Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://www.papucei.ro/pantofi-cu-toc-mediu-eleganti-3166/- astia m -au cucerit de cum i-am vazut ..sunt pe stilul meu ..si am mai vazut ''cateceva '' perechi dar la astia am salivat cel mai tare :)))))
De cand sunt pe forumul asta ...si imi bat capul cu ''enshpe'' mii de topice care mai de care mai nastrusnice ..n-am castigat nika ...si nici nu cred ca o sa mi se arate akum ..va dati seama ca nu citeste nici nimeni din adminii kudika ce se scrie aici :))))

Eu is bolnava cu pantofii, papucei, sandalutze, adidasi, balerinutzi ...nu cred ca pot spune care e motivul pentru care imi plac sau de ce i-am ales ...eu am nevoie de pantofi e clar ..nu conteaza ca s practici, mov, negri, maro, etc ..sunt pasiunea mea si asta cred ca ajunge ..si daca nu-i castig aici ...ceea ce e mai mult ca sigur mi-i voi cumpara :)))) asa fac mereu ... cedez ispitei :)))))


___LL___
Postat pe 8 Mai 2009 20:08
acestia sunt cei care-mi plac tare mult...si merg purtati si in oras...si la nunti...la alte evenimente...arata asa de bine http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-trandafir-aplicat-3151/
ciocoiumihaela22
Postat pe 8 Mai 2009 20:40
http://www.papucei.ro/sandale-cu-platforma-albastre-3249/ marimea 37
O pereche de sandalute dragalutze pentru o proaspata mamicutza. Sunt ideale pentru a face o mamica sa se simta din nou sexy, dar si comode ptr. plimbarile cu bebelicu. Pupici
kudika023223
Postat pe 8 Mai 2009 21:24
eu recunosc: la preturile alea, am toate sansele sa umblu desculta in vara asta...
Lucia1971
Postat pe 8 Mai 2009 21:28
http://www.papucei.ro/sandale-united-nude-negre-3217/
Sunt absolt superbe aceste sandale. Extrem de rafinate, punand piciorul in evidenta, si care ar merge perfect cu rochia de seara pe care o so imbrac la nunta prietenei mele. Un model deosebit, modern si clasic in acelasio timp. Felicitari creatorului
nellyy
Postat pe 8 Mai 2009 22:09
Nu stiu daca citeste cineva din adminii kudika ce scrie aici(cum spunea cineva mai inainte).Pentru mine nu are nici o importanta .Am deschis calculatorul si incerc sa ma relaxez privind lucruri frumoase.
Ma intorc de la spital pentru a suta oara, poate, cu picioarele umflate si talpile usturand de la atata mers pe jos.Mama mea este la reanimare in faza terminala distrusa de aceasta boala cumplita pentru care medicii nu au gasit inca leacul.
Privesc flori, pantofi, haine, oameni...tot ce este viu, caci umbra mortii o am mereu in spate fara sa vreau...
Asa ca am privit si eu papuceii si am ales ceva ce eu gasesc comod pentru bietele mele picioare, acesti balerini decupati cu inimioare, cu spate crem si varf negru, mi se par draguti si veseli, marimea 39..sa incapa gogosile de talpi.

http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Not%20Interested
Va doresc sanatate tuturor !
ilens2006
Postat pe 8 Mai 2009 22:38
http://www.papucei.ro/sandale_platforma_ianlte_maro-2825/
superbe platforme..se potrivesc pentru orice moment al zilei si pentru rochite si pentru jeans...sunt pur si simplu adorabile...sunt chiar comode...le ador...:X:X:X:X
ina87
Postat pe 8 Mai 2009 23:02
http://www.papucei.ro/pantofi-de-dama-3188/Fifth Avenue-bej cu negru-marimea 38

