Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2015-12-21 09:07:31Nu, nu cu mujdei, ca azi am programare la cosmetica si de-i trag la tanti un dampf, lesina si nu mai are cine sa-mi faca masajul de relaxare. Ei dar asta va fi colo pe la ora 14, acum ma duc sa ma pregatesc de iesire "in lume" .

http://41.media.tumblr.com/f75ccfb2af48b98703005b4314762aa7/tumblr_nfxbrdsNEn1qb83abo1_500.jpg

Asa, asa, gateste-te, fa-te bobocel de doamna!!!! Rotty, poate ne vom mai citi, in functie de timpul disponibil!!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Decembrie 2015 09:11
Sper sa am timp sa mai intru azi, dar nu-i sigur. Sa ai o zi buna iti doresc.

http://i640.photobucket.com/albums/uu124/nancyellendiana/G383jY8.gif
Rotty_
Postat pe 21 Decembrie 2015 09:36
De la: Rotty_, la data 2015-12-21 09:36:50Sper sa am timp sa mai intru azi, dar nu-i sigur. Sa ai o zi buna iti doresc.

http://i640.photobucket.com/albums/uu124/nancyellendiana/G383jY8.gif

Nicio problema, Rotty, vom vorbi cand va fi posibil!!!! Zi reusita sa ai!!!! Am intrat pentru cateva clipe, caci trebuie sa impodobim bradul, cred ca toti copiii vor fi incantati!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Decembrie 2015 11:57
SOIMUL
� Un imparat a primit doi soimi; unul a fost antrenat, despre celalalt i s-a spus ca refuza sa se dezlipeasca de creanga pe care statea. Unul dintre slujitori trebuia sa se catere in fiecare zi in copac sa-i duca de mancare. Dupa ce a incercat in fel si chip sa faca soimul sa zboare de pe creanga, imparatul si-a rugat supusii sa-l ajute. Un batran intelept s-a oferit sa faca el asta si, a doua zi cand s-a trezit, imparatul a vazut soimul zburand de colo-colo.
-Cum ai facut? si-a intrebat supusul.
-A fost foarte simplu. Nu a trebuit decat sa ii tai craca de sub picioare."

Morala: Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura...
�������������������������������������������..
Iata o poveste scurta, dar cu un continut, care nu o data, s-a regasit in viata noastra!!!

Dragilor, de cate ori nu v-ati multumit cu o anumita stare confortabila voua, asteptand ca altcineva sa intervina pozitiv in viata voastra, scutindu-va de responsabilitati si sarcini, sa va rezolve anumite probleme, nederanjandu-va prea mult si, daca s-ar putea, chiar sa �zboare� in locul vostru?????Sunt convinsa ca, nu doar o data, s-a intamplat asa ceva!!!!!

Noi, oamenii, avem predispozitia spre delasare, indragim sa lancezim in propria comoditate, in momentele in care nu dorim sau nu suntem capabili sa mergem mai departe si daca nu suntem fortati de ceva sau cineva anume sa iesim din aceasta stare deplorabila!!!!Oare, ce sau pe cine asteptam sa vina in ajutorul nostru?????

A preda sarcinile de viata personale cuiva este o actiune lejera, confortabila, dar deloc inteleapta, caci, fiecare om, trebuie sa isi urmeze calea, destinul, prin mijloacele proprii de a o parcurge, in functie de abilitati, convingeri si dorinte personale!!!!Din pacate, este nevoie sa ni se aduca mereu aminte cine suntem si ce trebuie sa facem de-a lungul existentei noastre, si Creatorul, sa nu va indoiti de asta, o face prompt si impecabil, ori de cate ori realizeaza ca am iestit de pe traiectoria destinata!!!!Nu de putine ori, ca sa ne dea o lectie de viata, ne zdruncina zdravan, cu hotararea de a nereaduce pe linia de plutire intr-un timp scurt si, deasemenea, sa ne reactualizam starea, din �Off�, in �On�!!!!

Dragii mei, nu putem ramane ancorati in ceva placut noua, doar ca sa ne fie bine mult timp, ci trebuie sa ne improspatam vointa, sa ne deschidem, larg, aripile si sa ne inaltam in zbor, spre idealurile si visurile noastre!!!!Multe dintre incercarile la care suntem supusi, chiar daca acestea ne deranjeaza cumplit, sunt tocmai rampa de lansare necesara, caci, prin natura si actiunea lor, ne dezmeticesc, ne trezesc din starea latenta, in care ne-am afundat, si ne propulseaza in viata!!!

