Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2016-01-13 08:19:11Beau cafeaua si imi e bine. Sper ca si tu.

Sunt in parametri normali, a avut seful meu grija de asta!!!!! Pap un sandvis, am baut cafeaua si face ravagii in stomacul meu!!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:21
Nici anul asta nu te-ai lasat de mancat ?
Eu deja deretic prin casa, inca mai am de pus la punct dupa plecarea de ieri a musafirilor.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:26
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 08:26:16Nici anul asta nu te-ai lasat de mancat ?
Eu deja deretic prin casa, inca mai am de pus la punct dupa plecarea de ieri a musafirilor.

Nu, nu, am avut grija sa incep noul an papand si razand cu gura pana la urechi, nu se putea altfel!!!! Cum ai petrecut de sarbatori, ai avut oaspeti, cred ca ai fost prinsa cu multe treburi, nu????? Eu, una, nu am simtit cum a trecut timpul, am fost conectata la ritmul sarbatorilor!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:31
A fost frumos, oaspetii au plecat doar ieri. Era si timpul, ca m-am cam saturat si-s obosita.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:37
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 08:37:50A fost frumos, oaspetii au plecat doar ieri. Era si timpul, ca m-am cam saturat si-s obosita.

Cred ca ai rasuflat usurata, dar de ce au stat atat de mult timp, tu ai dorit sau ei au profitat de ospitalitatea ta????? Ma rog, a trecut, intri in ritmul tau de-acum!!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:41
Au stat atat, ca asa au vrut ei. Sincer, imi era dor de ritmul meu. A trecut, acum mai am de randuit o camera si gata. Mergem inainte.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:50
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 08:50:18Au stat atat, ca asa au vrut ei. Sincer, imi era dor de ritmul meu. A trecut, acum mai am de randuit o camera si gata. Mergem inainte.

Absolut!!!!! Bine ca ai avut spatiul sa te desfasori!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:53
De spatiu nu duc lipsa, dar acum tot spatiul ala tre sa-l curat. Cum e vremea la Bucuresti ? Aici ploua si s-a anuntat furtuna.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:55
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 08:55:47De spatiu nu duc lipsa, dar acum tot spatiul ala tre sa-l curat. Cum e vremea la Bucuresti ? Aici ploua si s-a anuntat furtuna.

Este frumos in Bucuresti, este senin, rece, dar placut!!!!Bate un vant rebel, dar este bine, astfel, mi se vor usca rufele puse la uscat!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 08:59
Eu de-mi scot rufele afara, le adun de pe la vecini.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:00
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 09:00:25Eu de-mi scot rufele afara, le adun de pe la vecini.

Cu tot cu carlige, nu???????? Morrrrrrrrrrrrrr, imi imaginez scena!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:02
Eu nu vreau sa-mi imaginez sutienul meu pe terasa vecinului si nici ce mutra ar face vecina.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:12
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 09:12:20 Eu nu vreau sa-mi imaginez sutienul meu pe terasa vecinului si nici ce mutra ar face vecina.

Sutienul, ca sutienul, dar cum ar arata chiloteii Tanga??????? Valeuuuuuuuuuuuu, lesin, muica meaaaaaaaaaa!!!! Apropos de asta, mi s-a intamplat odata, cand scuturam lenjeria de pat si camasuta de noapte, cam sumara ce-i drept, mi-a scapat din mana si a zburat peste balcon, sa ma fi vazut ce viteza am prins pana la parter, dar tot m-a vazut un vecin, a fost un amuzament total, eram toata dantelata, din cauza jenei!!! Sunt patita, stiu cum este!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:19
La ce etaj stai ?
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:25
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 09:25:31 La ce etaj stai ?

Locuiesc la etajul patru, ce mai, m-am simtit atat de incomod, dar nu am putut face mare lucru, mult timp dupa acea intamplare, cand ma intalneam cu vecinul, imi aducea aminte de culoarea camasutei si dantela ei, era de culoare Rosu, mare bandit, iti dai seama ca trebuia sa ii cant in struna si sa trec peste!!!! S-au amuzat fiicele mele pe seama intamplarii, ma intrebau ce alta camasuta sa imi faca cadou!!! Cred ca atunci am avut cea mai mare viteza de deplasare, am alergat pe scari, in sosete, ce papuci, ce sandalute, nimicccccccc!!!! Sunt artista la astfel de nazbatii!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:33

buna dimineata fetelor !Rottycel te sarut pe anul asta , cu drag va urez o zi frumoasa , MISS te citesc cu placere chiar de anu am asa timp sa raspund sa stii ca parcurg pe aici cand imi fac o pauza de cafea , ganduri bune va trimit de la etajul 3 ...ha ha ...
kudika_956659
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:34
Ceva despre modestie , mi-a placut mult ...va pup o zi minunata sa aveti !

