Mai multe
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) "Sincer credema ca nu merita sa plingi...cindva si mie mia zis un PROST...ca ar fi cazul sa incheiem aceasta tovarasie.....eu am incheiato dar EL ..dupa 2 luni sa intors cu coada intre picioare si atunci eu am ras si chiar am incheiat definitiv tovarasia...viata merge inainte...mult curaj! |
||
|
katy48 Postat pe 12 Aprilie 2009 11:18 |
||
|---|---|---|
nu trebuie sa-ti faci rau daca cineva nu stie sa te aprecieze,tu trebuie sa mergi mai departe fii tare,si nu te lasa batuta de abisul suferintei,nu se merita,,, poop
|
||
|
vicleana_85 Postat pe 12 Aprilie 2009 11:25 |
||
| frumos citat.....de unde l-ai cules? | ||
|
|
||
|
maryutza75 Postat pe 12 Aprilie 2009 11:32 |
||
stai linistita ca si eu aceeasi problema am dar am invatat ca ei pierd pt ca nu au ajuns sa ma cunoasca cine sunt cu adevarat. mai bine singura decat cu cineva care nu te merita. eu sunt singura de 8 luni si ma simt foarte bine pot sa fac ce vreau si nu trebuie sa dau socoteala la nimeni. cel mai bine m-am simtit cand si eu mi-am batut joc de baieti
|
||
|
babygirl_20 Postat pe 12 Aprilie 2009 11:45 |
||
|
draga mea te inteleg perfect.... si nu suntem singurele in situatia asta... Dar cum acum mult timp i-am dat un sfat unui prieten aflat la ananghie "Balta are destul peste pentru toti(toate)" asa ca cheee up... poate nu ai prins pestele potrivit. |
||
|
gyanym Postat pe 12 Aprilie 2009 11:48 |
||
|
fericirea vine atunci cand te astepti mai putin; poti sa regreti,poti sa plangi dar fumatul nu e o solutie. incearca sa-ti faci prieteni noi si fa plimbari in aer liber;ajuta. multa bafta! mihaela |
||
|
mihaita1mela Postat pe 12 Aprilie 2009 11:50 |
||
|
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34 pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) " Of imi aduci aminte de mine knd aveam 15 ani si plangeam k o proasta dupa un baiat kre aqm habar nu am ce vazusem la el...crede-ma pe mn!!!Chiar dak aqm am prieten de 2 ani si plang mereu knd ne certam stiu k nu merita!!!deci sincer baietii nu merita lacrimile noastre sincere.Cat despre fumat...hmmm...nashpa,NU ASA TRECE..cat despre regret nu-si are rostul...pooop
|
||
|
mottzy Postat pe 12 Aprilie 2009 11:53 |
||
| asa e perfect adevarat ! nu merita sa te consumi pentru cei care te fac sa plangi . nu merita el lacrimile tale .sunt prea scumpe ... | ||
|
carmmen Postat pe 12 Aprilie 2009 12:04 |
||
Da' ce fumezi? hehe...si eu am fost mereu inlove de cine nu trebuia si invers chiar azi e ziua lui, am de gand a-l sun da'numa' cand ma gandesc imi sare adrenalina-n toate partile. Va trece, si eu fumez, si eu regret, si eu sufar, ca nu mai plang...
