Setari Cookie-uri

Exista vampiri?

De la: AnDrEeA_23, la data 2009-06-14 07:31:34lol ce discutii :)))) amuzant, pacat k nu exista sa ma fi muscat si pe mine inainte de licentza poate aveam mai mult curaj ca vampir =)) whatever....oricum a fost bine ... oricum imi spun toti k ma trag din vampir dar nu va pot spune de ce :)))
hai ac ne-am dat noi seama oricum bafta la licienta daca n-ai dat-o inca si daca ai dat-o oricum ai avut curaj si fara muscatura de vampir
yumy
Postat pe 14 Iunie 2009 07:36
Asta e o tema de genul "Exista extraterestri?", "Exista Dumnezeu?"...blah blah. Habar n-am. Fiecare prefera sa creada ce i se pare lui reconfortant. Eu nu cred. Nu vreau sa cred. Dorm mai bine noaptea.
Cheers!
Adiemus
Postat pe 14 Iunie 2009 10:31
vampiri so sweet[:X]dak ar exista vampiri eo ash vrea sa fiu vampiritza unuia[:X]
ce te atrage la un vampir........poi.....ochii felul in care vorbeste felul in care arata se misca felul in care se uita[:X]asta e un vampir
BrOsCuTzSa
Postat pe 14 Iunie 2009 15:24
De la: BrOsCuTzSa, la data 2009-06-14 15:24:58 vampiri so sweet[:X]dak ar exista vampiri eo ash vrea sa fiu vampiritza unuia[:X]
ce te atrage la un vampir........poi.....ochii felul in care vorbeste felul in care arata se misca felul in care se uita[:X]asta e un vampir


oau!
ai vazut vreun vampir de stii? sau te uiti la filme prea mult?
geo_x
Postat pe 14 Iunie 2009 15:28
Exista Bampiri! Aia de suge sangele poporului! (cine, ce a fumat, de a scos topicul asta? )
Dor_a
Postat pe 14 Iunie 2009 15:32
De la: Dor_a, la data 2009-06-14 15:32:37Exista Bampiri! Aia de suge sangele poporului! (cine, ce a fumat, de a scos topicul asta? )


am venit sa sug sangeleeeeeee!!
am venit sa sug sangeleeeeeeee!!
geo_x
Postat pe 14 Iunie 2009 15:36
De la: , la data 2009-04-10 10:11:54V-ati intrebat vreodata daca intr`adevar exista vampiri ? Daca nu ar fi existat vreodata, de unde atatea legende despre ei? De unde a pornit totul? Daca se spune ca sunt nemuritori, atunci vampirii exista si acum .Poate ca ne-am facut o imagine eronata despre ei, poate ca nu reactioneaza in nici un fel la lumina soarelui, usturoi, argint etc...si toate astea sunt aiureli indoctrinate de natura materialista a oamenilor care s-au apucat de facut filme cu si despre vampiri.
Si de ce nu ar exista?


Dragutza, exista si legende (tot atat de multe) ale Zanei Maselutza, a Zanei Nase, a balaurului cu 7 capete, Ghionoaiei, Fat Frumos, Alba ca Zapada, Hansel si Gretel... Asta dovedeste ca oamenii au fantezie, nu ca intr-adevar a existat vrajitoarea care traia in casutza de turta dulce... Nu-i judeca dupa tine... Exista si IQ-uri de peste 40, crede-ma!
Dor_a
Postat pe 14 Iunie 2009 15:36
De la: geo_x, la data 2009-06-14 15:36:41
De la: Dor_a, la data 2009-06-14 15:32:37Exista Bampiri! Aia de suge sangele poporului! (cine, ce a fumat, de a scos topicul asta? )


am venit sa sug sangeleeeeeee!!
am venit sa sug sangeleeeeeeee!!


Incearca cateva case mai incolo... Aici se suge... inghetzata...
Dor_a
Postat pe 14 Iunie 2009 15:37