Scrisoarea lui Alexandru Vlahu�� c�tre fiica sa, Margareta

"S� tr�ie�ti Mimilic� drag�, �i s� fii bun� - s� fii bun� pentru ca s� po�i fi fericit�.
Cei r�i nu pot fi ferici�i. Ei pot avea satisfac�ii, pl�ceri, noroc chiar, dar fericire nu. Nu, pentru c�, mai �nt�i, cei r�i nu pot fi iubi�i �i-al doilea...al doilea...de! norocul �i celelalte "pere m�l�ie�e" care se aseam�n� cu el, vin de-afar�, de la oameni, de la �mprejur�ri asupra c�rora n-ai nicio st�p�nire �i nicio putere, pe c�nd fericirea, adev�rata fericire �n tine r�sare �i-n tine-nflore�te �i leag� rod, c�nd �i-ai preg�tit sufletul pentru ea. �i preg�tirea este o oper� de fiecare clip� - c�nd pierzi r�bdarea, �mpr�tii tot ce-ai �n�irat �i iar trebuie s-o iei de la �nceput. De aceea �i vezi a�a de pu�ini oameni ferici�i... At��i c��i merit�...
A, dac� nu ne-am iubi pe noi a�a f�r� de m�sur�, dac� n-am face at�ta caz de persoana noastr� �i daca ne-am dojeni de c�te ori am min�it sau ne-am surprins asupra unei r�ut��i ori asupra unei fapte ur�te, dac�, �n sf�r�it ne-am examina mai des �i mai cu nep�rtinire (lesne-i de zis!), am ajunge s� r�zuim din noi partea aceea de prostie fudul�, de r�utate �i de necinste murdar�, din care se �ngra�� dobitocul ce se l�f�ie�te �n nobila noastr� f�ptur�.
Se �tie c� durerea e un minunat sf�tuitor. Cine-i mai deschis la minte trage �nv���tur� �i din durerile altora. Eu am mare �ncredere �n voin�a ta. R�m�ne s� �tii doar ce s� vrei. �i v�d c-ai �nceput s� �tii asta.
Doamne, ce bine-mi pare c-ai �nceput s� te observi, s�-�i faci singur� mustr�ri �i s�-�i cau�i singur� drumul cel adev�rat!
A�a, Mimilic� drag�, ceart�-te de c�te ori te sim�i egoist�, de c�te ori te mu�c� de inim� �arpele r�ut��ii, al invidiei sau al minciunii. Fii aspr� cu tine, dreapt� cu prietenii �i suflet larg cu cei r�i. F�-te mic�, f�-te ne�nsemnat� de c�te ori de�tept�ciunea te �ndeamn� s� strigi: "Uita�i-v� la mine!" Dar mai ales a� vrea s� scriu de-a dreptul �n sufletul t�u aceasta: S� nu faci nici o fapt� a c�rei amintire te-ar putea face vreodat� s� ro�e�ti. Nu e triumf pe lume, nici sprijin mai puternic, nici mul�umire deplin�, ca o con�tiin�� curat�.
P�streaz� scrisoarea asta. C�nd vei fi de 50 de ani ai s-o �n�elegi mai bine. S� dea Dumnezeu s-o cite�ti �i atunci cu sufletul senin de azi.
Te �mbr��i�eaz� cu drag, Al. Vlahu��"
kudika_956659
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:36
Aoleu Bela, ai avut ceva de alergat.
Buna dimineata G si la multi ani.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:38
De la: kudika_956659, la data 2016-01-13 09:34:45
buna dimineata fetelor !Rottycel te sarut pe anul asta , cu drag va urez o zi frumoasa , MISS te citesc cu placere chiar de anu am asa timp sa raspund sa stii ca parcurg pe aici cand imi fac o pauza de cafea , ganduri bune va trimit de la etajul 3 ...ha ha ...