Nu asteptati ca altcineva sa �zboare� in locul vostru, caci nu se va intampla asa ceva!!!!Nu asteptati ca cineva sa va �hraneasca� cu viata, zi de zi,caci nu este posibil! Fiecare persoana are itinerarul personal de zbor in viata, bine trasat si stabilit, care trebuie respectat in intregime.Este adevarat insa, pentru respectarea planului de zbor sunt necesare urmatoarele : ambitie, perseverenta, vointa, curaj si dorinta de a trai libertatea zborului, calitati, pe care sunt convinsa ca le aveti cu totii!!!!Sarbatori binecuvantate!!!!Buna ziua ai ziua buna!!__EU

On__Pap in repezeala orelor!!!!

Pentru o dupa amiaza speciala, pentru mine, va fi astfel, cu siguranta!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=D73rblLmei8
kudika_15804
Postat pe 21 Decembrie 2015 12:04
http://www.youtube.com/watch?v=iFm5w-MLw2U
kudika_15804
Postat pe 21 Decembrie 2015 12:06
Bela, iti doresc o vacanta cat mai placuta si Craciun Fericit

http://i41.tinypic.com/2u41ph4.jpg

http://i1118.photobucket.com/albums/k616/queen_cookbooks/BUTTERFLIES/CHRISTIAN%20SITE/CHRISTMAS/97abbe7d-1.png

Nu am timp si chef sa te tot "vanez" pe aici.
La fel urez tuturor de pe acest forum : Sarbatori Fericite.

http://img1.funscrape.com/en/religiouschristmas/3.gif
Rotty_
Postat pe 22 Decembrie 2015 08:19
Putere sau lasitate

� In viata, intalnim mai multe tipuri de dezamagiri. Unele mai mici, altele mai mari. Unele peste care putem trece si altele care cu timpul devin din ce in ce mai mari pana nu le mai putem duce. Si ajungem in punctul in care ne punem intrebarea: A venit timpul sa renunt?
Uneori ne ia ceva timp sa ne facem curajul necesar pentru a spune STOP. Pentru ca ne agatam de acea speranta ca totul se va indrepta pana cand aceasta devine din ce in ce mai amara.
Intotdeauna va fi greu si dureros sa inchei un capitol din viata ta. Sa lasi in urma oameni si amintiri. Dar e dureros si sa bati pasul pe loc, sa ramai in urma si sa acumulezi frustrari.
Sunt batalii pe care nu ar trebui sa le ducem singuri. Iar daca totusi o facem ne indreptam cu pasi marunti catre un esec sigur.
Intrebarea este: Suntem suficient de puternici sa renuntam atunci cand ne dam seama ca luptam singuri? Sau suntem atat de lasi incat ramanem in acelasi loc luptandu-ne pentru nimic? � ______Iustina Talea
����������������������������������������

Puternici sau lasi, cum credeti ca sunteti, dragii mei sau cum doriti sa fiti????

Nu de putine ori, mi-am intrebat Sinele, daca dezamagirile, pe care le simtim si suportam pe parcursul vietii, au vreo insemnatate, vreun rol decisiv in evolutia noastra?????Multi vor spune ca ele sunt un izvor al durerii sufletesti, si da, sunt de acord cu opinia domniilor lor, caci dezamagirea este una dintre cele mai periculoase arme cu care poate fi distrus un suflet, pentru ca aduce o durere si tristete sfasietoare!!!!Unii vor sustine ca dezamagirea are si un rol in maturizarea omului, si sunt de accord si cu aceasta opinie, dar numai daca este indeplinita conditia nestationarii, timp indelungat, in aceasta stare deziluzionanta, caci mentinerea dezamagirii in viata omului franeaza procesul de formare armonioasa a sa!!!!

Dezamagirile vin ca drept consecinta a viselor si visurilor noastre spulberate de oamenii in care am avut incredere, pe care i-am admirat si iubit nespus sau de anumite evenimente, care au intervenit in viata noastra, distrugandu-ne �castelele � ridicate cu multa truda si daruire!!!Ele au grade de intensitate diferite, dar toate au acelasi suport ingrat si lipsit de onestitate, creat de persoanele, care ne-au inselat asteptarile sau de nedreptatile vietii!!Nu de putine ori, suntem atat de naivi incat credem, speram la niste evolutii multumitoare pentru noi, dar care nu sunt nici pe departe astfel, conducand la un esec lamentabil!!!Indiferent de natura lor, de forma de manifestare, de impactul lor asupra sufletelor oamenilor, dezamagirile raman o trauma in viata lor!!!

