Setari Cookie-uri

Exista vampiri?

http://www.myvideo.ro/watch/4739512/Vampirii_exista uitati un vampir omega ca mine uitativa
kudika_25166
Postat pe 6 Ianuarie 2013 16:52
Trecerea de la organizata antichitate greco-romanã la era creștinã s-a fãcut prin purgatoriul secolelor întunecate ale evului mediu timpuriu și ale nesfârșitelor incursiuni ale popoarelor migratoare. O epocã marcatã de incertitudini religioase, de fenomene mistice, de molime și moarte… Vampirismul trece dincolo de legendã și devine o explicație a nenorocirilor abãtute asupra oamenilor… Din aceastã cauzã, era creștinã preia experiența anticã dar adaugã o nouã și mare întrebare – cum se produce vampirizarea?

Conform legendelor apãrute în zorii mileniului doi, vampirul poate fi un rezultat al destinului, nașterea copilului ce va deveni vampir fiind legatã de anumite date sau sãrbãtori, de poziții speciale ale lunii, de eclipse – sau de ciudãțenii din familie cum ar fi nașterea ca al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu – sau cauze din cauza pãrinților: copilul a fost conceput în timpul unei sãrbãtori, mama nu a mâncat suficientã sare în timpul sarcinii, sau s-a uitat la un vampir în aceeași perioadã a graviditãții. În fine, copilul – viitor vampir poate fi victima unui blestem aruncat asupra pãrinților…

Dar adesea transformarea poate fi și efectul unor fapte ale respectivului – sau ale celor din jur: înțãrcarea prea devreme, suicid, practicarea vrãjitoriei, o viațã pãcãtoasã sau chiar consumarea cãrnii unei oi… ucisã de lup!

Cele mai importante par a fi însã incidentele din timpul decesului… sau de dupã! Anume: moartea în urma mușcãturii unui vampir sau chiar o moarte violentã, ori nerãzbunatã – sau chiar trecerea unei pisici peste trupul mortului, o înmormântare nefireascã…

Ieșirea din primul mileniu este o perioadã în care religia era ceva confuz și în același timp marcat de fanatism, aflatã pe granița dintre un fel de creștinism și misticã pãgânã… Apare ideea sfârșitului lumii la anul 1000, se contureazã conceptul de antichrist, iar acuzațiile de închinare la diavol devin o acuzație curentã. În aceastã idee Messa neagrã vine ca o altã legendã de creare a vampirilor, un așa-zis ritual satanic, invers Messei creștine, urmând un model carnal, de desacralizare a misterelor creștine – și este descrisã ca un principal procedeu de regenerare a vampirilor.
ASTA E ADEVARAT CITITI SI VOI ASTA STIU DE LA MAESTRI MEI
kudika_25166
Postat pe 6 Ianuarie 2013 17:07
PLUS AM VAZUT CU OCHII MEI ASA CEVA DECI EXISTA VAMPIRI DE MULTE SPECI SI CELE MAI IMPORTANTE ALFA SI OMEGA
kudika_25166
Postat pe 6 Ianuarie 2013 17:10
De la: kudika_25166, la data 2013-01-06 17:10:24PLUS AM VAZUT CU OCHII MEI ASA CEVA DECI EXISTA VAMPIRI DE MULTE SPECI SI CELE MAI IMPORTANTE ALFA SI OMEGA

