Mai multe
arunca`te in bratele celui mai popular baiat si ai sa vezi k tot nu e k "EL" ;) va fi greu sa`l uiti!!! plangi , te ridici si cand crezi k GATA te-ai vindecat , atunci te cuprinde iar "febra" si te duci in perna si plangi, iesi pe usa si spui k nu ai nimic si k o sa treaca, cunosc :( dar incearca sa`ti amintesti zi de zi k tu esti ce-a kre merita mai mult k ai facut o greseala iubindul pe "EL" dar "greseala" asta te face mai puternica si mai atenta pe viitor, crede`ma k sunt mult mai multe lucruri nasole pe lume kre ni se pot intampla si ne pot darama, asa k fi tare curaj,capul sus, plangi dak vrei, tipa, sparge pahare, descarcate, te vei simtii mai bn;) Bafta:*
|
||
|
SashmiK Postat pe 12 Aprilie 2009 19:01 |
||
|---|---|---|
| probabil esti si un pic emo de faci toate chestiile astea, care sincer nu te ajuta la nimic, pt k el oricum ramane cu partea cu "amici"..eu una nu as putea sa plang dupa un baiat..da, recunosc, poate m-as simti putin singura in primele zile, dar orgoliul meu e prea mare, incat nu as ceda niciodata...gandeste-te k poate erai prea buna pt el ;)...si..capul sus :D | ||
|
estrambotyk Postat pe 12 Aprilie 2009 19:13 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) " cred k e cea mai cunoscuta replica de "a te spala pe maini" de cineva...deci aduna te si mergi mai departe!e clar k nu merita...
|
||
|
|
||
|
angel_in_disguise Postat pe 12 Aprilie 2009 19:24 |
||
| e si normal sa plangi si sa scoti toata tristetea afara.....nu regreta.....nu ai ce.....nu mai fuma.....nu ai pt ce.....nu iti distruge singura viata.....si eu trec ptin ceva asemanator acum....doar ca eu sunt mai mare decat tine si nu e prima data cand patesc asa ceva......si mai ales ca e mai dureros cand stii ca inca te iubeste dar e prea orgolios si mult prea cretin sa recunoasca asta.....nu dispera.....ai sa treci peste si totul va fi bine | ||
|
romynyca Postat pe 12 Aprilie 2009 20:32 |
||
De la: a_alex, la data 2009-03-22 20:44:11De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) " si eu am trecut si inca trec prin aceeasi situatie,doar k nu fumez...mie una mi-e greu si nu pare k m sa trec usor peste asta.dupa toate sfaturile primite nush,le multumesc celora care m-i le-au dat,dar mi-au intrat pe o ureche si mi-au iesit pe alta si oricum stiu si eu sfaturi cum sa treci peste asta,dar degeaba k la mn cel putin nu merg...... |
||
|
play_doll Postat pe 12 Aprilie 2009 20:39 |
||
asa sunt barbatii tre sa va obisnuiti....
|
||
|
ramobob Postat pe 12 Aprilie 2009 21:27 |
||
|
Iti repet si eu ceea ce ti'au zis unele fete legat de fumat. fumeaza daca asta te calmeaza, daca te ajuta sa mai scapi de nervi. plangi sa'ti versi supararea, dar nu regreta,se zice k din fiecare relatie inveti ceva... cred k toate fetele am mai trecut prin asta, e greu, dar dupa ceva timp o sa iti dai seama k nu are rost sa stai suparata si inchisa in tine pentru o persoana care nu te merita. gandeste'te k meriti ceva mai bun, o persoana care sa stie sa te aprecieze. nu stiu dak asta e o consolare, dar eu asa incercam sa'mi zic tot timpul.am trecut printr'o situatie asemanatoare, mi'a fost greu, am simtit k nimeni nu ma intelege,k lumea mea se termina o data cu "EL"...dar nu a fost asa, am gasit o persoana care sa ma merite, sa stie sa ma aprecieze. bafta si tie!!....si inca cv...nu t baga intr'o rel pana nu ai terminat complet cu asta...ink t mai gandesti la "EL"..nu iti complica viata cu altul...iesi cu fetele, distreaza'te, dar nu te implica... |
