Mai multe
Rottyyyyyyyyyyyy, unde estiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, este Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hopa susssssss, cafeluta te asteapta, i-a fost dor de tine!!!Buna dimineataaaaa!!! http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/kitchen_thumb.jpg si..... http://www.youtube.com/watch?v=aiMoY-B-K9w
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Noiembrie 2015 07:11 |
||
|---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=VEgyDYS-iEY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Noiembrie 2015 07:13 |
||
|
IUBIRE SI RESPECT " Iubirea nu este o v�lv�taie omeneasc�, pe care o sim�i, o tr�ie�ti �n mod egoist, individualist doar pentru tine �nsu�i, �ntr-un extaz nebun, or �ntr-o febrilitate �ncins� �n g�nduri de suferin�� �i durere. Iubirea interioar� gereaz� �n exterior respect pentru fiin�a iubit�. Dac� ��i iube�ti copilul, so�ia, c�inele, obiectele, mobila, casa, ma�ina sau prietenii vei avea incon�tient �i instantaneu tendin�a s� le respec�i pe toate acestea. Nu s� faci un cult pentru ele, s� te �nchini lor, ca unor sfin�i..Nu s� pici �n genunchi �i s� faci rug�ciuni pentru lucrurile sau oamenii pe care �I iube�ti, nu acestea �i se cer �n iubire. Doar un r�spuns plin de respect, �n care g�ndurile, spusele �i faptele tale se potrivesc cu sentimentele tale. Un �n�elept l-a �ntrebat odat� pe discipolul s�u ce ar face dac� i-ar veni �n cas� un prieten, cu ghetele pline de noroi �i s-ar repezi pe covorul proasp�t �ters. �N-ar fi nici o problem�, doar �mi este prieten�, a r�spuns discipolul. �Dar, n-ar fi fost cu mult mai bine pentru tine �i dovad� de respect din partea prietenului dac� s-ar fi desc�l�at�, a �ntrebat �n�eleptul? �I este adev�rat..Cel care te iube�te, ��i respect� munca, te ajut� s�-�i conservi energia, nu s-o pr�p�de�ti, �tie mereu de ce ai nevoie �i nu te lingu�e�te c�nd trebuie s�-�i atrag� aten�ia cu respectul izvor�t din iubire. Vorbele vulgare, faptele ie�ite din semnifica�ia cuvintelor, comportamentele ur�te �i cuv�ntul dat �nc�lcat f�r� nici o scuz� nu provin din iubire �i nu dau de �n�eles c� cel ce pretinde s� te iubeasc�, te �i respect�. Dac� dragostea ta de oameni nu genereaz� respect pentru ei, atunci esen�a sa este doar o brum� de ap� de ploaie. Dac� nu �ii cuvintul dat �i dac� nu explici limpede motiva�ia pentru care l-ai �nc�lcat, iubirea ta sc�r��ie ca o c�ru�� trist�. Lipsa ta de respect �n leg�tur� cu lumea �nconjur�toare sesizeaz� deficien�a iubirii din sufletul t�u. Nu-i nevoie s� te jertfe�ti pentru prieteni, or pentru iubitul t�u, nu-i nevoie s� le construie�ti palate lucitoare �i drumuri c�tre bun�stare �i vindecare..Trimite-le mereu g�ndurile �i sentimentele cele mai calde, prin respectul pe care �l ar��i �n rela�iile cu ei. C�ci acolo unde dispare respectul, iubirea se tope�te ca un fum trec�tor �i frumuse�ea bun�t��ii �i a compasiunii se spulber� cu ner�bdare. C�nd �I vorbe�ti ur�t altui om, cum s� te iubeasc� el? �I cum po�i pretinde c� iube�ti un om, dac� nu-l respec�i? Respectul este materializarea iubirii noastre l�untrice. Dac� vrei s� �tii c�t de mult iube�ti oamenii, vezi c�t de mult �I respec�i �i atunci vei cunoa�te �n tine m�sura iubirii de care e�ti capabil. De ce s� pierzi timpul, �ntreb�ndu-te dac� iube�ti sau nu, c�nd respectul pentru altul