Viorica_Franziska
Postat pe 7 Ianuarie 2013 14:49
De la: kudika_25166, la data 2013-01-06 17:10:24PLUS AM VAZUT CU OCHII MEI ASA CEVA DECI EXISTA VAMPIRI DE MULTE SPECI SI CELE MAI IMPORTANTE ALFA SI OMEGA
in afara de tine nu mai exista nici o speci de vampir...mai aveai sa scrii ca vine sfarsitul lumii...care tocmai a trecut...sau poate a fost o eroare eronata de calcul...A?
EXCELENTUL
Postat pe 7 Ianuarie 2013 15:05
si vampirii astia din speci ALFA si din OMEGA...au rase diferite sau ar fi poponari bisexuati din aceeasi rasa care se ocupa cu supptul a tot ce misca si pare interesant ?
EXCELENTUL
Postat pe 7 Ianuarie 2013 15:19
bv bv zii in continuare sa vada vampiri alfa nu o sa mai ai nimic din tine zii tot ce vr mie numi pasa ce zic fiintele vii ca voi mai ales tu un cacacios de 12 ani vorbesti tu aici fricosule noaptea stai cu gandu vai ce se intampla si sfarsitul lumi nu va fii cu meteoriti si altele va fii foamete seceta furtuni tornade innundati
dar ce stii tu un copil de 12 ani despre omenire vampiri si altele pustane
kudika_25166
Postat pe 8 Ianuarie 2013 11:53
uauuuuuuuuuu ce imaginatie bogata sa sti ca exista si bau bau ....sora mea inca mai crede si in Mos Craciun ,Iepurasu baba Cloanta
alandalaportocala
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:09
De la: kudika_25166, la data 2013-01-08 11:53:50bv bv zii in continuare sa vada vampiri alfa nu o sa mai ai nimic din tine zii tot ce vr mie numi pasa ce zic fiintele vii ca voi mai ales tu un cacacios de 12 ani vorbesti tu aici fricosule noaptea stai cu gandu vai ce se intampla si sfarsitul lumi nu va fii cu meteoriti si altele va fii foamete seceta furtuni tornade innundati

Bravo, l-ai descris perfect pe omu' de tinichea, zis si kudika_24942.
Viorica_Franziska
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:50

...pe tine care te-a "piscat" ... ala alfa sau omega?!
rondina
Postat pe 8 Ianuarie 2013 16:46
alfa si am devenit un omega prin cosmarurile trecute si am realizat ca omenirea nu trebuie pierduta eu beau sange de la donatori si dupa ce alfa nu va mai exista ma voi pune in patul meu pana ce voi muri pana ce raman fara sange de aia numi place specia alfa mai este si specia beta care aia cateodata se controleaza si cateodata nu devin transformati la luna plina de aia vr sa ajut oamneni voi nici nu stiti cine este pintre voi un amic o sora un frate tatal colegi lumea de pe strada poate fi oricare un vampir alfa omega beta
kudika_25166
Postat pe 8 Ianuarie 2013 21:42
dute ba de aici ca nu te cred ca esti vampir,,opinia mea sincera e ca minti,,cred ca esti un impostor
kudika_25225
Postat pe 8 Ianuarie 2013 21:59
tigane...si kudika_25166 si kudika_25225 tot tu esti...si poti doar sa sugi pu la...altceva nu ai ce sa sugi
EXCELENTUL
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:01
De la: kudika_22127, la data 2013-01-08 12:50:55
De la: kudika_25166, la data 2013-01-08 11:53:50bv bv zii in continuare sa vada vampiri alfa nu o sa mai ai nimic din tine zii tot ce vr mie numi pasa ce zic fiintele vii ca voi mai ales tu un cacacios de 12 ani vorbesti tu aici fricosule noaptea stai cu gandu vai ce se intampla si sfarsitul lumi nu va fii cu meteoriti si altele va fii foamete seceta furtuni tornade innundati

francesko...ti l-a descris perfect pe sotul tau amantul tau rromuist...din descrierile tale,evident
EXCELENTUL
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:04
da...femeile...vampirul portofelelor...
yneedlove
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:22
De la: yneedlove, la data 2013-01-09 10:22:58da...femeile...vampirul portofelelor...
ti-a suppt-o si tie franceska din portofel ?
EXCELENTUL
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:25
De la: kudika_25166, la data 2013-01-08 21:42:57alfa si am devenit un omega prin cosmarurile trecute si am realizat ca omenirea nu trebuie pierduta eu beau sange de la donatori si dupa ce alfa nu va mai exista ma voi pune in patul meu pana ce voi muri pana ce raman fara sange de aia numi place specia alfa mai este si specia beta care aia cateodata se controleaza si cateodata nu devin transformati la luna plina de aia vr sa ajut oamneni voi nici nu stiti cine este pintre voi un amic o sora un frate tatal colegi lumea de pe strada poate fi oricare un vampir alfa omega beta

tu chiar crezi prostiile care le scri?
alandalaportocala
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:28
De la: kudika_16760, la data 2013-01-09 10:28:26
De la: kudika_25166, la data 2013-01-08 21:42:57alfa si am devenit un omega prin cosmarurile trecute si am realizat ca omenirea nu trebuie pierduta eu beau sange de la donatori si dupa ce alfa nu va mai exista ma voi pune in patul meu pana ce voi muri pana ce raman fara sange de aia numi place specia alfa mai este si specia beta care aia cateodata se controleaza si cateodata nu devin transformati la luna plina de aia vr sa ajut oamneni voi nici nu stiti cine este pintre voi un amic o sora un frate tatal colegi lumea de pe strada poate fi oricare un vampir alfa omega beta