||
|
husky_girl Postat pe 12 Aprilie 2009 22:50 |
||
|
oare stii cat e de bine sa ai pe cineva care sa-ti spuna ca nimeni si nimic nu trebuie sa te faca sa fumezi ,sa plangi decat ,poate, doamne fereste sa nu mai ai posibilitatea sa te ridici din pat sa mergi in aer liber si sa admiri natra care te va reincarca cu frumusetea ei .poate ca acum foarte tanara fiind iti doresti foarte mult aceasta relatie dar o sa vezi cu trecerea timpului ca vei gasi persoana care sa-ti merite dragostea si afectivitatea ,sa ai si de primit nu numai de daruit si viata iti va parea minunata; iar mai tarziu vei cauta un prilej de bucurie n orice lucru ,intamplare :ca a sosit randunica si isi reincepe constuirea cuibului ,ca a inflorit caisul ,ca au innebunit salacamii si te ametesc cu parfumul florilor lor >>>>>>>>>>>dorinta de a cauta ceea ce trebuie sa-ti umple sufletul de bucurie trebuie sa primeze in viata ta ! |
||
|
iancumioara61 Postat pe 13 Aprilie 2009 00:02 |
||
| Haha, pai tu iubita, raspunde'i..."da, ms mult k vrei sa ramai amicul meu, ar fi fost si pacat sa nu ramanen amici dupa tot ce a fo' intre noi, ce usurata ma simt k pot sa iti povestesc despre noua mea iubire fara sa ma simt vinovata k te'ar putea rani" :) rupe'i tu lui inima'n doua! :) te pup si grija de tine | ||
|
accsbaby Postat pe 13 Aprilie 2009 00:15 |
||
stiu sentimentul prea bine am trecut si eu prin asa ceva si sincer se poate si mai rau...(ganduri negre si alte idei trasnite) o sa te vindeci greu mie mi-au trebuit 2 ani si inca nu m apot considera vindecata....faptul ca momentan esti cu altcineva dupa o perioada scurta este din cauza ca vrei stabilitatea cu care erai obisnuita dar ai grij afiindca in aceasta perioada poti fi tu cea care ranesti pe altcineva (asa mi s-a intamplat mie dupa o relatie de 4 ani in 8 - 10 luni am ranit 2 persoane care au plans dupa mn)deci sfatul meu este: SA AI RABDARE CU TINE si cauta sa te retragi in alte activitati decat cele daunatoare(daca simti nevoia de singuratate) cititul face bine o carte hazlie sau psihologica te ar ajuta ffff mult pe mn ma ajutat dupa parioada critica adica dupa primele luni insa in perioada critica am preferat sa "fug" de tot ceea ce a insemnat "noi" .......in orice caz...viatza e frumoasa trebuie traita asa cum este ea..cu bune si cu rele asa ca ai grija de tine ptr ca dc u nu ai altcineva cu siguratna nu va avea neconditionat numai bine si ai grija de tine
|
||
|
cocoanca Postat pe 13 Aprilie 2009 00:29 |
||
|
aduti insa aminte, ca acel un el sau un ea, poate foarte bine sa fie la un momendat familia ta, si atunci cum poti sa afirmi ca nu trebuie sa renunti sau sa mai slabesti relatia cu familia sau prietenii pentru acel un el sau un ea, cu care in cazul fericit vei deveni familia la care vitorul tau copil va trebui sa renunte pentru un alt el sau ea. Asta e viata, e un ciclu...nu ai ce face. Iar daca chiar ti-s prieteni acei cu care pentru un el sau un ea trebuie sa slabesti relatia, atunci ei nu te vor judeca in cazul in care , in urma unei despartiri dureroase de acel un el sau un ea, te vor intelege si te vor primi inapoi in cercul lor de prieteni. Eu zic sanatate multa tuturor, si traiti-va viata, si eu am patit acelasi lucru , m-a parasit inaintea nuntii, ce vrei sa fac acum sa ma tai, nu ....viata e faina asa cum e , cu bune cu rele, capul sus si mergi tot inainte. Pace |
||
|
veronica_13 Postat pe 13 Aprilie 2009 08:22 |
||
