Mai multe
De la: Rotty_, la data 2016-02-17 09:39:34Nu prea mai avem, ca-i tarzior si cutzii vor afara. M-am echipat corespunzator... Buna draga Rotty nu te-am uitat doar ca am lucrat destul de mult in ultimile saptamani , ganduri bune iti trimit !
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 17 Februarie 2016 17:57 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_956659, la data 2016-02-17 16:43:01 Felicitari, draga Maria, continua-ti visul, traieste frumos si fa ca frumusetea poeziei sa straluceasca in inim ata!!Am citit, mi-a placut, ma bucur pentru tine!!Succes in continuare, draga Maria!!!!!!Buna seara!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Februarie 2016 18:39 |
||
De la: kudika_15804, la data 2016-02-17 18:39:09ITI multumesc din suflet, da au trecut 2 ani decand garbo mi-a publicat prima scrisoare http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/15743/scrisoare-catre-gabriela-adolescenta.html si post spune ca am evoluat frumos ... chiar nu ma asteptam la asa o recunoastere ...De la: kudika_956659, la data 2016-02-17 16:43:01 |
||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 17 Februarie 2016 18:57 |
||
De la: kudika_956659, la data 2016-02-17 17:55:44De la: kudika_15804, la data 2016-02-17 12:29:59http://www.youtube.com/watch?v=vFAf_29KYTs Multumesc, Maria, seara linistita!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Februarie 2016 19:06 |
||
De la: kudika_956659, la data 2016-02-17 18:57:42De la: kudika_15804, la data 2016-02-17 18:39:09ITI multumesc din suflet, da au trecut 2 ani decand garbo mi-a publicat prima scrisoare http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/15743/scrisoare-catre-gabriela-adolescenta.html si post spune ca am evoluat frumos ... chiar nu ma asteptam la asa o recunoastere ...De la: kudika_956659, la data 2016-02-17 16:43:01 Maria, meriti aprecierea lor, caci ai talent, si asta ma bucura foarte mult!!!!!Nu trebuie sa iti fie jena pentru faptul ca esti un om deosebit!! Inca o data, felicitari, la cat mai multe poezii si articole!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Februarie 2016 19:10 |
||
|
"Folose�te-te de fiecare binecuv�ntare pe care Dumnezeu �i-a dat-o ast�zi. O binecuv�ntare nu poate fi p�strat�. Nu exist� nici o banc� unde putem depozita binecuv�ntarile primite �i s� le folosim c�nd vedem o ocazie. Dac� nu le folose�ti, s�nt iremediabil pierdute. Dumnezeu �tie c� noi s�ntem arti�ti creativi c�nd intr� �n vie�ile noastre. �ntr-o zi ne d� lut s� sculpt�m, �n alta pensule �i p�nze sau un creion. Dar noi nu �tim s� folosim lutul pentru a picta sau creionul ca s� sculpt�m. Fiecare zi are miracolul s�u. Accept� binecuv�nt�rile, lucreaz� �i creeaz� micile tale opere ast�zi. M�ine vei primi altele."____Paolo Coelho Intr-adevar, fiecare zi este un miracol, o binecuvantare Divina revarsata asupra fiecaruia dintre noi!!!! Rolul nostru este acela de a transforma tot ce primim, in ceva folositor noua si celor dragi!!!!Pentru aceasta, trebuie sa ne trezim, zi de zi, veseli si cu dorinta de a fructifica fiecare ocazie aparuta in viata noastra, de a ne perfectiona!!!!Impreuna participam la crearea acestui univers in care traim.Prin constientizare si iubire, prin iertare si acceptare ne apropiem mai mult de calea noastra divina, uneori este greu dar nimic nu ne poate abate de la drum. Cu totii suntem suflete eterne ce traim un episod din lungul drum al nemuririi.Orice gest sau gand pe care il facem, este un pas in evolutia noastra individuala si colectiva, pentru ca suntem direct responsabili de ceea ce facem aici si acum.Suntem binecuvantati din prima clipa a Creatiei, sa binecuvantam, si noi, aceasta viata!!!!Fie ca ziua de astazi sa va dea curajul de a trai, cu avant si speranta in inimi, caci viata este un miracol!!!!!___EU On____Bandu-mi cafeluta, ma gandesc la treburile zilei de astazi!!! Pentru o zi bogata!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2016 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2016 07:02 |
