ng� cineva drag, atunci c�nd ai cui sa spui �buna dimineața�. Atunci c�nd ai cui sa z�mbești si cine sa-ti z�mbeasc�. Fericirea �nseamn� s� ai p�rinții in viaț�, s� ai copii, s� ai o cas� si ce sa pui pe mas�, s� ai ce �mbracA, s� vezi, sa simți, s� te plimbi, s� ai un job, s� fii s�n�tos. Mai ales sa fii s�n�tos. Prețuim asa puțin faptul ca suntem s�n�toși incat nici nu consideram c� �sta ar fi motiv de fericire. Nu apreciem c� tot ceea ce facem se datoreaz� faptului c� suntem s�n�toși. Fericirea este in pupicul pe care ti-l da copilul t�u, cu brațele str�nse in jurul gatului, in momentele de tandrețe si alint, in privirea aceea inocenta si sincera. C�nd ii citesti povestea de seara, c�nd alergați in parc, c�nd ii oferi juc�ria mult așteptat�. C�nd �ți ofer� primul sur�s, c�nd face primul pas, c�nd te striga prima dat�. Fericirea st� in �mbr�țișarea persoanei iubite, in atingerea um�rului pe care știi ca te poți baza sa muți munții, dac� ar fi nevoie. Fericirea e in dragostea ce va unește si va face mai frumoși, mai buni, mai puternici. Fericirea st� in vorba buna venit� de la un prieten, exact atunci c�nd ai nevoie, in sfatul care te ajuta s� mergi mai departe c�nd nu vedeai nicio ieșire. In telefonul salvator, in �nt�lnirea potrivita. Fericirea st� in dragostea p�rinților care te-au crescut cu trud� si iubire, in cas� p�rinteasc� unde te poți �ntoarce oric�nd sa-ti �ncarci bateriile sau sa-ti lingi r�nile. In ajutorul necondiționat pe care știi c� il g�sești oric�nd acolo. Fericirea �nseamn� sa poti sa ajuți, sa ștergi lacrima unui om, sa-i dai motive sa z�mbeasc�, sa-i redai speranta. Aceasta este pentru mine fericirea. Sa te bucuri de ceea ce ai si sa fii recunosc�tor. De aceea cred c� foarte putini sunt oamenii care pot afirma c� nu au motive de fericirea. Si aceia sunt oameni care se lupt� cu multe lipsuri și poate chiar cu o boal�. Daca tu citesti acest text de pe computer/smartphone/tableta, nu cred ca te poți plange de lipsuri. Totul este o chestiune de percepție, depinde unde te uiți, ce alegi sa vezi si ce �nseamn� fericirea pentru tine. FITI FERICITI , STA IN PUTEREA VOASTRA!"
kudika_956659
Postat pe 19 August 2015 12:55
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:54:16geloasooo gata ,,ai pierdut trenul nu te mai da la mn

ce baaandit
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 12:56
De la: kudika_988778, la data 2015-08-19 12:56:02
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:54:16geloasooo gata ,,ai pierdut trenul nu te mai da la mn

ce baaandit

kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 12:58
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:58:08
De la: kudika_988778, la data 2015-08-19 12:56:02

ce baaandit

Asta-i doar in mintea ta , doar ti-am mai zis
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 13:01
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 12:52:45daca era 804 administratora acestui site se stergea singura pentru jignirile adresate altora si ipocrizia etalata zilnic pe site

