Mai multe
| buna, as dori sa intreb si eu cunoscatorii sau cele care au trecut prin asa ceva ce as putea sa fac sa nu mai am cistita.am avut prima data acum vreo 5 ani apoi deloc si in 2008 am avut una destul de puternica ,am luat antibiotic dar mi-a revenit dupa doua luni si din nou foarte rau si dureros,doctorul mi-a dat acelasi antibiotic si dupa o luna iar am senzatia de usturime si miros neplacut si merg destul de des la toaleta.e groaznic parca nu imi mai trece.multumesc | ||
|
elo11194 Postat pe 29 Martie 2009 19:55 |
||
|---|---|---|
| buna,daca imi lasi o adresa de mail,iti pot trimite sa studiezi o schema de tratament...daca iti suna bine,iti spun si de unde sa procuri acele produse | ||
|
silviu_m74 Postat pe 20 Aprilie 2009 20:11 |
||
Buna! Nu stiu ce ai luat, dar iti recomand ZANOCIN 400 o tableta pe zi si UROVAL MANOSA de 3 ori pe zi cate o tableta timp de 5 zile minim. In mod normal ar trebui sa treaca. Insanatosire grabnica.
|
||
|
|
||
|
ancad Postat pe 20 Aprilie 2009 20:46 |
||
| mergi la medic, fa-ti o urocultura + antibiograma , pe langa antibiotic ia si un antimicotic, un dezinfectant urinar, un antiinflamator (asta e foarte important), si fereste-te de frig + bea multe lichide | ||
|
snicol Postat pe 14 Septembrie 2009 16:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mirinda prajitura! | 3 | De la: kudika_10344 4 Septembrie 2012 13:10 |
| Jogging | 6 | De la: RebeccaJgs 6 Noiembrie 2014 12:03 |
| rugaciune-catre-Maica-Domnului-pt-indeplinirea-unei-dorinte. | 10 | De la: kudika_994365 25 Octombrie 2015 17:43 |
|
|
||
| Bucataria traditionala | 4 | De la: miss_darine 10 Ianuarie 2010 13:51 |
| Operatiile pentru slabit!!!! | 50 | De la: alecsutza5 27 Septembrie 2013 13:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.