este imaginea iubirii tale pentru el? Respectul este o consecin�� fireasc� a dragostei din inima ta. Dac� n-ai iubire, ��i lipse�te tendin�a �i dorin�a de a respecta. Dac� n-ai iubire crezi c� totul �i se cuvine �i tinzi s� calci �n picioare omul iubit pretinz�nd c� �trebuie s� te iubeasc� el �i s� te accepte cum e�ti�! Dar cu tine �nsu�i cum r�m�ne? ��i respec�i cuv�ntul dat? E�ti grijuliu fa�� de altul? E�ti recunosc�tor? i-ai mul�umit celuilalt m�car �i pentru c� �i-a f�cut timp s� te �nt�lneasc�? Dac� r�spunzi cu �da� la aceste �ntreb�ri este pentru c�..e�ti onest �i iubitor..! "___Maria Timuc Un text excelent, ca toate articolele scrise de doamna Maria Timuc!!! Cum raspundeti la intrebarile de la sfarsitul articolului postat de mine, dragii mei?????Eu nu pot raspunde, decat intr-un singur mod, iubirea nu poate exista fara respectul fata de cel de langa mine!!!Revin si am sa tot revin la acest subiect de discutie, reprezentat de cel mai puternic sentiment uman__IUBIREA, care ar trebui sa existe in inima omului, dar care, din pacate, isi face simtita prezenta din ce in ce mai rar, probabil, pentru ca oamenii, aflati in iuresul dorintelor instinctuale, uita sa si iubeasca, macar din cand in cand!!!! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare, iubirea se identifica si se suprapune perfect cu respectul fata de persoana iubita si nimeni nu ma poate convinge de contrariul!!!Putem iubi orice, de la cele mai mici lucruri, pana la oameni, dar daca nu respectam nimic din ceea ce iubim, nu ne putem declara practicanti onesti ai iubirii!!! Dragii mei, referindu-ma la relatii, respectand persoana, care este in viata si inima noastra, avem o altfel de intelegere si deschidere fata de iubirea pentru acea persoana, afisam respect fata de dorintele si afinitatile ei, ii respectam conditia si conduita, dar toate acestea neinsemnand, ca trebuie sa acceptam abuzul emotional si sentimental, ofensa directa sau indirecta, minciuna, tradarea, umilinta venite din partea partenerului, doar pentru faptul ca il iubim si respectam!!!EXCLUS ASA CEVA, NICIODATA, caci iubirea nu inseamna umilinta si degradare sufleteasca, ci este tocmai opusul lor!!!! Daruiesti respectand si iubind, acesta este un triunghi indestructibil!!!Iubesti respectand si iubind sincer, acesta este un ciclu, care incepe si se sfaseste in iubire!!! Nu poti spune ca iubesti o persoana daca ii lezezi demnitatea, daca nu ii respecti sentimentele!!!Nu poti iubi daca ceea ce simti si doresti nu au la baza respectul fata de tot ce reprezinta acea persoana, cu calitati si defecte ACCEPTABILE, daca te folosesti de inima acelei persoane, ca de o jucarie, pe care o arunci in momentul in care nu mai ai nevoie de ea!!!Una peste alta, oricate adevaruri s-ar spune despre iubire si respect, toate vor converge intr-un singur si mare adevar: Iubirea este corecta si onesta cu oamenii, respectandu-i, dar cere aceeasi corectitudine si acelasi respect din partea lor!!! Nu se poate accepta orice in numele iubirii, indiferent de titulatura destinatarului, si cu atat mai putin, nu este admisibil sa iti lasi viata sa fie afectata de acele iubiri false, neinsotite de respect!!! Multi oameni confunda jertfa cu iubirea fata de o persoana si este o mare greseala, caci iubirea nu are nevoie de jertfe inutile, ci de devotiune, daruire si