||
O poezie sensibila, o dedic celor, care isi deschid inima in fata vietii si iubirii!!!!!Zi minunata!!!___EU MAI ASCULT�-MI NEBUNIA� Mai ascult�-mi nebunia de-a tr�i �n neuitare, �nc�-mi �nțelege dorul din t�ceri ad�nci, difuze, M�-nțelege-n neputința unui vis ce �nc� doare Și puținele cuvinte c�nd r�sar mai greu pe buze! Mai ascult�-m� �n tain�, cuv�nt�nd abstract de toate Și-mi mai �nțelege rostul, din secunde paralele, �n aceast� lume-n care mor iluzii și p�cate, Nu m� condamna de visu-mi cat� �nc�, sus, la stele! M�-nțelege cu tr�irea unui inimi ce exult�, M� adun� cu misterul unui ceas de nostalgii, Fii aceeași poezie și simțirea ce-o ascult� Și-nțelege, n-am repere, ca s�-ți cer ceva a fi! Mai ascult�-mi slova �nc�, chiar de doare peste fire, �mi citește iar poeme, �nc�lzindu-mi palme reci, Și nu-mi repoșa suspinul dintr-un ceas de amintire, C�nd te imploram t�cut� de-ai venit, s� nu mai pleci!____CAMELIA STAN http://www.youtube.com/watch?v=Zx4V5R0Z6uY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2016 07:06 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Gx7DEh5ZXv8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2016 07:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=wURpD1PIQwQ |
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Februarie 2016 12:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ejbWlc0FJ6o
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Februarie 2016 12:11 |
||
|
" E timpul s� �nv�� c� a purta ur� cuiva sau invidie nu are niciun rost. Acestea sunt sentimente meschine ce ne �nvr�jbeaz� sufletul, singurul rezultat fiind acela de a ne �ndep�rta de oameni. Ura �i invidia sunt sentimente ce ne fac s� ne irosim timpul, s�-l �stric�m�. �i chiar dac� cineva ne-a r�nit, nu trebuie s� r�spundem cu ur� sau cu aceea�i moned�. Asta ar ar�ta c�t de limita�i suntem �n g�ndire. C�nd cineva te r�ne�te�nu trebuie dec�t s� te �ndep�rtezi pentru a te elibera de acea energie negativ�, ca s�-�i fie bine. Dac� invidiezi �nseamn� c� esti un om m�runt. Invidia ��i arat� ceea ce tu nu ai reu�it. �i nu c� nu ai fi putut, ci doar ai fost preocupat cu sentimentele astea meschine. Invidia este o durere.Te face s� te opre�ti din ceea ce tu vrei s� construie�ti, privind pe altcineva bucur�ndu-se. Invidia �i ura nu �nseamn� dec�t auto-pedepsire. In loc s� invidiezi, admir� �i apreciaz�, �n aceea�i m�sur�, urmeaz�-�i propriul destin, f�r� a te l�sa preocupat de norocul altora. Tu �l ai pe al t�u. Chiar �i pe cei pe care tu �i invidiezi �i mai urm�re�te umbra, dar tu nu o vezi. Tu ai partea ta de umbr�, c�t �i de soare. Nu-�i compara via�a cu a altora! Pentru c� traiectoriile noastre sunt diferite. Preocup�-te de soarele t�u! Intrece-te cu tine �nsu�i!"____ Luiza Ionescu Frumos si sensibil text!!!!! Buna dimineata, doamnelor si domnilor, fiind Vineri, vin si va urez sa aveti o zi linistita, astfel incat sa intrati in noul weekend bucurosi pentru faptul ca ati parcurs, si aceasta saptamana, cu buna dispozitie si dorinta de a deveni mai buni, mai frumosi in suflet!!!!! Dragilor, nu va imprieteniti cu resentimentele, chiar daca ele insista sa fie prezente in viata voastra, nimeni din lumea asta nu merita sa va incarcati cu sentimente negative datorita influentei lor nefaste!!!!Toti suntem supusi atentiei lor, dar nu trebuie sa cedam in fata lor, dimpotriva!!!!!Oamenii sunt diferiti, pot iubi si uri, in acelasi timp, dar trebuie sa stim sa ne indepartam de orice sursa a raului reprezentata de unii oameni, ei nu au ce cauta in viata noastra, caci fiecare dintre noi are destinul sau bine trasat!!!!!Fiti pozitivi, sursa de inspiratie pentru ceilalti si bun exemplu pentru cei dragi voua!!!Resentimentele exista, sunt firesti pana la un punct, dar nu trebuie sa le dam libertatea de a actiona asupra sufletelor noastre!!!Zi cu spor, multumire sufleteasca si cer senin in suflet!!!__EU On___Imi beau cafeluta!!!! Pentru o dimineata, care sa va incurajeze sa ganditi pozitiv!!!! http://www.youtube.com/watch?v=YzK5sX4HsWI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=1s3JSzf3vJw
