Setari Cookie-uri

Prea multa lume suparata pe "gemeni" ! Pentru gemeni si nu numai!

M-am saturat ca toata lumea sa spuna ca zodia gemeni.e cea mai de rea

Haideti noi gemenii sa le dam o mana de ajutor sa ne priceapa restul.
Fiecare geaman, inscris pe acest forum ,incearca sa scrii despre tine dar nu din horoscop ci din viata de zi cu zi!
Cum ai reactionat in anumite situatii :indragostit, inselat,pacalit,certat sau cand ai facut tu toate astea. SA creionam zodia "gemeni" pe cea reala.
Ar fi de dorit si alte persoane care sunt din alte zodii si nu stiu sa reactioneze in relatiile cu gemenii postati intrebarea ca noi cei suntem din zodia asta sarim cu idei din viata noastra.
Si uite asa apar primele caracteristici a zodiei gemeni-
INCERCAM SA AJUTAM SI SA POVESTIM DESPRE NOI :
Shelly11
Postat pe 31 Martie 2009 16:48
Esti cretina. Iaca, te-am ajutat eu.
Kathara
Postat pe 1 Aprilie 2009 02:06
De parca ar interesa pe cineva .......
__LL__
Postat pe 1 Aprilie 2009 02:19
De la: Kathara, la data 2009-04-01 02:06:16Esti cretina. Iaca, te-am ajutat eu.

De cate ori am chef sa rad asa, pe burta, intru pe profilul tau, Kathy si-ti citesc raspunsurile...
E imposibil sa nu fie cel putin unu' care sa nu ma faca sa ma intind pe sub birou de ras (ca cel de mai sus, de exemplu... Frate, da' ce upercut. Fix in plexu' solar)
Dor_a
Postat pe 1 Aprilie 2009 14:37
De la: Dor_a, la data 2009-04-01 14:58:45Paartz

Deci, te-ai basit.
Asadar, nu doar ca se vede naspa, dar mai si pute.
Pupici, pitzy.

Deci, pitzy, care esti tu, pitzy.
UnYang
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:24
De la: UnYang, la data 2009-04-01 15:24:27
De la: Dor_a, la data 2009-04-01 14:58:45Paartz

Deci, te-ai basit.
Asadar, nu doar ca se vede naspa, dar mai si pute.
Pupici, pitzy.

Deci, pitzy, care esti tu, pitzy.

Deci, da! (ca sa raspund in stilul tau), ai ghicit! Felicitari, nu ma asteptam (ca doar onomatopeea respectiva nu traduce destul de plastic, aveai nevoie de confirmare). Asta e sentimentul pe care-l produci!
Dor_a
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:57
El pesemne astepta sa-i scrii un sonet fetei aleia, ca de! la asa topic destept, ce altceva puteai sa zici?
Evident, s-a gandit sa foloseasca si cuvinte asaa... epatante... ca "valente" de exemplu.... La adjectiv insa a dat-o'n diverse... ce naiba, folosise "valente" mai voiam si un atribut reprezentativ? Asa ca a bagat "interesant", care merge fix ca cei muci in fasole... "Valente interesante" Pfff! Cum oare n-am cazut pe spate de impresie, nu'sh!
Si dupa aceea s-a gandit ca-si subliniaza starea lui de superioritate adaugand "epoca asta", pentru ca, evident! el a cunoscut muuulte alte "epoci".... Alt Highlander, te pui?
Ca sa concluzionez analiza pe text: alt penibil care vrea sa atraga atentia... Fie, nu e nici primul nici ultimul! Next!
Dor_a
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:46
"Esti cretina."
Takes one to know one. Iaca m-ai ajutat!
Shelly11
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:06
De la: Shelly11, la data 2009-04-01 17:06:03"Esti cretina."

Hehe! Kathy e dusmanul declarat al "zodiacishtilor" ... N-o lua (strict) personal
Pe mine doar ma amuza.... ... Ma rog... in putinele dati cand chiar ma uit intr-un topic de zodii... in FOARTE putinele dati
Dor_a
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:09
De la: __LL__, la data 2009-04-01 02:19:02De parca ar interesa pe cineva .......
CORECT BUNA LL
dontworibehapi
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:10
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-01 17:10:10
De la: __LL__, la data 2009-04-01 02:19:02De parca ar interesa pe cineva .......
CORECT BUNA LL

Ce faci, Aratosule? Iar ti-ai pus abdomenu' ala la vedere? A'ncoa!
Dor_a
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:11
De la: Shelly11, la data 2009-04-01 17:06:03"Esti cretina."

