Mai multe
| Va multumesc. Stiu ca voi priviti lucrurile obiectiv si asta ma ajuta | ||
|
popamelia Postat pe 16 Martie 2009 10:23 |
||
|---|---|---|
| mai vreau sa mai adaug ceva .Un barbat care in prezent nu isi ajuta sotia .o crede proasta desi el si-a ales-o singur, nu prea sta cu copii el doar zice ca munceste sa aduca bani,ma intreb cu mine de ce ar fi altfel.L-am intrebat si raspunsul lui a fost ca eu il pot schimba si pt mine ar face multe . | ||
|
popamelia Postat pe 16 Martie 2009 10:29 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 10:15:08Sa raspund la intrebari. Am 31 de ani . M-ati intrebat cine ma santajeaza sentimental . Pai un om care ma grabeste sa iau o decizie asa intr-un scurt timp si ca imi spune ca nu poate trai fara mine normal ca ma face sa ma simt vinovata pt nefericirea lui desi el a intrat in viata mea cam cu "bocancii in picioare"Eu fiind noua in firma la care lucrez m-a vazut a pus ochii pe mine si cand ne intalneam incerca sa intre in vorba cu mine si imi spunea ce bine arat. Apoi imi zice 'vreau sa ma intalnesc cu tine"sau "hai sa iesim impreuna" si tot insista.La inceput nu vroiam si pt ca eram eu casatorita si pt ca era si el dar pe el nici nu il interesa daca sunt casatorita sau am copii el vroia pur si simplu sa iesim.La prima intalnire vroia sa ma sarute ,sa ma tina in brate ,imi spunea ce extraordinara sunt .M-a bulversat total.Recunosc ca imi placea ce imi spunea dar mi se parea ca e prea devreme sa faci asemenea gesturi dar uite asa m-a prostit de cap.Sunt prea naiva dar asta sunt eu Voi ce ziceti de asta? pai dc stii k esti prea naiva... noi ce putem spune de asta?! io s convinsa k daca te va avea in patul lui... sau al unui hotel.. apoi nici n o sa se mai uite la tn... cum poate sa afirme k shi-ar parasi copii fara nicio retinere?! ce om e acela kre spune asha ceva despre sange din sangele lui? crezi k te poti baza pe o astfel de persoana?! crezi k poti avea un viitor linistit cu un astfel de personaj dubios? go home! cauta sa comunici cu sotul tau! ieshiti la un restaurant! plecati un week end la munte! mergeti la un film! plimbati-va prin parc de mana! intai fa ceva pentru casnicia ta cea monotona shi apoi gandeste-te la altul!!!! cat despre tipu asta dubios... doar vz k una zice shi alta afiseaza.... poate are o lista intreaga inaintea ta... shi deja a pregatit alta dupa tn! rationalizeaza!!!!! te ai gandit vreodata k poti fi doar o aventura? si k se tine de atatea luni dupa funduletul tau proaspat.. doar pt k in viziunea lui te lashi greu? shi ce fel de sotie esti tu... daca te gandesti la o posibila despartire de sot din cauza monotoniei ce a patruns in viatza de cuplu? ai facut ceva in adevaratul sens al cuvantului k sa o elimi? ma indoiesc amarnic! |
||
|
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 16 Martie 2009 10:32 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 10:29:28mai vreau sa mai adaug ceva .Un barbat care in prezent nu isi ajuta sotia .o crede proasta desi el si-a ales-o singur, nu prea sta cu copii el doar zice ca munceste sa aduca bani,ma intreb cu mine de ce ar fi altfel.L-am intrebat si raspunsul lui a fost ca eu il pot schimba si pt mine ar face multe . tu toate astea le stii ptr ca EL ti le spune! insa nimeni altcineva nu are cum sa ti le confirme sau infirme! mi se pare ca el ar zice ORICE ca sa te aduca unde vrea el. |
||
|
Postat pe 16 Martie 2009 10:38 |
||
