Mai multe
| eu zik sa ai grija iubirea doare tare fi atenta incearca sa il aduci cu picioarele pe pamant si eu sunt inro relatie care ma face sa sufar enorm prietenul meu ma baga in seama doarv sambata la disco adica dupa o saptamna doua la inceout na fost dragoste la prima vedere nu ii dadeam nici o sansa dar dupa cateva ore credeam alceva ma indragosisem de el cea ce nu se intamplase de nult acum mor de dragul lui dar el sa schimbat nu ma mai suna nu mai trimite sms de noapte buna sau de buna dimineata acum stie cat de mult il iubesc si se joaca cu inima mea nu mai pot il iubesc mult mie dor de clipele frumoase dinre noi ma doare inima pentruka lui iam dato dintre atatia baieti care au vruto datimi un sfat ca nu mai suport aceasta situatie |
|
ioana_sexi Postat pe 18 August 2011 16:02 |
|---|
| Cred ca esti tipul de fata care nu stie ce-si doreste de la viata... Si mai ales, esti tipul de fata care nu stie ce e aia iubire. Adica dupa 4 ani de zile, dupa fosta ta relatie, vazandu-te cu un "lautar" in pat , ai si reusit sa il uiti pe fostul baiat? Iarta-ma ca ti-o spun, dar tu esti o fata rasfatata, razgaiata. si mai ales, nu stii ce iti doresti. Lautarul e acum pentru tine doar un capriciu nesatisfacut. Incepan din momentul in care el iti va oferi mai multa atentie sau iti va oferi iubire, te vei plictisi de el. Asa ca nu ne spune ca il iubesti deja. Esti doar o fata rasfatata care vrea sa-si obtina tot ceea ce isi doreste. Iar baiatul extraordinar inca nu ti-a oferit atentia corespunzatoare. Dar de indata ce ti-o va oferi, nici nu-ti va mai pasa de el ! |
|
iulia_andrada10 Postat pe 27 Februarie 2012 13:09 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| BUNA TUTUROR! VA ROG MULT SFATUITI-MA!!! | 84 | De la: Eva32 28 Aprilie 2011 00:16 |
| Nu vreau sa ma judecati, vreau sa ma ajutati... | 541 | De la: kudika328133 1 Noiembrie 2010 14:10 |
| probleme adolescentine | 12 | De la: Barbie30 9 Iulie 2010 19:36 |
|
|
||
| O alta iubire imposibila | 23 | De la: kudika081126 8 Ianuarie 2010 01:15 |
| Dragoste imposibila | 23 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.