geo_x
Postat pe 14 Iunie 2009 15:39
De la: geo_x, la data 2009-06-14 15:39:08





Dor_a
Postat pe 14 Iunie 2009 15:42
am dat licentza, si a fost f bine....intram si eu in discutie k nu stiam ce sa zic altceva si nu voiam sa fiu prea banala :)))
AnDrEeA_23
Postat pe 14 Iunie 2009 16:26
Vampiri = Sunt acele Energii Intunecate care lupta prin toate metodele ( ISPITE ) pentru a dobandi sau redobandi o proprietate care candva ia apartinut.
Deci... Cei care cred , ca aceste energii sunt benefice pentru SUFLET SE Inseala AMARNIC.....este alegerea lui, ceea ce NU Recomand.
Iubirea este una....Dragostea este alta.
Multi confunda adevarata Iubire cu anumite pofte de carnale - Sex sau alte metode de injosire a semenelui sau...ceea ce lasa foarte mult de gandit.
Vampirismul a fost si va fi ...foarte mult timp.
Dar ...daca se COSTIENTIZEAZA putin..., cel ce este mai treaz si vorbeste putin cu inima lui cu Ingerasii lui Protectori sau cu Sinea lui Superioara....Acel VAMPIR are sanse foarte scazute ca sa supuna acel SUFLET .
Deci atentie mare. Protejati-va de cei care vor sa profite de voi.
Sufletul care va protejeaza este cel mai de pret, este Sinea voastra Divina care a fost si este liber de orice SARCINA ....Nu depinde de nimeni...Cand sunteti in ananghie la Inghesuiala , inconjurati de acele energii intunecate = VAMPIRI ........CERETI Ajutorul si in acel moment se rezolva problema care va apasa.
Urmati primul instinct POZITIV care va vine in minte.....si acel VAMPIR isi pierde Puterea....
Cei care accepta sa fie supt de Energie ( VAMPIRAT ) se poate transforma, in Blocaj Energetic sau mai bine zis in BOALA..... care se poate manifesta in multiple feluri si la nivelul anumitor corpuri ( organe) din trupul fizic
Dumnezeul nostru creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire divina si dragoste de viata alaturi de cei dragi, dupa voia lui si vointa voastra.

Postat pe 25 Iunie 2009 09:12
pe aici de toate liciente vampiri ca la romani
yumy
Postat pe 25 Iunie 2009 09:15
Am ajuns si eu pe aici si ...am cam citit tot ce era de citit ..in final sunt de acord clar cu o singura persoana : CASSANDRA.. .care a spus ceva de " vampiri de energie"..lucru despre care vroaim si eu sa vb ..si in care chiar cred...e ceva ce tine de interior..asa cum e " empatia" -> ai capacitatea de a simti, aproape, in aceasi masura ce simte cel de langa tine doar gandindu-te la situatia lui..sau " a fi carismatic"..- emiti o energie pozitiva celor din jur ce ii atrage ..asa exista si acesti asa numiti " vampiri de energie"..este de ajuns sa stai in prezenta lor ca aproape ca un burete secat iti absoarbe energia..de cele mai multe ori cea pozitiva ...cei mai muti fac asta in mod inconstient...f putin in mod constient ( acestia au exersat muult si se bazeaza pe vorbe si priviri )....
DA, DA STIU ! am palavragit muult... ...si asta pentru ca citisem despre asa ceva ( nu in carti sf ) si mi s-a intamplat apoi sa si vad asta..oarecum .. ..Evident toata aceasta poveste cu acesti " oameni ai intunericului" a pornit de la un sambure de adevar..cel de mai sus ar putea fi o parte din el...plus ca pe vremuri stiinta si vocabularul fiind slab dezvoltate este logic ca si explicatiile acestor fenomene au fost vagi si oameni cu imaginatie fff bogata( scriitori si nu numai) au fost mai mult decat incantati sa isi adauge " propriile pareri/ ideei"...Din foaie in foaie , din carte in carte s.a. s-a ajuns aici...ca cineva "din zilele noastre" intr-un moment de neliniste si confuzie sa intreaba "unde sunt vampiri ce sug sange..?"
luciakatarine
Postat pe 26 Iunie 2009 03:42
De la: Georgia99, la data 2009-04-10 13:33:58Nu exista, insa mi-ar placea sa existe, atat vampiri cat si fantome


