Mai multe
Un bun prieten mi-a trimis aceasta poezie, este superba, v-o dedic, sa fie pentru aceasta dimineata!!!!Zi minunata!!__EU �tii s� ascul�i? Auzi v�ntul la fereastra ta? Auzi p�s�rile care poart� prim�vara pe aripi? Le auzi pe cele care pleac� anun��nd sosirea iernii? Auzi susur de limpede izvor la umbra p�durii? �n orice anotimp vei g�si pe cineva care s� te iubeasc� Acel cineva a pre�uit c�ldura z�mbetului t�u. Este acela c�ruia i-ai f�cut inima s� tresalte, S� izvorasc� iubire, infinit� iubire �n care s� te �nv�luie, S� te �mbrace �n haina fericirii� Este acela ce caut� �ntotdeauna cuvinte Prin care s�-�i mul�umeasc� Pentru c� i-ai umplut via�a Cu vise ce au devenit realitate �i cu amintiri din care tr�ie�te, Iubindu-te! Te iubesc pentru tot ce-ai fost �i e�ti �n inima mea, Pentru tot ce am fost �i am r�mas �n ochii �i-n sufletul t�u. Te iubesc pentru c� tu m-ai ajutat S� fac din via�a mea un templu, Din cuvintele mele - un c�ntec, Din faptele mele - un imperiu al iubirii� Au fost �i vor fi piedici care s� ne despart�, Fie oameni, fie �nt�mpl�ri ale vie�ii, Drumuri necunoscute ori cerul �nnorat �i, poate, v�rsta ori destinul, Dar, cu toate acestea, �n toate anotimpurile, Cineva te va iubi �ntotdeauna, Iar acel cineva, voi fi eu� Pentru c� nu m� mai tem de nimeni� Nici de z�mbetul t�u nu m� mai tem �i nu m� tem de iubirea divin�, Deci, nu m� tem de nimic. Eu sunt tot ceea ce exist� Dincolo de fereastra od�ii tale, Sunt dep�rtarea, Iar tu e�ti neantul La care-mi �ntorc g�ndul �ncerc�nd s� te reg�sesc Pentru a-�i �opti, Te iubesc! Prive�ti uneori pe fereastr� f�r� s� vezi nimic? Amintirea ta ar putea s� m� afle, Dac� glasul t�u m-ar putea striga, El ne�tiind unde sunt ascuns Prin �ntinsul celor patru z�ri� Sunt pe-acolo �i �ntr-acolo ori dincolo, Sunt peste tot, Dar f�r� vreo fiin�� aproape, Intrat� �n inima mea �ncerc�nd s� ne despart�, S� m� �ndep�rteze din preajma ta� �tii �i po�i asculta, dac� dore�ti? Auzi v�ntul la fereastr�? �l auzi cum te strig� adeseori? Prime�te-l �i ascult�-l! Numai el ��i poate spune Unde m� po�i afla �i care-i secretul ce-l port Bine ascuns �n �oapta-mi Ce v�ntul mi-o poart� S�-�i m�ng�ie obrazul C�nd te descop�r s�-�i spun Te iubesc!_______Malciu Marian Pentru sufletele iubitoare!!!Iubiti, ca sa traiti cu adevarat!!!Cei, ce traiesc mimand iubirea, sunt vrednici de mila!!Numai cand iubesti cu toata fiinta afli adevarata frumusete a vietii!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Mmr0bz3Tjlc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Ianuarie 2016 10:07 |
||
|---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=-DrXXMTH-BE&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Ianuarie 2016 10:09 |
||
Buna dimineata! In sfarsit am ajuns si eu pe aici. Zi buna sa aveti. http://img23.dreamies.de/img/765/b/f3hoyj70ks0.jpg |
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 6 Ianuarie 2016 07:47 |
||
|