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 07:00 |
||
Pentru aceasta zi, cateva versuri, sper sa va faca ziua mai frumoasa, decat se prezinta in acest moment!!Zi minunata!!!__EU MI-AM ADUNAT INIMA. Mi-am adunat inima dintre frunze și am apropiat-o-ncet de buze; am auzit un sc�ncet dinl�untrul ei, ce �mi cerea parfumul florilor de tei. Am str�ns apoi, un pumn din ele și mi-am ascuns sub ele cu ea și visele; am l�sat-o sub straturi tremur�nde, c�nd florile-mi șopteau cuvinte nude. Am cules apoi, o șoapt� dintre liniști, s� fac un covor pentru ochii-mi triști... p�str�nd lacrima s� construiesc castele de cleștar...pe roșul covor al inimii mele. Așa-ncercam s� spun c� te-am iubit... plecasei...s� te �ntorc, n-am �ndr�znit! c�ci timpu-mi �nchidea iubirea �ntre file și-acum �ți scriu poeme din visele-mi debile. Am vrut s� m�-mprietenesc �n viaț�; cu iarna ce mi-a blocat �n gheaț� inima ce o credeam pe veci ascuns�, și-acuma bate-ncet...c�ci e str�puns�. Adun�-m� tu �n palmele c�lduțe și pune f�r�mele din ea-n pungute... s� le �mparți de s�rb�tori...de vrei! ca s�-nfloresc �n palme ca florile de tei. Dida Diana Cioponea. Pentru sufletele sensibile!!!! http://www.youtube.com/watch?v=GAbKmrusWBg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 07:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=f9ttU7ZcqLA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 07:05 |
||
|
Povestea celui care uitase ca viata lui exista Felia de viata pe care am primit-o in pastrare, in momentul conceptiei noastre, vegheaza asupra existentei noastre. Si merita din plin sa avem grija de ea. � Un barbat aflat intre primavara si vara vietii sale a devenit tata si a avut in timp sase copii, dintre care cinci erau fete.Amintindu-si de copilaria lui si de dorinta lui nemarginita de a fi recunoscut ca fiind unic, a daruit tot ceea ce credea el ca este important din iubirea lui primului dintre copii. Un baiat in care a crezut ca intrevede posibilitatea de a indeplini propriile lui vise, propriile lui aspiratii. Astfel si-a indeplinit viata lui de barbat, atribuindu-i altcuiva propriile sale idei, interese, iubiri si idealuri.Intr-o seara, cand se afla in toamna existentei sale, a intalnit si a descoperit o doamna in alb, obosita, asezata la capatul patului sau. Aceea era propria lui viata.La inceput nu a recunoscut-o, deoarece toata lumea din jurul lui spunea ca tulburarea lui, afectiunea lui este de fapt o maladie. Si, de altfel, a fost tratat ca un bolnav. Pentru ca uneori isi pierdea luciditatea, a fost spitalizat, ingrijit si apoi adus din nou acasa, in perioada de convalescenta.Iar doamna in alb, inalta si subtire, care il cunostea dintotdeauna, care nu voia sa fie data la o parte sau uitata, se hotarase de ceva timp sa se instaleze permanent la capatul patului lui. Veghea asupra lui cu atentie si bunavointa. Era foarte obosita si dezamagita de comportamentul celui caruia ii fusese alaturi atat de mult timp.Acel barbat care traise foarte aproape de ea, ignorand-o complet mai bine de trei sferturi de secol, caruia i se devotase, insotindu-l mereu de cand se nascuse, impartind totul cu el, greutatile si bucuriile, incertitudinile si entuziasmul, acel barbat o ignorase complet, traise fara sa tina cont de existenta ei.entuziasm, pentru ca traia intr-un invelis de om de afaceri, om public, cu functia de sot si de tata.