Deschide-ti doar ochii si vei vedea ca exista si una si alta si mult mai multe decat sint majoritatea capbili sa vada....doar deschide-ti ochii, renuntza la ignorantza si minciuna ... Orice persoana care nu se poate vedea in oglinda adevarului este un vampir... Vorbesc despre cunoasterea de sine... Tu ce crezi ca esti? te potzi vedea in oglinda adevarului ? Ai simtzit vreodata cum itzi cresc in gura caninii geloziei de-ti venea sa-i bei singele fetei sau persoanei pe care ai fost geloasa? (Metafora bautului de sange din biblie, se refera la criminalii care varsau singele altora, a ucide reprezinta a bea singele cuiva... atunci cand satisfactzia unei persoane consta in a vedea o alta persoana in sufeintza, cand te bucuri de raul altuia, se numeste ca-i bei sangele...Isus marturiseste: Adevarat va spun voua ca oricine nu iubeste , ucigas de oameni este) ori ce act de gelozie, ori ce act de concurentza fatza de semenii nostri este un act de vampirism sau o crima...
Iubirea nu concureaza, nu este geloasa, nu doreste bunurile altora ... Iubirea este Lumina Crucii pe care nu o suporta vampirii ... priveste la totzi parintzii care-si impiedeca copii de a se casatorii cu pers pe care o ibeste si-si fortzeaza copii sa aleaga banii, aurul si nu iubirea... Nu crezi??? Deschide saiturile pornografice si spune-mi ale cui sint milioanele acelea de fete care se vand ? priveste in sufletul tau si intreabate... ce simti? ce alegere ai facut? ai ales iubirea?
Unde incepe vampirismul???
In gradinitza , scoli, sistemele de educatzie bazate pe concurentza... concurentza reprezinta doi sau mai multzi vampiri care doresc sa e sfasie reciproc , iar medalia de recunoastere pt crima savarsita va fi o mrire de salar... sau o nota mai mare la scoala sau o bulina rosie de la educatoare...
Pri9veste in oglinda Advarului sidescopera ca est in iad... Isus Hristos s-a coborat din Paradis din imparatzia Iubirii Totului sau, aici jos in lumea vampirilor despre care a afirmat: "Eu nu sint din aceasta lume, aceasta lume are alt stapan..."
denis_3d25
Postat pe 13 Iulie 2009 16:43
De la: , la data 2009-04-10 10:11:54V-ati intrebat vreodata daca intr`adevar exista vampiri ? Daca nu ar fi existat vreodata, de unde atatea legende despre ei? De unde a pornit totul? Daca se spune ca sunt nemuritori, atunci vampirii exista si acum .Poate ca ne-am facut o imagine eronata despre ei, poate ca nu reactioneaza in nici un fel la lumina soarelui, usturoi, argint etc...si toate astea sunt aiureli indoctrinate de natura materialista a oamenilor care s-au apucat de facut filme cu si despre vampiri.
Si de ce nu ar exista?


Te felicit pt intrebarea ta... de nu ai fi intrebat tu as fi facuto eu ...
Recomand Filmul "Profetziile Celestine" tuturor celor interesatzi de realitatea despre Vampiri si D-zeu
Vizionare placuta va doresc... La mine la profil putetzi vizualiza secventze din film
denis_3d25
Postat pe 13 Iulie 2009 17:07
eu nu ma uit la stiri, dar nu cred ca au aratat vreun om care a murit din cauza ca i s-a supt sangele. si ma gandesc ca daca un vampir are aceeasi greutate ca un om normal, are nevoie de mult sange ca sa se hraneasca.

ia sa ghicesc...ai citit sau te-ai uitat la twilight.. ?
baiat_anonim
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:48
nu zau...
Andreea_green
Postat pe 8 Septembrie 2009 13:44
de cand am vazut twilight tot ma gandesc la cum ar fi sa ma gaseasca un vampir ca edward si sa se indragosteasca de mn si sa ma transforme intrun vampir si sa imi petrec restul eternitatii cu el...incerc sa nu imi pierd speranta ca inca mai exista un asemenea vampir...daca aveti informatii sigure ca astfel de vampiri exista scrieti pe id-ul i_love_blood96
Kate100
Postat pe 20 Septembrie 2009 22:05
De la: Kate100, la data 2009-09-20 22:05:35de cand am vazut twilight tot ma gandesc la cum ar fi sa ma gaseasca un vampir ca edward si sa se indragosteasca de mn si sa ma transforme intrun vampir si sa imi petrec restul eternitatii cu el...incerc sa nu imi pierd speranta ca inca mai exista un asemenea vampir...daca aveti informatii sigure ca astfel de vampiri exista scrieti pe id-ul i_love_blood96


deci..nu vreau sa fiu rea,dar in seria noua astia doi(vampiru` Ed si oama nu stiu cum o cheama) se despart
mitura
Postat pe 20 Septembrie 2009 22:10
De la: Kate100, la data 2009-09-20 22:05:35de cand am vazut twilight tot ma gandesc la cum ar fi sa ma gaseasca un vampir ca edward si sa se indragosteasca de mn si sa ma transforme intrun vampir si sa imi petrec restul eternitatii cu el...incerc sa nu imi pierd speranta ca inca mai exista un asemenea vampir...daca aveti informatii sigure ca astfel de vampiri exista scrieti pe id-ul i_love_blood96