impartasire sincere, in caz contrar, totul transformandu-se intr-un supliciu pentru cel/cea, care jertfeste totul pentru iubirea din inima sa!!! Dragilor, luati aminte la comportamentul vostru fata de ceea ce declarati ca iubiti, aveti grija sa fie in acord cu respectul asociat iubirii!!!Orice veti spune referindu-va la iubire, va fi ca urmare a respectului de care dati dovada!!Respectati, iubiti, si viceversa!! Respectati-va, ca sa puteti afirma ca ii respectati pe ceilalti si orice lucru cu care intrati in contact direct sau vizual!!!! Si drept incheiere, va pot spune, ca iubirea este reprezentata de cei trei "R ": RESPECT, RECUNOSTINTA, RECIPROCITATE!!!Orice iubire declarata, dar care nu respecta aceste conditii, este o iubire bolnava!!! Tuturor, o dupa amiaza superba, ca o zi de Toamna blanda si plina de farmec!!!Buna ziua!!!__EU On____Nu se poate papa decat in liniste!!!! Pentru cei, care stiu sa respecte iubind!!!! I just wanna be with you!!! http://www.youtube.com/watch?v=QsHLE56mkd4
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Noiembrie 2015 12:03 |
||
My wish for you all, have a lovely afternoon!! http://www.youtube.com/watch?v=zGB7IWklW3s
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Noiembrie 2015 12:05 |
||
"Natura picteaz� pentru noi. Ziua bun� se cunoaște dup� z�mbetul de dimineaț�. Fiecare zi este un dar, o binecuv�ntare pentru a �nt�lni oameni cu experiențe noi, pentru a �nf�ptui lucruri minunate, pentru a simți și tr�i frumosul. Orice zi, loc, moment, fiin�� conteaz�. Este important ce va fi, nu ce a fost! Idei, fapte, strig�te, doruri, vise, toate se transform�. Indiferent ce, c�nd, cum. Dorim concordia �ntre oameni. Buna dispoziție și umorul ne fac s� mai ieșim din sup�r�rile de orice fel. Ne vorbim, dar nu ne sim�im. Diferite experiențe de diferite facturi. Florile z�mbesc chiar și �n �ntuneric. St�rnim furtuni si apoi ne sup�r�m c� plou�. Via�a ne �nva�� s� ne asum�m alegerile de orice fel. Avem sau nu proprietatea cuvintelor c�nd le scoatem la lumin�? Sunt vii sau ofilite? Curaj sau lasitate? �Poate�, �dac�, �trebuie�, sunt cuvinte �nc�rcate de fric�. Frica ucide iubirea, alung� lini�tea, na�te dezastre. Vorbele pline de vorbe nu ating inimile� Aroma cuvintelor poart� parfumul inimii sau mirosul minții. Scrisul este condamnarea la nemurire, iar uneori poezia devine rug�ciunea inimii. Simt, simți sim�im. Amintirile sunt popasuri binecuv�ntate pentru veșnicie. G�ndurile, rug�ciunile, inima, brațele, sentimentele, privirile calde ale cuiva sunt cele mai frumoase locuri din lumea aceasta. Naturalețea și ging�șia oamenilor este dat� de sufletele lor. Numai iubirea �l apropie pe om de Dumnezeu. M�sura iubirii ofer� calitatea, pofta vieții. Icoana propune un dialog interior al inimilor. Icoana din inima ta contempl� icoana din inima mea. Ne s�rut�m icoanele sufletelor unul altuia �i l�crim�m de minunea, de fericirea de a fi. Pace �ntru netrec�toare pomenire. ��i ascunzi sufletul printre flori. Nu te mai c�uta departe. Ești foarte aproape. �ndemn la simplitate. Unele lucruri nu se explic�. T�cere� Cerul nu minte. Bucurie sf�nt� �n lumina din inimi! Și cum mai e la tine-n suflet?"