....bunã ziua!!!....trebuie sã creadã și el în ceva....nu are voie?!
mia2123
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:49
De la: mia2123, la data 2013-01-09 10:49:27
De la: kudika_16760, la data 2013-01-09 10:28:26

....bunã ziua!!!....trebuie sã creadã și el în ceva....nu are voie?!
]
io n-am treaba ce crede el da ar fi mai bine daca si-ar gasi o ocupatie mai sanatoasa decat bautu sangelui de la donatori
alandalaportocala
Postat pe 9 Ianuarie 2013 10:58
..atât știe sã facã...asta face!!!....sã-i fie de bine!!!
mia2123
Postat pe 9 Ianuarie 2013 11:02

Esti sub medicatie...???!!!!!
rondina
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:12
De la: rondina, la data 2013-01-09 12:12:25

Esti sub medicatie...???!!!!!

alandalaportocala
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:16
De la: kudika_24942, la data 2013-01-09 10:01:14tigane...si kudika_25166 si kudika_25225 tot tu esti...si poti doar sa sugi pu la...altceva nu ai ce sa sugi

Sa ai spor la supt! Te pricepi de minune la supt, lins si pupat in dos!
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:17
De la: kudika_24942, la data 2013-01-09 10:25:00
De la: yneedlove, la data 2013-01-09 10:22:58da...femeile...vampirul portofelelor...
ti-a suppt-o si tie franceska din portofel ?

Acolo, si nu numai acolo, pui tu botul!

Pupa-ma in dos, doar te pricepi la pupincurism!

Am vazut ca ai exersat la greu pe altii pupatul in dos, linsul in ureche (si nu numai acolo) si suptul a ce se nimereste, sociopat imbecil!
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:20
De la: kudika_24942, la data 2013-01-09 10:04:45
De la: kudika_22127, la data 2013-01-08 12:50:55

francesko...ti l-a descris perfect pe sotul tau amantul tau rromuist...din descrierile tale,evident

Ala e sotul tau!

Sper sa-ti dea in continuare la greu carne sa papi!

Hai mars de aici putoare ruginita!
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:22

Ai uitat de gama, sigma, epsilon, delta, eta, theta, kappa etc
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:24
kiss_my_ass
Postat pe 9 Ianuarie 2013 12:24

Banuiesc ca "vampirii omega" stiu sa scrie corect gramatical. Te-ai gandit macar sa scrii o carte? Vampiri alfa si omega. Si restul unde sunt, beta, gama, delta, etc? Sunt pierduti in istorie, nu? E ok, am inteles ca vrei sa incurci biata femeie care a facut topicul asta, dar in orice cultura sunt prezenti vampirii. La noi mai sunt cunoscuti si ca strigoi. Totul a aparut din cauza fricii omului fata de ceva ce el nu putea intelege. Asta se poate vedea in ziua de azi daca pui un om de stiinta langa o baba de la tara si ii pui sa iti descrie curcubeul, sau ii intrebi despre eclipsa, planete, orice lucru pe care omul in nestiinta lui a incercat sa il explice prin alte mijloace, sa zicem Biblia.
Eremia_Victoras_1
Postat pe 2 Februarie 2013 00:38
Te rog acusi e ziua mea fa-mi un cadou asta seara te invit fama si pe mine vampir daca vrei iti las adresa.
kudika574149
Postat pe 8 Iulie 2013 17:20
De la: kudika_25166, la data 2013-01-06 17:07:43Trecerea de la organizata antichitate greco-romanã la era creștinã s-a fãcut prin purgatoriul secolelor întunecate ale evului mediu timpuriu și ale nesfârșitelor incursiuni ale popoarelor migratoare. O epocã marcatã de incertitudini religioase, de fenomene mistice, de molime și moarte… Vampirismul trece dincolo de legendã și devine o explicație a nenorocirilor abãtute asupra oamenilor… Din aceastã cauzã, era creștinã preia experiența anticã dar adaugã o nouã și mare întrebare – cum se produce vampirizarea?