- Ce ai facut cu mine? M-ai dat altuia, m-ai tradat, m-ai dat unui loc de munca, fiului tau, ai trait cu imprumut, ai trait o jumatate de viata, ai avut doar jumatati de vise. Ce ai facut cu mine, viata ta? Ai stiut vreodata ca te iubeam, ca existam si eu? Auzind toate acestea, barbatul, acum in varsta, a plans pentru prima oara vazand-o pe cea care se prezenta in fata lui ca fiind viata lui! Acea experienta i-a permis sa deschida ochii.Si-a privit existenta, sotia lui, absenta si ea din propria lui viata, copiii, reusitele, prietenii, relatiile lui, casa, bunurile lui. Acum privea altfel toate aparentele din viata lui, toate reprezentarile pe care le construise, pe care le intretinuse in zadar timp de ani de zile, trecand foarte usor pe langa ceea ce era mai bun in viata lui.Apoi a vazut, foarte aproape de el, inconjurata de lumina, ca pe imagine foarte indepartata pe care crezuse ca a uitat-o, o fetita de noua ani care zambea. Si atunci o amintire luminoasa a tasnit din trecutul lui.Era o zi de vara, erau amandoi asezati pe treptele scarii de la intrarea in casa lor. Fiica lui, cea mai mare, pentru ca despre ea era vorba, il privea grav, cu acea atentie plina de uimire pe care doar copiii o pot avea.In seara aceea, prinzand curaj, fetita a inceput sa ii spuna ceva: -Tati, stii ca eu te iu�!Insa se intamplase ceva, ceva ce i-a distras atentia si restul cuvantului s-a pierdut. Oare a inteles vreodata ce voia sa ii spuna fiica lui?Iar acum, dupa vreo treizeci si cinci de ani, acele cuvinte ii reveneau ca un refren familiar in ureche:-Tati, stii ca eu te iu�!Insa nu reusea sa auda cuvantul care urma, incerca din rasputeri, dar nu reusea sa incheie acea propozitie. Simtea ca era un cuvant foarte important, pe care tatal trebuia sa-l auda. Astfel au trecut zilele, o luna, un an, apoi inca un deceniu. In mintea lui, in inima lui se auzea uneori sunetul limpede al unui ras, lumina unei priviri albastre, o mana micuta il apuca de brat si in inima lui rasuna o muzica foarte familiara: - Tati, stii ca te iu� Melodia nu se incheia, dar ii persista in memorie. Intr-o zi, emotionat, a auzit in sfarsit toata fraza: - Tati, stii, eu te iubesc mai mult decat orice.Si astfel se alatura celor multi care au fost iubiti, fara sa stie acest lucru. Apoi au trecut zilele, lunile si doar in ultima etapa din viata lui doamna alba si blanda pe care acum o cunostea foarte bine, i-a soptit, inchizand ochii, tinandu-i mana intr-a ei: - Da, despre asta era vorba, pur si simplu. Stiai in adancul sufletului tau acest lucru si iti era foarte teama. Doar iubirea unui copil ne poate face sa zburam pana la cer. Stiai acest lucru, dar nu voiai sa-l intelegi. Eu ti-am ramas credincioasa si am fost alaturi de tine pana la capat. Nu puteam sa traiesc in locul tau iubirile care iti erau destinate. Acum ai inteles ceea ce era important, in sfarsit, pot sa te las singur. Acesta este destinul tuturor oamenilor, la sfarsit sa cunoasca singuratatea eterna.Putin mai tarziu, doamna cea subtire si alba, adauga: -Eu am fost viata ta, tu ai trecut mai mult pe langa mine. Ai trecut pe langa iubirea fiicei tale. Ai fost foarte important pentru ea, iar ea nu te va uita niciodata. Datorita ei, urmele existentei tale vor mai ramane inca mult timp pe pamant.Apoi, doamna cea subtire si alba, i-a inchis ochii si inima, i-a soptit ceva frumos, foarte misterios, cuvinte de neuitat care il ajutau sa treaca de cealalta parte. Pentru prima oara in viata lui era linistit si surasul lui era deplin. In sfarsit, putea sa se iubeasca pe sine si sa primeasca iubirea imensa a universului. � ������������������������������������������������.. Cand oamenii traiesc, doar pentru ei, egoist, neacordand importanta cuvenita vietii, care le-a fost daruita prin gratia Divina, cand neglijeaza aspectele importante ale vietii, cand uita de cei dragi aruncandu-se in valtoarea unui trai egoist, haotic, obositor, dar superficial, totul ia intorsatura prezentata in povestioara postata de mine!!!Va veni o zi, cand va fi prea tarziu insa, si ne vom da seama ca am gresit foarte mult pe parcursul vietii, ca nu am apreciat , asa cum ar fi trebuit, zilele si oamenii, care ne-au insotit fara a ne trage de maneca, avand rabdare cu noi, lasandu-ne sa constientizam prezenta lor, intr-o liniste desavarsita!!!!Nimeni nu poate trai in locul nostru, fiecare dintre noi are drumul sau, cu coborasuri si urcusuri, dar pe care trebuie sa il parcurgem celebrand fiecare moment, cinstind si iubind fiecare clipa si oamenii, care ne imbogatesc existenta, indiferent daca vorbim de membrii familiei sau