nu e chiar informatie, e mai mult barfa, da' azi dimineata pe cand trageam turu' de onoare prin parc, doua femei in virginatatea varstei, stateau de vorba. una se destainuia alteia ca , cu o noapte in urma. a fost supta, aratandu-i celeilalte niste pe urme pe gat. din pacate a trebuit sa ma departez de el, ca nazbatiosu' mic a vazut o jucarie de plus la un compatriot de aceiasi varsta cu el, pe care tot o rotea deasupra capului. am reusit, totusi, sa aud ca-i dadea adresa de mess a sugatorului, din pacate doar ultima parte, ..... i_suck@ yahoo.com
daca vrei, ma mai duc maine sa fac o tura, poate dau de ele!
geo_x
Postat pe 20 Septembrie 2009 23:01
De la: mitura, la data 2009-09-20 22:10:03
De la: Kate100, la data 2009-09-20 22:05:35de cand am vazut twilight tot ma gandesc la cum ar fi sa ma gaseasca un vampir ca edward si sa se indragosteasca de mn si sa ma transforme intrun vampir si sa imi petrec restul eternitatii cu el...incerc sa nu imi pierd speranta ca inca mai exista un asemenea vampir...daca aveti informatii sigure ca astfel de vampiri exista scrieti pe id-ul i_love_blood96


deci..nu vreau sa fiu rea,dar in seria noua astia doi(vampiru` Ed si oama nu stiu cum o cheama) se despart


Draga Kate100 da ai dreptate dar dak nu cumva ai citit cartea tin sa te informez ca se si impaca:P(Edward cu Bella)

Imi cer scz chiar imi plac !!!!

Si cat despre subiectul cu vampiri chiar mias dorii sa exista:X
drakoayka_alexandrutza
Postat pe 15 Octombrie 2009 12:32
MULTI NU CRED PENTRU CA NU VEDE. CEA MAI PUTERNICA ARMA ESTE SAI NUI VADA SI SA NU CREADA IN EI. MA BUCUR CA EXISTA ASTFEL DE PERSOANE. DE ACEA EI EXISTA DE MII DE ANI. TOTUSI ESTE BINE SA NUI CAUTI PREA MULT SI SA ATRAGI ATENTIA. ESTE PACAT SAA TE PIERZI PE TINE INSUTI. OAMENII INCA NU SUNT PREGATITI SI NU CRED CA VOR FI VREODATA PENTRU A ASIMILA ESTA RESPONSABILIDAD.CEI CE CRED DE OBICEI SAU VISEAZA SA INTILNEASCA UNUL SAU SA CUNOASCA UNUL SUN FEMEILE IN GENERAL SI ASTA PENTRU FRUMOASELE POVESTI DE DRAGOSTE DIN DIFERITE FILME DIFUZATE. INCEARCA SASI FACA IMAGINEA MAI FRUMOASA PRIN ACESTE FILME. SUNT FIINTE RECI SI DOAR GANDESC CUM SA FACA SA SE REGENEREZE PRIN SINGELE VICTIMELOR CREDULE. BATALIA DINTRE EI SI LICANTROPI SUNT DE MULTI ANI SI VECHIMEA NU SE CUNOASTE CU SIGURANTA. MULTI ZIC MULTE SI CRED IN CEA CE ZIC. RESPONSABILITATEA DE A FI UN VAMPIR SAU LICANTROP ESTE MARE SI DOAR CEL CE RESPECTA CODUL SI PE CEI DIN RASA SA POATE SUPRAVIETUI. TOTI CUNOASTE SAU CREDE CA CUNOASTE ADEVARUL DESPRE VAMPIRI DAR CUNOASTE DOAR CEA CE ACESTIA VOR. AU AJUNS SA NUSI POATA STAPANI SETEA DE SINGE SI DEACEA DE MULTE ORI INCALCA REGULILE. IESE LA IVEAL DE UN MOD SAU ALTUL PENTRU A ATRAGE ATENTIA SI A CONVINGE OAMENII EXISTA. TOTUSI UN SFAT... AI GRIJA CE-TI DORESTI CA.... SE POATE......
kudika075605
Postat pe 19 Octombrie 2009 03:59
De la: kudika075605, la data 2009-10-19 03:59:53 TOTUSI UN SFAT... AI GRIJA CE-TI DORESTI CA.... SE POATE......
................ SE POATE CA INTRUN ACCES DE JUISARE NOCTURNA DUPA VIZIONAREA VREUNUI FILM IN CARE SANGELE BALTESTE PE ECRAN SI BARBATII ACTORI VAMPIRI SUNT TOT MAI FRUMOSI ALESI PE SPRANCEANA, SA CADEM INTRUN SOMN AL RATIUNII SI SA CREDEM CA EI EXISTA INTRE NOI SI NE PAPA. CATEODATA SEARA!
IMI DORESC SA-TI VINA MINTEA LA CAP!
geo_xx
Postat pe 19 Octombrie 2009 11:34
De la: , la data 2009-04-10 10:11:54V-ati intrebat vreodata daca intr`adevar exista vampiri ? Daca nu ar fi existat vreodata, de unde atatea legende despre ei? De unde a pornit totul? Daca se spune ca sunt nemuritori, atunci vampirii exista si acum .Poate ca ne-am facut o imagine eronata despre ei, poate ca nu reactioneaza in nici un fel la lumina soarelui, usturoi, argint etc...si toate astea sunt aiureli indoctrinate de natura materialista a oamenilor care s-au apucat de facut filme cu si despre vampiri.
Si de ce nu ar exista?