|
||
|
Mada11 Postat pe 12 Aprilie 2009 12:14 |
||
|
si eu trec prin aceeasi situatie...il iubesc pe omul asta la disperare desi intre noi este o diferenta de 10 ani, si totul a inceput cu jumatate de an inainte sa fim impreuna, apoi am acceptat sa fie in preajma mea dar doar ca amic, ajunsesem ca vorbim pana dimineata la telefon, apoi in primele luni ale relatiei noastre paream a fi centrul universului sau, puteam sa jur ca mi'am gasit sufletul pereche, si pentru asta m'am lasat oarecum condusa in relatia asta ..pentru el am inceput sa slabesc ajungand la 45 de kg moment in care el imi spunea ca sunt inca grasa, de fiecare data cand ieseam cu el trebuia sa fiu super extra eleganta, sa am manierele puse la punct ( din cauza lui am citit de 3 ori codul bunelor maniere), ii placea sa'mi indrept parul desi ii explicasem ca asta imi face mult rau, de parca i'ar fi pasat...el oricum nu este cine stie ce fotomodel, nu este deloc genul de barbat slab,atletic, cat despre maniere lasa de dorit...vorbeste tare , rade zgomotos, la restaurant mesteca mancarea intr'un mod zgomotos...si la fel face si cu guma de mestecat lucru care pe mine ma scoate din minti,in fine ...cere de la mine ceva ce el nici macar nu poate indeplini. si acest om este foarte gelos...daca ieseam din casa imi spunea ca incerc sa'l controlez, daca stateam in casa sigur venea "amantul" la mine. daca eram la masa in oras si ma bagam si eu in seama faceam pe desteapta, dar daca taceam din gura eram fraiera ca nu eram in stare sa am o conversatie.. si l'am intrebat pana la urma daca ar trebui sa stau pe balcon( ca asa nu's nici in casa nici afara), si daca as mormai e bine (pentru ca asa vorbesc si nu sunt fraiera sa nu fiu in stare sa am o conversatie dar nici nu as vorbi tare sa incerc sa fac pe desteapta)....oricum faza e ca am facut cea mai mare greseala a vietii mele...faptul ca m'am indragostit si o greseala si mai mare ca i'am si spus asta. atunci a stiut ca e momentul sa inceapa sa se foloseasca de slabiciunea asta.si asa ma chinuie de mai bine de o luna de zile. totul incepand intr'o seara in oras cand glumea spune el, ma tinea in brate si ma pupa si spunea ca noi de fapt suntem in pauza. la inceput am luat'o drept gluma dar apoi am vazut ca e din ce in ce mai serioasa treaba. nu ma mai suna asa de des, si cand ma suna ma tot intreba daca i'am sters numarul de telefon( se astepta omu' sa o pateasca cu mine, ca de obicei nu sunt docila deloc de aceea m'a si marcat toata chestia asta). si faza cea mai dura e ca el isi cucereste de obicei prazile cumparandu'le si in general relatiile lui nu dureaza. dar la mine a fost diferit pentru ca desi tinandu'se dupa mine jumatate de an si mai bine, la inceputul relatiei a vrut sa'mi ofere un telefon, una din masinile lui. in fine si eu l'am refuzat incontinuu. in fond si la urma urmei nu asta ma defineste pe mine. si i'am spus clar ca el are o casa are masina are o firma in consecinta un loc de munca, are viitorul asigurat, pe cand eu trebuie sa lupt sa'mi fac acest viitor. si nu i'a convenit ca eu sa fiu independenta macar din punctul asta de vedere. oricum am ajuns la concluzia ca m'am implicat aiurea sentimental intr'o relatie, in care barbatul e condus de propria'i mama care il tot bate la cap sa se insoare,; si stiti care e faza cea mai haioasa? dintre toate prietenele lui eu sunt singura care a fost alaturi de el in orice situatie si care nu l'a stors de bani. dintre toate fostele lui prietene eu am fost singura care l'a iubit si il