prieteni, cunoscuti!!! Ce este important in viata?????Placerile, goana dupa celebritate, dorinta de innavutire peste masura, chiar daca o facem in detrimentul celor apropiati noua??????Pasiunile, lucrurile fara importanta, lipsa iubirii in relatiile cu ceilalti????Lipsa de credinta, tentatile unei lumi aflata in cadere libera????Viciile, preocuparile mediocre, sfidand adevaratele valori ale vietii????Prietenii falsi sau optam pentru cei devotati si, care ne stau alaturi, in permanenta????? Unde ne aruncam viata, in ce sertar prafuit o ascundem, preferand traiul fara repere, usor, simplu, dar fara valoare?????Ce iubim intai, ocupatiile clandestine, frivolitatea, placerile fanteziste sau copiii nostri, membrii familiei, de care uitam deseori????Ce indragim peste masura, timpul petrecut cu prieteni, care nu de putine ori, sunt nepotriviti si care reprezinta o sursa de energie negativa pentru noi, orele petrecute pe site-urile de socializare, in fata calculatorului sau laptop-ului unde, trebuie sa recunoastem, se dezvolta si relatii indecente si promiscue, de foarte multe ori, sau ne dedicam partenerului/ partenerei, oferindu-i clipe placute in interiorul cuplului, singurele momente cu adevarat valoroase????De cate ori refuzam sa vorbim cu copiii nostri alegand sa ne dedam altor preocupari, care nu au nimic in comun cu traiul decent si moral????De cate ori alergam dupa himere uitand ca, ce si cine este important se afla, deja, langa noi?????Cui ne dedicam de fapt, EGO-ului nostru sau vietii, pe care am primit-o in dar????Trecem pe langa viata, cu o seninatate si nonsalanta de nedescris, uitam ca viata este ireversibila si tot ce am refuzat sa traim , o data respins de noi, nu va mai reveni nicicand!!!Uitam ca viata inseamna iubire, dar nu uitam sa uram, sa ranim, sa lovim in cel de langa noi, sa ne transformam in niste automate ale placerilor de tot felul!!!!Uitam ca viata ne asteapta �trezirea� in zorii ei, zi de zi, dar nu uitam sa ne lamentam ca este neinduratoare cu noi!!! Ce facem cu viata noastra, cum ne manifestam recunostinta pentru darul primit?????Acestea sunt intrebarile, care reies din mesjul povestirii postata de mine!!!!!Cati vor fi onesti in raspunsurile lor?????Nu stiu, dar ce stiu sigur este faptul ca , inainte de trup, exista sufletul si constiinta omului!!!! In tumultul fiecare zile, nu uitati, viata exista , ne insoteste, pe fiecare, in marea si grandioasa noastra calatorie pe acest pamant.Aveti grija de viata voastra, caci nimeni nu o va face in locul vostru!!!!Buna amiaza si amiaza buna!!!!___EU ON----Dimineata cu treburi s-a incheiat, deci pot papa linistita!!! Pentru o dupa amiaza frumoasa si un weekend plin de viata!!! Live your life and...be always happy!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 12:24 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=oB4K0scMysc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 12:27 |
||
Indeed, too much love will kill you!!A lovely and peaceful weekend to all!!!Enjoy this beautiful song!!!__ME http://www.youtube.com/watch?v=IuPTlEdZlo8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2016 12:33 |
||
|
"Azi poate s� fie ultima zi c�nd �i vezi pe cei pe care-i iube�ti. De aceea, nu mai a�tepta, f�-o azi, �ntruc�t, dac� ziua de m�ine nu va ajunge niciodat�, �n mod sigur vei regreta ziua c�nd nu �i-ai f�cut timp pentru un sur�s, o �mbr��i�are, un s�rut, �i c� ai fost prea ocupat ca s� le conferi o ultim� dorin��. S�-i men�ii pe cei pe care-i iube�ti aproape de tine, spune-le la ureche c�t de mult� nevoie ai de ei, iube�te-i �i trateaz�-i bine, ia-�i timp s� le spui ��mi pare r�u�, �iart�-m�, �te rog� �i toate cuvintele de dragoste pe care le �tii."___Gabriel Garcia Marquez Eu fara tine �i brusc am �nteles c� f�r� tine Nici eu �n toate min�ile nu sunt, S� fug �i s� m�-ntorc aici �mi vine, S� nu-mi mai aflu locul pe p�m�nt. At�t de grabnic mi-ai intrat �n s�nge, At�t de mult tr�ie�ti �n sinea mea, �nc�t �i zg�riindu-m� n-a� pl�nge, Tem�ndu-m� c�-n stropi te pierd cumva. Nu este prim�var� nic�ierea, Cu muguri mor�i paltonul �i-l �nchei. Cu fierea prim�verii caut mierea, Iar tu exi�ti, iubito-n locul ei. �i brusc am �nteles c� f�r� tine, Eu �nsumi mor �i nu pot �nvia, De�i am fost n�scut, cum �tii prea bine, Ca s� te ap�r �i-mpotriva ta!