Setari Cookie-uri

marimea conteaza

cat despre fluturash .. se vede dupa vorbele ei .. si dupa jignirile adresate cata minte are. Si cu cat o intarat mai tare .. cu atat o sa se vada caracterul ei de usuratica, ca omul la nervi se cunoaste cel mai bine, asta garantez . Cunosc mult prea bine.

Postat pe 22 Mai 2009 01:18
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:16:35
De la: ionia, la data 2009-05-22 01:15:37
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:12:59Sau daca te-ai frecat cu vreo cativa ... esti doamna?

Nu te supara ,dar pana acum fluturas nu a jignit pem nimeni....tu de ce te arunci in afirmatii gratuite ?

cred ca nu ai citit pana acum .. ori ti-e prea somn. reciteste

Am citit drgutule , si nu vad decat una care tot jigneste (si nu e flururas ) si unul care tine palma (adicalea ...tu )
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:19
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:18:23cat despre fluturash .. se vede dupa vorbele ei .. si dupa jignirile adresate cata minte are. Si cu cat o intarat mai tare .. cu atat o sa se vada caracterul ei de usuratica, ca omul la nervi se cunoaste cel mai bine, asta garantez . Cunosc mult prea bine.

ti-e greu sa faci diferenta intre prietenie si sex, nu!?
geo_x
Postat pe 22 Mai 2009 01:19
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:18:23cat despre fluturash .. se vede dupa vorbele ei .. si dupa jignirile adresate cata minte are. Si cu cat o intarat mai tare .. cu atat o sa se vada caracterul ei de usuratica, ca omul la nervi se cunoaste cel mai bine, asta garantez . Cunosc mult prea bine.

Fiindca te dai cunoscator ...limbajul tau ,ce spune despre tine ?
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:20
LL sti ceva.....?????eu nu facusem proasta pe nimeni si nimeni de aici nu ma cunoaste in viata reala ca sa zica ceva despre mine.....si intr-adevar aici poti fi unul si in realitate altul.......si in caz ca vei citi topicul de la inceput vei vedea ca eu am facut o simpla afirmatie de gen "de ce nu exista discutii mai constructive"iar geo a facut o intreaga tevatura si sexualitate din asta pe care vad ca majoritatea fetelor /femeilor mai bn zis de aici o accepta....nu am jignit eu in masura in care m-a jignit don'shoara de mai sus.....nu am nimic cu nimeni pana la jigniri
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:20
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:20:57LL sti ceva.....?????eu nu facusem proasta pe nimeni si nimeni de aici nu ma cunoaste in viata reala ca sa zica ceva despre mine.....si intr-adevar aici poti fi unul si in realitate altul.......si in caz ca vei citi topicul de la inceput vei vedea ca eu am facut o simpla afirmatie de gen "de ce nu exista discutii mai constructive"iar geo a facut o intreaga tevatura si sexualitate din asta pe care vad ca majoritatea fetelor /femeilor mai bn zis de aici o accepta....nu am jignit eu in masura in care m-a jignit don'shoara de mai sus.....nu am nimic cu nimeni pana la jigniri

prin constructive ce intelegi? jigniri!?
e un topic despre marimea penisului.... ce-ai vrea sa discutam altceva!?
geo_x
Postat pe 22 Mai 2009 01:22

Citesti in cafea, in ghioc, esti medium ?
___LL___
Postat pe 22 Mai 2009 01:24
Dragi forumisti,
daca nu va place ce se discuta intr-un topic ,puteti sa alegeti altul . E mai sanatos decat sa arunci cu pietre si noroi
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:25
am facut o afirmatie pentru ca vedeam ca foarte multe topicuri sunt de acest gen si chiar nu intelegeam rostul pentru care vas se simtea asa de complexat.....si ca sa vezi si tu geo....uite unde a deviat topicul tau favorit cu "marimea conteaza"
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:25
De la: ___LL___, la data 2009-05-22 01:24:26

Citesti in cafea, in ghioc, esti medium ?

Purpurika spunea ca si prietenul ei este pe forum .Este posibil sa faca acel duo...
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:26
nu am aruncat cu pietre si noroi...si daca nu ai citit topicul de la inceput eu zic sa o lasi balta cu replicile astea
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:26

hehe,eu am intrat pe topiku asta sa ma amuz pe seama unora de aici
daca mintea ta ingusta iti arata ca eu maintarat,atunci esti varza de bruxelles...
nu ai niciun drept sa vb asa despre mine...
SweetHappyButterfly
Postat pe 22 Mai 2009 01:27
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:25:47am facut o afirmatie pentru ca vedeam ca foarte multe topicuri sunt de acest gen si chiar nu intelegeam rostul pentru care vas se simtea asa de complexat.....si ca sa vezi si tu geo....uite unde a deviat topicul tau favorit cu "marimea conteaza"

ce faci cand nu -ti place o emisiune la TV?
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:28
te intereseaza pretenul meu???si ca sa sti si tu....are alte preocupari
Purpurika
De la: geo_x, la data 2009-05-12 16:26:58
De la: Purpurika, la data 2009-05-12 15:53:57geo draga nu ma refeream la discutii constructive despre acest topic ci cu totul si cu totul alte aspecte care sunt mult mai importante decat marimea unei.....