Conform legendelor apãrute în zorii mileniului doi, vampirul poate fi un rezultat al destinului, nașterea copilului ce va deveni vampir fiind legatã de anumite date sau sãrbãtori, de poziții speciale ale lunii, de eclipse – sau de ciudãțenii din familie cum ar fi nașterea ca al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu – sau cauze din cauza pãrinților: copilul a fost conceput în timpul unei sãrbãtori, mama nu a mâncat suficientã sare în timpul sarcinii, sau s-a uitat la un vampir în aceeași perioadã a graviditãții. În fine, copilul – viitor vampir poate fi victima unui blestem aruncat asupra pãrinților…

Dar adesea transformarea poate fi și efectul unor fapte ale respectivului – sau ale celor din jur: înțãrcarea prea devreme, suicid, practicarea vrãjitoriei, o viațã pãcãtoasã sau chiar consumarea cãrnii unei oi… ucisã de lup!

Cele mai importante par a fi însã incidentele din timpul decesului… sau de dupã! Anume: moartea în urma mușcãturii unui vampir sau chiar o moarte violentã, ori nerãzbunatã – sau chiar trecerea unei pisici peste trupul mortului, o înmormântare nefireascã…

Ieșirea din primul mileniu este o perioadã în care religia era ceva confuz și în același timp marcat de fanatism, aflatã pe granița dintre un fel de creștinism și misticã pãgânã… Apare ideea sfârșitului lumii la anul 1000, se contureazã conceptul de antichrist, iar acuzațiile de închinare la diavol devin o acuzație curentã. În aceastã idee Messa neagrã vine ca o altã legendã de creare a vampirilor, un așa-zis ritual satanic, invers Messei creștine, urmând un model carnal, de desacralizare a misterelor creștine – și este descrisã ca un principal procedeu de regenerare a vampirilor.
ASTA E ADEVARAT CITITI SI VOI ASTA STIU DE LA MAESTRI MEI

Eu trebuie sa recunosc, sunt un vampir teta, am fost in trecut cand am fost muscat si transformat intr-un vampir lambda transfomat. Incet in timp mi-a luat cam 389 de ani am ajuns un teta, acum nu stiu cum am sa mai evoluez.. Eu sunt si un vampir energetic, mai schimb o siguranta sau o priza imi place sa absorb energia, in cele mai multe din cazuri cred ca este negativa si vine de la vecini. Impreuna cu mai multu vampiri omega am planuit saptamana viitoare sa atacam vecinele si sa le sugem de sange, sunt foarte zgomotoase ziua si la naiba nu putem dormi defel. Din cauza crahului economic si sicriele le-am luat cu doua marimi mai mici de aia trebuie tot timpul sa stam chirciti in ele. Cred ca pe o colega de la facultate am sa o transform in vampir, nu stiu daca am 0puterea sa o fac sau doar ii voi suge sangele pentru a mea egoista placere si nevoie de a ma hranii, dar am sa o fac oricm.

In 3 saptamani la Sibiu la Paltinis va fi colocviul vampirilor si am sa merg si eu, cine vrea sa vina am un loc liber in masina asta in caz ca nu ma transform si zbor direct acolo. Dar cel mai sigur e cu masina ca dobitocii astia de la liniile aeriene nu au nici un respect se de ceilalti din trafic si ultima data mi-am rupt botu intr-un parbriz de 777.
Nigma
Postat pe 8 Iulie 2013 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bluetooth pt PC (in Constanta) 2 De la: etta70 13 August 2008 13:38
intrerupere anticonceptionale 4 De la: kudika495392 24 Februarie 2012 20:35
CONCURSUL PT MARIREA SANILOR 252 De la: allyflex 21 Februarie 2009 11:12
Cetateni ecologisti 8 De la: everything_for_you 1 Aprilie 2009 15:29
Caut mincinosi/mincinoase de inalta clasa 23 De la: geo_refinantat 28 Aprilie 2011 21:41