" Fiecare dintre noi se simte mai important sau mai util dec�t ceilalți. De multe ori �i privim pe cei din jur cu superioritate: -Eu sunt cineva! Eu sunt important! Dar tu... La fel a g�ndit �ntr-o zi și Z�mbetul care st�tea ag�țat de un nor și privea spre Lacrima care tocmai st�tea s� cad�. -Mereu ești nehot�r�t�! Ba te rostogolești ca un p�r�u de munte, ba te ții cu dinții de pleoape! Nici tu nu știi ce s� faci! Ești f�r� rost! Nu faci altceva dec�t s� �ntuneci chipul oamenilor și s� le �nroșești ochii. Toat� lumea viseaz� la mine pe c�nd tu, nu ești dorit� de nimeni. Ești inutil�! -Cine ești tu s� m� judeci? spuse Lacrima printre suspine. Cine �ți d� dreptul s� te consideri mult mai bun dec�t mine? Singurul care ar putea decide asta, este cel care ne-a creat. S�-L l�s�m pe El s� decid�. �mpreun� au urcat p�n� la Dumnezeu, z�mbetul s�rind vioi din nor �n nor iar lacrima scurg�ndu-se greoaie și s�rat� și �ntunec�nd cerul. -Știu de ce ați venit! spuse Dumnezeu. Pentru oameni, at�t z�mbetul c�t și lacrima sunt la fel de importante at�ta timp c�t p�streaz� un echilibru. Altfel nu v-aș fi f�cut! Rostul vostru este s� v� completați reciproc. Ce s-ar face sufletul omului cuprins de dor și de tristețe dac� nu ar avea lacrimi s� pl�ng�? S-ar zbuciuma la nesf�rșit! Și dup� ce și-a golit tristețea, tu, Z�mbete vii s� dai chipului lumin�. Dac� omul ar z�mbi tot timpul, nu ar ști s� te mai aprecieze. Z�mbetul și Lacrima au mulțumit pentru dreapta judecat� și au plecat �n lume s� linișteasc� sufletele oamenilor. Crezi c� exist� oameni mai puțin importanți dec�t tine?" ......................................................................................................................... Buna dimineata, doamnelor si domnilor, voi incepe postarea mea cu o mica poveste, dar al carei continut este foarte important!!! Hmmmmmmmm, cred ca fiecare dintre noi am avut astfel de momente, in care consideram ca suntem superiori celorlalti, dar, dragii mei, realitatea nu este aceasta!!!Trebuie sa ne recunoastem neputinta de a accepta ideea, ca toti suntem acelasi rod al Creatiei Divine, si ca, in fata SA, suntem egali!!!! A te considera superior celuilalt este dovada unei gandiri obtuze si ingrate!!!Oamenii exista pentru a se completa, unul pe altul, pentru a se ajuta reciproc, pentru a impartasi durerile si bucuriile acestei vieti!!!! Este adevarat, mediul in care fiecare om se dezvolta poate fi diferit, nivelul de pregatire si educatie difera de la om la om, gandirea omului este evoluata in functie de zestrea genetica a fiecaruia si de posibilitatile de prelucrare a acesteia!!!Statutul social si bugetul financiar pot face o anumita diferentiere intre oameni, DAR toate aceste diferente nu au nimic substantial, caci existenta omului este strans legata de vesnicia sufletului, nicidecum de cea a trupului!!! Dragii mei, nimeni nu este important aici, pe pamant, ci, doar in fata Creatorului!!!Cine crede ca este mult mai valoros, decat seamanul sau, se minte singur sau se imbata cu aburii mandriei si egoismului sau prostesc!!!Ne diferentiaza, DOAR lumescul cu ale lui cerinte, caci nevoia de a trai este fireasca, dar laicul nu ne este de folos pentru suflet!!! Puteti fi importanti pentru voi insiva, pentru familiile voastre, dar nu puteti considera ca sunteti mai importanti decat ceilalti oameni, caci nu sunteti!!Superioritatea omului, este doar cea de ordin spiritual, caci aceea conteaza in fata lui Dumnezeu!!!!!! In aceasta zi, aduceti armonia in casele si familiile domniilor voastre, priviti-i pe ceilalti, ca pe egalii vostri si traiti-va viata completand bucuria celor dragi cu bucuria din inimile voastre, da, in bucurie launtrica, TOTI, trebuie sa fim superiori celorlalti!!!!Zi frumoasa si bogata in ganduri bune!!!