Mai multe
| Traieste ca un om curajos; iar daca nu ai noroc, infrunta loviturile cu o inima curajoasa. | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:41 |
||
|---|---|---|
| Dragostea este dorinta irezistibila de a fi irezistibil de dorit. | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:42 |
||
| Daca judeci oamenii, nu vei avea suficient timp sa-i iubesti. | ||
|
|
||
|
||
| Cand femeia spune “Nu”, insemana “Poate”, cand spune “Poate”, inseamna “Da”. Si daca spune “Da”, Inseamna ca nu-i femeie! | ||
|
||
| Daca oferi dragoste, frumusetea va creste si toate acestea pentru ca dragostea este frumusetea sufletului | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:43 |
||
| Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor | ||
|
||
| Dacã destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îþi dã destinu | ||
|
||
| Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pt. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC! “ | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:44 |
||
| Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista… | ||
|
||
| Daca ti am zambit te-am cucerit mi-ai adus o floare …..daca mi-ai zambit nu inseamna ca s-a intamplat la fel la mine cu o floare nu se face soare | ||
|
||
| Pentru fiecare 60 de secunde in care stai suparat,pierzi un minut din viata pe care nimeni nu ti-l poate da inapoi!!! | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:45 |
||
| Cand un pictor orb v-a picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine… TE IUBESC! | ||
|
||
| Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul… | ||
|
||
| Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze… | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:46 |
||
| Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat. | ||
|
||
| Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda. | ||
|
||
| Si care ar fi sansele sa capat mai mult decat o conversatie? | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:47 |
||
| Ce caine dragutz, ce numar de telefon are? | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:47 |
||
| Atunci cand mi-e greu/Cand nu-mi pot retine lacrima/ vreau sa zambesc,dar n-am putere..Si cand eu nu-s eu..ma gandesc la tine.Si indata rasare soarele-n sufletul meu..si eu sunt altfel..sunt EU! Minunea sufletului tau..ma salveaza iar..Ma bucur ca EXISTI..! :) | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:48 |
||
|
O sa ma saruti, sau trebuie sa mint in jurnal? O lacrima ma ruga sa-i permit sa curga pe obrazul meu...Iar eu i-am zambit,caci mi-am amintit de TINE.Multumesc c-ai venit in gandul meu* |
||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:49 |
||
|
Zambeste...N-atrage atentie timpului de afara.Dimpotriva...Nu trai cu timpul...ci cu sufletul...fiindca-n suflet...mereu e soare...SOARE! Cand zambesc...ma stradui sa zambesc intr-atat de mult din suflet incat sa simti si tu...Pt ca toata FERICIREA mea...sa se transmita si la TINE! Simte-o!!! |
||
|
||
| FI ATENT TOCMAI AM TRIMIS O GASCA DE PUPICI SMECHERI , POATE NU I BAGI IN SEAMA ... UNU MAI OBRAZNIC ITI VA CERE UN PUPIK ... CE FACI?....IL LASI? | ||
|
||
| Daca te-as tine 3 ore in camera mea ce mi-ai face..? | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:50 |
||
| Eu pe mine tu pe tine si atunci care pe cine? | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:50 |
||
|
Astept uun numar favorit.... Pentru tandrete tasteaza 1, Pentru sinceritate tasteaza 2, Pentru un dus impreuna tasteaza 3, Pentru a ne cunoaste mai bine tasteaza 4, Pentru a iesi la un suc tasteaza 5 , Pentru o relatie serioasa apasa 6 , Pentru un sarut tasteaza 7, Pentru o palma tasteaza 8, Pentru o noapte impreuna tasteaza 9 , Pentru vrei sa fi sotia mea tasteaza 10 . Pentru toate acestea tasteaza numarul meu Pentru o noapte de dragoste tasteaza numarul meu! |
||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:51 |
||
| DE LA UN BEEP SE AJUNGE LA O INTALNIRE , DE LA O INTALNIRE ,LA UN SARUT,DE LA UN SARUT LA O NOPATE DE …………… CE CREZI ? CE ZICI IMI DAI UN BEEP??? | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:52 |
||
| Dupa ce primesti acest mesaj trebuie sa'l trimiti cuiva pe care-l IUBESTI,unuia pe care-l URÃSTI,unuia pe care-l PLACI, unuia pe care-l RESPECTI ,unuia pe care vrei sa-l CUNOSTI cu adevarat si unuia care vrei sa te CULCI.Acum întreabã-te de ce ti l-am trimis – EU : ) | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:53 |
||
| Am gasit un inamic cu numele “pupic”… ti-l trimit rapid ca e cam mic si l-am prostit… e mort dupa buzele tale, daca nu te pupa moare :* | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:53 |
||
| Este un semn de noblete mentala sa sti sa admiri ceea ce te depaseste !!! | ||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:54 |
||
Sunt un virus sexual al telefonului tau mobil, si chiar acuma fac sex cu tastatura ta si ma joc cu buricul degetului tau iar tu zambesti pentru ca iti place...
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Prietena?....SAU .....AMANTA ?........ | 27 | De la: kudika_972424 19 August 2014 00:32 |
| Cum pot scapa de guma? | 7 | De la: cristiana_cris 6 Octombrie 2009 12:33 |
| O decizie grea | 65 | De la: the_she_devil 11 Iunie 2009 23:48 |
|
|
||
| Ce ar trebui sa fac ? astept un sfat .... | 17 | De la: kudika195501 23 Noiembrie 2010 00:12 |
| Sunt urata..:( | 86 | De la: One_simple_girl 9 August 2013 12:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.