in afara de marimea......penisului, ce altceva te-ar interesa?
are niste vinisoare care ies in evidenta atunci cand este in erectie, dar acest aspect n-are decat valoare semantica si de infumusetare. da' crede-ma , nu faci poze cu el!
apoi este capul . in functie de religie , acesta poate fi acoperit sau descoperit. diferente de valoare nu exista. la fel este cu un penis cu capul acoperit sau cu un penis cu capul descoperit.
ar fi o miiica diferenta, atunci cand incerci sa-i produci erectie. la cel cu scafarlia acoperita, trebuie sa tragi de piele sa iasa capul. da' face parte din preludiu, asa ca poate devenii o placere.
capul are forma, atunci cand este in erctie, unei ciuperci.
de aici si vorba; manastire-ntrun picior , ghici ciuperca ce e!!??

totul a inceput cam de aici .. explicatiile extra detaliate ale lui geo, care nu prea aveau rost in aceasta discutie. Acest raspuns putin ingamfat si atotstiutor al lui geo a starnit multe certuri, deoarece exista fete care nu accepta asemenea limbaj pe un forum pe care ele intra sa converseze cu cineva in legatura cu unele probleme.

De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:25:47am facut o afirmatie pentru ca vedeam ca foarte multe topicuri sunt de acest gen si chiar nu intelegeam rostul pentru care vas se simtea asa de complexat.....si ca sa vezi si tu geo....uite unde a deviat topicul tau favorit cu "marimea conteaza"

e topicul meu favorit ....in seara asta!
geo_x
am facut o afirmatie.....traim intr-o tara libera nu?????mi-am spus doar parerea si nu vad de ce mi s-a raspuns cum mi s-a raspuns(scuzati repetitia)
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:30
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:26:59nu am aruncat cu pietre si noroi...si daca nu ai citit topicul de la inceput eu zic sa o lasi balta cu replicile astea [/quote

Esti vai mama ta ,din doua cuvinte ,unul este jignitor ....Si nu uita ca orb e cel ce nu vrea sa vada . Daca ai complexe .....fugi .....
ionia
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:20:57LL sti ceva.....?????eu nu facusem proasta pe nimeni si nimeni de aici nu ma cunoaste in viata reala ca sa zica ceva despre mine.....si intr-adevar aici poti fi unul si in realitate altul.......si in caz ca vei citi topicul de la inceput vei vedea ca eu am facut o simpla afirmatie de gen "de ce nu exista discutii mai constructive"iar geo a facut o intreaga tevatura si sexualitate din asta pe care vad ca majoritatea fetelor /femeilor mai bn zis de aici o accepta....nu am jignit eu in masura in care m-a jignit don'shoara de mai sus.....nu am nimic cu nimeni pana la jigniri

Purpurika, te rog eu, dar te rog frumos nu ma lua cu ''stii ceva '' una e sa nu jignesti in mod direct alta e sa insinuezi sau sa faci afirmatii gratuite cum ca e mica si nu o duce capul si etc ...intr-adevar cea de-a doua abordare este mai eleganta dar cam tot aia e ...

Tu esti mai noua pe forum,Geo, este un scump si noi care il stim mai demult il indragim tare mult, el este mai glumet, asta e stilul lui, asa cum tu esti transanta si omori tot ce misca ...cu atitudinea asta nu rezolvi nimic nici in viata reala nici in cea virtuala ...
Incetati sa mai jigniti singurul care merita jignit pe forumul asta e Mitica ...care daca il prind il desfiintzez definitiv !
___LL___
sunt sigura geo....nici nu credeam altceva
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:31
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-05-22 00:50:12
De la: geo_x, la data 2009-05-22 00:48:28asa fatuca, baga material!

buna seara,geo nu lua in seama toate frustratele...probabil don'soara e NF

si fluturash ... tu esti cea care a inceput cu insultele ... si ai inceput ca multe altele sa il in fundulet pe geo .

Postat pe 22 Mai 2009 01:31
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:28:26
De la: geo_x, la data 2009-05-12 16:26:58
De la: Purpurika, la data 2009-05-12 15:53:57geo draga nu ma refeream la discutii constructive despre acest topic ci cu totul si cu totul alte aspecte care sunt mult mai importante decat marimea unei.....

in afara de marimea......penisului, ce altceva te-ar interesa?
are niste vinisoare care ies in evidenta atunci cand este in erectie, dar acest aspect n-are decat valoare semantica si de infumusetare. da' crede-ma , nu faci poze cu el!
apoi este capul . in functie de religie , acesta poate fi acoperit sau descoperit. diferente de valoare nu exista. la fel este cu un penis cu capul acoperit sau cu un penis cu capul descoperit.
ar fi o miiica diferenta, atunci cand incerci sa-i produci erectie. la cel cu scafarlia acoperita, trebuie sa tragi de piele sa iasa capul. da' face parte din preludiu, asa ca poate devenii o placere.
capul are forma, atunci cand este in erctie, unei ciuperci.
de aici si vorba; manastire-ntrun picior , ghici ciuperca ce e!!??