Daca ne-am edificat asupra viabilitatii dezamagirilor, ca parte nedorita, dar inerenta a vietii noastre, trebuie sa clarificam si ce trebuie sa facem cu aceste dezechilibre sentimentale, asfel incat sa nu le lasam sa ne influenteze viata!!!!Oare cum trebuie procedat, cum este necesar sa gandim in viitor????

Dragii mei, totul tine de alegerea noastra, de tiparul uman,pe care dorim sa il reprezentam, de echilibrul, pe care il dorim in viata noastra!!!!Daca nu vrem sa iesim din mocirla dezamagirilor, este normal sa fim considerati lasi, intrucat numai astfel de oameni se refugiaza in propria nemiscare, refuzand sa lupte cu energia negativa a dezamagirilor, numai oamenii �slabi� refuza sa devina curajosi, gata sa razbeasca in viata!!!Astfel de oameni vor deveni, treptat, niste persoane usor manipulabile, fara personalitate si putere de decizie, indiferent de aria de interes!!!Acesti oameni se vor plange in continuu, vor fi nemultumiti in permanenta si vor stationa, mereu, in spatele draperiilor vietii sau in subsolul ei!!!!

In extrema cealalta, se afla �gladiatorii� vietii, oamenii puternici, care nu vor pregeta sa lupte, sa iasa din stransoarea dezamgirilor, care se vor opune ca acestea sa ii sugrume, sa le sufoce viata!!!!Tot respectul si admiratia pentru acesti oameni, caci ei vor fi emblema vietii lor!!!!Puterea psihica este net superioara puterii fizice, ea este singura, care poate aduce omul in castig de cauza!!!!

Dragilor, doresc si sper, ca fiecare dintre voi, sa aleaga �PUTEREA�, si nu �LASITATEA� in lupta acerba, cu dezamagirile din viata!!!Nu le lasati sa va domine traiul zilnic, orice capitol al vietii voastre, trebuie incheiat sub actiunea unor clause favorabile voua, nu celor, care v-au perturbat-o intr-un fel sau altul!!!Luptele din viata se duc pe ambele teritorii, impotriviti-va celor, care va forteaza sa le purtati doar pe teritoriul vostru, caci nu este corect!!!!Puneti punct oricaror relatii, care va otravesc viata, chiar daca dezamagirea v-a acoperit privirea nelasandu-va sa vedeti, clar, realitatea cruda!!!Finalizati orice actiune, care presupune sacrificarea voastra, caci nu este drept!!!!Incheiati orice parteneriat, care va aduce suferinta in viata, caci omul a fost nascut pentru a fi fericit!!!Lupta apartine oamenilor puternici!!Lasitatea este apanajul celor incapabili si plangaciosi!!!!! Buna ziua, doamnelor si domnilor, bine v-am regasit, intrucat eu, una, am intrat in vacanta, doresc, ca si voi, sa va bucurati de frumusetea zilelor de vacanta adusa de marea sarbatoare a Craciunului!!!Sarbatori fericite, pace si lumina in familiile domniilor voastre si multa iubire in sufletul fiecaruia dintre voi!!!!___EU

ON___ Incerc sa imi revin dupa petrecerea din timpul noptii!!!! Beau o stacana cu cafea!!!

Pentru o zi frumoasa!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8vO6vvvO-HA
kudika_15804
Postat pe 22 Decembrie 2015 11:02
De la: Rotty_, la data 2015-12-22 08:19:59Bela, iti doresc o vacanta cat mai placuta si Craciun Fericit

http://i41.tinypic.com/2u41ph4.jpg

http://i1118.photobucket.com/albums/k616/queen_cookbooks/BUTTERFLIES/CHRISTIAN%20SITE/CHRISTMAS/97abbe7d-1.png

Nu am timp si chef sa te tot "vanez" pe aici.
La fel urez tuturor de pe acest forum : Sarbatori Fericite.

http://img1.funscrape.com/en/religiouschristmas/3.gif

Multumesc, asemenea, Rotty, nu iti inteleg expresia folosita, caci nu tin minte sa iti fi spus ca voi fi aici, la prima ora, si nu puteam sa fiu, caci am fost la petrecerea de sfarsit de an si m-am intors acasa o data cu venirea zorilor!!!Ma rog, nu ti-am impus niciodata sa ai chef pentru mine sau sa incepi vreo vanatoare!!! Oricum, nu sunt si nici nu ma consider "vanat" pentru nimeni din spatiul acesta!!! Sarbatori cu bucurie, draga Rotty, iti multumesc pentru timpul acordat!
kudika_15804
Postat pe 22 Decembrie 2015 11:11
Drumuri...

