Setari Cookie-uri

Nu imi place sa fac sex oral

nu face ceva ce nu vrei
dolcik1
Postat pe 9 Iulie 2009 14:49
si ce????
matracucu
Postat pe 9 Iulie 2009 15:10
ia nu mai obligati fata acilea sa faca asemenea perversiuni...nu vedeti k nu-i place
bruneagra25
Postat pe 10 Iulie 2009 08:15
De la: bruneagra25, la data 2009-07-10 08:15:52ia nu mai obligati fata acilea sa faca asemenea perversiuni...nu vedeti k nu-i place

brune aici erai
yumy
Postat pe 10 Iulie 2009 08:19
De la: yumalai, la data 2009-07-10 08:19:34
De la: bruneagra25, la data 2009-07-10 08:15:52ia nu mai obligati fata acilea sa faca asemenea perversiuni...nu vedeti k nu-i place

brune aici erai

cam pe acilea ....
bruneagra25
Postat pe 11 Iulie 2009 15:47
Nu faceti ce nu va place!! Dragoste= iubire=placere=Ceva de nedescris! Nu!! Obligatia de a face ceea ce nu doriti!!
Rodri
Postat pe 16 Septembrie 2009 07:58
Salut tuturor! nici eu nu puteama accepta ideea de sex oral pana acum cateva luni. Initial mi se parea ceva dezgustator, murdar, dar incet-incet am inceput sa-mi doresc sa fac si eu asta. Iubitul meu imi facea sex oral si asta a avut un efect benefic si asupra mea, ajungand sa-mi doresc sa-i fac si eu Singura problema care ramasese era aceea ca nu aveam curajul sa-i fac, ma gandeam ca isi va schimba parerea despre mine, ca nu ma va mai respecta ca inainte(da, stiu.... puteti arunca cu pietre, dar pur si simplu asa gandeam)! .Eram impreuna de 6 luni cu prietenul meu cand am facut prima oara. am purtat o discutie dechisa, i-am zis ca as vrea sa fac , dar imi este rusine, teama ca nu ma voi descurca...Am facut un dus impreuna intai mi-a facut el, apoi eu.... foarte stangaci si timid, nici nu indrazneam sa ma uit la el(l-am rugat ,chiar sa nu ma priveasca insistent in timp ce fac asta, de teama ca ma voi inhiba si mai mult).Dupa aceasta a totul a venit extrem de usor si natural, de la sine. Prima oara cand o faci este cel mai greu.... Conteaza foarte mult comunicarea cu partenerul, sa te ajute sa treci peste aceasta bariera psihologica!
kudika068988
Postat pe 16 Septembrie 2009 17:46
Mai bine scriai asa ..
"Nu, imi place sa fac sex oral !"
Si daca te paraseste ... ce faci ?
Ca doar nu oi face sex oral daca iti spune ca te paraseste ..
Daca ii faci .. inseamna ca e mai sus el decat dorinta ta de a nu-i face sex oral.
KuKuDiKu
Postat pe 16 Septembrie 2009 17:50
De la: ioanapasarik, la data 2009-04-12 17:55:41Buna,
Citesc de multe ori tot ce postati voi pe forum si niciodata nu am vrut nici sa raspund nici sa intreb, dar stand la calculator am zis de ce nu! Nu stiu daca ce am eu ce simt eu r o problema , poate aici gasesc ajutor sau un sfat ca sa incep cu inceputul am avut o relatie cu un tip mult timp 5-6 ani aproape care s-a finalizat, a fost primul barbat din viata mea cu el am invata tot ce inseamna viata de noapte cu el am facut doar normal el nu a vrut nimic iesit din comun eu nici atat.
Relatia aceia s-a incheiat si m-am indragostit din nou poate mai mult decat prima oara sau mai matur nu stiu mai exact cum sa o definesc. Locuim impreuna il iubesc foarte mult dar cand vine vorba de sex la mine e o problema "Nu imi place sa fac sex oral" si nu stiu cum sa fac sa nu imi mai ceara lucru asta nu am ajuns sa ne certam de la lucru asta dar ma deranjeaza foarte tare cand imi cere sa ii fac sex oral. :). imi este frica sa nu ma paraseasca la un momentdat sau sa ma insele. ce ma sfatuiti sa fac