___EU On___Am intrat aici, va salut!! Pentru acei oameni, care isi cunosc obarsia si raman ei insisi in orice clipa a vietii lor!!! http://www.youtube.com/watch?v=5wxjJzF_A2Y |
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Ianuarie 2016 11:02 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-06 07:47:13Buna dimineata! In sfarsit am ajuns si eu pe aici. Buan dimineata, Rotty, bine ai venit!!Un an nou, cu sanatate si impliniri ale tuturor dorintelor tale!!La multi ani!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Ianuarie 2016 11:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=YPeIiEScDtE&index=5&list=RDxjKw-tpmGhQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Ianuarie 2016 11:04 |
||
Pentru aceasta zi, o poezie absolut superba, o dedic tuturor celor care se regasesc in versurile ei!!Zi minunata!!__EU EU TE-AM IUBIT� Eu te-am iubit, probabil, de dinaintea firii, C�nd nu erau copacii, c�nd nu era p�m�nt, C�nd se n�șteau pr�p�stii, dar noi eram doar v�nt. Eu te-am iubit, probabil, din ochii nemuririi. Nu ne n�scusem �nc�, dar b�ntuiam prin somnul Din zeii am�girii , pe vremuri, pe acum, C�nd știu c� ești doar umbr� �n visul meu de scrum. Eu te-am iubit cu noaptea din care pleac� mirii. Nu ne-a fost scris�, totuși, nici �mplinit� clipa De-a-ți scrijeli pe deget hoinarul meu destin. Mi te �nchin la crucea de iasc� și de chin Tu, altui mire tandru de jar i-ai fost risipa. Vor �nflori magnolii sub pașii t�i, mireas�, Și �ți vei crește pruncii și va ploua a fum. Eu te-am iubit din ziua ce nu s-a vrut acum, Tu m-ai uitat din noaptea l�sat� peste cas�. Nici nu mai știu de ast�zi ești clocot sau uitare Dormind pe brațul tandru al unui alt b�rbat. Te voi purta prin taina p�m�ntului curmat Iar el, c�nd se va trece, te voi iubi din soare. La masa ta, mireas�, eu voi fi g�nd de �nger . Cu lacrimi de m�tase voi m�ng�ia t�cut �mbr�țișarea voastr� și ultimul s�rut pe lespezile toamnei, apoi m� duc s� s�nger�!___Camelia Radulian Pentru suflet!!! http://www.youtube.com/watch?v=XV7tvDRkW9g
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Ianuarie 2016 11:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=5tTxRNHGY2E&list=PLvenmQGjjXxp8h0QFrN8vk7gUikhZHnVg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Ianuarie 2016 11:09 |
||
|
" �n iubire, arta privirii le vede pe toate bune. �n Iubire nu exist� fric�. M�rimea unui suflet se m�soar� prin ceea ce iubește, iar iubirea nu are marigini! Cuvintele sunt o tain�, t�cerile sunt o tain�. �Mi-ai atins inima�, �Ți-am dat inima�, �Te-am primit �n inima mea�, aceast� etap� a g�sirilor reciproce, �n care se descoper� minuni unul la cel�lalt, �și atinge finalul abia �n Veșnicie, unde poemele de dragoste nu vor muri niciodat�.� Oare cum ar fi lumea daca toti oamenii ar iubi?"