| Sunt asa bulversata pt ca pare un om de treaba ,colegii la serviciu il considera un om de incredere si cu capul pe umerii si este si respectat. Mi-a spus ca sa fiu sigura de sentimentele lui nu vrea sa ne culcam impreuna numai dupa ce divortam amandoi si nici nu mi-a cerut-o niciodata.Dar pe de alta parte vorbeste frumos de sotia lui si mai imi si spune ca doar copii o sa creasca mari indiferent de cine ii creste | ||
|
popamelia Postat pe 16 Martie 2009 10:45 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 10:45:30Sunt asa bulversata pt ca pare un om de treaba ,colegii la serviciu il considera un om de incredere si cu capul pe umerii si este si respectat. Mi-a spus ca sa fiu sigura de sentimentele lui nu vrea sa ne culcam impreuna numai dupa ce divortam amandoi si nici nu mi-a cerut-o niciodata.Dar pe de alta parte vorbeste frumos de sotia lui si mai imi si spune ca doar copii o sa creasca mari indiferent de cine ii creste hm....mie mi se pare incredibil ce spui... cum poti fi sigura de sentimentele lui?! ptr ca iti spune el sa fii?! iti spun si eu: TE IUBESC! DE MULT TIMP...IN TACERE... POTI FI SIGURA DE ASTA... M-AI CREDE?!!!!! poate fi de incredere la serviciu, cu colegii, cu ceilalti... in viata privata poate fi alt om. iar faza cu "doar copii o sa creasca mari indiferent de cine ii creste" MA OMOARA PUR SI SIMPLU. e un idiot egoist daca poate spune asa ceva despre propriii lui copii! |
||
|
Postat pe 16 Martie 2009 10:55 |
||
|
Nu-ti face probleme . Asa cum a venit asa o sa plece mi s-a intamplat si mie si am ramas doar prieteni. Trebuie sa-i explici ca e o dragoste imposibila si daca intradevar te iubeste trebuie sa te lase sa-ti vezi de familia ta. Daca casatoria ta a devenit monotona, incearca sa o salvezi si sa schimbi ceva. Exemplu o cina romantica acasa, i-ati niste camari de noapte sexy. Incearca sa faci ceva ce pana acum nu ai mai facut ca sa-ti sochezi sotul. O sa fie bine o sa vezi. Ai grija ca colegul tau sa nu fie un capriciu.; Iti urez succes IRI. O sa fii fericita cu sotul si copilul tau |
||
|
kudika002740 Postat pe 16 Martie 2009 10:57 |
||
| Dragiile mele, sa stiti ca femeia schimba barbatul. El este o unealta, daca nu stii sa-o pastrezi pleaca | ||
|
kudika002740 Postat pe 16 Martie 2009 11:03 |
||
| Eu imi doresc din tot sufletul sa treaca si sa imi vad de viata mea mai departe .Binenteles ca asta depinde si de mine dar nu stiu de ce nu imi da pace , e ca o obsesie ca un drog daca nu il iau e nasol.As vrea sa ramanem doar prieteni dar nu cred ca se va putea pt ca am impresia va face presiuni asupra mea tot timpul .Sau daca nu ma mai vede ii trece si imi va da pace nesperat de repede .Ramene de vazut pt ca am decis sa nu ne mai vedem dar la serviciu e cam greu ca lucrand in aceeasi firme e greu de evitat acest lucru | ||
|
popamelia Postat pe 16 Martie 2009 14:39 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-12 17:32:23Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca sunt disperata.Sunt casatorita de 5 ani dar stam impreuna de 13 ani si am si o fetita de 3 ani.Toate bune si frumoase pana mi-am schimbat locul de munca acum un an. Am intallnit un coleg care dupa spusele lui s-a indragostit nebuneste de mine.La inceput am incercat sa evit sa vorbesc cu el ca mi se parea prea insistent dar am cedat pana la urma si ne-am intalnit in afara serviciului.In tot acest timp adica 6 luni imi spunea ca eu sunt dragostea vietii lui si e dispus sa se desparta de sotia lui si sa ne casatorim dar eu am ezitat tot timpul.Este adevarat ca in viata mea de cuplu a intervenit o oarecare