plangi cat poti de mult dak asta simti k te racoreste!!!! dar plangi o zi 2 dupa care gata spune stop!!!! aranjeazate si iesi la un club cu fetele distreazate si zambeste cat poti de mult!!!!!!!! incearca sa faci ceva pt tine mergi la sala,plimbate fa orice dar nu te gandi la el!!!! nu se merita numa bine si nu uita zambeste cat poti de mult pt k nu sti niciodata cine se va indragostii de zambetul tau
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 13 Aprilie 2009 08:40 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-04-13 08:40:37plangi cat poti de mult dak asta simti k te racoreste!!!! dar plangi o zi 2 dupa care gata spune stop!!!! aranjeazate si iesi la un club cu fetele distreazate si zambeste cat poti de mult!!!!!!!! incearca sa faci ceva pt tine mergi la sala,plimbate fa orice dar nu te gandi la el!!!! nu se merita numa bine si nu uita zambeste cat poti de mult pt k nu sti niciodata cine se va indragostii de zambetul tau
|
||
|
cristi_nne Postat pe 13 Aprilie 2009 08:44 |
||
| .... cu siguranta nu te-a meritat ... a fost prea mic pentru sentimentele tale ... ai grija de tine ... lasa tigarile,nu-s bune... | ||
|
madalina_dima81 Postat pe 13 Aprilie 2009 10:13 |
||
| nu regreta nimic din tot ceea ce ai simtit sau simti... | ||
|
madalina_dima81 Postat pe 13 Aprilie 2009 11:29 |
||
| Taina existentei umane consta nu in a trai,ci in a sti pentru ce traiesti.Carpe diem! Bucura-te de ziua de azi!Viata e scurta,nu trebuie sa pierzi nici o clipa in zadar. | ||
|
kudika007213 Postat pe 13 Aprilie 2009 12:24 |
||
| capul sus nu lãsa viata sa ia o întorsãtura urata din cauza unuia ce nu te merita | ||
|
niku005 Postat pe 13 Aprilie 2009 13:23 |
||
| stiu multe cazuri din astea in care vai cand barbatul le-a parasit ele s-au aruncat in patima alcolului a fumatului cik ca sa se razbune pe ei.... o mare prostie... barbatii sunt destui... prin tristete trecem cu totii dar asta nu inseamna ca tb sa ne distrugem | ||
|
_dulcik_ Postat pe 13 Aprilie 2009 21:28 |
||
| fumam si inainte.. doar ca acum am cam marit "doza" ;)) ;) | ||
|
leavemealone Postat pe 13 Aprilie 2009 23:57 |
||
| suntem in acelasi gand........no regrets....live the day...think about tomorow | ||
|
aly_billi2007 Postat pe 14 Aprilie 2009 11:06 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-04-13 23:57:09fumam si inainte.. doar ca acum am cam marit "doza" ;)) ;) ai grija la doza, pe bune, k dupa e cam naspa sa o reduci. si eu fumez k la balamuc. 1 pachet pe zi si depasesc. sper sa fii mai bine. zmecheria e sa te linistesti si apoi funn.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 14 Aprilie 2009 11:41 |
||
de ce sa plangi cand poti sa razi? viata merita traita sti... regretele nu pot rezolva grselile dar..iti pot arata unde gresesti...
|
||
|
nebuna94 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:12 |
||
| pot sa fiu sincer cu tine?esti o fraiera..daca el e prost dc sa fii si tu?arata'i ca nu'ti pasa...distreaza'te...fi fericita...dc sa plangi si sa suferi?poti la fel de bine sa razi si sa'l ranesti si tu pe el...incearca sa'l faci gelos sau mai stiu eu ce..ca doar esti fata desteapta(asa cred) . | ||
|
djsusp3k7 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:59 |
||
esti o fericita.fiecare suntem acolo unde ne este locul,asta inseamna ca urmeaza ceva mai bun pentru tine.ce sa spun de mine eu FUMEZ in fiecare zi PLANG la 2-3 zile si regret in fiecare zi, dar e prea tarziu deja ne leaga o simpla hartie.Dar ma trezesc dimineata , ma scutur si trec zilele si nu am curajul sa spun stop.
