Setari Cookie-uri

INSIST!!!Barbatul BERBEC!!!!!!!!!

dolceK da` tu zici de ala care`i insurat???
Diavolyta_
Postat pe 21 Martie 2009 21:41
Da .Dar intre timp s-a mai descalcit situatia.Nu mai e.Si acuma vin acasa la el sa vedem ce iese.De asta is asa de aiurita.Ca nu stiu daca am luat decizia corecta.Sper sa fie aia corecta daca nu....asta e .Sa nu-mi para rau ca nu am dat o sansa
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 21:47
De la: dolceK, la data 2009-03-21 21:47:11Da .Dar intre timp s-a mai descalcit situatia.Nu mai e.Si acuma vin acasa la el sa vedem ce iese.De asta is asa de aiurita.Ca nu stiu daca am luat decizia corecta.Sper sa fie aia corecta daca nu....asta e .Sa nu-mi para rau ca nu am dat o sansa

mdea.. si chiar crezi ca el abia iesit dintr`un divort vrea o alta relatie??
o vrea el.. da nu cred ca acum.. e prea devreme...
Diavolyta_
Postat pe 21 Martie 2009 22:10
E posibil.Sa vedem ce-o sa iasa.Daca nu incerc oare n-o sa-mi para rau?Si oricum m-am cam saturat de stat printre straini.......vreau acasa si pt mine.Daca nu risc....nu stiu ce se poate intampla
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 22:19
Si acuma te rog nu ma demoraliza.!!!!!!!!!
De-abia am reusit sa gasesc un asa zis raspuns
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 22:20
De la: dolceK, la data 2009-03-21 22:20:32Si acuma te rog nu ma demoraliza.!!!!!!!!!
De-abia am reusit sa gasesc un asa zis raspuns

pai daca intr`adevar vrei sa fii cu el nu`l mai stresa atat.. lasa`l pe el sa te caute..
si daca simte ceva pentru tine o sa te caute sigur
nu mai complica nici tu lucrurile...
Diavolyta_
Postat pe 21 Martie 2009 22:24
Pai m-a cautat insistent pana am acceptat sa vin acasa,apoi un sms doua.....pb la servici dar tot ma vrea acasa.Mi se pare ca e prea schimbator adica odata ce obtine raspunsul dorit o lasa mai moale pana ii vine alta idee si apoi iarsi incep sms ...si iarasi..E cam obosiitor pt mine.
In fine am ales sa ma intorc acasa pt mine in primul rand si daca o fi sa iasa ceva dinrelatia asta bine daca nu asta e nu-mi pare rau ca am incercat
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 22:33
acasa.. erai plecata din tara sau cum?
Diavolyta_
Postat pe 21 Martie 2009 22:35
Pe scurt.La vre-o luna dupa ce am inceput sa iesim eu m-am despartit de fostul meu prieten(relatie de 6 ani care oricum era moarta de vre-un an dar stateam impreuna din obisnuinta sau....)si am plecat din tara pt ca nu eram sigura de ce imi doresc si daca am facut bine ca m-am despartit de fostul prieten.Sunt plecata de o luna de zile timp in care am incercat sa-mi lamuresc sentimentele si sa zicem ca sunt pregatita sa vin acasa.
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 22:44
Noapte buna
dolceK
Postat pe 21 Martie 2009 23:00
eu sunt balanta si sotul meu berbec. nu stiu ce sa zic. este extrem de incapatanat, schimbator si uraste sa fie stresat. e foarte dificil de inteles. eu nici dupa 6 ani de casatorie nu il cunosc in totalitate.
corina_cioc
Postat pe 10 Mai 2009 09:42
De la: corina_cioc, la data 2009-05-10 09:42:32eu sunt balanta si sotul meu berbec. nu stiu ce sa zic. este extrem de incapatanat, schimbator si uraste sa fie stresat. e foarte dificil de inteles. eu nici dupa 6 ani de casatorie nu il cunosc in totalitate.