Vrajeala asta expirata , cu mesj adresate catre 804 , las-o balta
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 13:06
iar te a apucat
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 13:11
Eu una consider ca relatia cu tine insuti este la fel de importanta ca oricare alta dintre relatiile pe care le avem cu ceilalti oameni !
Cea mai importanta relație este cea pe care o ai cu tine. De acolo pleac� totul. Acela e modelul care iti ghideaz� viața. Dac� relația ta cu tine este buna, atunci te poți declara un om �mplinit, altfel mai ai de lucrat. Se spune sa-ti iubești aproapele ca pe tine �nsuți. Pai cum sa-l iubesti daca tu nu te iubesti pe tine? Ai grija de tine, accepta-te, iubeste-te, rasfata-te, petrece timp cu tine. Fa-ti surprize, ieși �n oraș și delecteaza-te cu ceva frumos de v�zut sau de gustat. Asteptam s� ne scoat� cineva in oras si daca nu se g�sește nimeni s� o faca, preferam cei patru pereți. De ce avem nevoie de altcineva care sa ne arate c� viața e frumoasa, c� exist� milioane de motive s� ne bucuram? Asteptam s� ne fac� altcineva fericiți c�nd aceasta este datoria noastr� principala. Nu a celor de l�ng� noi. Nu a jum�t�ții noastre. A noastr�. Si e at�t de simplu, dac� ne concentram pe a fi si nu pe a avea. Relația pe care o ai cu tine este importanta si pentru c� le arat� celorlalți c�t valorezi tu in ochii t�i. In funcție de aceasta valoare, te vor pretui si ei. Cum poti sa ceri altcuiva s� iti ofere ceea ce tu nu consideri c� meriti? Respect, apreciere, dragoste, �ncredere. Pentru a le primi e necesar s� le deții �nainte. S� le fi primit de la tine. Pentru tine cea mai importanta persoana esti tu. Cea mai grozava, cea mai buna! Tu �nainte de toti si de toate. Pentru c� numai asa te vei putea concentra asupra celorlalți. Numai daca ti-e bine, ai timp si disponibilitate s�-i asculți și sa-i ajuți pe alții, sau pur si simplu s� tr�iești in pace langa ei. Relația pe care o ai cu tine trebuie �ntreținut� si prin timp petrecut �mpreun�. �ns� foarte mulți dintre noi fug de asa ceva, si-o numesc singur�tate. Sa petreci o zi citind, medit�nd, plimb�ndu-te �nseamn� s� petreci timp de calitate cu cea mai importanta persoana din viata ta. Inseamna sa-ti �ncarci bateriile și sa fii recunosc�tor c� �nc� iti mai permiți s� ai acest timp doar pentru tine.
kudika_956659
Postat pe 19 August 2015 13:12
scuza ma ca ma adresez lui 804 dupa ce ma face tigan si imi jigneste mama decedata de cancer,,scuza ma ca nu i suport ipocrizia zilnica
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 13:14
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 13:11:43 iar te a apucat

Ca si pe tine
kudika_988778
De la: kudika_956659, la data 2015-08-19 12:55:16At�ta lume alearg� dup� fericire. Și-o doreșc mai ceva ca pe un bilet c�știg�tor la loto. Viseaz� la ea cu ochii deschiși sau �nchiși. ..........................

Fii fericita,draga mea!!!Numai bine,ne mai citim,mi s-a terminat pauza,o dupa amiaza agreabila!!!
kudika_15804
De la: kudika_991915, la data 2015-08-19 13:14:14scuza ma ca ma adresez lui 804 dupa ce ma face tigan si imi jigneste mama decedata de cancer,,scuza ma ca nu i suport ipocrizia zilnica

Scuza-ma tu pe mine stii ca adevarul este altul , asa ca n-o mai face pe desteptul cu mine
kudika_988778
Postat pe 19 August 2015 13:16
Am intrat cu un prieten �ntr-o cafenea mic� din Belgia și am comandat. �n timp ce ne �ndreptam spre masa noastr�, doi oameni au ajuns și s-au apropiat de bar. �Cinci cafele, v� rog. Dou� pentru noi și 3 �n așteptare�. Au pl�tit, și-au luat cele 2 cafele și au plecat. Mi-am �ntrebat prietenul � Ce �nseamn� cafele �n așteptare?� Prietenul mi-a r�spuns � Așteapt� și-o s� vezi.� Au mai intrat c�țiva oameni. Dou� fete au cerut c�te o cafea pentru fiecare, au pl�tit și au plecat. Comanda urm�toare a constat �n 7 cafele și a fost f�cut� de 3 avocați- trei pentru ei și 4 � �n așteptare�. �n timp ce �nc� m� �ntrebam ce �nseamn� � cafelele �n așteptare�, aceștia pleac�. Deodat�, un om �mbr�cat cu haine vechi, care sem�na cu un cerșetor, ajunge la bar și �ntreab� binevoitor : � Aveți o cafea �n așteptare?� și chelnerul �i servește o cafea. Recapitulare : oamenii pl�teau de dinainte o cafea care urma s� fie servit� unei persoane aflat� �n imposibilitatea de a-și pl�ti o b�utur� cald�! Aceast� tradiție a �nceput la Napoli, dar a fost r�sp�ndit� �n toat� lumea și �n c�teva locuri este posibil s� comanzi nu numai � cafele �n așteptare� dar și un sendviș sau o mas� complet�...faceți ca aceast� idee frumoas� s� fie publicat� �n toat� lumea! Ar fi minunat ca acest lucru chiar s� se realizeze.
kudika_956659
Postat pe 19 August 2015 13:17
adevarul este altul????????ia spune l,nu a facut asta sa intelegem dupa mintea ta creata nu?
kudika_991915
Postat pe 19 August 2015 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu berbec ,el rac....merge? 12 De la: lauracris 16 Aprilie 2009 17:44
ce credeti despre? 37 De la: feeria_de_primavara 21 Ianuarie 2012 06:18
INTREBARE 7 De la: fideluta 4 Septembrie 2008 16:46
trauma intreruperi unei sarcine 26 De la: kudika_34795 6 Iunie 2013 05:52
hy hy hy 31 De la: ETE_EU 7 Mai 2009 00:28