|
||
|
rusulica_mica Postat pe 14 Aprilie 2009 20:40 |
||
| te inteleg.. si de ce nu ai curajul sa spui stop.. ma rog?? ce e atat de greu? mergi la tribunal.. si,gata.. decat sa iti mananci o viata intreaga regretand,mai bine asa.. | ||
|
leavemealone Postat pe 15 Aprilie 2009 01:30 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-04-13 23:57:09fumam si inainte.. doar ca acum am cam marit "doza" ;)) ;) pai sincer tutunu in exces chiar nu e bun deloc ... eu inainte nu depaseam jumatate de pachet si acum fumez un pachet si ceva de kent pe zi... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 15 Aprilie 2009 22:11 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-04-12 15:01:58"se vede ca l-ai iubit foarte mult,de moment ce te arunci cu atata ardoare in bratele altuia"..nu m`am aruncat in bratele nimanui.. daca am zis k vreau sa fac asta..nu inseamna k am facut`o.. nu am avut destula putere sa fac asta..il iubesc.. doar ca.. el vine doar cand are el "chef"... de exemplu.ieri am stat aproape toata ziua cu el..si azi..parca nici nu isi aminteste de nimic... :| buna...acelasi lucru il patesc si eu.ultima cearta am avut-o acum 3 sapt cand el si-a luat si bagajele si s-a mutat de la mine ca stateam impreuna.tot asa am facut si eu..am fumat..am baut si mi-am innecat amarul.multi mi-au spus sa las timpul sa treaca si el le va rezolva pe toate.la faza ca vine cand are el chef...poti sa te faci si tu rea si sa ii spui ca ori o lasati asa cum a fost pana acum ori va impacati.faza ca mai stai cu el pt o jumatate de zi si apoi a doua zi nu isi aduce aminte e doar amageala pura pt tine.eu zic ca data viitoare cand mai vine sa ii spui frumusel ca sa nu mai vina cand are el chef si incercati cumva sa clarificati situatia.al meu apropo....s-a intors si acum e totul ok.incercati sa discutati sa vedeti care cum si cu ce a gresit si vedeti apoi daca se poate rezolva sau nu.daca el e asa inseamna ca nu tine deloc la tine si mai bine suferi acum decat sa suferi mai mult mai tz.ia gandeste-te: daca stai cu el...te mariti...faci si copii... si apoi iti face chestia asta...cum o mai scoti la cap?uneori e mai bine sa fie lucrurile mai devreme decat atunci cand e mult prea tz.nu trebuie sa iti para rau ca ai fost cu el...gandeste-te numai la momentele minunate petrecute impreuna si nu te gandi la cele nasoale. orice sut in fund e un pas inainte.cu totii trecem prin astfel de momente si cu totii mai devreme sau mai tz le depasim.asta e natura noastra.eu nu am putut manca o sapt de zile cand am fost certatti.:) fii si tu un pic mai indiferenta fata de el.indiferenta doare cel mai tare ;) arata-i ca totusi nu depinzi asa mult de el precum isi imagineaza si o sa ii para rau...ai sa vezi |
||
|
kudika006087 Postat pe 17 Aprilie 2009 17:12 |
||
De la: kudika006087, la data 2009-04-17 17:12:37De la: LeaveMeAlone, la data 2009-04-12 15:01:58"se vede ca l-ai iubit foarte mult,de moment ce te arunci cu atata ardoare in bratele altuia"..nu m`am aruncat in bratele nimanui.. daca am zis k vreau sa fac asta..nu inseamna k am facut`o.. nu am avut destula putere sa fac asta..il iubesc.. doar ca.. el vine doar cand are el "chef"... de exemplu.ieri am stat aproape toata ziua cu el..si azi..parca nici nu isi aminteste de nimic... :| usor de zis greu de facut.......dc ar fi totul atat de simplu in lumea asta poate ca nu am mai suferi atat si nu ne-am mai schimba.....de ex pe mine a inceput sa ma schimbe ceea ce mi-a facut ex-ul....si nu in bine...acum sincer trec peste cadavre dc e nevoie si nu ma mai intereseaza de nimic......mi-am pierdut stralucirea din privire acum ochii mei parca sunt morti si nu mai stiu sa rad si sa glumesc.....am devenit serioasa si rece...si asta pt ca nimeni nu a fost in stare sa inteleaga prin ce trec si nimeni nu mi-a intins o mana de ajutor ca sa ma scoata din asta...stiu ca nu e bine dar cateodata chiar trebuie sa faci asta...mai ales ca acum am o scarba cum nu s-a mai vazut fata de tot ce inseamna "barbat" asta dc ii putem numi asa |
||
|
romynyca Postat pe 18 Aprilie 2009 16:25 |
||
|
tot pe undeva pe acolo... http://alicedamian.blogspot.com |
||
|
kudika013988 Postat pe 20 Aprilie 2009 13:20 |
||
ASA I CEL MAI URAT SI MAI JOSNIC LUCRU!
|
||
|
cypyy Postat pe 23 Aprilie 2009 00:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cand vine primavara | 7 | De la: inxs1974 31 Ianuarie 2015 22:42 |
| CU CE SE UDA FETELE ? | 24 | De la: INTELIGENTUL- 25 Iunie 2014 14:26 |
| Primul FLASHMOB din Romania | 11 | De la: gargaritamica 3 Octombrie 2009 01:55 |
|
|
||
| Ce credeti despre calugari? | 52 | De la: kudika384511 16 Aprilie 2011 20:00 |
| HELP. Probleme cu gandacii de bucatarie !!!!!!!!!!!!!!! | 13 | De la: kudika042695 15 Aprilie 2014 14:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.