monotonie.El imi spune si acum ca daca as fi cu el nu as mai fi nici o secunda trista si nefericita si am face multe impreuna.Recunosc ca imi place si latura asta a lui ca e foarte harnic si intreprinzator dar putin materialist.Sotul meu este mai boem nu pot sa zic ca am realizat multe lucruri impreuna dar stiu ca ma iubeste cu adevarat si ma accepta asa cum sunt dar nu imi spune toata ziua ca sunt cea mai extraordinara femeie de pe planeta asa cum face celalalt.Am uitat sa specific ca este si el casatorit si are 2 copii mici pe care spune ca ii poate parasi fara nici un regret dar in acelasi timp imi spune ca mi-ar face viata forate frumoasa fara nici un nor.Nu mai stiu ce sa fac .Nu as vrea sa imi parasesc sotul dar ma gandesc ce viata frumoasa am avea impreuna. Este adevarat ca ne potrivim mult din multe puncte de vedere dar faptul ca a intrat asa brutal in viata mea ma face sa ma mai gandesc si sa analizez.Va rog sa imi dati niste sfaturi unul care isi paraseste copii fara regrete???? doamne femeie tu te mai uitzi la asa ceva? ce dracu avetzi in cap? ia gandeste-te daca sange din sangele lui??? d-apai tu care ce draq??? si mai ai si copil.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 16 Martie 2009 14:45 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 10:29:28mai vreau sa mai adaug ceva .Un barbat care in prezent nu isi ajuta sotia .o crede proasta desi el si-a ales-o singur, nu prea sta cu copii el doar zice ca munceste sa aduca bani,ma intreb cu mine de ce ar fi altfel.L-am intrebat si raspunsul lui a fost ca eu il pot schimba si pt mine ar face multe . Draga mea, asta nici nu o sa ajunga sa se desparta de sotie pentru tine., pui pariu? Vrea sa ti-o traga, nu ti-e clar? Ce e asa de greu de priceput? Ca sa ajunga acolo, iti spune de toate... absolut tot ce vrei tu sa auzi... Si stii ce cred? Ca pe tine te mananca rau si o sa "pici". Si o sa ti-o iei in barba rrrau de tot. Eu pot pune pariu. Arati toate simptomele ca nici tu nu te lasi... adica il incurajezi sa-ti spuna toate ineptiile alea... Eu (urasc sa ma dau exemplu, dar nu am altul) nu am acceptat NICIODATA unui barbat sa-mi vorbeasca urat despre "foste". Si daca l-as fi auzit pe unul O DATA, poti fi sigura ca nu as mai fi asteptat sa o mai aud si a doua oara... Ce ma uimeste e ca nici tu nu pari prea ingrijorata nici din cauza copilului tau nici ai alor lui... Cantitati neglijabile, a? Da-i in ma-sa de plozi, nu?
|
||
|
Dor_a Postat pe 16 Martie 2009 15:17 |
||
| Eu am luat o decizie si anume ca ramen cu sotul meu.Doar ca incerc sa imi explic daca tot ceea ce am crezut eu despre omul ala ca e cel mai bun de pe pamant si cat de mult ma iubeste mi se confirma. Tocmai pt copii lui si copilul meu, pt soti lui si pt sotul meu am luat aceasta decizie.M-am gandit la toti inclusiv la sotia lui. | ||
|
popamelia Postat pe 16 Martie 2009 15:24 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 15:24:42Eu am luat o decizie si anume ca ramen cu sotul meu.Doar ca incerc sa imi explic daca tot ceea ce am crezut eu despre omul ala ca e cel mai bun de pe pamant si cat de mult ma iubeste mi se confirma. Tocmai pt copii lui si copilul meu, pt soti lui si pt sotul meu am luat aceasta decizie.M-am gandit la toti inclusiv la sotia lui. Sper sa constientizezi importanta acestei decizii si sa nu o fi adoptat doar din cauza noastra! Discuta cu sotul tau si adu-l aproape de tine! Prin comunicare poti rezolva multe probleme si poti evita multe aspecte nedorite! Eu iti doresc succes!