iubeste pentru ceea ce este el, pentru ca eu stiu ce se ascunde sub infatisarea lui de dur. e un om extraordinar de bun cu o inima uriasa, doar ca orgoliul lui masculin nu ii permite sa arate asta pentru ca ii este frica de reactiile prietenilor lui. cand am inceput sa scriu acest post plangeam ca fraiera pentru ca ii trimisesem un mesaj de la multi ani si pe langa asta ii spusesem ca stiu ca de fapt toata faza cu pauza e din cauza lipsei de curaj de a pune capat acestei relatii... sincer nu merita, asta veti spune toti si stiu asta doar ca mintea degeaba spune asta cand inima iti bate asa de tare cand ii auzi numele rostit de altcineva, cand ii auzi vocea cand il vezi cand zambeste. cel mai tare imi este frica de lunile de vacanta ce urmeaza. acum sunt extrem de ocupata cu bacul si admiterea si imi umplu timpul cu asa ceva dar cand va veni vacanta va fi groaznic pentru ca planuiseram vacante impreuna si acum.....el isi va planui vacanta singur sau de ce nu cu altcineva. inca imi este greu sa cred ca l'am pierdut....asa ca ...stiu exact prin ce treci si solutia nu este in niciun caz sa te arunci in bratele altcuiva, solutia perfecta e sa iti ocupi timpul cu ceva ..orice, sa nu ai niciun moment de respiro ca sa nu te gandesti. apuca'te de un sport ceva, inscrie'te la un club ceva, orice la mine asta da roade...cel putin deocamdata....si eu am fumat zeci de pachete de tigari saptamanile trecute si cu ce ma ajuta astea? cu nimic deci capul sus si gandeste'te ca ai un viitor in fata si ca nu depinzi de el pentru a realiza acest viitor. stii barbatilor le este frica de femei de cele mai multe ori pentru ca ele iarta intotdeauna dar nu uita niciodata si o femeie din punctul asta de vedere este de zeci de ori mai puternica. exemplul pe care il am eu este chiar mama mea. femeie independenta care a trecut acum 3-4 ani printr'un divort care pe unele femei le'ar fi daramat, dar gandul ca viata ei nu se opreste in punctul divortului dupa o casnicie de mai bine de 19 ani, i'au dat forta si in momentul de fata este o femeie absolut superba, radiaza de fericire si am descoperit in ea o femeie care nici macar nu aveam idee ca poate exista. daca mama a reusit eu de ce sa nu reusesc? tu de ce sa nu reusesti? imi cer scuze pentru postul acesta extrem de lung dar eu cand am ceva pe suflet ma exteriorizez scriind ( halal viitor psiholog voi mai fi)
|
||
|
Arhemit Postat pe 12 Aprilie 2009 12:29 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) " tot raul e spre bine...macar aqm sty k acea pers nu te merita si k nu avea rost sa iti pierzi timpul...bafta!!!in cele din urma toata trec.....
|
||
|
anka_eda Postat pe 12 Aprilie 2009 12:51 |
||
| zambeste viata merge mai departe esti tanara.....nu te-a meritat....si eu am suferit de multe ori am plans m-am inchis in mine dar mi-am dat seama k am gresit si nu merita nimeni acest "sacrificiu", cine merita nu te va face niciodata sa suferi ;)....uita-te in jurul tau poate exista cineva care totusi tine la tine si...tu inca nu ai observat;) | ||
|
vera_4ever Postat pe 12 Aprilie 2009 13:02 |
||
| Cred ca esti deja satula de sfaturi nu merita sa plangi pentru el cand si tu stii foarte bine asta...mai greu in practica. Si eu am trecut mai demult printr-o situatie asemanatoare, ma indragostisem foarte tare de un baiat si el a decis sa ne despartim...pentru mine a vestea a fost ca un sfarsit de lume..am depasit momentul destul de greu ...multe lacrimi si rau facut altor baieti extraordinari. De fiecare data cand il vad chiar daca au trecut 2 ani tot simt fluturi in stomac...:D tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa iti recapeti echilibrul in alta parte sa te concantrezi asupra carierei sau sa gasesti altceva ce sa fie totul pt tine si cu timpul o sa iti revii. Multa bafta sii sa stii ca izolarea e cea mai proasta solutie..iesi cu prietenii gaseste mereu noi activitati | ||