"Zi de zi trebuie s� alegi s� mergi pe unul dintre ele, sau s� continui s� mergi pe cel ales. Nimeni nu st� �n loc prea mult timp. Fiecare drum ales, are dou� sensuri, te apropie de cineva dar te dep�rteaz� de altcineva. Uneori alegerile noastre sunt nepotrivite, sau cel puțin așa ni se par. Ne distanț�m de cei care ne iubesc și ne apropiem de cei c�rora nu le pas� Poate c� drumurile nu ni se vor mai intersecta, dar �n suflete ne vom p�stra mereu. Iar eu nu mai vreau s� p�strez �n suflet p�reri de r�u� Timpul zboar� mult prea repede, mi-am propus s� nu mai privesc peste um�r, c�tre oamenii din trecut, cu regret. Mi-am propus s�-i privesc cu senin�tate și cu bucurie, c�ci ei au modelat omul de ast�zi. Ei sunt povestea mea, ei m� reprezint� pe mine, cea de azi și poate cea de m�ine. Refuz s�-i mai privesc cu p�reri de r�u. Dac� m-au iertat pentru c� le-am greșit poate c� n-am s� aflu niciodat�. Poate c� ei, spre deosebire de mine, nu privesc peste um�r spre cei care au fost. Poate c� nu va mai exista o �alt� dat� pentru privirile noastre ca s� ne afl�m necuvintele unii altora� Cea mai mare bog�ție e aceea pe care o purt�m zi de zi cu noi �n suflete și știm s-o transmitem mai departe chiar persoanelor necunoscute... Imi doresc s� pot transmite cele mai frumoase g�nduri persoanelor iubite sufletului meu...!!!"

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, nicio zi fara veselie, muzica buna si o ceasca cu cafeluta preferata!!!! Bine v-am gasit in aceasta dimineata placuta, fapt pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare Cerului pentru ce mi-a oferit astazi, o trezire in buna dispozitie si multumire sufleteasca!!! Adevarat, dragilor, destinul nostru cunoaste multe variante de drumuri , important este sa faca alegerea potrivita!!!!Timpul nostru este mult prea pretios ca sa ne permitem irosirea lui in momente de viata fara substanta, alaturi de oameni, care habar nu stiu ce inseamna viata, iubirea, respectul si in trairi, care nu ne caracterizeaza, deci haideti sa purcedem pe drumul potrivit inimii noastre!!!O zi frumoasa, spor la treaba si traiti in bucuria sufletului!!!___EU

On____Imi fac trezirea completa cu o cafea neagra, mai sunt probleme de rezolvat!!!!

Pentru o zi superba, primiti-o cu sufletul!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM
kudika_15804
Postat pe 23 Decembrie 2015 08:49
https://www.youtube.com/watch?v=3SVGXK_4ba8
kudika_15804
Postat pe 23 Decembrie 2015 08:52
O poezie superba, pe care o dedic celor care iubesc si sunt iubiti!!!!Sarbatori pline de iubire si pace launtrica!!!!!__EU

Numele rapit..

O, Doamne, c�t de frumos este cerul
c�t de frumoas� topirea
c�t de albastr� iarna

��i culci t�mpla pe unul din umerii mei
ca pe o treapt�
pe cea mai �nalt� �nainte ca fiin�a
s� mi se sf�r�easc� de durere de vedere
de pl�ns

ca pe una din terasele verii ce nu se �ndur�
s� treac�

te iubesc poate
sfid�nd clipa z�rind ziua vis�nd un timp
inexistent
te iubesc poate
sfios �i grav cum ui�i t�mpla ta pe unul
numai pe unul din umerii mei ea
�ngropat� definitiv �n mine ca o plant�

te iubesc acum
ieri m�ine nu exist�
sufletul meu doarme treaz

te iubesc �i te port cu ochii �nchi�i
prin ceea ce sunt fiin�� absen�� uimire
f�r� a �n�elege totul nimicul pu�inul
trec�torul dulce cu numele meu r�pit de clip�
c�nd numele singur
numai numele topit acum
�mpodobe�te o pe�ter� sub ghe�ar.___Constanta Buzea

