Mai multe
mdaa...am observat si eu in jurul meu persoane care se cam dadeau in laturi cand le spuneam zodia mea sincer, nu inteleg de ce pt ca gemenii mi se par foaaarte sufletisti si darnici. in plus, sunt foarte atasati de prieteni, de familie, animale si cred ca daca s-ar da un premiu pentru filantropie, noi l-am castiga...prietenul meu e si el gemeni si pot sa spun ca in viata mea nu am vazut un om care sa se preocupe atat de mult pentru cei din jur...si-a facut casa hotel (fara a cere bani pe cazare desigur) numai ca sa isi ajute unii prieteni care nu prea au bani de chirie. sa nu mai zic de mine daca ma plang putin de ceva, in 2 minute s-a facut luntre si punte si problema e rezolvata permanent in portbagajul lui are o punga cu mancare pentru cainii vagabonzi, deci cum vede unul cum ii face ospatul...multi zic "bai, la usa voastra vin toti si cer ceva si nici unul nu pleaca cu mana goala..sunteti prosti, poate va fura unul intr-o zi ceva" ei, poate prosti om fi ca ne plac oamenii, dar rai nu...ce mai recunosc din jignirile aduse e barfa...daaa, asta ne place mult, dar ce sa facem daca avem daru' vorbirii?!
|
|
charlotte_sucks Postat pe 12 Decembrie 2009 23:31 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE ZICETI DE COMBINATIA: BARABAT TAUR - FEMEIA BERBEC | 12 | De la: caisa 28 Septembrie 2011 16:39 |
| buna! | 4 | De la: Raluca_SA 8 Octombrie 2009 23:49 |
| Mostenire 15.000 euro | 32 | De la: Army96 10 August 2009 22:32 |
|
|
||
| Sunt indragostita de doctorul meu si nu stiu cum sa afle asta! | 162 | De la: kudika50ani 2 Mai 2015 15:35 |
| credeti in vraji? | 18 | De la: candy_sweet 7 Octombrie 2009 16:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.