|
||
|
InDark Postat pe 16 Martie 2009 19:06 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 15:24:42Eu am luat o decizie si anume ca ramen cu sotul meu.Doar ca incerc sa imi explic daca tot ceea ce am crezut eu despre omul ala ca e cel mai bun de pe pamant si cat de mult ma iubeste mi se confirma. Tocmai pt copii lui si copilul meu, pt soti lui si pt sotul meu am luat aceasta decizie.M-am gandit la toti inclusiv la sotia lui. Sper sa fi luat decizia corecta, definitv si sa incerci sa te rupi de barbatul acela. Stiu ca este greu, mai ales ca sunteti nevoiti sa va vedeti zilnic, dar...trebuie sa incerci. Iar decizia pe care zici ca ai luat-o ar trebui sa o iei gandindu-te exclusiv la tine si la familia ta, si mai putin la el sau sotia lui. Suntem alaturi de tine! Succes!
|
||
|
Postat pe 17 Martie 2009 10:26 |
||
MAI OAMENI BUNI LUMEA ASTA E PLINA OAMENI CIUDATI PRINTRE CARE SI EU . MI-A ZIS CA O VA IUBI PE FIICA MEA MAI MULT DECAT PE COPII LUI.
|
||
|
popamelia Postat pe 17 Martie 2009 17:55 |
||
|
LASA-L IN PLATA DOMNULUI, sincer......! Oare cat va mai abera si despre ce...?! |
||
|
Postat pe 19 Martie 2009 11:23 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-16 15:24:42Eu am luat o decizie si anume ca ramen cu sotul meu.Doar ca incerc sa imi explic daca tot ceea ce am crezut eu despre omul ala ca e cel mai bun de pe pamant si cat de mult ma iubeste mi se confirma. Tocmai pt copii lui si copilul meu, pt soti lui si pt sotul meu am luat aceasta decizie.M-am gandit la toti inclusiv la sotia lui. Eu am luat o decizie si anume ca ramen cu sotul meu ai luat?....... ca raminem?...... cine? tu si colegul?
|
||
|
Postat pe 26 Martie 2009 09:11 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-12 17:32:23Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca sunt disperata.Sunt casatorita de 5 ani dar stam impreuna de 13 ani si am si o fetita de 3 ani.Toate bune si frumoase pana mi-am schimbat locul de munca acum un an. Am intallnit un coleg care dupa spusele lui s-a indragostit nebuneste de mine.La inceput am incercat sa evit sa vorbesc cu el ca mi se parea prea insistent dar am cedat pana la urma si ne-am intalnit in afara serviciului.In tot acest timp adica 6 luni imi spunea ca eu sunt dragostea vietii lui si e dispus sa se desparta de sotia lui si sa ne casatorim dar eu am ezitat tot timpul.Este adevarat ca in viata mea de cuplu a intervenit o oarecare monotonie.El imi spune si acum ca daca as fi cu el nu as mai fi nici o secunda trista si nefericita si am face multe impreuna.Recunosc ca imi place si latura asta a lui ca e foarte harnic si intreprinzator dar putin materialist.Sotul meu este mai boem nu pot sa zic ca am realizat multe lucruri impreuna dar stiu ca ma iubeste cu adevarat si ma accepta asa cum sunt dar nu imi spune toata ziua ca sunt cea mai extraordinara femeie de pe planeta asa cum face celalalt.Am uitat sa specific ca este si el casatorit si are 2 copii mici pe care spune ca ii poate parasi fara nici un regret dar in acelasi timp imi spune ca mi-ar face viata forate frumoasa fara nici un nor.Nu mai stiu ce sa fac .Nu as vrea sa imi parasesc sotul dar ma gandesc ce viata frumoasa am avea impreuna. Este adevarat ca ne potrivim mult din multe puncte de vedere dar faptul ca a intrat asa brutal in viata mea ma face sa ma mai gandesc si sa analizez.Va rog sa imi dati niste sfaturi sfatul meu este sa apreciezi ce ai in momentul de fatza adica pe sotzul tau care desi nu-ti mai spune in fiecare zi cu sigurantza te iubeste..............................pe mine