Together, forever!!

http://www.youtube.com/watch?v=S9PSWNApTm8
kudika_15804
Postat pe 23 Decembrie 2015 09:04
http://www.youtube.com/watch?v=bSpSXXp8pG4
kudika_15804
Postat pe 23 Decembrie 2015 09:05
" Ma gandeam acuma brusc: ce-i deosebeste pe "oamenii buni" de "oamenii rai"?
Oamenii buni sunt sinceri. Ei traiesc clipa si o recunosc. O spun asa cum este ea, fara remuscari, fara complexe, fara ocolisuri.
Oamenii rai ascund. Poarta mereu o masca. Prefac mereu ceva in altceva, ce nu este. Si asta se simte.
Oameni cu suflete frumoase, oameni cu suflete urate...
Oameni frumosi, oameni urati...
Viata nu e mereu un zambet deschis, uneori e un zambet amar. Dar sa nu ne schimonosim amareala intr-o aparenta fericire. Asta se simte. E discordant.
Hai sa ramanem NOI in fata vietii si a adevarului ei. Vom avea mai mult de castigat. Si vom fi mai frumosi, vom fi mai VII. Ne vom iubi mai mult si vom fi, la randul nostru, mai iubiti.
Pentru ca, in spatele a tot ceea ce vrem sa ascundem, noi suntem doar NOI.... E asa de simplu!!!"___Sorina Ivascu

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am regasit in aceasta dimineata!!!!Am intrat aici pentru cateva clipe, cu dorinta de a va saluta si de a va ura "Sarbatori fericite", dat fiind faptul ca nu mai sunt multe zile pana la trecerea in noul an!!In spiritul acestui eveniment, vin si va indemn sa nu renuntati la bunatate, la a avea sufletul bogat in frumos!!!!!A mima fericirea este cel mai trist lucru!!A mima ca traiesti este o actiune deplorabila!!A trai in minciuna este cea mai denigratoare situatie!!!Voi decideti cum doriti sa traiti, mie, nu imi ramane decat sa va urez "Succes"!!!!O zi frumoasa si "LA MULTI ANI"!!!!!!__EU

On___Imi beau cafeluta!!!

Pentru o zi minunata, toate cele bune!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wx8cEdRT1Zs
kudika_15804
Postat pe 29 Decembrie 2015 09:56
http://www.youtube.com/watch?v=saC7AyalPmc&feature=share
kudika_15804
Postat pe 29 Decembrie 2015 09:57
Pentru o zi reusita, va dedic o poezie superba, gustati-i dulceata!!!!Zi minunata!!__EU

Un gand de Iarna

"C�nd primele ninsori or s� se cearn�
Atunci va fi mai greu de cei pleca�i,
Atunci s� c�n�i peste al vie�ii za�,
Atunci s�-�i fluturi bra�ul peste iarn�.
Prin lume numai oameni de z�pad�,
Un foc din vatra st�nilor s� smulgi
�i, cu puterea disper�rii dulci,
S�-l la�i asupra spa�iului s� cad�.
Se vor a�terne �ntre noi vecernii,
Din clopote c�dea-vor chiciuri mari,
Atunci visez, frumoas�, s� apari
La marile instan�e ale iernii.
�i-apoi s� ning� mult ca-n fra�ii Grimm
�i sub z�pezi de bronz s� ne iubim."_____Adrian Paunescu

Pentru toti oamenii cu suflet frumos!!!Pace si iubire voua!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UvY122kQuw0
kudika_15804
Postat pe 29 Decembrie 2015 10:02
http://www.youtube.com/watch?v=h4Ovb6gp2HM&feature=share
kudika_15804
Postat pe 29 Decembrie 2015 10:04
Ce urmeaz� dup� punct?