tzantzarii
greierash_is_back
Postat pe 19 Octombrie 2009 11:43


1 mesaj
Membru din: 1/01/1970


cum dreaq te-ai inscris la data asta?????????? eu cred ca esti vampiritza si vrei sa afli daca esti pe cale de disparitie. tot e bine ca nu esti membru din 30 februarie!
greierash_is_back
Postat pe 19 Octombrie 2009 11:44
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-19 11:44:46

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970


cum dreaq te-ai inscris la data asta?????????? eu cred ca esti vampiritza si vrei sa afli daca esti pe cale de disparitie. tot e bine ca nu esti membru din 30 februarie!


Eh, un fleac pentru un vampir cateva decenii... Stai sa vaz, daca e bampiritza, o rog sa ma muste si pe mine, ca sa traiesc si io forever... sau... sa mor forever, ca aia-s morti, nu? Pff! ce-ncurcatura dracu', zau!
Dor_a
Postat pe 19 Octombrie 2009 11:58
de unde ai vrea sa te muste?
geo_xx
Postat pe 19 Octombrie 2009 12:00
Trebuie sa lamuresc aceste interpretari ale voastre....ma irita...Suntem doua feluri de vampiri...
cei ce se hranesc cu energie si cei ce se hranesc cu sange.
Nu suntem nemuritori asa cum spuneti voi! Suntem la fel de vii ca si voi! desii uneori viata noastra este mai lunga decat a oamenilor nu este vorba nici de o perioada de sute de ani! Deasemeni nu suntem morti! inainte sa fim ceea ce suntem nu am murit! a fi transformat nu implica moartea. Chiar si in comunitatea noastra sunt diferente de opinii...daca se poate ca cineva sa fie transformat sau nu. unii sunt de parere ca se nasc asa pe cand altii spun ca este posibila transformarea oamenilor(desii pt mine cel putin suna a fictiune) nu s-a auzit pana acum ca cineva sa fie transformat! contrar parerii voastre.
Vampirii nu pot fi distrusi de lumina...suntem sensibili la ea, este adevarat, de aceea sunem nocturni dar de cele mai multe ori suntem obligati sa iesim ziua pt munca sau alte necesitati.

Noi nu avem colti....si ei nu apar sau dispar miraculos asa cum ati vazut in filme sau povesti. este adevarat ca unii au caninii un pic ascutiti ceea ce aduce cu colti dar se intampla rar...am vazut oameni normali cu dinti in stilul asta. Si inca un lucru un vampir nu isi musca prada atunci cand se hraneste...ar fi mult prea neigienic dar si dureros pt om.
Noi nu avem puteri speciale, nu ne transformam in lilieci, nu trecem prin usi, ziduri sau geamuri!!!
Este adevarat ca avem simturile mai dezvoltate cum ar fi faptul ca noaptea avem o mai mare finete vizuala, unii dintre noi si-au dezvoltat capacitatea celui de-al saselea simt cum il numiti voi.

crucile, bisericile si alte lucruri numite de voi sfinte nu ne distrug...usturoiul de asemenea...desii stiintific vorbind usturoiul da un anume gust sangelui datorita proprietatilor lui si din aceasta cauza evitam sa bem un astfel de sange.......
kudika076423
Postat pe 23 Octombrie 2009 03:12

sunteti multi ..asa de fel ?

ce ma fac ? ca am caninii foarte ascuriti,,,exac ca gagica din underworld
fluturas_
Postat pe 23 Octombrie 2009 03:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parerile voastre ar putea schimba situatia. 24 De la: nocturnalia 23 Ianuarie 2009 12:24
OOOPS!!!!!!! 1 De la: necula_lili 13 Martie 2009 16:34
PREMONITIILE 31 De la: madyna89 13 Septembrie 2010 20:24
va traiti viata pe care o doriti ? 52 De la: _dulcik_ 10 Aprilie 2009 08:44
Topic nou 507 De la: kudika_988778 3 Mai 2016 21:13