A fost o alegere foarte dificila deoarece toate modelele sunt superbe. Dar as fi fericita sa port acest model fara toc deoarece dupa ce am nascut nu prea ma mai impac cu tocurile, si majoritatea pantofilor mei sunt asa. Sunt asa frumosi si eleganti.......Ar fi asa frumos sa ii castig, mai ales ca pe 21 mai e ziua mea de nume-Elena. Oricum, va mltumesc pentru sansa si pentru site, este super.
anirc
Postat pe 8 Mai 2009 23:30
Chiar ma intreb cum o sa poata alege cineva dintre atatea mesaje... Cred ca toate kudicele din Romania au postat aici si au si de ce! Pantofii sunt toti superbi... visul oricarei femei. Sandalele de care m-am indragostit eu se numesc I Need A Miracle au marimea mea - adica 37 - par foarte comode si vin exact la momentul potrivit, cand incepe sezonul cald. Si sunt atat de frumoase!!! Si imi inchipui cum ar arata pielea intoarsa pe picior. Imi plac cele albastre, si ma gandesc cum ar arata in picioarele mele la o plimbare seara pe faleza Mi-ar place foarte mult sa le am, SO PICK ME, PICK ME !!!!
alexutza_me
Postat pe 8 Mai 2009 23:49
Chiar ma intreb cum o sa poata alege cineva dintre atatea mesaje... Cred ca toate kudicele din Romania au postat aici si au si de ce! Pantofii sunt toti superbi... visul oricarei femei. Sandalele de care m-am indragostit eu se numesc I Need A Miracle au marimea mea - adica 37 - par foarte comode si vin exact la momentul potrivit, cand incepe sezonul cald. Si sunt atat de frumoase!!! Si imi inchipui cum ar arata pielea intoarsa pe picior. Imi plac cele albastre, si ma gandesc cum ar arata in picioarele mele la o plimbare seara pe faleza Mi-ar place foarte mult sa le am, SO PICK ME, PICK ME !!!!

http://www.papucei.ro/sandale_rosii_platforma-2841/
alexutza_me
Postat pe 8 Mai 2009 23:49
PS: Imi cer scuze pt primul mesaj...daca as sti cum sa il sterg as face-o
alexutza_me
Postat pe 8 Mai 2009 23:51
http://www.papucei.ro/balerini-mov-2362/

Mi-au palcut acesti balerini deoarece se asorteaza bine la o tinuta casual si mai ales combinatia de culori si in carouri de alb si mov.pot fi purtati atat la inceput de primavara cat si toamna.mi se potrivesc perfect stilului meu de a ma imbraca.
roxicka
Postat pe 8 Mai 2009 23:55
http://www.papucei.ro/pantofi-din-piele-1299/
veronicadrobota
Postat pe 9 Mai 2009 00:16
http://www.papucei.ro/balerini-multicolori-3138/ doamne balerinii astia sunt super super super:X imi plac la nebunie in primul rand sunt colorati ceea ce ma incanta cel mai mult deci nu este o problema ca nu am la ce sa ii asortez sau ca o sa vina partea de jos prea colorata in comparatie cu restul tinutei mele. ii pot purta atat la scoala ca sunt comozi cat si in oras atunci cand ies cu fetele la un suc. xricum eu sunt innebunita dupa ei:X si mi se par foarte potriviti pt mine si pentru caracteru meu mai rebel :D nr 40 daca se poate:D:X
kudika016362
Postat pe 9 Mai 2009 01:10
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/

a fost dragoste la prima vedere :X imi plac extrem de mult botinele. sunt f dragutze si stilate :) sunt exact ce are nevoie fiecare fata. imi imaginez cat de bine vin cu o pereche de jeanshi sau cu o rochitza vaporoasa si eventual cu un shiret fucsia m-am uitat in toate paginile cu incaltaminte, insa botinele mi-au atras atentia inca de prima daca cand am intrat pe home page :X:x:X