"Un nou capitol? O continuare? O virgul� și apoi iar un punct? O parantez�?
Ce se �nt�mpl� �n povestea noastr� atunci c�nd punem punct și �ncepem de la cap�t cu alineat, c�nd �ntoarcem pagina sau c�nd s�rim un paragraf pentru c� ni se pare prea puțin interesant?
Povestea noastr� r�ndurile pe care le așez�m �n cartea vieții cu tocul �nmuiat �n tot felul de cerneluri.
Pe unele le scriem �n grab�, f�r� s� acord�m atenție detaliilor, pe altele le caligrafiem cu r�bdare și m�iestrie, tr�indu-le și simțindu-le la intensitate maxim�.
Peste unele v�rs�m c�limara, distrug�nd tot ce am scris, peste altele v�rs�m lacrimi, care ne �ntineaz� paginile.
Pe unele le scriem cu iubire, pe altele cu ur�, pe unele cu regret, pe altele cu speranț�, pe unele cu tristețe, pe altele cu bucurie.
Pe unele le uit�m, pe altele le ținem minte toat� viața.
Așadar, ce urmeaz� dup� fiecare punct?
Uneori, urmeaz� un capitol, ca atunci c�nd �ți iei r�mas bun de la un om care a �nsemnat ceva pentru tine și-apoi �ți continui povestea f�r� el.
Alteori, urmeaz� o continuare, ca atunci c�nd dup� ce ai �nv�țat s� ierți, ți-ai dat seama c� �nc� mai ai cuvinte de potrivit.
Uneori, punctul e de fapt o virgul�, ca atunci c�nd r�m�n cuvinte nespuse, sentimente nem�rturisite, ținute captive �n suflet. Iar dup� virgul�, mai sunt multe de povestit.
Alteori, urmeaz� o nou� fraz� lung�, �nainte de a pune un nou punct �n povestea ta.
Mie nu �mi place s� pun punct.
Prefer orice alt semn de punctuație.
Prefer �ntreb�rile la care pot g�si o mulțime de variante de r�spunsuri, pentru c� am o imaginație bogat�.
Prefer semnele de exclamare pe care le așez dup� fiecare lacrim� și prefer virgula, pe care o folosesc des, c�ci mai sunt multe de spus.
�mi plac capitolele lungi, cu descrieri am�nunțite, chiar și cele cu pagini �ntinate de pl�ns, pentru c� au fost tr�ite.
Dar am pus punct. Am pus punct de at�tea ori și de at�tea ori m-am temut de golul care trebuia umplut cu alt� poveste.
Dar nou� ne plac poveștile și le scriem mereu. Cu team�, cu speranț�, cu iubire. Scriem povești și umplem goluri de timp."____Iustina �alea

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in noul an, sper ca sunteti sanatosi si voiosi, asa cum ii sta bine oricarui om!!!Dragii mei, sper ca ati pus punct anului, ce a intrat in arhiva anilor vostri si nadajduiesc ca nu ati pastrat nimic din el pentru anul, pe care de-abia l-am inceput!!!!!!!Domnul sa va ajute sa aveti un an rodnic, imbelsugat cu fapte bune si rezultate multumitoare!!!Sa fiti sanatosi si fericiti, sa reparati ce ati stricat, sa uniti ce ati despartit, sa aduceti lumina acolo unde ati lasat intuneric, sa iubiti daca nu ati facut-o pana acum!!!LA MULTI ANI!!!!!!___EU

On__Am intrat pentru cateva clipe pentru a va saluta!!!

Pentru o zi frumoasa, pentru un an plin cu bucurii!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JjB00Vwqzk4
kudika_15804
Postat pe 2 Ianuarie 2016 10:35
http://www.youtube.com/watch?v=DyoPZQ-1ZxU
kudika_15804
Postat pe 2 Ianuarie 2016 10:37
Pentru aceasta zi, nu ma dezic nici in acest an, o poezie frumoasa, v-o dedic, cu drag!!!!Duminica minunata!!___EU

Si ploua ,si tac...

si ploua ,si tac,si-n jur e tacere
in noi se strecoara doar cantec arzand
licurici ce se-ascund dupa stropi prin unghere
in linistea oarba cu tine m-aprind .

si curge prin mine perdeaua de ganduri
brodata cu vant si ochii te-aduc
sub pleoapa de nouri ,picaturi de surasuri
ce tu le-ai uitat pe umeri ,se scurg .

si-mi mangaie sanii ,si talpile-ntruna
sarutul uitat intr-un flutur de-atunci
il simt ca un scut ,ma saruta si luna
cu aripi de vis ,inspre vise ma urci .

strabat doar cu mintea prin susurul ploii
contur iti cladesc din apele dulci
te gust pe-ndelete din licoarea ce norii
isi lasa in valuri cu doruri adanci .

si ploua ,si tac ,te-ascult pianina
cand frunze in murmur amagesc linisti clare
in lujeri toti astrii fredoneaza-n surdina
iubirea ce-mi porti ,in ploi dulci amare.

in cupe de nuferi te-am strans bob de roua
ca pe-un vin invechit azi te beau in tarziu
cu glazuri de sarut din ploaia cea noua
te-ascult cum imi curgi pe obraz in glas viu._____Loredana Vitelaru Nicoleta