______ Hrisostom Filipescu Buna dimineata, doamnelor si domnilor, o zi perfecta sa aveti, daca mi se permite sa ma exprim astfel!!!!Cum va simtiti, cum este in sufletul vostru, cat de mult ati daruit si iubit???Cat de mult ati avut grija de el, de voi?????? Dragilor, fiecare zi soseste cu frumusetea si importanta ei, primiti-o cum se cuvine si pe cea de astazi, caci ea este aparte de celellate, are alta semnificatie, frumusete si zambet!!!!Bucurati-va, dragii mei, de fiecare zi, indiferent daca sunteti tristi sau veseli si, cu siguranta, veti fi rasplatiti intr-un fel sau altul!!!!Fie ca viata voastra sa cunoasca amplitudinea, iar zambetele sa va infloreasca pe chip, lasati-va sufletul sa respire liber, sa spuna ce doreste si cat de mult vrea sa se bucure alaturi de trupul vostru!!!!Zi a bucuriei si implinirilor de tot felul!!!___EU On____Indraznesc sa imi beau cafeluta, ziua de azi este una incarcata, deci trebuie sa prind "viteza"!!!! Pentru aceasta zi, zambiti, fiti voiosi si binevoitori!!!! http://www.youtube.com/watch?v=iuFKqbHAVPY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=oQqHYgqztJ0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:03 |
||
Pentru aceasta zi, va dedic versurile scrise de Alexandru Macedonski, surprinzatoare prin simplitatea, in aceweasi masura, profunzimea lor!!!Dragii mei, va doresc sa aveti o zi minunata, si av fi altfel, pentru ca daca doriti acest lucru, se va implini!!!!Iubiti si fiti fericiti!!__EU Roman�a garoafei Garoafele ce le-ai purtat Au s�ngerat �i s-au uscat. Dar alte flori de foc nestins Pe buze ele mi-au aprins. �n ochii t�i, � de raiuri por�i, Al tinere�ii soare por�i �i ne�tiind de ce nicicum Eu te respir ca un parfum. M�-mb�t de tine ca de-un vin, De c�te ori spre tine vin, Un vin de struguri de �iraz Ce pune flac�ri pe obraz. C�nd dormi str�bat �n al t�u somn �i-�i sunt �i rob, �i-�i sunt �i domn, Iar cu pl�ceri ce istovesc Te-nnebunesc, �i-nnebunesc. �tiu c� voie�ti �i nu voie�ti, �tiu c� dore�ti, �i nu-ndr�zne�ti Dar eu voiesc, �i �ndr�znesc, �i te ur�sc, c�ci te iubesc.___Alexandru Macedonski Pentru cei, care iubesc si sunt iubiti!!! Falling into you... http://www.youtube.com/watch?v=FnhXANS15Wo
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RGLmt_tu86s
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:17 |
||
|
"Sunt un sus�in�tor al binelui, al luminii, al iubirii, al libert��ii, al t�cerii contemplative, al z�mbetului plin de via��. Sunt un sus�in�tor a vis�rii, a bucuriei �i mai ales a �n�elepciunii. Fiecare dintre noi este un sus�in�tor. Fie c� vrem, fie c� nu vrem, prin ceea ce suntem sus�inem ceva � iar ceea ce sus�inem nu este dat nep�rat de faptele noastre cat, mai ales, de st�rile noastre. St�rile pe care le �ntre�ine�inem ne modeleaz� destinul.Dac� faptele pe care le putem realiza depind de mediul �n care tr�im �i de anumite mijloace pe care le avem la dispozi�ie, st�rile noastre ar trebui s� depind� doar de natura interioar�. �n noi este �mp�r��ia Cerurilor!"___Cristian �urcanu Dragii mei, aduceti pacea si binele in viata voastra si a celor dragi, manifestati-va liber, nu stati incorsetati de greutatile vietii, caci nu vor disparea in atare conditii, fiti incisivi cu viata, provocati-o, nu o lasati sa va doboare, caci aceasta este marea ei satisfactie!!!!Lucrati la infrumusetarea zilelor voastre, dati-le puls prin atitudinea voastra!!!!Fiti lumina intr-o lume intunecata!!!!!Zi frumoasa, spor la treaba!!!!___EU Pentru aplomb zilnic!!! Raise your voice!!! http://www.youtube.com/watch?v=CyHMVQipDLI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:28 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=1Xgon_b8t6M&list=PLUrQbunywvUBM_IX6vlepDdd141D8W5ao
