Setari Cookie-uri

Zodiile si culorile

kudika106094
Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:30
De la: mika_i, la data 2009-06-04 01:22:13mi-a placut de tine coffeeta !!

eu sunt fecioara si culorile preferate sunt verde ,turcoaz ,galben , portocaliu .fiecare culoare ma ajuta sa am o anumita stare.de ex cand sunt obosita,fara energie ma imbrac in rosu si parca ma insufleteste.cand sunt mai nelinistita imbrac verde.m-am observat in timp,le alegeam inconstient.

bravo yumalai in sfarsit un raspuns rational !!!
cred ca unele persoane se simt cel mai bine cand se cearta..si nu inteleg de unde atitudinea asta colerica ...
ina_valentina
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:28
DA. SINT DE ACORD CU ZODIA MEA........IMI PLAC CULORILE MENTIONATE IN ZODIA MEA...
kudika106094
Postat pe 3 Martie 2010 05:20
De la: kudika106094, la data 2010-01-18 16:30:15
kudika106094
Postat pe 3 Martie 2010 05:23
Si eu sunt o micuta scorpie , iar culorile rosu si negru nu s tocmai favoritele mele ,rosu mi se pare sexy iar negru elegant .E in functie de fiecare persoana ,de exemplu eu ador rozul,maro ,gri alb ba chiar si negru ca sa par mai serioasa cica ... iar rosu depinde f mult de lucru ,agreez lenjeria rosie dar nu ceva care sa iasa fff repede in evidenta pentru ca nu s genul
Cum ziceam culoarea nu are legatura cu zodia :)

gabytssu
Postat pe 3 Martie 2010 20:41
De la: Amora, la data 2009-04-27 15:21:27

ZODIA BERBECULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea ro�u aprins, o culoare a focului, a marilor pasiuni, a luptei, a curajului �i a actiunii. Ea este o culoare ce indic� setea de via�� �i voin�a de a ob�ine victoria �n toate situa�iile. Despre aceast� culoare se spune c� �nt�re�te puterea voin�ei �i m�re�te curajul.

ZODIA TAURULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea verde, �n nuan�a specific� prim�verii, o culoare a mul�umirii, a concilierii �i a accept�rii. Aceast� culoare aduce lini�tea, relaxeaz� �i faciliteaz� deconectarea nervoas�.

ZODIA GEMENILOR are ca �i culoare corespondent� culoarea bleu, o culoare a creativit��ii, a deschiderii mentale �i a spontaneit��ii. �n cromoterapie aceast� culoare este folosit� pentru a amplifica inspira�iile artistice �i mentale benefice �i armonioase.

ZODIA RACULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea argintiu sau culoarea alb�, ambele indic�nd receptivitatea, sensibilitatea �i rafinamentul care apar, de altfel, ca elemente definitorii pentru nativii rac. Culoarea alb indic� aspira�ia spre puritate.

ZODIA LEULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea galben aprins sau chiar auriul, �n coresponden�� cu Soarele, care este patronul acestei zodii. Culoarea galben este o culoare a aspira�iilor �nalte, a umorului rafinat, a tendin�elor de autorealizare �i autodep�ire constant�. Aceast� culoare m�re�te bucuria �i puterea de concentrare.

ZODIA FECIOAREI are ca �i culoare corespondent� culoarea albastru �nchis, care indic� fidelitatea, echilibrul, stabilitatea. De asemenea, aceast� culoare indic� profunzimea �n concentrare �i analiza.

ZODIA BALAN�EI are ca �i culori corespondente culoarea albastru deschis �i culoarea roz. Rozul este o culoare a optimismului �i a bucuriei de a tr�i, indic�nd sociabilitate �i putere de adaptare.

ZODIA SCORPIONULUI are ca �i culori corespondente culoarea ro�ie �i culoarea neagr�. Ambele culori caracterizeaz� foarte bine natura zodiei, indic�nd erosul �i moartea. Totu�i, culoarea ro�ie ce apare �n zodia scorpionului este ro�u vi�iniu, iar nuan�a pur� a ro�ului vi�iniu indic� puterea de transformare rapid� �i for�a de transfigurare.

ZODIA S�GET�TORULUI are ca �i culori corespondente culoarea purpuriu �i culoarea turcoaz. Culoarea turcoaz este euforic� �i lini�titoare, iar culoarea purpurie este o culoare ce contribuie la dep�irea complexelor de inferioritate.

ZODIA CAPRICORNULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea verde �nchis. Aceast� culoare indic� stabilitatea, individualismul, lini�tea, tendin�a spre singur�tate.

ZODIA V�RS�TORULUI are ca �i culoare corespondent� culoarea indigo, o culoare a intui�iilor superioare, a dragostei de adev�r �i a inteligen�ei practice. Preferin�a spontan� pentru culoarea indigo arat� revolta �mpotriva banalit��ii �i a obi�nuitului.

Pentru ZODIA PE�TILOR culoarea corespondent� este violet, o culoare a deta��rii, a intui�iilor spirituale, a inocen�ei. De asemenea, aceast� culoare indic� tendin�a c�tre �nglobare �i expansiune.

Sunt nascuta in zodia pesti si , da , imi place violetul . Dar mult mai mult imi plac rosu (berbec si scorpion) , roz (balanta) , argintiu , alb (rac) si negru (scorpion) . Ce se intampla oare ??? E grav ?
mahy33
Postat pe 3 Martie 2010 21:26
pupa
Postat pe 5 Martie 2010 11:11
preferabil roz'ul sagetator
pupa
Postat pe 5 Martie 2010 11:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare m-am indragostit?sau e doar o simpla atractie? 9 De la: blaa 19 Martie 2010 22:19
Eu gemeni, el scorpion 14 De la: kudika073321 8 Octombrie 2009 10:38
Pareri:d 5 De la: kudika_9488 6 Iulie 2012 20:05
buna 10 De la: kudika104791 1 Decembrie 2010 15:45
eu capricorn 46 el fecioara 38 13 De la: Ghemotoc 10 Octombrie 2009 12:30