balantele si berbecii fac intodeauna un cuplu frumos
un barbat berbec nu o sa il intelegi niciodata berbecii sunt intotdeauna imprevizibli
eu iti zic ca nasa mea si nasul meu fac un cuplu frumos balanta-berbec
cred ca nici el nu te intelege prea mult pe tn cred ca relatia voastra este mai mult instinctuala ceea ce o face si mai palpitanta
yumy
Postat pe 10 Mai 2009 09:49
Da intr-adevar sunt foarte schimbatori!Inca nu-mi pierd speranta cu toate ca am momente cand zic gata am obosit dar face ce face si iarasi o lua de la capat......V-om vedea ce iese
dolceK
Postat pe 10 Mai 2009 22:00
Normal ca e schimbator pt k fiecare zi e diferita. Poate e obosit, poate e suparat din cauza serviciului. Daca n-ai facut nimic de ce sa fie suparat pe tine? doar nu e nebun! Asta nu inseamna ca e schimbator. Ai prefera sa-ti trimita mereu 20 de sms? unde mai e farmecul cand le primesti? Mesajele alea au menirea sa provoace reactii. Ce reactie si emotii sa mai creeze daca le trimite o data la ora? Poate sa-ti dea sms ca te iubeste de 100 de ori pe zi si el sa fie cu alta. Eu nu inteleg cum ganditi. Tie ti-ar placea sa-ti ceara raportul constant? Ca si cum pe langa serviciu el mai are un job:sa dea mesaje "dragute".Si nu e vorba ca nu ai voie sa fi posesiva ca esti de doua luni cu el, nu e bine sa fi asa niciodata...nici dupa 4 ani. Nu obtii nimic decat sa-l sictiresti, sa-l tii cu forta langa tine, pana explodeaza si pleaca. Nu suport sa zic "te iubesc" in loc de "pa". De ce preferati sa se prefaca? Dupaia va aud "vai ce ne-am plictisit". De ce atat nesiguranta? Si sa stii ca asta nu este decat neincredere in tine. Gaseste o ocupatie. Fa o schimbare la tine care sa-ti placa TIE. O sa ai mai multa incredere in tine si atunci o sa te doara undeva de fleacurile astea. Iubeste-te pe tine si apoi te vor iubi si altii. Nu-ti spun sa fi ingamfata, dar fa-te iubita si respectata. O sa vezi ce bine te simti. Mereu! Ia-ti ceva frumos, schimba freza, schimba atitudinea. O sa observe toate astea si sa vezi ce o sa simti cand zice "ce frumoasa esti azi!"...o sa vezi ce traiesti cand spune "te iubesc".
Nu te cert, e doar un sfat.
irina_1
Postat pe 16 Iulie 2009 16:29
Apropo cati ani aveti?
irina_1
Postat pe 16 Iulie 2009 16:30
pe naiba ! sunteti copii ,am citit tot ce ati scris si mi se pare prea ironic ,si va spun din experienta ,am o varsta ,cand la mine nu mai poate fi nimic "roz",cata rabdare sa ai?si daca e asa de la inceput ,asa v a fi pana mai tarziu (la batranete),este intradevar rece in aparenta ,dar f gelos si iubitor in suflet,eu am sotul ,berbec,si sunt cu el de 21 ani,au fost f grei primii ani,dar acum dupa varsta de 40 ,s a schimbat ,si mi-a fost fidel indiferent de situatie ,deci este o raritate de barbat ,el cred ca este o raritate,cunosc barbati si femei in berbec care sunt f rai ,infideli,sunt gata sa faca orice sacrificiu ptr a le fi lor si numai lor bine ,asa ca : va spun o persoana se vede de la inceput ce fel este ,
angela_toader39
Postat pe 16 Iulie 2009 16:30
Eu sunt berbec, si pana acum nu am intalnit nicio balanta cu care sa ma inteleg. Cunosc in jur de 4 persoane balante si nu ne intelegem deloc...
Ancuuu
Postat pe 16 Iulie 2009 21:05
In primul rand nu doar berbecii sunt schimbatori, ci barbatii in general.
In al doilea rand barbatii din zodia berbec, stiu din propria experienta, de vreo 3 ani cu un exemplar, iubesc la nebunie femeile care ii trateaza cu indiferenta, care ii ignora pur si simplu. Incearca macar o saptamana si nu mai fii tu prima care suna, prima care spune "te iubesc", prima care are initiativa... ...ai sa vezi ca am dreptate....
roxanned_ph
Postat pe 17 Iulie 2009 08:07
ha-ha-ha :)) de ce am intrat eu aici ? pt ca si prietenul meu e berbec :))...si da,sunt dificil nativii acestei zodii:D...eu sunt scorpion...se spune ca ne asemana atat de mult inkat nu ne puutem intzelege:D...dar ai kam exagerat si tu :d (DOLCEK)...si prietenul meu face cam la fel..dar m`am obisnuit :D in fond,fiecare avem momentele noastre :D....dar doamna angela are dreptate...cam in tot ce a spus :D
minna_2009
Postat pe 17 Iulie 2009 19:06
Buna!Iti spun eu mai multe despre balanta vs berbec...cunosc f bine combinatia pt ca la randul meu sunt balanta!Am avut parte de o nebunie totala cu un berbec si stiu cat de schimbatori pot fi....m.am atasat de el, desi el nu a parut deloc interesat de mine in profunzimea lucrurilor...zicea ca vrea sa ne mai vedem, ca vrea sa ma cunoasca mai bine apoi a zis sa.l las in pace k are prietena!orice ai face nu intra in jocul lui pt ca e aproape imposibil sa scapi..te innebuneste pana nu mai poti...intr.o saptamana nu m.a mai enrvat nimeni in asa hal qm a facut el!in fine...daca vrei sa.l atragi imbraca.te frumos si provocator, joaca.te cu el si tine.l in suspans..adora asta..cat despre compatibilitate e foarte mare si relatia e o adevarata provocare!Zic ca e buna combinatia..acum depinde de tine..apropo de infidelitate ,cu berbecul asta mi.am inselat prietenu si regret!ai grija ce faci...
Maria_santal
Postat pe 19 Iulie 2009 18:13
da barbatilor berbeci le cam plac femeile gen pitzipoance
yumy
Postat pe 19 Iulie 2009 18:20
De la: yumalai, la data 2009-07-19 18:20:53da barbatilor berbeci le cam plac femeile gen pitzipoance