am sa incerc sa te lamuresc putin mai altfel si poate ai sa intelegi ca pb nu este la tine sau a ta.
" nu exista femeie care sa nu suga p***a. exista doar mascul ( barbat este prea mult spus ) care nu stie sa puna bine problema "
kaamas
Postat pe 16 Septembrie 2009 18:04
De la: kaamas, la data 2009-09-16 18:04:02
Citesc de multe ori tot ce postati voi pe forum si niciodata nu am vrut nici sa raspund nici sa intreb, dar stand la calculator am zis de ce nu! Nu stiu daca ce am eu ce simt eu r o problema , poate aici gasesc ajutor sau un sfat ca sa incep cu inceputul am avut o relatie cu un tip mult timp 5-6 ani aproape care s-a finalizat, a fost primul barbat din viata mea cu el am invata tot ce inseamna viata de noapte cu el am facut doar normal el nu a vrut nimic iesit din comun eu nici atat.
Relatia aceia s-a incheiat si m-am indragostit din nou poate mai mult decat prima oara sau mai matur nu stiu mai exact cum sa o definesc. Locuim impreuna il iubesc foarte mult dar cand vine vorba de sex la mine e o problema "Nu imi place sa fac sex oral" si nu stiu cum sa fac sa nu imi mai ceara lucru asta nu am ajuns sa ne certam de la lucru asta dar ma deranjeaza foarte tare cand imi cere sa ii fac sex oral. :). imi este frica sa nu ma paraseasca la un momentdat sau sa ma insele. ce ma sfatuiti sa fac

am sa incerc sa te lamuresc putin mai altfel si poate ai sa intelegi ca pb nu este la tine sau a ta.
" nu exista femeie care sa nu suga p***a. exista doar mascul ( barbat este prea mult spus ) care nu stie sa puna bine problema "

am crezut ca vei scrie ca exista mascul care....nu stie s-o faca......tot in sensul ala de a s''''
matracucu
Postat pe 16 Septembrie 2009 19:02
De la: kaamas, la data 2009-09-16 18:04:02

ce concluzie.... toti barbatii fac oral...nu mai o da tu in barci ....
cristiana_cris
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:54
Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

http://www.youtube.com/watch?v=jNmVL0XnucA
dudett_
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:46
O femeie normala nu miroase neplacut?? Haha, de unde-ai scos-o si p-asta?? Da ce draga, tu oi mirosi a flori tot timpul? Adica vrei sa spui k tu nu te speli inainte sa ti se faca? Are dreptate cand te face feminista. Si sa stii ca o felatie poate fi extraordinara, vorbesc din experienta. Pe mine ma excita de cele mai multe ori, bineinteles, daca "el" si-a facut minimul de igiena. Nu trebuie sa fii profesionista ca sa acorzi placere de felul asta. Si crede-ma, daca intr-adevar tii la respectivul, o faci fara sa-ti ceara sau mai stiu io ce.
pope1882
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:24
De la: UnYang, la data 2009-04-13 09:22:53
De la: floryna_90, la data 2009-04-13 02:21:19
poate dak nu ai mai gandi cu gigelul ti-ai da seama ca nu numai prin asta ar putea o tipa sa-l tzina langa ea pe omul pe kre il iubeste. si u in niciun caz nu reprezinti gandirea a 99%dintre barbati asa k mai usor cu generalizarea
ioana, io te inteleg pt k mi-ar fi la fel de scarba sa fac asta, desi nu sunt deloc o inhibata; sunt si alte posibilitatzi prin care ai putea sa-l faci pe prietenul tau sa se simta bn si dak nu intelege, nu te mai obosi cu el.
nu e ceva anormal sexul oral, dar prefer sa nu simt gustul a nimic din ce o fi facut el la baie cu cateva minute inainte, de exemplu.

Poate daca n-ai mai gandi ca o feminista, ti-ai da seama ca barbatii ar fi mult mai indreptatiti sa aiba sila atunci cand fac un cunillingus, decat femeile atunci cand ar face o felatie. Si totusi, unii o fac, chiar daca nu se simt excelent din pricina lichidelor sau mirosurilor extrem de placute pe care le emana unele femei.
Totusi, eu ma spal inainte de a mi se oferi o felatie. Din respect. Asadar, nu stiu daca ai avut parte de parteneri mai putin curati, insa ai o imagine deformata despre aspectele astea.
Si numai scrieti in limba asta dubioasa, cu k si prescurtari d-astea penale. E jalnic.

hai nu ne mai innebuni si daca nu s-a spalat cum trebuie inainte de sexul oral e buna urina ramasa pe acolo?hai scuti ca ne plicti
Valitza88
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:09

Daca iti cere sex oral si nu ii faci...relatia ta s-a cam incheiat. Bye ! Cu cat vezi asta mai rpd, cu atat vei putea sa iti vezi de viata ta. Nu te mai teme caci s-a si sfarsit deja. Un barbat careia nu i se face sex oral desi o cere explicit...e unul care te va parasi in mod cert fiind o problema de timp.
cristinarudi
Postat pe 20 Octombrie 2009 19:08
De la: cristinarudi, la data 2009-10-20 19:08:26

