Mai multe
| astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara? | ||
|
stravaro Postat pe 24 Martie 2009 14:00 |
||
|---|---|---|
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara? eu am imprumutat un PRIETEN cu niste bani si nu mi i a dat nici in ziua de azi asa k sa nu te mai surprinda nimik....
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:02 |
||
| ma refer un peieten foarte bun,nu iubit!!! | ||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:03 |
||
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara? nici eu! obisnuieste-te cu idee draga... nu ai ce face!
|
||
|
missalexandra Postat pe 24 Martie 2009 14:03 |
||
| asa`i... cateodata si rudele te trag in piept... ce sa mai zic de prieteni..... | ||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 14:03 |
||
|
"astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele" pe bune???Asta e cea mai neplacuta? Intr-adevar este suparator ce s-a intamplat.
|
||
|
ella_c Postat pe 24 Martie 2009 14:05 |
||
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara? Nu, dragutza, ca daca erai in Germania, Anglia sau Statele Unite aveai deja garda de corp, iti trimiteau o intreaga echipa de politisti doar pentru tine! Pe de alta parte, imi pare rau despre ce ti s-a intamplat, concluziile le tragi tu singurica... Dar nu prea inteleg de ce vrei sa dai vina pe altii. Ce, crezi ca daca venea politia chiar la 10 minute dupa ce o sunai, gata, il prindea? Doar ai spus ca el deja disparuse in timp ce tu te uitai in jos... Sa mor daca inteleg CE exact astepti sa faca oamenii aia... Si de avertizat, te-au avertizat corect: fi mai atenta data viitoare. Si cum naiba ti-ai pierdut tu increderea in oameni doar din cauza ca un NECUNOSCUT te-a tras pe sfoara?? Spune-mi te rog... Cumva necunoscutul asta era tanar si aratos? Si ti-a zambit frumos, de parca ar fi fost fermecat de tine? |
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 14:10 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:03:55asa`i... cateodata si rudele te trag in piept... ce sa mai zic de prieteni..... prietena mea cea mai buna,care o stiu de la 7 ani,era k si sora mea,o luam la cumparaturi acum 2 3 ani,ii cumparam haine,din banii mei,ai mei knd veneau imi aduceau si mie si ei aceleasi chestii,ea avea o situatie cam nasoala cu parintii...acum a plecat din tara,s a casatorit,si m a sunat intr o zi si m a intrebat daca am nevoie de ceva acum o duce bine,ma bucur pentru ea,dar mi a demonstrat k e o adevarata prietena,probabil alta nu ar mai fi dat vreun semn si ar fi uitat sa fie recunoscatoare... e singura mea prietena adevarata,pacat k nu mai e aici... deci exista si prieteni adevarati,dar sunt foarte rari |
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:11 |
||
| Si inca n-ati vazut nimic, tara asta este mai plina de maimutoi decat Disneyland. | ||
|
G_Bogdan Postat pe 24 Martie 2009 14:12 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-24 14:11:20De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:03:55asa`i... cateodata si rudele te trag in piept... ce sa mai zic de prieteni..... Oo, sa fi sigura Fluturico! Sunt si oameni adevarati! Si penurie de neispraviti nu e pe nicaieri, credeti-ma! |
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 14:15 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-03-24 14:12:47Si inca n-ati vazut nimic, tara asta este mai plina de maimutoi decat Disneyland. buna bre
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:15 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-03-24 14:12:47Si inca n-ati vazut nimic, tara asta este mai plina de maimutoi decat Disneyland. oooooooooo daaaaaa |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 14:17 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-24 14:15:59De la: G_Bogdan, la data 2009-03-24 14:12:47Si inca n-ati vazut nimic, tara asta este mai plina de maimutoi decat Disneyland. Hai salut
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 24 Martie 2009 14:17 |
||
rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 14:18 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... Cel mai bun prieten este prietenul imaginar |
||
|
G_Bogdan Postat pe 24 Martie 2009 14:19 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-03-24 14:19:49De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... imi faci si mie cunostinta cu el??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 14:22 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... Ba in toate zilele, nu doar cea de azi! Haideti sa stabilim ceva: lumea nu a fost mai buna acu' cinci sute de ani sau o mie sau trei mii... si nici pe alte meleaguri nu sunt mai multi destepti, frumosi, buni, inteligenti, bine-crescuti. Treaba sta asa: din toata masa asta mare de suflete care respira pe Pamant la ora actuala doar 20% au un IQ mai mare de 130 (ceea ce e un IQ inainte de genialitate - doar inteligenta foarte dezvoltata si capacitate de a invata foarte avansata)... Ei bine! Asa se intampla si cu bunul simt, si cu dragalasenia si tot asa... drept pentru care procentul scade invers proportional cu calitatile pe care le adaugi. Viata ar fi simpla daca "in alte tari" ar fi altfel, pentru ca ar fi de ajuns sa mergi in acele tari... Si revenind la topic, socrii mei au fost amenintati cu pistol in plin New York, destul de aproape de Waldorf Astoria... Ce, credeti ca pe ala l-a prins politia americana? Haideti mai, fiti seriosi!
