Mai multe
De la: Rodri, la data 2009-04-12 18:08:20 Pentru a face dragoste(sex) este nevoie de 2 persoane! Sunt insa persoane care ,incurca organele! Stiu sunt de moda veche, daca as fi de 20ani tot asa as fi! Adica, niciodata n-as schimba gura pe alceva! Stiu o familie din tineretea mea , erau casatoriti si el, a ,obligat-o pe ea sa faca sex oral. Ea de scarba a dat in . icter negru si-a murit. Numai dupa moartea ei s-a aflat cauza decesului, pt, ca ea s-a confesat unei prietene! A iesit un scandal monstru, ea insa era moarta! Eu nu inteleg acest sistem de iubire si nici nu vreau sa-l inteleg! Parerea mea este ca, daca as avea un iubit si m-ar pune sa-i fac asa ceva sau sa-mi faca, eu as rupe imediat aceea relatie! E libertate in lume fiecare ,iubeste, cum doreste! Tu faci ce crezi de cuviinta! Maria ai probleme |
|
cenzuratul Postat pe 6 Decembrie 2011 00:41 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Marire penis | 17 | De la: Indiana_Jones 5 Noiembrie 2011 13:54 |
| Am o oaresce problema | 60 | De la: cream_alexis 25 August 2014 14:02 |
| Sex cu nevastasa si cu soacrasa | 39 | De la: Barbie30 14 Septembrie 2010 11:49 |
|
|
||
| nush c am | 23 | De la: ema21 13 Noiembrie 2009 20:11 |
| TEL SEX | 42 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.