|
melania1988 Postat pe 12 Aprilie 2009 13:19 |
||
|
draga mea, pune-te in situatia lui: esti intr-o relatie cu cineva care te iubeste, dar tu nu il iubesti, si colac peste pupaza, mai vrea si casatorie. ce vei face? vei continua o relatie in care te simti inchisa si care nu iti aduce nici o multumire? sau ii vei spune cinstit ca drumurile voastre trebuie sa se desparta? ( pt. asta iti trebuie muuuuult curaj, stapanire de sine si mai ales, trebuie sa ai un anumit simt al dreptatii ). asta e viata, de multe ori iubim, iar celalalt nu simte la fel pt. noi, nu inseamna nici ca nu ne merita, nici ca nu il meritam, inseamna pur si simplu ca nu e "acela". vezi-ti de viata ta, fa-te frumoasa, iesi cu prietenele, cu gasca, razi, incearca sa te bucuri de orice moment frumos, invata, ca sa iti poti crea un viitor stralucit, fii superba si inteligenta, intelegatoare cu oricine, fii admirata deopotriva de amici sau de potentiali iubiti ( sau chiar de fosti ), iar cand il vei intalni pe unicul, va fi poate peste o zi sau peste zece ani, nu asta conteaza, conteaza doar ca fantomele trecutului sa nu te mai urmareasca si sa fii tu insati, o fata care merita sa fie iubita pt. ceea ce este si pt. ceea ce a devenit, nu pt. dezamagirile prin care a trecut. o femeie acra, dezamagita si trista nu primeste absolut nici o sansa din partea vietii. gandeste-te la asta, ridica-te si straluceste. succese!
|
||
|
ioanashiatat Postat pe 12 Aprilie 2009 13:52 |
||
|
nu merita sa stai sa suferi dupa o persoana care nu stie sa aprecieze ce are langa ea....capu sus si i-ao de la inceput pt ca nu e un capat de lume si nici intr-un caz sa nu iti ineci amaru in bautura ca nu rezolvi nimic stiu cum e pt ca si eu am stat si am suferit dupa ''un magar'' dar mi-am dat seama repede ca nu merita fi fata desterapta si nu ii arata lui ca suferi multa bafta si noroc in continuare te pup |
||
|
sopterean Postat pe 12 Aprilie 2009 14:06 |
||
| la ce bun sa regreti si sa plangi.iti faci rau asa...regreti,plangi,apoi cunosti o alta persoana care iti spune ca nu toti sunt la fel si tu crezi in aceea persoana,pana realizezi ca ...si el e la fel,poate mai rau,pt ca te loveste din nou,desi stia ca te-a gasit plangand...si atunci,de ce sa regreti si sa plangi dupa cineva?nu se merita...oricine te poate lovi. | ||
|
dana_mv Postat pe 12 Aprilie 2009 14:15 |
||
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) " pai am trecut si prian asa ceva si ideea este k nu trebuie sa-i arati k treci prin d-astea,pt k dai dovada de slabiciune si egoism mai mult...trb sa fi tareee!!!
|
||
|
Gyana4u Postat pe 12 Aprilie 2009 14:49 |
||
| "se vede ca l-ai iubit foarte mult,de moment ce te arunci cu atata ardoare in bratele altuia"..nu m`am aruncat in bratele nimanui.. daca am zis k vreau sa fac asta..nu inseamna k am facut`o.. nu am avut destula putere sa fac asta..il iubesc.. doar ca.. el vine doar cand are el "chef"... de exemplu.ieri am stat aproape toata ziua cu el..si azi..parca nici nu isi aminteste de nimic... :| | ||
|
leavemealone Postat pe 12 Aprilie 2009 15:01 |
||