___Adrian Paunescu Buna seara, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit, chiar daca pentru putin timp!! Sper ca sunteti sanatosi si veseli, caci as va sta bine!!! Seara speciala sa aveti, sa va bucurati de orele, ce urmeaza!!!Intre doua clipe de vis, traiti o realitate minunata, intre doua sperante, pictati-o, in suflet, pe cea mai frumoasa, si nu renuntati la ea!__EU On___Va citesc, cat timp beau un Ness!!!! Pentru ore magice, pentru o seara plina cu sublim!!!Faceti-o sa fie astfel!!!! http://www.youtube.com/watch?v=H93MMqgmTU4 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Februarie 2016 17:40 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM&index=4&list=PLB12EC825A764612B
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Februarie 2016 17:41 |
||
E mai indicat asa http://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8 |
||
|
kudika_988778 Postat pe 21 Februarie 2016 17:59 |
||
|
"Trebuie sa riscam. Vom intelege pe deplin minunea vietii doar cand vom lasa sa se intample imprevizibilul. In fiecare zi Dumnezeu ne da, o data cu soarele, o clipa in care ar fi cu putinta sa schimbam tot ce ne face nefericiti. In fiecare zi �ncerc�m s� ne prefacem c� nu �ntrevedem momentul acesta, c� el nu exist�, c� ziua de azi este la fel cu cea de ieri �i va fi la fel cu cea de maine. Dar cine �i examineaz� cu aten�ie ziua descoper� �i momentul magic. Acesta poate fi ascuns la ceasul �n care varam cheia �n u��, diminea�a, �n clipa de t�cere de dup� masa de pranz, �ntr-unul din cele o mie �i unul de lucruri care ni se par aidoma. Acest moment exist� � un moment �n care toat� puterea stelelor trece prin noi �i ne �ng�duie s� facem minuni. Fericirea e uneori o binecuvantare � dar de obicei e o cucerire. Momentul magic dintr-o zi ne ajut� s� ne schimb�m, ne face s� plec�m �n c�utarea viselor noastre. Avem s� suferim, avem s� cunoa�tem momente dificile, avem s� �nfrunt�m multe deziluzii � totul �ns� e trec�tor �i nu las� urme. Iar �n viitor, vom putea privi �napoi cu mandrie �i credin��."____Paulo Coelho Buna dimineata, doamnelor si domnilor, fiind Luni, se cuvine sa inaltam privirea la cer si sa aducem multumire pentru faptul ca am deschis ochii si in aceasta dimineata!!! Se anunta o noua zi, cu emotii, evenimente asteptate sau nu, cu treburi, dar si cu zambete si voie buna!!!! Va doresc sa incepeti aceasta saptamana, cu mult bine si frumos, cu senin sufletesc, cu bucurie, armonie si iubire in suflet!!! Primul pas facut in ziua de astazi sa fie unul hotarat, insotit de o atitudine pozitiva si chip luminat, caci viata este si va ramane marea cursa la care trebuie sa participam cu totii!!!!Spor la treburi si sa incepeti ziua cu bine!!!!___EU On__Imi beau cafeluta!!! Pentru un bun start al zilei de astazi!!!O zi cu stil si gratie!!!! http://www.youtube.com/watch?v=-CmadmM5cOk
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 06:58 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=okGcksYM0N8 | ||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 07:00 |
||
O poezie frumoasa poate aduce pace si liniste in inimile celor incercati de tristete sau disconfort sentimental!!!Pentru iubitorii poeziei, sa aveti o zi minunata!!__EU Pierduti in Paradis Culege-m� din pic�turi de stele Atinge-m�, s�rut�-m� cu ele �i risipe�te-m� sub ultimele ploi Inva��-m� s� le impart la doi. Ia-mi trupul in vis�ri cu tine Respir�-m� cu g�ndurile pline Prive�te-m� cu palmele deschise Adun�-m� din m�ng�ieri promise. �i fi a mea c�t �ine orizontul De parc�, cerul ne-ar permite totul De parc� am putea pluti mereu, �i nici un drum vreodat� n-ar fi greu. Cunoa�te-mi, fiecare dor Arat�-mi despre tine orice zbor Pe urm�, str�nge-m� aproape... �i poveste�te-mi-le iar pe toate. Atinge-m� cu aripile reci �i poart�-m� cu tine unde pleci... Iube�te-m� cum nu-�i mai aminte�ti �i las�-m� s� fiu ce ��i dore�ti.__Constantin Tomescu Superb, ce poate fi mai incantator ca momentele in care iti pictezi viata cu frumos????? http://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 07:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=stcdNj0SANw