Daca iti cere sex oral si nu ii faci...relatia ta s-a cam incheiat. Bye ! Cu cat vezi asta mai rpd, cu atat vei putea sa iti vezi de viata ta. Nu te mai teme caci s-a si sfarsit deja. Un barbat careia nu i se face sex oral desi o cere explicit...e unul care te va parasi in mod cert fiind o problema de timp.

sa stii ca nici mie nu mi-a placut niciodata sa fac sex oral iubitului meu ...cu toate ca el imi cerea insisitent sa -i fac asta eu l-am refuzat de cateva ori...pe urma el nu a mai insistat si cu toate astea relatia mea cu el nu s-a incheiat si nici nu m-a parasit din cauza sexului oral pe care nu am vrut sa il fac deci nu e valabila afirmatia ta..depinde de la caz la caz
kudika029282
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:27
De la: kudika029282, la data 2009-10-20 20:27:29

sa stii ca nici mie nu mi-a placut niciodata sa fac sex oral iubitului meu ...cu toate ca el imi cerea insisitent sa -i fac asta eu l-am refuzat de cateva ori...pe urma el nu a mai insistat si cu toate astea relatia mea cu el nu s-a incheiat si nici nu m-a parasit din cauza sexului oral pe care nu am vrut sa il fac deci nu e valabila afirmatia ta..depinde de la caz la caz

iuhuu danutza pana la urma de ce folosesti 2 conturi? sau mai multe? si nu ziceai ca iubitul tau s-a impacat cu fosta lui nevasta?
adina_black
Postat pe 21 Octombrie 2009 03:57
Daca nu iti place sa faci sex oral nu face !!!
cum am vazut adineori ti/a mai scris cineva asta !!!
IN dargoste faci ceea ce simti tu ca iti place !!!!
de exemplu eu am un sot .....si o relatie .....
dn pacate cu sotul meu nu imi place sa fac sex oral ....cred ca as face hepatita
kudika017877
Postat pe 21 Octombrie 2009 16:40
frate eu stiu una si buna:daca faci ce-ti place totul e ok.
nu trebuie sa faci ceva din obligatie.
Valitza88
Postat pe 21 Octombrie 2009 16:58
De la: adina_black, la data 2009-10-21 03:57:41
De la: kudika029282, la data 2009-10-20 20:27:29

iuhuu danutza pana la urma de ce folosesti 2 conturi? sau mai multe? si nu ziceai ca iubitul tau s-a impacat cu fosta lui nevasta?

e o greseala nu ma confunda nu am nici doua conturi......nu stiu ce fel de iubit vorbesti ca s-a impacat cu fosta nevasta...cel putin nu sunt eu in cauza
kudika029282
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:24
iubita nu te speria,toate au un inceput
trebuie doar sa ai rabdare si sa ii ceri si lui sa nu mai insiste pt ca momentan nu esti pregatita...
polly_
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:56

io nu ma bag
_curly
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:08
De la: polly_, la data 2009-10-21 17:56:51iubita nu te speria,toate au un inceput
trebuie doar sa ai rabdare si sa ii ceri si lui sa nu mai insiste pt ca momentan nu esti pregatita...

pentru sexul oral e sigur ca nu voi fi niciodata pregatita
kudika029282
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:38
Nu iti place, nu te atrage, nu esti pregatita, NU FA! Nu iti pune nimeni pistolul la tampla sa l faci, insa fi pregatita deoarece in mod sigur iti va cere o explicatie, sau in cel mai rau caz te paraseste sau te inseala.
Aphrodite
Postat pe 23 Octombrie 2009 17:39
De la: MaraDonna, la data 2009-10-23 17:39:41Nu iti place, nu te atrage, nu esti pregatita, NU FA! Nu iti pune nimeni pistolul la tampla sa l faci, insa fi pregatita deoarece in mod sigur iti va cere o explicatie, sau in cel mai rau caz te paraseste sau te inseala.
chiar dac nu imi place sa-i fac sex orlal si nu ma atrage deloc...el nu mi-a cerut nici o explicatie..nu m-a parasit..ba dinpotriva am simtit ca atunci cand eu am vrut sa il parasesc el era foarte atasat sufleteste de mine...si nu glumesc
kudika029282
Postat pe 24 Octombrie 2009 18:07
nu cred ca sexul oral sau mai bine zis lipsa lui e motiv de inselat sau de despartire...vorbesc de oameni normali si maturi nu de retardati si cu mintea ramasa la 15 ani.
Valitza88
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:21
Nu am vazut aberatii mai mari decat unele postari din acest topic...voi spuneti ca, sa zicem, partenerul vostru vrea sa va faca oral, eh, va duceti pac pac repede in baie sa va spalati ???
Eu nu am mai auzit de asa ceva pt ca...in primul rand, se duce tot farmecul, ca daca iti vine sa faci, pana te speli, pana trece timpul, se duce totul, iari n al 2lea rand, o igiena buna nu face sa iti miroasa zona sau sa nu vrea sa iti faca fara sate speli !!! In conditiile in care faci dus in fiecare zi, folosesti gel de igiena intima, nu mai ai nevoie de nimic altceva :)