Nu mai radeeeeeeeeeeeeeee, caci este "boala", care se ia, chiar daca locuiesti la etajul trei!!!!!!!!! Maria, bine ai venit, multumesc pentru apreciere!!!!Buna dimineata!!!!!Multumesc pentru urare, asemenea!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:39
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 09:38:45 Aoleu Bela, ai avut ceva de alergat.
Buna dimineata G si la multi ani.

Daaaaaaaaaaaa, nici nu mai vedeam treptele scarii, Domnul m-a ferit sa imi rup gatul, dar nu aveam in fata ochilor, decat decolteul camasutei mele de noapte!!!Ce mai, amintiri, care ma amuza!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:42
De la: kudika_956659, la data 2016-01-13 09:36:08Ceva despre modestie , mi-a placut mult ...va pup o zi minunata sa aveti !

Scrisoarea lui Alexandru Vlahu�� c�tre fiica sa, Margareta

"S� tr�ie�ti Mimilic� drag�, �i s� fii bun� - s� fii bun� pentru ca s� po�i fi fericit�.
Cei r�i nu pot fi ferici�i. Ei pot avea satisfac�ii, pl�ceri, noroc chiar, dar fericire nu. Nu, pentru c�, mai �nt�i, cei r�i nu pot fi iubi�i �i-al doilea...al doilea...de! norocul �i celelalte "pere m�l�ie�e" care se aseam�n� cu el, vin de-afar�, de la oameni, de la �mprejur�ri asupra c�rora n-ai nicio st�p�nire �i nicio putere, pe c�nd fericirea, adev�rata fericire �n tine r�sare �i-n tine-nflore�te �i leag� rod, c�nd �i-ai preg�tit sufletul pentru ea. �i preg�tirea este o oper� de fiecare clip� - c�nd pierzi r�bdarea, �mpr�tii tot ce-ai �n�irat �i iar trebuie s-o iei de la �nceput. De aceea �i vezi a�a de pu�ini oameni ferici�i... At��i c��i merit�...
A, dac� nu ne-am iubi pe noi a�a f�r� de m�sur�, dac� n-am face at�ta caz de persoana noastr� �i daca ne-am dojeni de c�te ori am min�it sau ne-am surprins asupra unei r�ut��i ori asupra unei fapte ur�te, dac�, �n sf�r�it ne-am examina mai des �i mai cu nep�rtinire (lesne-i de zis!), am ajunge s� r�zuim din noi partea aceea de prostie fudul�, de r�utate �i de necinste murdar�, din care se �ngra�� dobitocul ce se l�f�ie�te �n nobila noastr� f�ptur�.
Se �tie c� durerea e un minunat sf�tuitor. Cine-i mai deschis la minte trage �nv���tur� �i din durerile altora. Eu am mare �ncredere �n voin�a ta. R�m�ne s� �tii doar ce s� vrei. �i v�d c-ai �nceput s� �tii asta.
Doamne, ce bine-mi pare c-ai �nceput s� te observi, s�-�i faci singur� mustr�ri �i s�-�i cau�i singur� drumul cel adev�rat!
A�a, Mimilic� drag�, ceart�-te de c�te ori te sim�i egoist�, de c�te ori te mu�c� de inim� �arpele r�ut��ii, al invidiei sau al minciunii. Fii aspr� cu tine, dreapt� cu prietenii �i suflet larg cu cei r�i. F�-te mic�, f�-te ne�nsemnat� de c�te ori de�tept�ciunea te �ndeamn� s� strigi: "Uita�i-v� la mine!" Dar mai ales a� vrea s� scriu de-a dreptul �n sufletul t�u aceasta: S� nu faci nici o fapt� a c�rei amintire te-ar putea face vreodat� s� ro�e�ti. Nu e triumf pe lume, nici sprijin mai puternic, nici mul�umire deplin�, ca o con�tiin�� curat�.
P�streaz� scrisoarea asta. C�nd vei fi de 50 de ani ai s-o �n�elegi mai bine. S� dea Dumnezeu s-o cite�ti �i atunci cu sufletul senin de azi.
Te �mbr��i�eaz� cu drag, Al. Vlahu��"