___ Hrisostom Filipescu Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit!!!! Intr-adevar, marimea si frumusetea unei inimi se masoara prin adevarul, pe care il dovedeste in iubirea sa!!!!Hmm, cum ar arata o astfel de lume??????Ar arata total diferita de cea de-acum!!!! Oamenii ar fi altfel, ar avea alt comportament, iar sufletele lor ar contine adevaratele bogatii, nu pe cele, de ce sa nu o spunem, pe care le detin multi oameni ai acestei lumi in care traim!!!In virtutea tuturor aspectelor negative ale vietii, va indemn sa va construiti viata dupa cum va dicteaza inima, nu dupa cum doreste trupul, caci sufletul omului este tezaurul vietii lui, nicidecum corpul, care inseamna doar materie!!!Zi frumoasa, traiti-o bucurandu-va de fiecare clipa si aduceti ineditul surprizele placute, emotiile in viata voastra!!!__EU On___Imi beau cafeluta!!!! Pentru acei oameni minunati, care stiu sa aprecieze toate darurile cu care au fost inzestrati!!! http://www.youtube.com/watch?v=wCJUtmuL_vU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Ianuarie 2016 09:20 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=etjKQRbOqFo
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Ianuarie 2016 09:21 |
||
Bucuria pe care mi-o adce citirea poeziilor nu as putea-o explica prin scrierea unor cuvinte, ea este mult mai profunda si importanta pentru sufletul meu!!!!Pentru aceasta zi, una dintre poeziile poetei Popa Ines Vanda, poeta inimii mele, v-o dedic!!!!!Zi minunata!!__EU SUR�D �NGERI M� dezmierzi cu petale de cer, Confeti din aștri �mi scuturi, Smaralde �mi prinzi �n colier, Mi-e trupul clepsidr� de fluturi. Cu straie regale m�-mbraci, Poeme-ți sunt scrise-n privire, St�rnesti cu-n s�rut foc de maci, Strecori �n suflet safire. Ești rai și alint și r�spuns, �n toate și-n tot curcubeu, Nicic�nd, niciodat�-ndeajuns, Jum�t�ți din �ntreg, tu și eu. C�nd stele perechi ne privesc, �n somn și-n ecou de cuvinte, Pe jar, �n culori te tr�iesc, Cu arderi �napoi și �nainte. Miraj pe o raz� stelar� Pictezi cu v�p�i pentru doi, Cu tine securea amar� N-o simt c�nd declar� r�zboi. Sunt ca un liliac �nflorit, Din vis mi-ai nuntit un festin, Un �nger pe veci ne-a-ntregit, Sur�d �ngeri vii. Mi-ești destin.___Popa Ines Vanda Numai sufletul omului, descatusandu-se de catusele unei lumi perfide, poate cunoaste si simti frumusetea acestui gen literar!!!! http://www.youtube.com/watch?v=JRhzkbobyGE&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Ianuarie 2016 09:27 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=9JKcLVNSLJ0&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Ianuarie 2016 09:29 |
||
|
"Cauți diete, prescripții, recomand�ri pentru o relație perfect�? Pentru omul perfect? �n primul r�nd, fii perfect tu �n aceast� armonie a dou� suflete. Dac� nu ești, tinde s� fii. Dac� greșești, recunoaște. Dac� nu știi, �ntreab�. Dac� vezi c� se rupe, ia și �ndreapt�. Unește. Vorbește. Construiește. Ascult�. F� ceva. Și asta se refer� la ambii. Este greu s� oferi? S� devii un bun prieten? S� ai mai mult� r�bdare? S� fii mai bun? S� z�mbești mai des? S� oferi devotament? S� ierți c�nd trebuie? S� ceri iertare, tot c�nd trebuie? Dac� vrei o rețet� bun�, nu face dec�t s� unești pe toate �n același �ntreg pe care unii fericiți �l numesc relație. C�t despre rețet� amestec� iubirea cu prietenia, �ncet adaug� �ncredere. Totul combin� cu r�bdare. Pune bun�tate și respect. Adaug� speranț� și presar� mult z�mbet. Amestec� totul cu devotament. Ofer� asta zilnic, condiment�nd cu iertare. Cam at�t." Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in aceasta dimineata frumoasa, de Ianuarie!!!! Dragilor, cautati astfel de retete?????Nu exista o reteta general valabila, dar toate retetele au un singur cuvant comun___"ADEVAR", atat timp cat nu esti onest in relatia in care te afli, atat timp cat nu esti corect, fata de tine insuti/insati, apoi, fata de partenerul tau, ceea ce traiesti nu se poate numi relatie, ci "drum public"!!!Fiti voi insiva, dar corecti, respectati persoana, care va insoteste in viata si relatia in sine!!!Nu exista relatii perfecte, dar relatiile pot deveni unele frumoase, daca respectul este imbinat cu iubirea sincera si devotamentul!!!!O zi perfecta, acolo unde se doreste perfectiunea!!___EU On___Imi beau cafeluta, este o dimineata frumoasa, aerul rece imi improspateaza gandurile!!!! Pentru oamen minunati, care iubesc adevarul!!!! http://www.youtube.com/watch?v=bN5sfMdABHM |
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Ianuarie 2016 08:53 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=c6WE24BCGP0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Ianuarie 2016 08:54 |
||
Chiar daca nu imi place acest anotimp, poezia acestei zile este dedicata celor, care iubesc Iarna, cu al ei disconfort!!!Ion Minulescu este si va ramane un poet drag inimii mele, perfectiunea artei se regaseste in intraga sa creatie literara!!!Zi minunata!!___EU " Mireas�-a brazilor geometrici �i-a brazdelor �ns�m�n�ate - solemnitate alb�, rece, fatal�, mut� �i divin� - tu vii cu gra�ii de Madon� sau de Fecioar� bizantin� �i pleci cu gesturi de bacant�, stigmatizat� de p�cate. Nu te dore�te-aproape nimeni, de�i te-a�teapt� to�i s� vii... �i frumuse�ea ta bizar� n-o c�nt� nimeni dec�t, poate, �ndr�gosti�ii de imagini abstracte �i imaculate - cumin�ii t�ietori de lemne �i nebunaticii copii. �i totu�i, c�nd cobori - suspect�, insinuant� �i egal� - pe c�mp, pe arbori �i pe ape, pe str�zi, pe case �i pe noi, tu schimbi �n pl�smuiri lunare �ntreaga past� de noroi, iar pe Maria din Magdala o-mbraci �n peplum de vestal�. �i-n timp ce to�i, deopotriv�, pigmei �i umili�i, sim�im puterea-�i magic� ce-nghea��, distruge, arde �i creeaz�, doar ciorile, sacerdotale te mai insult� �i-�i p�teaz� - cu ieroglifele lor negre �i stranii - albul unanim."_____Ion Minulescu - " Strofe pentru z�pad�" Pentru frumusetea vietii, traita in fiecare anotimp al ei!!!Sa va fie ziua plina de ganduri si trairi frumoase, insotite de zambete intelepte si pline de bucuria implinirii de sine! http://www.youtube.com/watch?v=0muFtXpLcRw
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Ianuarie 2016 08:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Kj23b5SlHCM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Ianuarie 2016 09:01 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-06 07:47:13Buna dimineata! In sfarsit am ajuns si eu pe aici. Salutare tuturor...