Aaa... dar daca sunt cretina, rezulta ca ceea ce spun este un cretinism, deci nu se aplica. Don't bother, e un paradox vechi de cat lumea.
Kathara
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:12
De la: Dor_a, la data 2009-04-01 14:37:59

De cate ori am chef sa rad asa, pe burta, intru pe profilul tau, Kathy si-ti citesc raspunsurile...
E imposibil sa nu fie cel putin unu' care sa nu ma faca sa ma intind pe sub birou de ras (ca cel de mai sus, de exemplu... Frate, da' ce upercut. Fix in plexu' solar)
de muncit xcand oi mai munci oare???daca ai fi angajata la mine,te-as da afara de ieri !!!
solutiidecriza_com
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:23
De la: solutiidecriza_com, la data 2009-04-01 17:23:20

de muncit xcand oi mai munci oare???daca ai fi angajata la mine,te-as da afara de ieri !!!

Zise nenea care ofera solutii de criza pa net.
Kathara
Postat pe 1 Aprilie 2009 22:55

subscriu
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 1 Aprilie 2009 23:08
asa suntem noi gemeni
guralivi si sarim sa ajutam pe alti si ei nu apreciaza
dai in pana mea
triesteti viata din plin!!
missroselovetwilight
Postat pe 20 Mai 2009 23:11
gemenii sunt ok...ca toate zodiile de altfel
oricum,zodiacul e o tampenie
bgd74
Postat pe 21 Mai 2009 07:31
gemenii rai asta-i o gluma buna toti suntem rai indiferent de zodie
yumy
Postat pe 21 Mai 2009 07:33
De la: yumalai, la data 2009-05-21 07:33:40gemenii rai asta-i o gluma buna toti suntem rai indiferent de zodie

exact
bgd74
Postat pe 21 Mai 2009 07:41
De la: 592777, la data 2009-05-21 07:41:37
De la: yumalai, la data 2009-05-21 07:33:40gemenii rai asta-i o gluma buna toti suntem rai indiferent de zodie

exact
yumy
Postat pe 21 Mai 2009 07:44
dar de ce neaparat, gemenii sunt cei mai rai?
eu nu ma simt rea.....suntem prea directi, ok, dar rai! nuuuuuuuuuuuuu
eu traiesc in Germania de aproaape 2 ani si zau ca ceolalti, egal ce zodie sunt, sunt muölt mai rai si egoisti, iar prietenul meu nu ma vede deloc ca pe un om rau, poate un pic prea dura , dar atat
merivalia
Postat pe 21 Mai 2009 23:07
Buna dimineata , sunt un geaman, CARE A LUPTAT SI LUPTA IN CONTINUARE . AM PRIETENI SI SUNT BOGAT, NU IMI DORESC DECAT SANATATE ... sunt vesela, iubesc lucrule frumoase si oameni cu suflet nobil... fiecare zofie poate fi personalizata ..in felul persoanei sale...
belabeladona
Postat pe 23 Mai 2009 09:16
Refuzul de a gindi spre un subiect ,chiar si despre zodii,balacareala verbala nu poate fi un exercitiu al minti, GEMENII numai si pentru ca sint DOI-DUALI gindesc de doua ori deci pot fi inteligenti stralucitori ENERVANTI de smecheri cind vor ambitiosi,dar in preajma UNORA se plictisesc repede asa ca PAAA!
kudika002015
Postat pe 23 Mai 2009 13:27
Si eu sunt gemeni. Intradevar, sunt foarte schimbatoare, trec imediat de la bucurie la tristete, de la dragoste la ura, de la optimism la pesimism. Dar consider ca nu e zodie mai buna decat asta., Sunt sociabila, ma adaptez usor la orice situatie, nu ma atasez prea mult de ceva schimb orice fara regrete, mai putin cand vine vorba de dragoste. Aici e mai aiurea. Nu cred ca ma caracterizeaza zodia, desi as vrea asta. Ma indragostesc trup si suflet, pun totul pe tava persoanei iubite si de cele mai multe ori ma insel amarnic si sufar foarte mult.
Merroppy22
Postat pe 3 Iulie 2009 10:31
Gemenii ? Am ajutat un geaman sa se realizeze, dintr-un sarantoc sadea a ajuns in cinci ani sa aibe un apartament superb, o masina de fitze si un spatiu comercial plus un cont frumusel astfel ca atunci cand a vrut sa-mi multumeasca a golit contul societatii de o suma frumusica si .. gata! Pentru ca era fratele fostei mele sotii (eram casatoriti pe atunci) nu i-am putut face nimic,au introdus-o pe fetita mea in ecuatie, i-au spus ca eu sunt un om rau care are ceva cu unchiul ei iubit iar fetita mea era disperata sa nu fac ceva rau sau sa patesc eu ceva ...si atunci, pentru linistea ei am abandonat totul dar n-am putut trece peste tradarea fostei si am divortat. Nici macar faptul ca sora lui care de fapt era cea care fie si indirect l-a ajutat sa se realizeze nu l-a facut sa dea inapoi, nu a contat faptul ca ea si-a pierdut sotul, si-a vazut de drum. Acum am auzit ca face afaceri pe firma prietenului fostei mele sotii... :)) Sa-l sun pe om si sa-l avertizez ? Voi ce spuneti ?
dancombi
Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:13
te ajuta prostia care o detii pt ca nu are treaba zodia cu hotu sau na sa zicem desteptul care tea facut pe tine de bani.dc va mai prind pe vreounul k vb asa despre gemeni va amanetez p toti.ce drak altceva mai bun de fakut nu aveti dekat sa vb de gemeni .plm