Emotionant!!!!!Chiar daca cunosc aceasta postare, tot iti multumsc, draga Maria!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:43
Eu merg acum sa ma bibilesc putin, ca tre sa ies cu cutzii...

http://i859.photobucket.com/albums/ab153/jason1200_gh/ALBUM-4/af4a3b315f0f4b359470f8bb7f9f6fe4_zpslww7fl2o.gif

Revin la un ceai de incalzire...sper. Pana atunci, -ici.
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:45
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 09:45:55Eu merg acum sa ma bibilesc putin, ca tre sa ies cu cutzii...

http://i859.photobucket.com/albums/ab153/jason1200_gh/ALBUM-4/af4a3b315f0f4b359470f8bb7f9f6fe4_zpslww7fl2o.gif

Revin la un ceai de incalzire...sper. Pana atunci, -ici.

Bibileste-te, eu sunt bibilita deja, am facut-o in zorii zilei, era sa imi bag Dermatograful in ochi, nu vedeam, decat ceasca mea cu cafea!!!!! Am inceput bine anul acesta!!!!! Pana la revenirea ta, cred ca voi lucra putin, sa avem ziua cat se poate de vesela!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:50
Merci sa ciocnesti si cafea nu ...??/ Un an nou fericit iti doresc !
kudika_956659
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:56
Spor in toate fetelor !
http://www.youtube.com/watch?v=tyANFcnrM8I
kudika_956659
Postat pe 13 Ianuarie 2016 09:57
De la: kudika_956659, la data 2016-01-13 09:57:08Spor in toate fetelor !
http://www.youtube.com/watch?v=tyANFcnrM8I

Sa fieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Maria!!!! Cu veselie, inainteeeeee!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4fndeDfaWCg
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 10:02
M-am plimbat, m-am aerat, acum las cafea si trec mai departe la trebi casnice...

http://i.imgur.com/HvGGMvg.jpg

Doamne! Ce bine-i sa nu trebuiasca sa merg la munca si nici sa nu ma toace nimeni la cap prin casa!
Rotty_
Postat pe 13 Ianuarie 2016 11:02
� Cu c�t �nve�i mai mult s� ascul�i ce e �n tine, cu at�t vei fi mai mult
�p�rta�� al experien�elor tale, a�a cum apar ele. Vei dezvolta un
parteneriat cu via�a ta, o bun�voin�� de a participa, de a sim�i �i tr�i
experien�ele care se ivesc. C�nd refuzi s�-�i iei r�gazul ca s� fii p�rta� la experien�a ta, e ca �i cum ai fi victima a ceea ce �i se �nt�mpl� �n via��. Asta este o mare autoam�gire. Te-ai raportat la experien�a ta ca la ceva ce trebuie biruit �i controlat. �i. c�nd aceast� experien�� refuz� s� se conformeze a�tept�rilor tale, sim�i c� e�ti pedepsit pe nedrept.
Dar nu se �nt�mpl� a�a. Dimpotriv�, experimentezi doar efectele
negative ale propriei tale nevoi de a controla.
Nu e�ti deschis fa�� de propria-�i experien��. Nu te afli �ntr-o rela�ie
constant� cu ea. Nu e�ti �n dialog cu ea. Nu e de mirare c� ai o rela�ie de iubire și ur� cu ea. O iube�ti c�nd ��i face pe plac �i o ur�ti c�nd nu-�i face. Experien�ele tale sunt numai �n alb �i negru. Pentru tine, via�a este ori numai binecuv�ntare, ori numai pedeaps�.
Adev�rul este c� via�a nici nu te binecuv�nteaz�, nici nu te pedepse�te. Ea colaboreaz� cu tine pentru a te ajuta s� te treze�ti la adev�rul a ceea ce e�ti. Via�a este �nv���torul t�u. Ea ��i ofer� un continuu feedback. o continu� corec�ie, dar tu nu alegi s� ascul�i.
A alege s� ascul�i �nseamn� a te l�sa �n voia parteneriatului t�u cu
via�a. Aceasta �nseamn� s� accep�i dansul g�ndirii, al ac�iunii �i al corec�iei, �nseamn� s� tr�ie�ti toate aceste experien�e ca pe o parte
necesar� �i deloc dezagreabil� a procesului de �nv��are.��������______Paul Ferrini

�������������������������������������������������������

Foarte putini oameni au o relatie, apropiata de perfectiune, cu viata lor!!!De ce spun asta?????Pentru ca majoritatea oamenilor, din cauza egoismului lor exacerbat si dorintei de dominare, doresc sa detina controlul pana si asupra vietii lor, ori aceasta nu este posibil si firesc, decat in situatia existententei unui parteneriat onest si echilibrat intre om si viata!!!