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 9 Ianuarie 2016 01:08 |
||
|
"Am �nv�țat s� privesc �nainte și așa am l�sat �n urm� toți oamenii m�runți. Am realizat cine conteaz� azi, cine nu va mai conta și cine va conta mereu. Și așa �ți dai seama dup� pumni de lacrimi ce meriți, pe cine meriți si cine te merit�. �nchideți ochii și dați sufletului aripi de fluture. Priviți �nainte spun�ndu-v� �n g�nd: Am s� reușesc! Am s� iubesc din nou! Merit! Vine o clip� �n viaț� �n care trebuie s�-ți evaluezi fericirea. �n viaț� nu conteaz� c�t pierzi, nici dac� ajungi la p�m�nt �n anumite momente, dac� ai de partea ta... iubirea! Ea te ajut� s� te ridici, s� lupți, s� mergi mai departe. Iubirea �ți va d�rui mereu un alt �nceput, o alt� poveste, o nou� șans� la fericire. L�s�m clipe, ani, vise s� treac� pe l�ng� noi f�r� a realiza c� momentele astea nu se mai �ntorc nicic�nd. Am�n�m s� �ncerc�m lucruri noi, s� d�m aripi viselor, s� fim fericiți, s� iubim. Am�n�m s� tr�im."____Emilia Constantin Buna dimineata, doamnelor si domnilor, sper sa va treziti cu buna dispozitie si pofta de a trai in bucuria inimii!!!! Poate ca o sa va intrebati de ce am postat acest text!!Am facut-o, pentru ca continutul lui se regaseste in viata fiecaruia dintre noi, intr-o mai mare sau mai mica masura!!!!Dragilor, nu lasati viata sa treaca pe langa voi, este esential sa constientizati faptul ca orice secunda, care trece fara a-i acorada atentie, este un timp pierdut!!!!Sa nu va indoiti de asta, va veni ziua in care va trebui sa va prezentati bilantul vietii si va fi trist momentul in care veti realiza cat de mult ati pierdut in viata!!!!In mod firesc, vor veni intrebarile:Pentru ce, pentru cine ati stagnat pe drumul vietii??PENTRU NIMIC si nimeni IMPORTANT!!! Luati totul de la capat, alimentati-va trairile cu bucurie, speranta si iubire si traiti, din nou!!!!!Viata este un lung sir de reveniri la izvoarele voastre si trairi intense!!!Bucurati-va de viata, de voi si de tot ce este! Fiti liberi si impacati, indiferent de orice! Pace si iubire, dragii mei, acestea sunt cele doua "instrumente de lucru" pentru traiul zilnic!!!___EU On___Fiind ultimeile zile de vacanta, se cuvine sa ma pregatesc temeinic pentru trairea lor!! Pentru inceput, cafeluta!!!! Pentru o prima zi de sfarsit de saptamana , sa va fie cat mai placuta si vesela!!!! http://www.youtube.com/watch?v=wprF879JcGU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Ianuarie 2016 08:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=fz4MzJTeL0c
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Ianuarie 2016 08:06 |
||
Pentru aceasta zi, nu stiu daca versurile urmatoare vor fi pe palcul vostru, dar vi le dedic asumandu-mi acest risc!!!Cititi, meditati, iubiti si daca va rataciti pe drum, luati-o de la capat!!Zi minunata!!!___EU Veac de t�cere Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul �daca� Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul �nu� Hai sa conjugam ninsoarea si uitarea eu si tu Timpul pe deasupra noastra ca o sanie sa treaca. Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul ��nsa� Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul �hai� Vai, vom face repetitii pentru iad si pentru rai. De ecouri mari de piatra vei fi r�sa, vei fi pl�nsa. Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul �pleaca� Am sa fug cu tine-n munte sa uitam cuv�ntul�taci� Prin albastrele troiene sa fim liberi si saraci, Sa uitam ce-nseamna �totusi�, sa uitam ce-nseamna �daca�. Sa uitam academia, tribunalul, primaria, Veverite fara nume ne predea curate legi, C�nd se va rasti furtuna vorba mea s-o �ntelegi C�nd vor susura izvoare afla c-a murit m�nia. Si de unde p�na unde sa uitam ce mai �nseamna Sa ram�nem ai naturii, botezati �n necuprins, La sf�rsitul toamnei lumii sa ne apucam de nins De Craciun ne fie iarasi dor de vara si de toamna. Vai, s�nt r�uri pe aicea care merg spre noi cuminte Vino, sa spalam �n ele pata lumii de noroi, Ca �ntr-un t�rziu si muntii sa �nvete de la noi, Darul de-a trai mai liber fara a rosti cuvinte. S�nt satul de vorbe, vorbe, a nimic aducatoare, Vino sa uitam cuvinte si sa �nvatam a fi, De cuvinte fara noima, de sonoritati pustii, Sa spalam �ntrega fire, sa traim cu-ndurerare. Sa uitam ce-nseamna �lume�, si �avere�, si �putere� Sa uitam cuv�ntul �daca�, sa uitam cuv�ntul �da�, Si-ntr-un veac fara cuvinte, ca doi cai fara de sa Sa traim tac�nd iubirea, fiindca totul e tacere.