Mai multe
ce sa ti spun? ityi trebuie la 22 ani relatie serioasa... bravos!! nhu am ce spune....pai stai o viata cu un om, traiesti zi de zi cu el si ti dai seama ca de fapt ai trait in minciuna....te ai mintit pe tine apoi pe el si la urma pe ceilalti de langa tine....nu se merita fetita draga...peste 20 ani vei gandi la fel.....mai cunoaste si alti barbati si atunci vei avea de unde alege....credeam ca varsta pe care o ai te face sa gandesti altfel, nu ca o femeie de peste 50 ani....distreaza te, fa te bela si rapitoare....nu fi o fraiera si traieste la cheremul unui barbat....
|
||
|
catalina69 Postat pe 22 Octombrie 2009 21:14 |
||
|---|---|---|
ce spui catalino? ca nu pricep nimic , sa moara veta!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 22 Octombrie 2009 21:17 |
||
| Asa spun si eu.Femeile sunt niste mincinoase.Nu ai vazut?Cum se intalnesc doua femei, cum se pupa. | ||
|
|
||
|
kudika023770 Postat pe 23 Octombrie 2009 19:27 |
||
|
Asculta ti ratiunea, caci ratiunea (gandurile) controleaza emotiile pana la urma, nu invers.
|
||
|
Aphrodite Postat pe 23 Octombrie 2009 22:13 |
||
De la: livia870917, la data 2009-02-25 09:02:21Trec printr-un moment in care realizez ca relatia pe care o am de 1 an jumate nu ma mai poate multumi in vederea unei casnicii. Ratiunea imi spune sa-l las si sa-mi vad de drum ca sunt tanara am 22 de ani, dar inima ma cam doare. Aceasta relatie este singura serioasa pana acum, iar cand zic serioasa ma refer la mutat impreuna si impartit absolut totul.... poate nu am fost pregatita pt asta... voi ce spuneti? Ps. el are 30 de ani. eu zic sa urmezi ratiunea cai din proprie experienta iti spun ca gandind cu inima pierzi mult. |
||
|
alina_oana_pachef Postat pe 23 Octombrie 2009 22:16 |
||
|
eu am ales iubirea si nu regret...stau cu prietenul meu si am 21 de ani...da acuma nu sunt pregatita de casatorie pt ca mai am 3 ani de facultate(medicina veterinara) si pt ca in 3 ani se pot intampla multe. ma simt bine cu el si cred ca timpul le rezolva pe toate. nu exista relatie perfecta si nici oameni perfecti asa ca nu-ti face iluzii de relatie roz pt ca nu exista asa ceva. sunt o persoana rationala si nu ma arunc niciodata cu capul inainte fara sa analizez lucrurile,dar de fiecare data cand am ales iubirea nu am regretat...chiar daca acea relatie nu a mers am zis asta e si am mers mai departe. nu cred ca trebuie sa facem atata caz pt o relatie sau ca aoleu m-am despartit de partener/a pt ca totul e trecator in viata...chiar si oamenii. oamenii nu sunt indispensabili...se poate trai si fara cineva langa tine.
|
||
|
Valitza88 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:28 |
||
normal ca nu pricepi....tu esti atent la subiect?deespre ce se vorbeste?am sus clar...ce ii trebuie casatorie amicei noastre daca nu e pregatita? simti dupa felul cum pune problema...si nu ca ne am pupa...
|
||
|
catalina69 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:09 |
||
|
Ufffff....am trecut prin cateva situatii de acest gen si iti pot spune ca este destul de complicat!Toti avem pretentia ca suntem rationali dar sa vezi cum este cand inima o ia razna si incepe sa bata din ce in ce mai tare...... Odata cu trecerea anilor....ratiunea castiga teren........
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 25 Octombrie 2009 19:24 |
||
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-10-25 19:24:16Ufffff....am trecut prin cateva situatii de acest gen si iti pot spune ca este destul de complicat!Toti avem pretentia ca suntem rationali dar sa vezi cum este cand inima o ia razna si incepe sa bata din ce in ce mai tare...... sa stii ca asa e...nu stiu daca e mai bine...poate ca uneori nu strica sa te lasi dus de val...dar nu totul e roz si frumos pe lume si ti-o mai iei in bot cateodata. |
||
|
Valitza88 Postat pe 26 Octombrie 2009 20:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| wtf | 4 | De la: bestiuitza 30 Noiembrie 2008 14:44 |
| nu stiu ce sa fac.. | 9 | De la: fran 19 Februarie 2010 22:59 |
| Buna ziua | 2 | De la: kudika_974578 5 Octombrie 2014 18:19 |
|
|
||
| "Happy Valentine Day" | 29 | De la: anastasia_m 14 Februarie 2011 18:01 |
| Cina perfecta! | 4 | De la: IrisDenisse 20 Iunie 2012 16:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.