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 07:05 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, cafeluta te asteapta, ti-o las pe masuta, caci nu stiu daca vei intra aici!!!!Buna dimineata, sa ai un debut saptamanal excelent!!! Pace si veselie in familia ta , iar zambetele sa iti lumineze ziua de astazi!!!! http://claudiasofron.files.wordpress.com/2014/03/11.jpg si.... http://www.youtube.com/watch?v=UXxRyNvTPr8 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 07:12 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rvwrao16gPg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 07:14 |
||
|
Bunatatea nu este ca felia de tort " �Prin ce a�i putea deveni superiori?�, am �ntrebat ast�zi o ceat� de liceeni plictisi�i de �coal� precum copoii de mere p�dure�e. �S� �nv���m bine!�, zice �efa �colii. �S� facem bani mul�i�, zice un �mechera�, �s� mergem la biseric�, �prin caracter�, strig� al�ii. �A�i auzit de oameni cu doctorate, ce rup coastele so�iilor? De medici sau profesoare care-�i �n�eal� partenerul? De savan�i care-asambleaz� bombe atomice?. De religio�i ce-n Numele Domnului �te taie-n buc��i�. �i-atunci, sunt superiori?�. �Nicidecum�, sun� corul trezit din letargie. �Bine, dar care ar fi semnul? �i cum am putea s�-l atingem?�. T�cere� �Prin bun�tate!� Bun�tatea o poate dob�ndi oricine. �i s�racul lipit de ��r�na colibei, �i bogatul cu carduri c�t c�r�mida. �i directorul de bibliotec�, �i pie�arul ce abia num�r� pe degete. �i cei cu pielea ca h�rtia, �i cei cu ten de ceaun. Dore�te-o oricum! Bun�tatea nu e numai s� faci binele. �i atei fac bine. �i musulmanii. �i r�ii fac bine. Bun�tatea �nseamn� s� fi bun. Poate c� �n via�� oamenii vor fi nerecunosc�tori dup� ce le-ai f�cut bine. Fi bun oricum! Bun�tatea nu �nseamn� numai s� ier�i. Ci s� �i ui�i. Oamenii vor fi adesea neaten�i, vor face gafe monumentale, sau vor fi adesea egoi�ti. Iart�-i �i uit�-i, oricum. Iertarea f�r� uitare te face s� dormi cu somnifere� Bun�tatea tace �i dac� are dreptate. Nu strig�, nu se r�zbun�, nu seac� robinetul iubirii. Bun�tatea e rupt� din inima lui Dumnezeu. Ieri, am citit c� Dominique, un licean pitic ce avea cancer, era batjocorit �n fiecare zi de colegi. Ei �l vedeau lipsit de valoare. Pauzele le petrecea �ntr-un col�, stropindu-�i sandvi�ul cu lacrimi. �ntr-o zi, adolescentul a scris pe Instagram: �Sunt eu scund, dar mai bine s� fi scund dec�t mort� nu trebuie s� fi �nalt ca s� c�tigi. �i eu puteam s� fiu �nalt, dar Dumnezeu mi-a �ncetinit cre�terea ca s� pot deveni cea mai bun� persoan� care a� putea fi!� La astfel de pu�ti �i uria�ii se uit� �n sus! Bun�tatea nu e ca feliile de tort. Cu c�t �mpar�i mai multe, cu at�t tu r�m�i cu nimic. Bun�tatea e ca baloanele. Cu c�t ai mai multe de �mp�r�it cu at�t te vei ridica mai �n sus!"____Nicolae Geanta ���������������������������������������������������������������������.. Frumos continut de text, un indemn pozitiv la bunatate, toleranta si intelegere a celuilalt!!! Nobil indemn sa doresti bunatatea in viata ta!!!Dar cati doresc, cu adevarat, sa fie buni si cati fac spectacol grandios din asa zisa lor bunatate???Cati epateaza in numele bunatatii??? Pana la urma, ce inseamna sa fii bun si cat poate permite bunatatea unui om???Oare a fi bun inseamna a ingadui ca celalalt sa iti calce demnitatea in picioare, a accepta umilinta venita din partea celor certati cu bunul simt si educatia????Oare inseamna sa permiti ca tot ce insemni sa iti fie invadat de �parazitii� unei societati insalubre????Personal, nu cred intr-o astfel de bunatate, eu, una, nu o pot primi in viata mea, caci ar insemna sa nu mai fiu eu insami, in ciuda