De la: koph, la data 2009-04-15 16:35:10De la: o_chelaru, la data 2009-04-15 14:51:31De la: koph, la data 2009-04-15 14:25:43De la: ella_c, la data 2009-04-15 14:24:16De la: koph, la data 2009-04-15 14:17:36De la: Dor_a, la data 2009-04-14 16:24:33Ellaaa! Ce faci puiule, treci pe topicu' cu cuplu' care vrea "tanara inteligenta" pentru sex cu "orientari normale" ...
Unde naiba e topicu' ala?!?!
Ca de ieri il caut!!
uite aici..
www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24497/Cuplu-cautam-tan...
Saru'mana
ahaaaa!...sa inteleg ca, gata, m-ai tradat!
nu-ti mai ajunge un ditamai masculul feroce
te dai la un cuplu
.... hmmm!
Pai daca tu ai vaga impresie ca eu o sa ma rog de tine, te inseli amarnic. Am tot zis, ba una, ba alta, si nik nene! Te dai in floricele si huguiala pe aici cu fetele...pai io ce-am? Streche? Da! Am!
Si ce?
Anyway, poate la cuplu am mai multe sanse "da actiune" ca tu vaz ca esti tare ocupat.
Draga mea, buni! chiar daca ma dau pe aici in floricele cu fetitzele astea dulcici ca nici de torturi nu-mi mai vine, tu ai, TOTUL!

si streche si ce-mai-vrei-tu si in plus ma ai pe mine!

iar cu actiunea, ce sa mai zic...eu tot iti dau guess...dar cred ca in ceea ce te priveste, actiunea este mai mult cu...gura! uuuuppsss!

anu se intelege ca e vorba de cine stie ce perversiune (care apropo, toata lumea se inroseste si d-rele duc mana la gura si isi apleaca privirea neprihanita, dar toata lumea o practica)

ci doream sa spun ca se pare ca la tine,actiunea este mai mult cu vorba, nu cu fapta

dar, trecem peste, caci esti fata buuunnnaaaaaa!