indiferenta doare cel mai tare..fa-te indiferenta..o sa-si dea seama ce a pierdut dupa ce nu te mai are..eu trec prin aceeasi situatie..nu zic k mi-e usor sa fiu indiferenta,dar e mult mai usor decat sa stau intre patru pereti si sa plang continuu ..incearca sa nu te arunci in bratele altuia..stai putin singura si ai sa vezi viatza exact asa cum e
|
||
|
www_sandra_scufy Postat pe 12 Aprilie 2009 15:15 |
||
pot sa te ajut sa te lasi de fumat daca vrei e vorba despre o carte cu care s-au lasat si fratele meu si mama. nu te speria, nu-ti spune nimic despre cat de usor poti sa mori si ca nu e sanatos si nici nu are poze e scrisa de un tip care fuma in medie 100 de tigai pe zi, e faimoasa cartea si are doar 180 de paginicine e interesat sa ma anunte. ID Mess: georgika_200n cat despre dragoste...zici ca esti in liceu, nu? ia si traieste-ti viata si lasa bocetele. stiu ca toata lumea iti spune "mai tarziu o sa-ti dai seama ca nu a meritat si o sa razi pe tema asta", crede-ma mi-a zis-o si mama si n-am crezut-o pana cand i-am dat dreptate.... si acum, dupa atatia ani inca mai zpun "ce proasta eram"
|
||
|
georgikaaa Postat pe 12 Aprilie 2009 15:52 |
||
| aaa...cartea e in format pdf. | ||
|
georgikaaa Postat pe 12 Aprilie 2009 15:57 |
||
|
Toate trec...stiu ca e greu,dar trebuie sa privesti inainte si sa mergi mai departe...cateodata cele mai rele lucruri care ni se intampla in viata sunt cu un scop. Be strong! |
||
|
carmitha_17 Postat pe 12 Aprilie 2009 15:59 |
||
Te inteleg!Dar fii optimista!Lumea nu se termina aici!
|
||
|
playboy Postat pe 12 Aprilie 2009 16:12 |
||
De la: www_sandra_scufy, la data 2009-04-12 15:15:40indiferenta doare cel mai tare..fa-te indiferenta..o sa-si dea seama ce a pierdut dupa ce nu te mai are..eu trec prin aceeasi situatie..nu zic k mi-e usor sa fiu indiferenta,dar e mult mai usor decat sa stau intre patru pereti si sa plang continuu VIATA este asa cum este, asa cum ne-o facem noi, si cum NU SPERAM noi. Ar putea fi totdeauna mai frumoasa, mai grozava,, mai ... DAR ar putea fi si MAI rea, cu MAI multe sau mai mari boli, fara de MAI multe decat avem, etc. Asa ca TOT CE NE RAMANE ESTE SA NU SPERAM NIMIC altceva decat ce PUTEM face doar NOI. Noroc ca Dumnezeu ne-a dat posibilitatea de a face copii, ca avem maini si picioare sa muncim sa-i crestem, ca avem minte destula sa-nvatam, si sa facem DE TOATE, DOAR NOI si sa ne BUCURAM de aceasta VIATA MINUNATA intr-o LUME MINUNATA plina inca de glasuri de copii. RESTUL, NU-i decat RAZBOIUL PROSTIEI LOR/ALTORA ... Sa ne BUCURAM de ceea ce avem!
|
||
|
agoldfish Postat pe 12 Aprilie 2009 16:17 |
||
De la: Arhemit, la data 2009-04-12 12:29:18si eu trec prin aceeasi situatie...il iubesc pe omul asta la disperare desi intre noi este o diferenta de 10 ani, si totul a inceput cu jumatate de an inainte sa fim impreuna, apoi am acceptat sa fie in preajma mea dar doar ca amic, ajunsesem ca vorbim pana dimineata la telefon, apoi in primele luni ale relatiei noastre paream a fi centrul universului sau, puteam sa jur ca mi'am gasit sufletul pereche, si pentru asta m'am lasat oarecum condusa in relatia asta ..pentru el am inceput sa slabesc ajungand la 45 de kg moment in care el imi spunea ca sunt inca grasa, de fiecare data cand ieseam cu el trebuia sa fiu super extra eleganta, sa am manierele puse la punct ( din cauza lui am citit de 3 ori codul bunelor maniere), ii placea sa'mi indrept parul desi ii explicasem ca asta imi face mult rau, de parca i'ar fi pasat...el oricum nu este cine stie ce fotomodel, nu este deloc genul de barbat slab,atletic, cat despre