modernismului, care incearca sa acapareze viata oamenilor, deformandu-le caracterele!!!Nu poti fi bun la nesfasit cu oameni, care incearca sa te distruga emotional, sentimental si, chiar fizic!!!Poti, in cel mai bun caz, sa fii radical in relatia cu acei oameni, ignorandu-I pur si simplu si indepartandu-te de ei!!! Din punctul meu de vedere, a fi bun inseamna sa fii corect cu tine insuti/ insati si cu ceilalti, caci, nu de putine ori, bunatatea ta este confundata cu o portita deschisa oportunistilor, prin care se intra abuziv in viata ta, ceea ce nu este permis sa se intample.A fi bun inseamna a fi intelegator cu celalalt, dar fara a-ti fi lezata demnitatea de om!!!!A fi bun inseamna a fi tolerant cu semenii, dar fara a-ti fi desconsiderata viata!!!A fi bun cu celalalt inseamna a-I respecta , atat timp cat esti respectat!!! Dragii mei, textul postat de mine contine un mesaj inaltator, demn de urmat, cu atat mai mult cu cat lumea in care traim nu este , nici pe departe, una abundenta in bunatate si toleranta!!! Intr-adevar, � a fi superior� este sinonim cu �a fi bun�, dar aceasta presupune si multa precautie in relatiile cu ceilalti!!!Nu este necesar sa iti dovedesti superioritatea in fata celuilalt, daca celalalt nu se ridica la nivelul bunatatii tale, accepta-l ca om, dar nu in viata ta!!! A fi bun inseamna a fi modest in tot ce gandesti, spui si faci!!!! Dragii mei, va urez sa dobanditi acea bunatate, care va inalta, care va desavarseste, si nu aceea, care va va conduce, in mod cert, la decadenta!!!Daca puteti fi buni, iertatori si sa uitati tot raul pricinuit voua, este laudabil, caci putini oameni dispun de aceasta capacitate!!!Adunati comori de suflet, pentru ca sa le puteti darui in numele bunatatii voastre, dar fiti precauti in ceea ce priveste calitatea destinatarilor ei!!!!!!!Buna ziua si ziua buna!!__EU ![]() On___ Sfanta pauza de masa ma apeleaza!!!! Este o zi superba in Bucuresti, asa sa fie si in sufletele voastre!!! http://www.youtube.com/watch?v=nCSRqVRq7sA |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 12:27 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rAWnJB-27P4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Februarie 2016 12:28 |
||
|
"Intampin aceasta zi cu iubire! Si cum voi face asta? Voi privi cu iubire toate lucrurile si voi renaste. Voi iubi soarele pentru ca ma incalzeste, iar ploaia pentru ca imi curata spiritul. Voi iubi lumina pentru ca imi arata drumul, iar intunericul pentru ca imi dezvaluie stelele. Voi primi fericirea pentru ca imi deschide inima si voi indura tristetea pentru ca imi deschide sufletul."____Og Mandino Buna dimineata, doamne si domni, prieteni si colegi de site!!!! Intampinati aceasta zi surazand si sperand ca totul va decurge asa cum v-ati pus in gand!!!!! Primiti energia pozitiva transmisa de tot ce va inconjoara si respingeti tot ce simtiti ca va poate face rau!!!!Folositi-va potentialul in scopuri nobile, nu renuntati la pozitivism si priviti, intotdeauna, latura frumoasa a vietii!!!Sa aveti o zi cu de toate cate le vreti fiecare: cu pace si lumina, cu sanatate si cu bucurie, cu iubire si armonie, cu caldura si multumire sufleteasca, astfel incat sa va fie ziua cu reusite si sperante implinite!Fericirea si multumirea sunt in voi, scoateti-le la lumina!!!!___EU On____Imi beau cafeluta, trebuie sa intru in sistem!!!!! Pentru o zi senzationala, pentru oamenii minunati ai acestui site!!! http://www.youtube.com/watch?v=l_3JYLvSsHY&feature=player_embedded
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Februarie 2016 06:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 7 | De la: kudika313764 13 August 2010 19:16 |
| matrimoniale ..........trei! | 24 | De la: france1974 31 August 2008 19:40 |
| Ce parere aveti despre moldovence | 135 | De la: kudika_1042501 23 Septembrie 2021 19:48 |
|
|
||
| actiuni la DACIA | 2 | De la: kudika397596 9 Mai 2012 19:29 |
| Buna! | 4 | De la: kudika_nikole 26 Ianuarie 2012 12:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.