Pentru toate sufletele frumoase!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XPsxkfKLZyI
kudika_15804
Postat pe 2 Ianuarie 2016 11:10
Zi frumoasa, dragilor, aveti grija de voi!!Toate cele bune sa va insoteasca pe parcursul zilei!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wHp9Di_Me8w
kudika_15804
Postat pe 2 Ianuarie 2016 11:18
La multi ani romani!
http://www.trilulilu.ro/fir-ai-tu-strainatate-eu-imi-stiu-in-lume-locul-me#ref=profil
Fulg-de-nea
Postat pe 2 Ianuarie 2016 19:22
TRAIESTE VIATA DIN PLIN!

" Ai privit vreodata copiii intr-un balansoar?
Sau ai ascultat zgomotul ploii cand cade pe pamant?
Sau ai urmarit vreodata zborul iregular al unui fluture?
Sau ai observat soarele cand dispare in noapte?
Ai face bine sa incetinesti...
Nu dansa atat de repede!
Timpul e scurt....
Muzica nu va dura...
Parcurgi fiecare zi in zbor?
Cand spui �Cum te simti?�...asculti raspunsul?
Cand ziua s-a sfarsit...te intinzi in pat
cu sute de chestiuni succesive care iti trec prin cap?
Nu dansa atat de repede!
Timpul e scurt...
Muzica nu va dura...
Ai spus vreo data fiului tau...�o facem maine�?
fara sa iti dai seama in graba, de parerea sa de rau?
Ai pierdut vreo data legatura cu o buna prietenie
care apoi s-a sfarsit pentru ca tu nu ai avut niciodata...
timp sa suni si sa spui �Buna�?
Nu dansa atat de repede!
Timpul e scurt...
Muzica nu va dura...
Cand alergi atat de repede ca sa ajungi pe undeva
iti pierzi jumatate din placerea de a merge...
Cand te preocupi si alergi toata ziua...
ca un dar niciodata deschis ... aruncat.
Viata nu este o fuga!
Ia-o usor...
Asculta muzica...! "

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am regasit!!!! Adevarat, dragilor, traiti viata, din plin si cu toata inima, nu pierdeti timpul cu oamenii lipsiti de importanta si cu lucrurile, care nu va sunt utile, alegeti, din viata, tot ce este constructiv pentru voi si traiti, traiti, traiti!!!! Folositi clipele, ca si cum ar fi ultimile din viata voastra si bucurati-va ca o puteti face, viata este frumoasa in ciuda incarcaturii ei negative!!!!Un inceput de saptamana exceptional!!__EU

On___Imi beau cafeluta!!!

Pentru o saptamana spornica!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5iimxAJPPLY
kudika_15804
Postat pe 4 Ianuarie 2016 08:58
http://www.youtube.com/watch?v=FenMX_cGDvc
kudika_15804
Postat pe 4 Ianuarie 2016 08:59
Pentru acest debut de saptamana, cateva versuri sensibile, care, sper sa mearga in inimile romanticilor acestui site, in sufletele celor, care stiu sa iubeasca!!!Zi minunata!!___EU

Ninsori de vise

Ninge-m�, iarn�, cu pulbere de stele,
Așeaz�-m� �n tain� pe-un pervaz,
Pe trandafirul ce m�ng�ie-un obraz
Și las�-m� uitat� printre ele!

Amestec�-m� cu �mbr�țiș�ri
Și cerne-m� �n fiecare clip�
Prin pletele de care sunt vr�jit�
�n orice r�s�rit și �nser�ri!

F�-m�, de poți, un clopoțel de-argint
Și-n el s�-mi pui doar inima ce-mi bate
Din r�s�rit p�n�-n apus de noapte,
Ca-n clipele c�nd tainic ne-am iubit!

D�-mi r�s�ritul zilelor dint�i
C�nd ne trezeam �mbr�țișați prin toate
Și ne-nveleam cu-ale iubirii șoapte,
Uit�nd de noi, fiind ca doi copii

Ce ne pierdeam pe c�mp de fericire,
Iar glasul t�u prin astre r�t�cea
C�nd m� iubeai șoptind ,,Iubita mea!�
Și orice-atingere era o �mplinire!