___Adrian Paunescu Pentru oamenii valorosi, frumosi si calzi in suflet!!!! http://www.youtube.com/watch?v=802m4gzuyHk
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Ianuarie 2016 08:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Zon6yv_RNoU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Ianuarie 2016 08:18 |
||
|
Cele zece porunci ale vietii! " 1. Am venit in aceasta lume pentru a invata si viata in fiecare zi ne preda o lectie noua. 2. Universul nu are favoriti. 3. Viata noastra este o reflectie a convingerilor noastre. 4. Cand ajungem sa fim prea atasati de lucruri, oameni, bani, ei incearca sa scape de noi. 5. Lucrurile pe care ne concentram au o caracteristica de a creste in dimensiune. 6. Ascultati-va inima si mergeti acolo unde ea va cheama. 7. Dumnezeu nu va cobori din cer si nu va spune: �Din acest moment iti dau voie sa fii fericit!� 8. Intr-o lupta cu viata, amintiti-va ca acesta va castiga intotdeauna. 9. Ce inseamna sa �iubesti oamenii�? Simplu, sa ii accepti asa cum sunt. 10. Scopul nostru nu este de a schimba lumea, ci sa ne schimbam pe noi insine."_____Andrew Matthews Buna dimineata, doamnelor si domnilor, fie ca ziua de astazi sa va aduca implinirea dorintelor voastre si un bun start pentru visurile de maine!!!!Dragilor, viata are legile ei, s-au emis zeci si zeci de normative in baza carora ar trebui sa traim viata, dar eu, una, vin si va indemn sa o traiti asa cum va dicteaza sufletul sa o faceti, dar fara a-l rani pe cel de langa voi!!!!Nu asteptati nimic de la nimeni, luptati pentru tot ce doriti sa obtineti in viata, bucurati-va de ce aveti si primti si traiti in armonie cu ceilalti!!!A citi si respecta poruncile vietii, tastate mai sus, sunt un prim pas de facut in viata, urmatorii tinand numai de alegerile voastre, de ce doriti sa fiti de acum incolo!!!!Duminica binecuvantata, nu uitati, "eroii" acestei vietii se vor numara la sfarsitul ei, nicidecum pe parcursul acesteia!!!!__EU :sml-sign0199On___Numai relaxare, asa se cuvine!!!! Pentru frumusetea oricarei ore a acestei Duminici!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ryjZjI-E024
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 10:14 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=teVjvmfYZSI&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 10:17 |
||
O poezie deosebita pentru o zi minunata!!!De ce este ziua de astazi una aparte??Pentru ca este ziua Domnului, ziua Vietii si este sarbatoare!!!!Va dedic versurile urmatoarei poezii, este fantastic sa realizezi ce poate aduce poezia in viata unui om!!!Zi minunata!!__EU Zapezi cu palme taiate Cum altfel sa-mi iau ramas bun daca nu sub cupola unui circ in zapezi rezemandu-ma imperial -histrionic pe hohotul unui clown sfasiat privindu-te in ochi cu cea mai viscolita si tragica victorie a infrangerii stiind ca va ramane aceasta capodopera a tristetii de fapt, timpul nostru perfect incremenit in palmele taiate ale unei zapezi mai inainte de-a se naste cea mai frumoasa imbratisare care ni s-ar fi putut intampla? Iata, iubire, acesta e darul meu: crima perfecta in care ucid ceea ce nici n-a apucat sa se nasca, nici sa moara, nici sa devina ostil. E-atata dragoste de tine in aceasta plecare, ca trebuie doar sa ma tii de mana ca-ntr-un poem biblic sub ruina acestui circ parasit fredonandu-ti iubirea neintamplata ca si cum doar ea ar fi ramas din toate zilele vietii tale de om Si eu, sub mastile acestui clown tragic in care, iata, se sting aplauze si se nasc zapezi cu palme taiate. ...Dar si asa, si asa te mai pot mangaia.___Camelia Radulian Pentru sufletele iubitoare! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YRAK4IR_YEU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 10:25 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=QWmKBQShG3Y