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 07:29 |
||
Buna dimineata Bela Vin direct cu masa pusa, ca banuiesc ca iti e foame...sau nu ? http://www.taste.com.au/images/recipes/mc/2011/09/27419_l.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Noiembrie 2015 08:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-11-18 08:13:59Buna dimineata Bela Da, da, normal, vii a treia zi dupa Scripturi!!!!! Rotty, bine ai venit, te imbratisez, dar nu pot sta foarte mult aici, am treaba, trebuie sa predau o lucrare!!!! Imi trec toate cele cand este vorba de munca serioasa!!!! Sper ca esti bine!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 09:01 |
||
Sa ai o zi frumoasa iti doresc. http://41.media.tumblr.com/3f5e7b331c3719054309b3d8761d0a17/tumblr_nxlmjxDpjl1sgzhgyo1_500.jpg Plec si eu la trebile mele, ca nu mai am timp sa te astept...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Noiembrie 2015 09:01 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-11-18 09:01:46 Ne vom lua revansa in zilele urmatoare, Rotty, respecta-ti programul stabilit deja, voi mai fi in zona la ora pauzei de masa!!!! Ma bucur ca te-am citit, mi-a fost dor de tine si de rasetele noastre!!! Spor la treaba, sa ne recitim voioase si zambitoare!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 09:06 |
||
Ce te faci cand ai sufletul flamand si nu ai cu ce sa-l hranesti????? " Exist� hran� ieftin�, permisibil� tuturor, �ns� cu multe chimicale �i care d�uneaz� grav s�n�t��ii. Exist� hran� cu pre� mediu, �i-o po�i permite, �ns�, �ie, nu-�i prie�te, nu po�i s-o digeri. Mai exist� hran� de calitate, �ns�, scump�. Vreau ceva de m�ncare pentru sufletul meu! Avem abonamente la s�li de fitness pentru mu�chi, respectiv pentru a deveni femei �nur, program�ri la unghii, ne ungem cu toate cremele posibile �i imposibile pentru ten �i corp. Pentru o sear� �n club, reprezentan�ii sexului masculin afi�eaz� un z�mbet �trengar �i o atitudine de macho, repet�nd �n oglind� schema f�cutului din ochi pentru domni�oare �ag��abile�. A! Obligatoriu, ceasul �la bun, mai scump dec�t o ma�in� de sp�lat rufe. Da, se poart� haine ieftine cu accesorii scumpe�! Pe ele, pe domni�oarele �ag��abile�, cade �ifonierul �i sticla de parfum, fac exces de maclavaisuri �i de ro�u pentru a transforma un chip dr�gu� �ntr-o p�pu�� Chucky. La bar, ea �l observ� pe macho, �i face impresie bun� ceasul, nu persoana lui, semnul avu�iei. Se �ntoarce la locul ei, cl�tin�ndu-se pe c�r�mizile din picioare sprijinite pe ni�te cuie. C�rpa care o acoper� e t�iat� �n a�a fel �nc�t s� provoace foame b�rbatului macho. El vine c�tre ea, �i �opte�te la ureche vorbe care o fac s� z�mbeasc� timid�cic�! Nu v� trece prin cap, oare, ce i-a �optit?! Cum nu?! I�i exprima mirarea cum de o fat� at�t de frumoas� �i de mirobolant� precum este ea, vine ne�nso�it� �n club. Iar ea�e aproape ud�de emo�ie! Intervine o pauz�, c�ci domni�oara are nevoie la toalet� s�-�i mai tencuiasc� pu�in chipul �i s�-�i mai ridice s�nii din push-up. Iar restul pove�tii�s� fie la ei acolo! Deja nu mai suport scenariul, scenariu tipic din zilele noastre �n