totul a inceput cam de aici .. explicatiile extra detaliate ale lui geo, care nu prea aveau rost in aceasta discutie. Acest raspuns putin ingamfat si atotstiutor al lui geo a starnit multe certuri, deoarece exista fete care nu accepta asemenea limbaj pe un forum pe care ele intra sa converseze cu cineva in legatura cu unele probleme.

daca tu descoperi vreo neregularitate in descrierea mea sau vreo jignire, imi sterg contul acum !!
e valabil si pentru purpurika!
geo_x
Postat pe 22 Mai 2009 01:32
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:28:24te intereseaza pretenul meu???si ca sa sti si tu....are alte preocupari

Dupa mintea ta , crezi ca m-ar putea interesa ? Tu l-ai adus in propozitie sau acum nu mai stii ce vorbesti?
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 01:32
da aici e pe vechime sa inteleg.....de cand asta????cum ramane cu dreptatea???si umorul e umor....pana se ajunge la sarcasm si lipsa bunului simt.... si intr-adevar am fost mai gentila in exprimare cu toate ca altcineva nu ar fi reactionat la fel
Purpurika
Postat pe 22 Mai 2009 01:34
Pai nu ti-a fost cerut nimeni o descriere. Pur si simplu considera discutia asta inutila. Marimea penisului. Si si-a exprimat parerea in privinta asta. nu ti-a cerut nimeni nici o descriere grosolana pentru o domnisoara.

Postat pe 22 Mai 2009 01:35
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:34:08da aici e pe vechime sa inteleg.....de cand asta????cum ramane cu dreptatea???si umorul e umor....pana se ajunge la sarcasm si lipsa bunului simt.... si intr-adevar am fost mai gentila in exprimare cu toate ca altcineva nu ar fi reactionat la fel

citeste mai sus! adica pe pagina ailalta!
geo_x
Postat pe 22 Mai 2009 01:35
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:31:28
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-05-22 00:50:12
De la: geo_x, la data 2009-05-22 00:48:28asa fatuca, baga material!

buna seara,geo nu lua in seama toate frustratele...probabil don'soara e NF

si fluturash ... tu esti cea care a inceput cu insultele ... si ai inceput ca multe altele sa il in fundulet pe geo .

nu il in fund pe geo...dragule...nu stiu de cand esti tu pe forumu asta si nici nu mi pasa..aici s au legat niste prietenii,aici unii n au intrat doar sa insulte si sa si piarda timpul....
asa ca vezi ti de treaba ta si ocoloste ma...daca citesti mai bine tu m ai jignit pe mine primul...
la revedere
SweetHappyButterfly
Postat pe 22 Mai 2009 01:36
puteai sa imi zici simplu"domnishoara dak nu iti convine topicul cauta in alta parte"dar nu sa imi tzi ora de ed sexuala de genul ala....la asta ma refeream...nu cerusem detalii...in fine...yo am terminat ce am avut de zis.o seara buna tuturor
Purpurika
De la: kudika2603626264, la data 2009-05-22 01:35:13Pai nu ti-a fost cerut nimeni o descriere. Pur si simplu considera discutia asta inutila. Marimea penisului. Si si-a exprimat parerea in privinta asta. nu ti-a cerut nimeni nici o descriere grosolana pentru o domnisoara.

io am intrebat ceva.
e vreo jignire in postarea mea!!????
geo_x
De la: Purpurika, la data 2009-05-22 01:34:08da aici e pe vechime sa inteleg.....de cand asta????cum ramane cu dreptatea???si umorul e umor....pana se ajunge la sarcasm si lipsa bunului simt.... si intr-adevar am fost mai gentila in exprimare cu toate ca altcineva nu ar fi reactionat la fel

Cu toata eleganta ta ,te-ai luat de toata lumea .Cine nu te-a aprobat a intrat sub ploaia ta de ironii....ma insel eu,oare ?
ionia

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ptr cei care consuma droguri si sunt sinceri sa raspunda la problemele de sex 18 De la: mirabela30 23 Mai 2009 23:37
Barbatii prefera experimentatele"pt ca stiu ce trebuie sa faca in pat"Virgina nu stie..Oare asa greu e sa inveti sa faci sex? 45 De la: amazonegirl_4reallove 4 Aprilie 2009 00:44
vitaminele&anticonceptionalele 4 De la: pisimaimutza 11 Decembrie 2009 13:52
super tare 4 De la: Tharr 15 Octombrie 2010 20:08
ESTI NEGLIJATA SAU INSELATA? 11 De la: kudika_20852 13 Noiembrie 2012 09:07