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 10:27 |
||
|
" Ține�i minte, orice dob�ndi�i �n mod conștient, doar acel lucru �l puțe�i avea, DOAR acel lucru. Orice v� este dat și �l primiti �n mod inconștient, v� va fi luat sau il ve�i pierde. Vi se �nt�mpl� cu adev�rat doar lucrul pentru care munci�i din greu. V� aparține cu adev�rat numai lucrul pe care �l crea�i �n ființa voastr�. Viata este un pelerinaj etern. Nu exista un țel fix, este doar o simpla calatorie, de aici si bucuria pe care ti-o ofera. Daca ar fi existat un scop batut in cuie, atunci viata ar fi stagnat. Ce ai fi facut dupa ce ai fi ajuns la final? Viata este intr-o continua devenire, este un cantec etern, o poveste care se deruleaza la infinit. In fiecare clipa apare ceva nou, trebuie doar sa fi�i aten�i! Atunci c�nd iube�ti, e�ti plin de bucurie. C�nd nu po�i iubi, nu ai cum s� fii fericit. Bucuria este o func�ie a iubirii, o umbr� a acesteia, ea o urmeaz� pretutindeni. Iubirea nu este o rela�ie �ntre dou� persoane, ci este un stadiu al con�tiin�ei voastre. Ochii omului v�d �n exterior, ceea ce �l framanta �n interior, �ntotdeauna a fost a�a �i noi tr�im doar pentru a descoperi frumosul, restul e un fel de a�teptare." Seara buna, doamnelor si domnilor, cum ati petrecut astazi??Sper ca v-ati odihnit si v-ati bucurat de momente speciale alaturi de cei dragi!!!!!Vesnica intrebare "Ce este viata?" ma obliga sa va spun un singur lucru:Viata este ceea ce doriti sa traiti, fara doar si poate, caci vointa omului nu poate fi infranta daca acesta nu doreste sa esueze in fata vietii!!!!Dragii mei, dupa calatoria placuta a acestei zile, vin si va urez sa aveti o seara exceptionala!!!!Dupa planul zilei, se cuvine sa ne relaxam in compania muzicii si a clipelor de regasire cu Sinele!!!Aveti grija de voi, si aceasta seara sa va vina in ajutor!!!!__EU On__Un mic raid virtual!!!! Pentru o seara frumoasa si o noua saptamana de munca, asa cum le doriti sa fie!!!! http://www.youtube.com/watch?v=-Aw07TUxqsU&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 18:11 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=lvWeyNJUOYY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Ianuarie 2016 18:14 |
||
|
LA multi ani tuturor ! Armasarul de zapadaPropune si tu de Violeta Mihaesprinteaza Vad prin geamul amortit Luminitele din strada Si cum trece nechezand Armasarul de zapada. Ne-mblanzit precum il stiu, Sfarma gheturi din copite. Coama lui de bidiviu Ce nici crivatul nu-l prinde. In galopul naravas Rupe turturi la ferestre. Rascolind noaptea-n oras, Armasarul din poveste. |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Ianuarie 2016 20:47 |
||
| noapte buna , vise placute http://www.youtube.com/watch?v=wCEK_04ep_Y | ||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Ianuarie 2016 20:52 |
||
|
https://www.youtube.com/watch?v=xjIU3ENrwqM ...de la citatele lor...glumeam.. ![]() salutare romani oriunde v-ati afla.. !
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 11 Ianuarie 2016 02:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Important ! | 9 | De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 10:54 |
| si mandria de a fii femeie unde e? | 19 | De la: diana1981 2 Septembrie 2009 20:09 |
| Comportament.... | 7 | De la: dragalaspui 10 Septembrie 2008 15:31 |
|
|
||
| Cine m-a facut sa zambesc astazi... | 25 | De la: yumalai 11 Aprilie 2010 20:25 |
| copiii strazii---fenomen? | 18 | De la: lavidenisa 18 Septembrie 2009 08:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.