|
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 14:26 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... ppppffff,mie imi spui?? sunt satula de prieteni de 2 lei... de la o fosta prietena care s a culcat cu ex ul meu,pana la cele din ziua de azi care se dau prietene si ma sapa pe la spate... dar le raspund scurt daca ma intreaba,lucrurile personale raman la mine... prefer sa dau cuiva dp strada ceva,decat sa le dau lor.... invidia le roade
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:28 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-24 14:28:08De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... fluturico....ai cam absentat la apel........
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Martie 2009 14:29 |
||
De la: flemishgirl, la data 2009-03-24 14:29:14De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-24 14:28:08De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:18:57rar gasesti un prieten adevarat in ziua de azi... care apel,ce,cum,cand,unde??????????
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Martie 2009 14:30 |
||
De la: stravaro, la data 2009-03-24 14:00:14astazi am trait cea mai neplacuta experienta a vietii mele...experienta care m-a "lecuit"de increderea in oameni...mereu citim sa apreciem,sa nu judecam pana nu cunoastem...sa nu acuzam...sa nu...incepand de astazi,nu mai pot avea incredere in nimeni,oricat de multa pace si liniste...seriozitate sau respect ar arata figura omului din fata mea...am fost impresionata de un tip,care era fff amabil si dragut,ce m-a rugat sa-i schimb niste bani...dupa ce i-am inumarat banii si i-am dat,intre tomp si el pusese banii lui pe masa,mi-a zis ,ca vrea si mai "marunt",punand(lasand impresia)banii mei pe masa,si luandu-i pe ai lui...pana am inumarat eu banii,el deja se urcase in masina,luand si 2 mil din banii mei...nu stiu cat de clara am fost,poate sunt inca socata de cele intamplate...dar nu se merita sa ajuti pe nimeni,sa ai incredere in oameni...iar politia....a venit dupa f mult timp..si mi-au explicat "ca sunt fapte cu autori necunoscuti,ca prejudiciul nu va fi recuperat..si alta data sa fiu mai atenta.."ce parere aveti?!..in ce fel de tara traim?...ce fel de oameni ne inconjoara? Ceea ce spui aici nu are nici o treaba cu increderea in oameni , pur si simplu ai fost victima unei magarii ( exista cuvant special pt genul asta de infractiune dar nu-l stiu acum ) si atat.Sa te intrebi ce fel de oameni te inconjoara atunci cand ti-o vei lua de la prieteni buni sau cunostiinte in care ai incredere , pana atunci ...capul sus si treci mai departe , nu merita sa-ti pierzi incredere in oameni pentru atata lucru. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Martie 2009 14:38 |
||
|
eu am avut o prietena in scara la mine, era vecina mea.. am copilarit impreuna, am fost prima data amandoua la discoteca, la show`uri, ne intelegeam de minune... pana intr`o zi cand mi`a venit amenda de la r.a.t.b. si am aflat ca ea umbla cu tramvaiu`, lua amenzi si dadea numele meu si adresa mea.. am ajuns si la proces cu ea... acum ea e in it si nu mai stiu nimic de ea... am fost prietene vreo 10 ani.... si am mai avut o prietena care a facut un pariu cu unu` ca eu n`am sa ma culc cu prietenu` lui.. ea stia ca nu cad la pat... m`o durut faptul ca a indraznit sa faca pariu pe seama mea de parca eram nush` ce... din seara aia am rupt orice legatura si cu ea... deci m`am lecuit cu asa zisele "bune prietene"... |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 14:40 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:40:09 Sper sa nu intelegi mesajul meu aiurea si sa nu te superi daca trag o concluzie destul de amara din punctul meu de vedere. Concluzia ar fi ca din cauza unor asa zise prietene risti acum sa pierzi o prietenie adevarata pentru ca ti-ai pierdut increderea in oameni . Ma insel ? Eu personal mi-am luat-o de la mult prea multi prieteni sau cunostiinte dar tot nu m-am lecuit. Daca as trata orice persoana cu neincredere nu as mai fi eu .....okay , e dureros sa descoperi ca te-ai inselat in privinta unei persoane dragi dar consider ca este si mai dureros sa iti pierzi increderea in oameni motiv pentru care prefer sa risc de fiecare data Sper sa nu descopar ca sunt singura persoana care gandeste asa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Martie 2009 15:21 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-03-24 15:21:27De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 14:40:09 Subscriu! Dealtfel, culmea! Exact acelasi lucru il spuneam eu chiar azi, pe un alt topic!