Daca va prinde cheful in masina ce faceti, mergeti la prima tasnitoare sa va udati ?
Summer_
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:35
De la: Valitza88, la data 2009-10-24 20:21:32nu cred ca sexul oral sau mai bine zis lipsa lui e motiv de inselat sau de despartire...vorbesc de oameni normali si maturi nu de retardati si cu mintea ramasa la 15 ani.

asa este nici eu nu cred ca din cauza sexului oral el ar avea un motiv sa insele depinde de cat de matur gandeste el si cat de important i se pare sexul oral intr-o relatie
kudika029282
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:10
De la: Summer_, la data 2009-10-24 20:35:06Nu am vazut aberatii mai mari decat unele postari din acest topic...voi spuneti ca, sa zicem, partenerul vostru vrea sa va faca oral, eh, va duceti pac pac repede in baie sa va spalati ???
Eu nu am mai auzit de asa ceva pt ca...in primul rand, se duce tot farmecul, ca daca iti vine sa faci, pana te speli, pana trece timpul, se duce totul, iari n al 2lea rand, o igiena buna nu face sa iti miroasa zona sau sa nu vrea sa iti faca fara sate speli !!! In conditiile in care faci dus in fiecare zi, folosesti gel de igiena intima, nu mai ai nevoie de nimic altceva :)

Daca va prinde cheful in masina ce faceti, mergeti la prima tasnitoare sa va udati ?

e parerea ta...pt mine conteaza k inainte de contactul sexual sa-si fi facut dus...si daca am chef de sex in masina fac sex normal si nu oral pt ca nu vad de ce sa simt urina in gura.
da ii fac sex oral partenerului meu si el mie dar nu inseamna ca daca vine dupa o zi de munca murdar pun si gura acolo....sa fim seriosi ca nici el nu ar face asta.
nu cred ca exista barbat caruia sa-i placa sa-i faca sex oral partenerei si sa simta mirosul de urina sau orice miros pe care-l are zona intima...daca eu am facut dus de dimineata corpul meu tot emana anumite mirosuri...ca doar n-o sa miroase a flori de camp o saptamana.
Valitza88
Postat pe 26 Octombrie 2009 20:09
De la: Valitza88, la data 2009-10-26 20:09:44
De la: Summer_, la data 2009-10-24 20:35:06Nu am vazut aberatii mai mari decat unele postari din acest topic...voi spuneti ca, sa zicem, partenerul vostru vrea sa va faca oral, eh, va duceti pac pac repede in baie sa va spalati ???

e parerea ta...pt mine conteaza k inainte de contactul sexual sa-si fi facut dus...si daca am chef de sex in masina fac sex normal si nu oral pt ca nu vad de ce sa simt urina in gura.
da ii fac sex oral partenerului meu si el mie dar nu inseamna ca daca vine dupa o zi de munca murdar pun si gura acolo....sa fim seriosi ca nici el nu ar face asta.
nu cred ca exista barbat caruia sa-i placa sa-i faca sex oral partenerei si sa simta mirosul de urina sau orice miros pe care-l are zona intima...daca eu am facut dus de dimineata corpul meu tot emana anumite mirosuri...ca doar n-o sa miroase a flori de camp o saptamana.

si eu sunt de acord cu parerea ta si pentru mine conteaza foarte mult ca el sa-si fac igiena in zona intima chiar daca mie nu imi place sa-i fac sex oral...sunt pentru sex normal oriunde chiar si in masina...pentru ca nu imi place sa simt miros de urina in gura,,,chiar daca face dus zilnic corpul lui sau al meu tot emana anumite mirosuri mai ales in zona intima
kudika029282
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fantezii 50 De la: roscatika23 5 Iunie 2009 05:05
regulile seductiei 89 De la: leo_ 7 August 2010 16:49
Ma poate ajuta cineva? 36 De la: IngerashuPetru 4 Octombrie 2010 06:22
doresc doamna 4 De la: zucherro 26 Februarie 2012 11:06
jurnalul meu 8 De la: mrskattousa 6 Martie 2009 16:25