Mai multe
De la: adina_black, la data 2009-10-31 01:36:03o fosta colega din liceu are un serv de invidiat (fara nici o experienta), cu toate ca avea grave dificultati de exprimare. Nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca a intrat "pe pile" si inca mai zice: "am dat interviu" de parca e logic ca a impresionat lumea si datorita competentei a fost angajata din pacate..in Romania cam asa sta treaba..dar mai la vest...daca faci o facultate, e mare lucru, si daca o faci pt ca in acel sens vrei sa-ti duci viata, nu doar ca sa ai inca o diploma...reusesti sa=ti castigi respectul si un trai decent. totul e sa faci ceea ce-ti place cu adevarat, sa fi inventiv si sa dovedesti ca esti bun si iti dai interesul... |
Calandrinon Postat pe 31 Octombrie 2009 19:10 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dragoste | 96 | De la: rondina 25 August 2013 00:22 |
Caut un concetatean care traieste in Austria si care nu a uitat ca este roman | 3 | De la: ADMINISTRATORUL 17 Aprilie 2012 22:01 |
Am negociat un salar si am primit mai putin | 7 | De la: bebita67 27 August 2009 14:20 |
|
||
modal | 3 | De la: Barbie30 6 Octombrie 2010 18:48 |
extramoney in concediu de maternitate | 4 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.