naaa... pitzipoancelor le plac berbecii
DieMann
Postat pe 19 Iulie 2009 18:35
berbecul este un om deosebit,trebuie doar sa-l formezi,,,,este incapatanat dar trebuie sa-i dovedesti ca acest lucru nu este tocmai bun,--eu sunt leu--formam o pereche extraordinara
kudika045323
Postat pe 19 Iulie 2009 20:16
eu sunt gemeni el berbec...avem o relatie de 6 ani..in primul an ma inselat de cateva ori , am trecut cu vederea..evident din dragoste...si plangeam la fiecare prostie...am devenit mai rece si nepasatoare si uite asa l-am schimbat..sunt partea de geamanfoarte rea , dracoasa , vesnic nemultumita si ne bateam cap in cap....cu indiferenta in momentele care necesita am reusit....

gandeam mereu " barbati mai sunt" si acum ne intelegem de minune desi tare ne-am mai lua putin de "Cornite"...:))...eu sunt genul..inger in aparenta , draq in esenta..;)..
policy
Postat pe 19 Iulie 2009 20:28
barbatul berbec...iti va sapa si-n fata blocului o piscina....asta pana te va avea...dupa care..isi va aroga incet dar sigur..drepturi din ce in ce mai mari...
...barbatul berbec..la fel ca toate semnele de foc..sunt vanatori ..o au in gene...pt ei vanatoarea conteaza..nu-i arata never ca esti total al lui daca vrei sa-i ti treaz interesul..
..desi iti va reprosa mereu ca nu ii arati destula iubire....va cere dovezi..etc...nu i le da never..cu totul... se plictiseste repede de jucarii :::)))
...apoi e genul pe care..daca l-ai urcat calare pe un cal alb...si i-ai arata deja ( greseala mare!) asta....ai grija sa i se para ca-l vezi mereu asa...altfel..va deveni foarte dificil si va uza de orice...si cand zic orice..chiar asa este ORICE pt a impune din nou imaginea lui buna
...e foarte suspus viciilor..de tot felul..mare grija..odata ce le ia..e incapabil sa renunte la ele..
...desi aparent pare un om cu vointa ..defapt e doar indaratnicie..incrancenare...si asta e o mica mare diferenta ..fata de vointa :)
....in rest...e valabil ca pt orice barbat...:)
utopia
Postat pe 19 Iulie 2009 20:36
De la: DieMann, la data 2009-07-19 18:35:13
De la: yumalai, la data 2009-07-19 18:20:53da barbatilor berbeci le cam plac femeile gen pitzipoance

naaa... pitzipoancelor le plac berbecii
tot aia e=)):))de fapt berbecilor le plac berbecutzele
yumy
Postat pe 19 Iulie 2009 21:09
Buna seara!din pacate nu am mai intrat de mult pe acest site...mi-am gasit ocupatie.In rest pana acuma e ok inca invat sa-l cunosc sa trec peste toanele lui si intr-adevar cand nu-i dau atentie sau...nu-l bag in seama inmedit ma cauta cum il caut eu deja se cam raceste.....Mai vedem.Multumesc la toata lumea pt sfaturi.Noapte buna
dolceK
Postat pe 20 Iulie 2009 00:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati-ma 35 De la: kudika053420 31 August 2009 07:54
Un sfat va rog 11 De la: kudika_15432 5 Septembrie 2012 16:26
decizie grea in viata mea 96 De la: faith742011 11 Decembrie 2011 22:08
Ma inseala?? 17 De la: kudika_pudika 15 Ianuarie 2011 16:48
Pot Insela din prea mult bine...? 79 De la: denis_3d25 27 Octombrie 2010 01:48