kudika087152
Postat pe 6 Decembrie 2009 18:16
Eu zic sa te gandesti mai bine ce inseamna pentru tine "toata lumea". Mai bine schimba`ti anturaju` draga
serenda
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:47
De la: kudika087152, la data 2009-12-06 18:16:08te ajuta prostia care o detii pt ca nu are treaba zodia cu hotu sau na sa zicem desteptul care tea facut pe tine de bani.dc va mai prind pe vreounul k vb asa despre gemeni va amanetez p toti.ce drak altceva mai bun de fakut nu aveti dekat sa vb de gemeni .plm

Corb la corb nu scoate ochii... Si necivilizati pe deasupra... Eu am vorbit asa cu tine ? De ce esti taranca agricola ?
Hai pa !
dancombi
Postat pe 7 Decembrie 2009 16:42
eu sunt de acord cu tine...[ ] stau si ma gandesc...si daca fac un bilant din aprox.55%din prietenii mei cauta sa se certe cu mine din motive 'inexistente'. asta ma sufoca zilnic. nu mai zic de minciunile si barfele ce se scot pentru a mi "pata" imaginea... dar, deasemenea, exista si acei 'prieteni foarte apropiati'. sunt persionae car edau dovada de multa maturitate si ma apreciaza pt tot ce fac si sunt. de multe ori mi s a spus ca felul meu de a discuta, de a ameliora situatiile 'incinse' si feleul de ami exprima tot ce simt ma va duce mereu cu un pas inaintea tutturor...e adevarat ca uneori intervine minciuna de partea mea dar tot cu cinceritate vreau sa va dezvalui ca eu mint doare pentru a nu i supara pe cei din jurul meu,o fac pentru nu a suferi ei. dar faptul ca sunt in zodia gemeni ma face sa fiu deschisa, sincera...foarte romantica s iubareata. eu consider sa pot fi un prieten de nadejde,sincer si loial. in viata amoroasa sunt deobicei cea parasita deaorece caut o relatie cat mai serioasa, dar sunt unii 'imaturi' pe care i sperie ideea. nu mi pasa cati vor rade de mine pt.ce dezvalui in aceste randuri.dar nu sunt baliverne, sunt doar EU. nu stiu de ce unii au ceva cu gemenii dar, mai putin conteaza zodia nu? doar persoana conteaza.sau ar trebui... eu ii multumesc celei care a deschis acest subiect, te ca mi a dat ocazia de a mi spune 'of-urile'. thanks! si as vrea sa stiu si parerea altora care sunt sub 'protectia' aceste i zodii [gemeni]. astept parerile voastre
just_a_star
Postat pe 10 Decembrie 2009 18:43
Eu sunt casatorita cu un geaman de 10 ani si cred ca sunt foarte rabdatoare si trec multe cu vederea pentru ca avem doi copii . Dar sa stiti ca in general gemenii sunt cu doua fete, schimbatori ca vremea si cam increzuti . Intr-adevar sunt foarte inteligenti , plini de compasiune , gata sa te ajute oricand , dar trebuie sa meriti acest lucru , nu face nimic de pomana si primesti de la el doar ce dai si tu in schimb ( aici ma refer in general la dragoste).
crista70
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta si el balanta 5 De la: roxana747 31 Iulie 2009 11:32
eu taur el berbec 15 De la: kudika142864 28 Iulie 2010 16:24
buna 4 De la: stefanescu_marina25 10 Iulie 2009 10:14
buna tuturor 2 De la: Raluca_SA 15 Septembrie 2009 12:30
MA POT INDRAGOSTI?...FACAND "SEX"? 217 De la: utad 5 Decembrie 2010 21:50