Și dac� n-ai s� poți nimic, din toate,
D�-mi �mprumut un fulg din zestrea ta
Și roag� v�ntul s�-l duc� undeva,
Unde-am s�-i spun �n șoapt�, c�ci el poate

S� sting� focul ce arde nev�zut
�n sufletele-ascunse prin tristețe,
S� poarte șoaptele ca s� r�sfețe
Iubirile ce vin din neștiut!

Și-n schimbu-acestui drum, de vrea, �i dau
Tot soarele ce-mi este dat s�-mi fie,
Cu r�s�ritul din tril de cioc�rlie
Și visele... doar cel cu tine-l iau!______Lili Șipoteanu

Sa aveti o zi splendida!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZCZ4_FqSLL8
kudika_15804
Postat pe 4 Ianuarie 2016 09:15
http://www.youtube.com/watch?v=7DyaRNgVpas&list=PLF5rae3PxzkY30IYt7YGo4FkhccCp-gB1
kudika_15804
Postat pe 4 Ianuarie 2016 09:19
http://www.youtube.com/watch?v=G28lntU-eGk
kudika_15804
Postat pe 4 Ianuarie 2016 09:20
ascult Adele - Hello :)

La voi cum merge?
adrianamanolache
Postat pe 4 Ianuarie 2016 13:07
M� uit la un fulg de nea...
Cum se tope�te in m�na mea
�i ma chinui s� �n�eleg...
C� nimeni... nu e perfect....de Paul Bogus
adrianamanolache
Postat pe 4 Ianuarie 2016 13:10
"Daruieste in fiecare zi ceva...
Daruieste bucurie, zambete, cuvinte amabile, iubire, apreciere si complimente tuturor oamenilor cu care ai de-a face, nu doar prietenilor si familiei, ci si strainilor.
Vorbeste intotdeauna din inima si daruieste tot ce ai mai bun in fiecare moment al zilei.
Asuma-ti misiunea de a-i face pe toti cei din jurul tau sa se simta mai bine prin gandurile tale bune si atitudinea pozitiva.
Daruieste celorlati tot ce este mai bun in tine si viata ta va fi alta. Tu vei fi altul.
Viata oricum este grea. Indiferent de atitudinea si gandurile noastre. E realitatea. Insa, putem spera, putem gandi, putem trai altfel.
Putem aduce zambete pe chipuri triste, putem aduce lumina in vieti anoste si singuratice, putem aduce speranta in inimi sangerande.
Putem face o multime de lucruri frumoase doar raspandind pozitivism si vorbe dulci, putem schimba vieti sau mentalitati.
Da, viata este grea... Dar si noi suntem puternici! "

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, oare cat de bine este sa daruiesti ceva anume, cuiva, care merita atentia ta????Este fantastic, dragilor, pentru ca daruirea este una dintre actiunile facute de sufletele nobile, frumoase!!!Este adevarat, nu de putine ori, am daruit sau daruim celor, care nu se fac vrednici de bunatatea noastra, dar acele persoane sunt singurele aflate in pierdere, nu noi!!!!Daruiti, ceva din voi, celor, care au nevoie de voi si de altruismul vostru!!!!Da, oamenii puternici au capacitatea de a darui, caci a darui este mult mai valoros, decat a primi!!!Totul porneste din iubire!!!Cei, care nu iubesc sau nu stiu sa iubeasca, nu vor darui nimic nimanui, caci nu sunt in stare de asa ceva!!!Va doresc, ca puterea iubirii sa fie mereu cu voi si sa va ajute sa oferiti, ceva din sufletul vostru, celor, care sunt demni de voi!!!!!Intr-adevar, puteti trai altfel, totul este sa va doriti acest lucru!!!!O zi frumoasa!!___EU

On___Ma relaxez ascultand muzica!!!!

Pentru aceasta zi, transformati-o intr-una a daruirii!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4QXNekfuFzs
kudika_15804
Postat pe 5 Ianuarie 2016 09:53
http://www.youtube.com/watch?v=0VhOXvaPZ3U
kudika_15804
Postat pe 5 Ianuarie 2016 09:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mila pentru marconi_rupa,dezgust pentru marconi_rupa_ traveo 14 De la: sweet_and_sour 19 Iunie 2008 09:52
va traiti viata pe care o doriti ? 52 De la: _dulcik_ 10 Aprilie 2009 08:44
Pentru cei care au credite 1 De la: si1606 12 Septembrie 2010 18:13
se mai gaseste o perecke potrivita? 1 De la: Raducu_Ionut_Dobre_1 12 Iunie 2012 15:31
Porumbel 19 De la: kudika_13420 17 Noiembrie 2012 09:05