nop�ile din club. Sufletului meu, s�rmanul, ce s�-i dau s� m�n�nce?! O s� se �mbolnaveasc� de triste�e de la at�ta regim la care �l supun. Pentru c� nu �i dau nici ieftin�turi cu chimicale, iar marfa de la promo�ii e aproape expirat�. Dar nici scumpeturi nu-mi permit, c�ci, �ti�i�.calitatea tot la calitate trage� Dar poate am noroc �i produsul de calitate mult dorit va privi mai atent, �i prin celelalte rafturi m� va vedea pe mine �ntr-un raft nepotrivit, a�ezat� acolo din vina merchandiserului. "______ Luiza Ionescu ............................................... Grea intrebare, dar o tema de gandire excelenta, nu credeti??????? Cum va prezentati cu sufletul, dragii mei???Care este stadiul la care se afla, starea lui, este flamand, intrat in agonia foamei sau este satul, cunoscand extazul opulentei????? Ganditi-va si luati in calcul, ca interiorul sufletului vostru va defineste si pentru a-l hrani cu "hrana" proaspata si sanatoasa, trebuie, ca in el, sa existe pace, armonie, liniste si frumos!!!!Prin urmare, cu ce va hraniti sufletul??????Cu toata frumusetea reala a vietii sau cu obscurantismul ei, cu iubire, fericire sau cu haos, agitatie, cu graba de "a inghiti" pe nemestecate placerile efemere si promiscue, pe care le cautati pe aleile intunecate ale vietii voastre?????As vrea sa cred in prima varianta, drept alegere personala!!!! Fiti convinsi de urmatoarea realitate: Calitatea vietii voastre este data de calitatea a ceea ce aveti in suflet si de a hranei cu care il hraniti zilnic!!!!!Sufletul omului este asemenea unui rezervor urias, pe care il alimentam cu ceea ce ne place si dorim sa avem in el, deci totul tine, pana la urma, tot de alegerile noastre, de priceperea noastra, ca buni gospodari ai sufletului nostru!!!!Nu il aduceti in dezechilibru prin recurgerea la consumul de hrana de proasta calitate sau expirata, cu iz fetid si riscanta pentru el, caci el va ingera toxine, care ii pot fi fatale!!!Nu il umpleti excesiv cu alimente nefolositoare, caci va refula in voi insiva, provocandu-va dureri nebanuite!!! Dragii mei, nu aveti nevoie de multe lucruri in viata ca sa va puteti satura si multumi sufletul, cu dorinta vadita de a-l hrani corespunzator, dar aveti nevoie sa va gasiti echilibrul interior, sa va puteti armoniza cu tot ceea ce se intampla, sa aveti incredere in forta voastra interioara si in maturitatea care va caracterizeaza deciziile, caci o hrana sanatoasa pentru suflet inseamna vigoare si putere pentru trup!!!!! Recurgeti la o alimentatie echlibrata, dati-i sufletului tot ceea ce are nevoie, dar verificati eticheta, pe care sunt trecute compozitia si termenul de valabilitate ale celor oferite lui drept "hrana"!!Pastrati-va superioritatea spirituala prin calitatea hranei destinata sufletului vostru!!!Hraniti-l cu iubire, daruire, credinta, speranta, modestie, onestitate, bucurie, toate acestea constituind hrana lui de baza!!!Cu ajutorul acestei hrane zilnice, veti fi linistiti, impacati, "satui" si fericiti, iar trupurile voastre vor fi curatate de reziduri si se vor dezvolta frumos!!!! Tuturor, va doresc sa va permiteti sa va cumparati hrana potrivita sufletului vostru, dar din care sa nu lipseasca "ingredientele" mentionate de mine!!!!Buna amiaza si amiaza buna!!!___EU ![]() On___Am intrat in pauza, deci pot papa in voie!!!! Pentru suflet!!!! http://www.youtube.com/watch?v=MDrUdy1Mg94 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 12:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=TrbyYbGIWB8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Noiembrie 2015 12:09 |