una, nu stiu daca si pe tine, m-au pus pe ganduri anumite chesti minore(sau majore) cum ar fi:iti spune ca te iubeste o face acum pana cand vei fi a lui, apoi dansul dupa ce a obtzinut ceea ce a dorit va fi in cautare de altceva iar tie va uita sa-ti spuna in fiecare zi te iubesc asa cum cred ca face cu actuala lui sotzie pentru ca-ti spune tie ce ar trebui sa-i spuna lui si celalalt aspect care m-a pus pe ganduri faptul ca are doi copii pe care ii va parasi fara niciun regret( nu te pune pe ganduri) daca pe ai lui copii nu-i iubeste?pe al tau il va iubi?cu sigurantza ca nu iar tu daca esti o mama buna ce-ti doresti pentru copilul tau?iar pentru monotonia din casnicia o parte din vina o portzi si tu
|
||
|
donttouch Postat pe 26 Martie 2009 09:37 |
||
| Sa va mai spun ceva.Am fost disponibilizata de la locul de munca acum o saptamana si ceva deci a trebuit sa plec.El cand a auzit a fost foarte indignat dar sunt de o saptamana jum acasa si nu a dat nici un semn .Eu chiar ma bucur pt ca nu as dori asta dar inseaman ceva faptul ca nu a sunat.Oare iubirea trece asa repede sau din respect pt mine nu mai da nici un semn? | ||
|
popamelia Postat pe 26 Martie 2009 17:07 |
||
| Si inca ceva am auzit ca a mai avut o aventura inaintea mea pe care nu o recunoaste | ||
|
popamelia Postat pe 26 Martie 2009 18:18 |
||
De la: popamelia, la data 2009-03-26 17:07:00Sa va mai spun ceva.Am fost disponibilizata de la locul de munca acum o saptamana si ceva deci a trebuit sa plec.El cand a auzit a fost foarte indignat dar sunt de o saptamana jum acasa si nu a dat nici un semn .Eu chiar ma bucur pt ca nu as dori asta dar inseaman ceva faptul ca nu a sunat.Oare iubirea trece asa repede sau din respect pt mine nu mai da nici un semn? impresia mea este ca de fapt tu esti aceea care iti doresti cel mai mult acea relatie.... din moment ce ,,esti deranjata'' ca nu te suna... si faza cu ... a mai avut o ........ sint chestii ieftine, prin care incerci sa te minti.... ti-am maispus ... si mai sus... il intereseaza.....
|
||
|
Postat pe 27 Martie 2009 07:37 |
||
| Ai familie...El are familie..ar lasa copii pentru tine...dar nu ati facut sex..chiar nu inteleg...el nu are cumva probleme psihice? asa mi se pare..promite tot doar ca sa te aiba..nu gandeste la copii lui...si crede-ma..la copilul tau nici atat...tu ca MAMA..sa gandesti la copilul tau..dar nu uita ca si copii lui au MAMA..care poate habar nu are ce se petrece..o asemenea relatie doar suferinta aduce..si cand se afla tu vei fi....******..nu vreau sa folosesc cuvante..nici sa te supar, dar asta e adevarul.Nu poti schimba locul de munca?:D | ||
|
lizzy74 Postat pe 14 Mai 2009 13:28 |
||
| abia acum vad ca e un mesaj mai vechi...:D:D | ||
|
lizzy74 Postat pe 14 Mai 2009 13:28 |
||
Nu fii trista, Lizzy, ca asta va fi intotdeauna un subiect de actualitate.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 14 Mai 2009 13:30 |
||
De la: stefancelmic, la data 2009-03-27 07:37:14De la: popamelia, la data 2009-03-26 17:07:00Sa va mai spun ceva.Am fost disponibilizata de la locul de munca acum o saptamana si ceva deci a trebuit sa plec.El cand a auzit a fost foarte indignat dar sunt de o saptamana jum acasa si nu a dat nici un semn .Eu chiar ma bucur pt ca nu as dori asta dar inseaman ceva faptul ca nu a sunat.Oare iubirea trece asa repede sau din respect pt mine nu mai da nici un semn? partea asta am scapat cumva...cineva..ceva ..de acolo sus..iti conduce pasii...nu-ti dai seama? Si daca apare monotonia si la voi..ce vei face? |
||
|
lizzy74 Postat pe 14 Mai 2009 13:31 |