Tot ce ni se intampla, trebuie acceptat, si nu judecat sau refuzat, chiar daca experientele prin care trecem nu sunt pe placul nostru!!!Acceptarea, asumarea vietii nu este dovada de lasitate sau superficialitate in fata ei, dimpotriva, inseamna intelegerea ei si deschiderea spre o colaborare fructuoasa cu ea!!!!!Dar, cati dintre noi procedeaza astfel?????Foarte putini la numar!!!!De cate ori ne razvratim impotriva vietii, pentru ca ceea ce ne ofera nu corespunde dorintelor noastre si nu primim TOTUL la momentul dorit de noi????De foarte multe ori, de ce sa nu recunoastem adevarul?????De cate ori nu am acuzat viata pentru ingenuncherile noastre, cand, de fapt, noi suntem autorii propriilor ingenuncheri????De ce??Pentru ca, in loc sa ne intelegem gandirea si sufletul, sa le acceptam asa cum sunt, in loc sa intelegem viata, cu principiile si logica ei, si sa ne-o asumam, abordam o atitudine ostila, refractara la tot ce tine de firea noastra si la importanta existentei unei relatii amiabile, cu traiul nostru zilnic!!!Si este firesc, ca dupa toate acestea, viata sa ne pedepseasca usturator, chiar daca o face spre indreptarea noastra!!!Din pacate, nu vedem si nu sesizam corectitudinea vietii, decat cand este prea tarziu pentru a-i fi recunoscatori!!!

Dragii mei, � A trai� inseamna �A gandi� si �A actiona�, la care se poate alatura �A simti� efectele actiunilor noastre, pozitive sau negative!!!

Viata este un proces evolutiv, indiferent de vointa noastra, daca vom intelege acest adevar, vom sti sa transformam toate experientele dobandite in capitole importante ale romanului vietii noastre, ori acesta este primul pas facut in incheierea unui parteneriat onest si reciproc avantajos cu viata!! Aduceti echilibru si constanta in acest parteneriat, treceti-le la punctul___ �Clauze importante� al contractului incheiat in termini rezonabili!!!

Fiti intelegatori, caci deschiderea spre viata vine ca drept consecinta a deschiderii spre voi insiva!!!!Buna ziua si ziua buna!!__EU

On_____In sfarsit, sa trecem la papica lumeasca!!!!!

Pentru o dupa amiaza vesela!!!!! Daca veti fi veseli, veti sa alte culori vietii voastre!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 12:43
De la: Rotty_, la data 2016-01-13 11:02:32M-am plimbat, m-am aerat, acum las cafea si trec mai departe la trebi casnice...

http://i.imgur.com/HvGGMvg.jpg

Doamne! Ce bine-i sa nu trebuiasca sa merg la munca si nici sa nu ma toace nimeni la cap prin casa!

Multumesc pentru cafeluta, o voi bea, in loc de desert!!!!! Buna amiaza, Rotty, inteleg ca vei merge la srviciu, iti doresc sa ai o zi de lucru usoara, daca poate exista asa ceva in domeniul tau de activitate!!!! Te cred, si eu am avut oaspeti, dar doar doua zile, si stiu cum este!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 12:51
http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U
kudika_15804
Postat pe 13 Ianuarie 2016 12:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre penisul perfect 87 De la: kudika375475 10 Martie 2011 20:33
VREAU SA MI FAC PRIETENI 291 De la: laura31c 28 Decembrie 2016 19:42
Hai sa vad cat de deschisi sunteti 45 De la: ilumax_76 16 Februarie 2012 17:53
Ce parere aveti de Comunitatea Amish? 46 De la: kudika029886 14 August 2009 22:48
Va rog sa ma ajutati,cu un vot ceva cu orice,animalele astea din craiova sunt omorate fara mila ajutor 4 De la: diana1981 11 Octombrie 2009 17:51