||
|
"O prietenie adev�rat� �nseamn� s� iei un om așa cum este el și s� �l iubești, s� �l sprijini și s� �l prețuiești �n toat� imperfecțiunea lui! S� nu vrei s� �l schimbi. S� te bucuri de sur�sul s�u! S� te �ntristezi de tristețea sa! S� �i fii al�turi c�nd ceva nu merge bine și s� �i arați curcubeul de dup� ploaie! Dac� nu apare... s� �l desenezi din dragostea sufletului t�u! O prietenie adev�rat� �nseamn� s� �i auzi inima și c�nd ea �și ține respirația! S� �i auzi lacrimile și c�nd ele nu cad! S� �i simți �ngenuncherea și c�nd spatele st� drept și fruntea sus! S� �i auzi cuvintele și c�nd ele sunt doar t�ceri!" Buna dimineata, doamnelor si domnilor,sa fim lumina si bucurie pentru cei ce au nevoie de seninul unui zambet pentru a se bucura cu inima de frumusetea acestei zile minunate!!!!Bine v-am gasit si in aceasta dimineata de Noiembrie!!Dragii mei, calitatea prietenilor vostri va vor da propria calitate, acesta este un mare adevar!!! Nu puteti trai intr-un anturaj cu oameni "putrezi" si murdari sufleteste, si, cu atat mai putin, nu puteti iubi astfel de persoane, deci fiti selectivi in ceea ce privesc oamenii, pe care ii acceptati sa va insoteasca zilele!!!Prieteniile frumoase vor dezvolta relatii armonioase si traite in respect reciproc si intelegere!!!O zi frumoasa, in care sa fiti inconjurati de prieteni minunati!!!__EU On__Cafeluta calda imi curge pe gat, na!!! Pentru voi si oamenii speciali, pe care i-ati primit, ca prieteni devotati!!!! http://www.youtube.com/watch?v=P8HIyAsGEdM |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:11 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-11-19 07:11:33 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:13 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=P8HIyAsGEdM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:13 |
||
Pentru ziua de azi, cateva versuri pentru jumatatile de suflet aflate in cautarea intregului!!!!!Dragilor, fara iubire, nu se poate intregi nimic, deci iubiti!!!Zi minunata!!!__EU �ntreg Tu e�ti copacul meu, eu ale tale ramuri, Mi le fere�ti de v�nt, de viscoliri �i ploi, �n valsul prim�verii pun verdele ca flamuri Iar tu �mi m�ng�i floarea ce �nflore�te-n noi. ��i d�ruiesc iubire chiar dac� tu nu crezi �i-�i pare c� la altul am inima �i g�ndul, �n nop�i cu lun� plin� �i visele-�i veghez, Adorm abia la ziu�, a�tept s�-mi vin� r�ndul. Suntem o lume-ntreag� f�cut� doar din noi �i nimeni niciodat� nu ne va rupe-n dou�, A noastr�-i nemurirea c�ci vie�ii-am pus altoi Din dragoste curat� �n dimine�i cu rou�. S� te z�resc vreodat�?-N-am cum... suntem �ntreg; De-ar fi s� mor c�ndva- nu pot s� te dezleg, R�m�nem o coroan� de frunze �i de flori Sub m�ng�ieri de lun�, noi, ve�nic vis�tori!___Angelina Nadejde Pentru cel mai curat sentiment, cei ce il vor cunoaste, vor fi vrednici de el!!!! http://www.youtube.com/watch?v=-iJE9jeSKHU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:18 |
||
