Setari Cookie-uri

despre oameni...

Spune-mi te rog... Cumva necunoscutul asta era tanar si aratos? Si ti-a zambit frumos, de parca ar fi fost fermecat de tine?
esti cumva vreo frustrata?!...cred ca ,da..probabil,d-aia nici nu ai poze la profilul tau...pe tine,asta te impresioneaza?asa apreciezi tu?...sa fie tanar...aratos...zambitor...si sa para a fi fermecat de tine?!...tu,ai impresia ca toate suntem ca tine?...am zis "amabil"...gandeste-te ca n-am 20 de ani...sunt femeie matura..casatorita si cu un copil...da..asteptam mai mult de la politie..macar sa ma intrebe cum arata tipul...d-aia nu se rezolva nimic in tara asta...d-aia uniii traiesc pe picior mare si se plimba cu masini scumpe,desi n-au muncit in viata lor..ca fura,si nimeni,nu-i opreste...dar probabil,ca si tu esti una de-a lor...poate ca te tii de "treba asta"prin toate tarile pe care le enumeri...cine stie?...
stravaro
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:18
scuze...m-am adresat dor-ei...
stravaro
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:19
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara?

Lucrezi la vreo casa de schimb ?? Sau esti teller la vreo banca ??

Cam aproximativ la fel a patit si prietena mea ... ma rog fosta ( da .. cea din poze :P ) .. in momentul in care tu ii dai banii schimbati ... X-person .. in timp ce ii numara .. sustrage/palmeaza cateva hartii din teancul ce i l-ai inmanat .. de obicei urmeaza un compliment, doua si pana cand se face el ca a numarat banii .. se "razgandeste" si zice ... stai stai .. da-mii inapoi .. ca nu e bine .. ca eu vroiam si mai marunt ... dar .. stai ca etc ... dar asta .. se intampla .. prin 2002 ...

Dar daca intr-adevar asta e cea mai neplacuta a vietii tale .. lumea s-ar putea sa te invidieze, caci inseamna ca ai avut o viatza superba pana acum :P
Octav
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:15
De la: stravaro, la data 2009-04-08 18:18:14...d-aia nu se rezolva nimic in tara asta...d-aia uniii traiesc pe picior mare si se plimba cu masini scumpe,desi n-au muncit in viata lor..ca fura,si nimeni,nu-i opreste...

Sincer, nu prea are legatura una cu alta ... nu se rezolva nimica .. si pentru faptul .. ca asa e natia romanului .. spagar si lenes ... ( si salarii in posturi cheie ... de mizerie )

Cat despre faptul ca "unii fura" si ajung sa traiasca pe picior mare ... aici sunt 2 variante ..

a) "fura" (si nu ma refer ca iti da in cap / sau spargeri etc ) cei care sunt la locul potrivit in momentul potrivit ... ( de preferinta si cu relatiile potrivite )

b) oricine ajunge intr-o pozitie din care poate "fura" acoperit .... o va face .. ptr ca in pozitia respectiva .. nu stie cat o sa stea .. 1an - 2 ... un mandat de 4 ... sau .. 5 pe cat este numit :) si trebuie sa "isi faca plinul" .. caci pe urma poate nu va mai prinde un asemenea "ciolan"

... parerea mea, care este !!!
Octav
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:21
da,octav..ceva de genul pataniei prietenei tale,mi s-a intamplat si mie..ms..pt intelegere...mda..."cea mai neplacuta.."vis-a-vis de oameni straini..ca dezamagiri marunte...cred ca toti avem in fiecare zi,chiar de la cei pe care ii cunoastem...puup..
vezi,dor_a?..e aratos..imi zambeste..se da fermecat de mine...il puuuuup...ma lasi,octav?...
stravaro
Postat pe 10 Aprilie 2009 14:10
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara?

Traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul, ne lovim de indiferenta si prostia oamenilor din clasa mijlocie, oameni cu pretentii si functii "achizitionate". Ce ti s-a intamplat tie e o nimica toata, oricum nu era cazul sa ii dai atentie, daca era dispus sa schimbe bani se putea duce la un magazin/ banca etc. Imi pare rau ca ai patit asa ceva, data viitoare o sa fii mai atenta. Nu?
amr2009
Postat pe 10 Aprilie 2009 15:26
De la: stravaro, la data 2009-04-10 14:10:08da,octav..ceva de genul pataniei prietenei tale,mi s-a intamplat si mie..ms..pt intelegere...mda..."cea mai neplacuta.."vis-a-vis de oameni straini..ca dezamagiri marunte...cred ca toti avem in fiecare zi,chiar de la cei pe care ii cunoastem...puup..
vezi,dor_a?..e aratos..imi zambeste..se da fermecat de mine...il puuuuup...ma lasi,octav?...

Ahh te las intai .. sa continui acolo .. ultima fraza .. hai mai baga .. stiu ca poti .. ascult
Octav
Postat pe 10 Aprilie 2009 21:52
nu stiu ce ne mira politia noastra e de r..t scuze de expresie pe mine si pe copilul meu era sa ne calce pe trecerea de pietoni alalteieri un politist care vb la tel si era prea ocupat sa vada trecerea si ce crezi.tot el ne-a injurat a tipat multe amenintari copilul meu plangea si mai si imi spune canu im iface nimic ca se uita la copilul meu deci tot eu eram de vina ca nu a vazut trecerea asta e romania nu vezi pe cine aresteaza politia pe cei nevinovati iar vinovatii se plimba liberi pe strazi
BLONDINUL
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:03

nici eu nu mi-am mai primit inapoi banii imprumutati prietenelor cat despre sa scot din buzunar bani in fata unui strain care nu este un vanzator de la care urmeaza sa cumpar ceva asta niciodata nu se face!
Diannnnnnna
Postat pe 9 Iunie 2009 11:35
De la: Diannnnnnna, la data 2009-06-09 11:35:11

nici eu nu mi-am mai primit inapoi banii imprumutati prietenelor cat despre sa scot din buzunar bani in fata unui strain care nu este un vanzator de la care urmeaza sa cumpar ceva asta niciodata nu se face!

mda,diannnnnna..m-am invatat minte!!!!multumesc pentru sfat...asta e...acum..dupa ce "m-am fript"..am grija sa "suflu si in iaurt"...
stravaro
Postat pe 9 Iunie 2009 18:59
stravaro, nu te mai consuma, sunt doar bani in final. Gestul e foarte urat, dar bine ca nu a fost ceva mai grav.
Aladiah
Postat pe 9 Iunie 2009 19:03
Faci tu 2 milioane sa pui la loc, dar daca te enervezi si te mai consumi mult s-ar putea ca medicamentele pt un ulcer pe fond nervos sa te ajunga mai mult.
Aladiah
Postat pe 9 Iunie 2009 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cura de slabire cu Bors 8 De la: gabitz_bibi 15 Iunie 2014 12:47
Vreau sa slabesc... 103 De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:39
Zumbaromania arde caloria! 1 De la: zumbaromania 22 Mai 2010 23:45
Garcinia 8 De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:44
Ce sa fac? 6 De la: mimi_ca29 4 Februarie 2011 09:26