maniere lasa de dorit...vorbeste tare , rade zgomotos, la restaurant mesteca mancarea intr'un mod zgomotos...si la fel face si cu guma de mestecat lucru care pe mine ma scoate din minti,in fine ...cere de la mine ceva ce el nici macar nu poate indeplini. si acest om este foarte gelos...daca ieseam din casa imi spunea ca incerc sa'l controlez, daca stateam in casa sigur venea "amantul" la mine. daca eram la masa in oras si ma bagam si eu in seama faceam pe desteapta, dar daca taceam din gura eram fraiera ca nu eram in stare sa am o conversatie.. si l'am intrebat pana la urma daca ar trebui sa stau pe balcon( ca asa nu's nici in casa nici afara), si daca as mormai e bine (pentru ca asa vorbesc si nu sunt fraiera sa nu fiu in stare sa am o conversatie dar nici nu as vorbi tare sa incerc sa fac pe desteapta)....oricum faza e ca am facut cea mai mare greseala a vietii mele...faptul ca m'am indragostit si o greseala si mai mare ca i'am si spus asta. atunci a stiut ca e momentul sa inceapa sa se foloseasca de slabiciunea asta.si asa ma chinuie de mai bine de o luna de zile. totul incepand intr'o seara in oras cand glumea spune el, ma tinea in brate si ma pupa si spunea ca noi de fapt suntem in pauza. la inceput am luat'o drept gluma dar apoi am vazut ca e din ce in ce mai serioasa treaba. nu ma mai suna asa de des, si cand ma suna ma tot intreba daca i'am sters numarul de telefon( se astepta omu' sa o pateasca cu mine, ca de obicei nu sunt docila deloc de aceea m'a si marcat toata chestia asta). si faza cea mai dura e ca el isi cucereste de obicei prazile cumparandu'le si in general relatiile lui nu dureaza. dar la mine a fost diferit pentru ca desi tinandu'se dupa mine jumatate de an si mai bine, la inceputul relatiei a vrut sa'mi ofere un telefon, una din masinile lui. in fine si eu l'am refuzat incontinuu. in fond si la urma urmei nu asta ma defineste pe mine. si i'am spus clar ca el are o casa are masina are o firma in consecinta un loc de munca, are viitorul asigurat, pe cand eu trebuie sa lupt sa'mi fac acest viitor. si nu i'a convenit ca eu sa fiu independenta macar din punctul asta de vedere.
|
||
|
playboy Postat pe 12 Aprilie 2009 16:23 |
||
|
||
|
simo24 Postat pe 12 Aprilie 2009 16:32 |
||
| este o mare prostie sa plangi dupa cineva fii mai tare scuturate o data trezestete la realitate | ||
|
kudika007816 Postat pe 12 Aprilie 2009 16:44 |
||
| am facut si eu ceva de genul,,,,, sincer am gresit ,,,,, nu se mrita sa plangi ,,,, iti vei da seama mai tarziu | ||
|
andreea_21_nice Postat pe 12 Aprilie 2009 18:36 |
||
| mai cunosc unul care la fel, imi trimite mesaj "merit si eu sa fiu fericit!" - dupa 5 ani jumate impreuna, nu mai vrea nici sa stie ca respir...curioasa minte mai au barbatii astia... anyway,curaj, mergi mai departe! nu te lasa prada amaraciunii, gaseste forta in tine! | ||
|
roxete Postat pe 12 Aprilie 2009 18:37 |
||
| am plans si eu ....am fumat ba chiar am si baut ..... dar m-am trzit la realiatate | ||
|
andreea_21_nice Postat pe 12 Aprilie 2009 18:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ANIMALE - SPUNE NU TESTELOR PE ANIMALE! | 4 | De la: inna_1688 15 Iunie 2009 15:05 |
| DE CE LUMEA NU DOARME LA ORA ASTA | 12 | De la: kudika553173 28 Martie 2013 11:58 |
| geox :) | 8 | De la: George_Geo_1 11 Iulie 2013 09:43 |
|
|
||
| Design interior | 7 | De la: adina_black 5 Noiembrie 2009 00:51 |
| ce credeti despre? | 37 | De la: feeria_de_primavara 21 Ianuarie 2012 06:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.