||
| Toata lumea care stie de situatia asta spune ca tipul are probleme psihice.Eu nu stiu ce sa mai zic ori le ascunde f bine ori eu sunt oarba pt ca pare foarte normal.Am mai aflat ceva si anume ca ar avea un copil inafara casatoriei si de fapt tipul e cam aventurier dar el poza in sfant. Mi-e greu sa cred asta dar poate asa e ca eu inteleg ca mai infloreste lumea dar chiar sa inventeze asemenea chestii... | ||
|
popamelia Postat pe 15 Mai 2009 10:48 |
||
| Eu nu mai lucrez acolo dar am fost zilele astea sa imi iau niste acte si ne-am intalnit .Defapt ne-am mai intalnit acum doua saptamani si spunea ca ii este f greu sa isi revina ca nu se impaca cu ideea ca m-a pierdut dar o sa isi revine cumva.Nu a uitat sa imi reaminteasca ca are inca probleme cu sotia lui si ce nefericit este el.Acum 2 zile ne-am intalnit iar dar nu a mai stat de vb cu mine sau dupa ce ne-am vazut sa ma sune cum facea alta data.S-a uitat lung la mine parca si cu uara si cu parere de rau (nu am stiut cum sa o iau) si apoi nimic nimic.Eu ce sa cred? | ||
|
popamelia Postat pe 15 Mai 2009 10:52 |
||
| Simplu: omul voia doar o chestie. Ce e mai aiurea, e motivatria jalnica si lipsita de originalitate cu nevasta cea proasta si incapabila... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 10:55 |
||
De la: popamelia, la data 2009-05-15 10:52:55Eu nu mai lucrez acolo dar am fost zilele astea sa imi iau niste acte si ne-am intalnit .Defapt ne-am mai intalnit acum doua saptamani si spunea ca ii este f greu sa isi revina ca nu se impaca cu ideea ca m-a pierdut dar o sa isi revine cumva.Nu a uitat sa imi reaminteasca ca are inca probleme cu sotia lui si ce nefericit este el.Acum 2 zile ne-am intalnit iar dar nu a mai stat de vb cu mine sau dupa ce ne-am vazut sa ma sune cum facea alta data.S-a uitat lung la mine parca si cu uara si cu parere de rau (nu am stiut cum sa o iau) si apoi nimic nimic.Eu ce sa cred? Ore el nu are nici o legatura ca ai fost diponibilizata?...asa a scapat de tine..
|
||
|
lizzy74 Postat pe 20 Mai 2009 11:23 |
||
|
Barbatii de regula promit multe...ia-ti un ragaz de cateva minute si gandeste-te putin si la tot ce ai trait alaturi de sotul tau...fa un efort si vorbeste cu el spune-i ce te nemultumeste si incercati sa gasiti o solutie...sa pleci cu altul...nu te supara dar este INCALIFICABIL,si pt ce?pt ca iti spune tot ce vrei sa auzi,acum...dar mai incolo?de unde sti tu ce e si in sufletul sotului tau?monotonia intervine atunci cand nu mai comunicati...incearca si du copilul la parinti si stai cu el 2zile,rasfatati-va,iubiti-va si ai sa vezi ca ,casnicia ta(scz pt cacofonie)va intra pe un fagas mai placut si mai dulce. Un barbat care spune a isi poate parasi copiii fara nici un regret...NU ESTE BARBAT ESTE UN ANIMAL CARE TRAIESTE DOAR VPT EL SI PT BUNASTAREA SA INDIFERENT CE INSEAMNA ASTA SI PE CINE RANESTE....asa ca...gandeste-te bine sotul si copilul tau nu merita asta...fi sincera tu te-ai mai purtat cu sotul tau cum o faceai inainte?... |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 23 Iunie 2009 16:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce sunt relatiile dificile???? | 8 | De la: geanigi 22 Septembrie 2009 09:08 |
| Relație imposibilă? | 1 | De la: 10 August 2019 12:12 |
| mihaela88 | 31 | De la: kudika_21606 9 Februarie 2013 22:33 |
|
|
||
| Ingrasarea intr-o relatie...e de rau sau de bine? | 20 | De la: DieMann 28 Septembrie 2009 16:55 |
| o parere | 7 | De la: dennissaa 19 Martie 2014 14:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.