|
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 15:25 |
||
|
"Concluzia ar fi ca din cauza unor asa zise prietene risti acum sa pierzi o prietenie adevarata pentru ca ti-ai pierdut increderea in oameni ." aa nu nici chiar asa... stiu ca sunt oameni care merita... nu i`am bagat pe toti in aceeasi oala..... doar asa cum degetele de la maini nu sunt egale asa e si cu oamenii.. cea mai buna prietena care mi`o mai ramas e in italia si mai vine din cand in cand in iasi si ies cu ea.. nu a uitat de unde o plecat.. ma suna, mai vorbim prin mesaje... ea chiar a demosntrat ca e o prietena buna... |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 24 Martie 2009 15:28 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-24 15:28:56"Concluzia ar fi ca din cauza unor asa zise prietene risti acum sa pierzi o prietenie adevarata pentru ca ti-ai pierdut increderea in oameni ." Da, si prietenii mei cei buni sunt departe... Acasa, sau pe aiurea... Si asta pentru ca sunt asa o hoinara si ma pishca sa haladuiesc pe coclauri Data viitoare cand ma mut, acolo raman! Mi-e dor de prietenii mei buni (acu' ca mi-ati amintit)
|
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 15:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-03-24 15:25:46 Unde bre ca nu vreau sa fiu acuzata de plagiat ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Martie 2009 15:34 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23475/Ce-crede-o-femeie-despre-ea-si-despre-altele-ca-are-mai-frumos/Ce-crede-o-femeie-despre-ea-si-despre-altele-ca-are-mai-frumos-pagina-2.html Ultima mea postare. (subiectul initial e cumva diferit, da' ma rog, tot despre oameni/relatii/prieteni e vorba) |
||
|
Dor_a Postat pe 24 Martie 2009 15:42 |
||
Pledez pentru prezumtia de nevinovatie ....ce-o mai fi om' trai si om' mai vedea ...
|
||
|
__LL__ Postat pe 25 Martie 2009 03:01 |
||
| Am avut o,,prietena,,de 5ani.Doar sa dat prietena mea k nu era.Se pare k pana la urma sa dovedit a fi o necunoscuta.Eu credeam in ea si ea ma vorbea pe la spate,a incercat sa imi ia si prietenu dar din fericire nu a reusit pt k mi-am dat seama la timp ce ..................era.Imi zicea sa ma despart de el pt k e urat si k nu ma iubeste dar pe cea lalta parte spunea cu totul si cu totul alceva.Dak a vazut k nu reuseste nici cu mine nici cu el a inceput sa ma sune si sa ma injure etc,incepuse sa dea nr meu la toti.Si tot atunci am aflat k ea umbla dupa el si daia imi baga prosti in cap k sa ma cert cu el.Regret foarte mult k am avut incredere in ea.De atunci nu mai am nici o prietena asa de suflet pt k mi-am dat seama k nu se mai merita sa ai,,prietena,, | ||
|
roxy_bombonik Postat pe 28 Martie 2009 17:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dieta.. | 9 | De la: valentinawtc 21 Iulie 2013 12:41 |
| buna ziua | 1 | De la: Andrutza_Andrutza_1 18 Ianuarie 2016 12:55 |
| dieta disociata pe mese | 2 | De la: Katte02 14 Iunie 2010 02:02 |
|
|
||
| sfaturi despre diete :) | 7 | De la: dyana2412 25 Iulie 2013 19:22 |
| Am slabit cu Ultra-Slim | 3 | De la: kudika_20579 27 Martie 2015 17:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.