Mai multe
| Acum ceva timp viata mea era una echilibrata cu iubitul meu ,un baiat k,cu bune cu rele le-am depasit ...asta pana sa apara ex-ul,cel cu care ma vedeam maritata si pentru care am avut o mare slabiciune.Demult mi-am dorit sa fiu sotia lui dar nu afost sa fie atunci ...am ramas amici ,am tinut o legatura tefefonica si atat.Dar acum ceva timp ne-am intalnit si ne-am sarutat !Ma simt o vaca k am pe cineva dar in aceelasi timp simt k parca nu pot imporivi.de cand a aparut el s-a clatinat echilibrul meu si acum stau si ma intreb dk chiar imi iubesc logodnicul ,daca il iubesc de ce ma gandesc si la altcineva? |
|
evelyn50 Postat pe 20 Martie 2009 11:41 |
|---|
| Banuiesc ca daca nu erau probleme nu te desparteai de acel ex. Trecutul e trecut, mai bine apreciezi ce ai acum |
|
metal Postat pe 20 Martie 2009 17:02 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma iubeste pe mine sau banii mei? | 18 | De la: steffy91 2 Decembrie 2011 15:58 |
| ce sunt?o scurtatura de a ajunge la prietena mea cea mai buna? | 14 | De la: ella_tody 25 August 2009 09:36 |
| nu reuseste oare sa il iubeasca? | 6 | De la: Dontyyy 8 Februarie 2010 13:23 |
|
|
||
| DE CE PROCEDEAZA ASA? | 78 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 11:07 |
| relatii | 3 | De la: deeabur 22 Martie 2009 20:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.