If ever you are in my arms again!!! http://www.youtube.com/watch?v=MbcPEfQhyO4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:19 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyy, PREZENT, buna dimineata, draga mea!!!!!Zi senina sa ai si departe de orice suparare!!! Cafeluta ta...http://bastt.files.wordpress.com/2011/06/cafea2.jpg si... http://www.youtube.com/watch?v=zzEdIkENrZM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:25 |
||
Mersic Bela. Buna dimineata...http://img12.dreamies.de/img/557/b/njvqxv24jg5.jpg Cu soare in suflet ai vrut sa zici, ca afara e o furtuna groaznica de cateva zile. Alaltaseara a atins nivel de uragan. Ieri a lasat-o mai moale, dar azi noapte iarasi a pornit.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:37 |
||
|
"C�nd inima �ngheaț�, pune lemne pe foc... Lemnele dragostei. �nc�lzește-te și gust� din dulceața rug�ciunii... ...Vorbe rotunde și calde, de drag. Z�mbește, m�ine va fi mai bine! Vezi-ți de drumul t�u, curat, demn și fericit. Dumnezeu �ți prețuiește dragostea, bun�tatea, reușitele, mulțumirea, senin�tatea, omenia. Asta e tot ce conteaz�. Fii �mp�cat și r�m�i �n pace. �ți doresc Iubire! �ngere, ne vedem la r�s�rit�"___Hrisostom Filipescu Dragilor, zi a bucuriei sa aveti, spor in fapte bune si armonia sa va insoteasca in tot ce faceti! Lumina, Pacea si Iubirea sa salasluiasca in inimile voastre!Luati aminte la suflet, dati-i tot ce este mai frumos in aceasta lume!!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=XHJycFfs85o
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:39 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Ygsa-63UNtU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:42 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-11-19 07:37:37Mersic Bela. Acolo sa fie, Rotty, este foarte important sa fie astfel!!! Bine ai venit!!! Ce sa faci!!!!!!Aceasta este clima din zona ta!!!!! Sper la o zi la fel de frumoasa ca cea de ieri!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:44 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=YKR0z7TonLY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:45 |
||
Si eu sper sa o lase mai incet cu vantul, ca azi am de mers la cumparaturi si e groaznic sa conduci pe vantul asta. |
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:47 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-11-19 07:47:21Si eu sper sa o lase mai incet cu vantul, ca azi am de mers la cumparaturi si e groaznic sa conduci pe vantul asta. Pai, daca vei avea mai multe de cumparat, vei avea mai multa greutate si nu se va intampla nimic rau cu masina!!!!Nu vei zbura de pe sosea!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2015 07:59 |
||
Inseamna ca nu stii cum e vantul pe aici. Chiar ca te zboara de pe sosea daca nu ai grija. Nu o data m-am trezit ca ma batuse vantul pe banda cealalta. Prea multe nu am de gand sa cumpar, ca mai am destul in frigidere. Cutzii nu mai au.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Noiembrie 2015 08:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| suflete pereche oare exista? | 5 | De la: razz 13 Noiembrie 2010 21:49 |
| Bani imprumutati | 7 | De la: kudika_34456 13 Mai 2013 13:29 |
| CEL MAI NOU MESAJ | 6 | De la: inna_1688 12 Iunie 2009 23:37 |
|
|
||
| portofino, un roscat adorabil cu nasuc roz | 2 | De la: clau19 17 Iunie 2010 20:13 |
| CE PARERE AVETI DESPRE VW TIGUAN? | 44 | De la: CERALYNA 20 Iulie 2014 15:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.