mult succes tuturor
andra_madalina
Postat pe 9 Mai 2009 01:22
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ pentru ca sunt unici ca si mine...
badulescu_alecsandra
Postat pe 9 Mai 2009 03:14
http://www.papucei.ro/sandale-cu-platforma-albastre-3249/
Imi plac aceste sandale in primul rand pt. ca sunt in trend vara aceasta, pt.ca sunt feminine dar in acelasi timp si foarte comode, numai bune de incaltat la shopping, in oras sau in club...aceasta pereche este un model unic pe care nu l-am mai intalnit pana acum...sunt cu albastru, culoarea mea preferata...iar bareta aceea colorata da o nota de culoare negrului si le scot in evidenta. Eu sunt sigura ca mi s-ar potrivi, sunt stilul meu si mi-ar placea sa le asortez la cateva rochite sexy de-ale mele ! :)
bluemoon_is_me
Postat pe 9 Mai 2009 04:08
Mie mi-au placut foarte mult sandalele cu platforma drop it down pe roz,deoarece am o fetita de aproape doi ani,care ma alearga toate ziua,si ma duce in parc la nisip,sunt numai bune pentru aceasta activitate,si eu am doar 1,68m ma m-ai inalta nitel.Sper sa am noroc si sa castig.Multumesc.
anca_norica
Postat pe 9 Mai 2009 09:58
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209

peeeey banuiesc k deja s.a spus de n ori k incalatarile fiecarei participante in parte sunt frumoase dragute elegante comode perfecte pt ea etc etc si bine.nteles k si eu cred despre alegerea mea acelasi lucru pt k m.au lasat cu gura cascaaaaata
eu le vreau deoarece am banchetul anul asta si am fost invitata de o alta cls de a 8a de care eu m.am atasat fff mult la banchetul lor (cls mea are maaaari probleme cu organizarea) dar bine.nteles mama este si ea cuprinsa de criza financiara si eu sunt suparata pt k nu am o pereche de "papucei" potrivita tinutei cu care as vrea sa merg si ea s.a suparat k vreau altceva (inafara de singura mea pereche de sandale de anul trecut in care se presupune k ar trebui sa.mi petrec toata vara) si nu mai vrea sa.mi mai dea nici banii pt banchet DAAAAR poate daca printr.o minune (cum ar fi acest concurs primul la care particip de altfel) mi.as putea completa garderoba reusesc sa o induplec
promit sa iau 10 pe linie la examene!!!! de fapt primul este deja asigurat
liaady
Postat pe 9 Mai 2009 10:20
Buna!! Ca ing.in devenire in dom.conf.din piele si ca fosta practicanta in fabricutza Dnei Angela....mi am ales acest model de sandalute http://www.papucei.ro/sandale-terraplana-3219/ datorita modelului placut cati si a comoditatii oerite de inaltimea tocului de numai 7cm!!!:D Usor de asortat la diverse tinute,acest model de incaltaminte destinat sezonului cald...sunt de vis!! De cate ori am ocazia ,particp la concursurile oferite de "Papucei.ro",,,in speranta ca o sa ma numar si eu printre norocoasele castigatoare!!BAFTA MIE!!!:)
kudika023403
Postat pe 9 Mai 2009 10:55
Un super concurs, acum la inceputul verii in plina criza financiara.Pentru ca sunt o mamica ce plimba puiutul pe afara ore in sir, pentru ca sunt o persoana ce prefera comoditatea eleganta am ales sandalele cu platforma " I Am Not Expensive". Sunt la moda anul acesta, mi-au atras atentia cusaturile perfecte, culoarea ce aminteste de marea intr-o zi senina de vara si buchetul de flori multicolore ce le poate asorta oricarei culori ale imbracamintii.Si, fiind inalte, pot privi lumea de sus, eu fiind scunda!
Urez succes tuturor participantelor...dar imi doresc sa castig chiar eu!
anisoarapuiu
Postat pe 9 Mai 2009 11:19
1. http://www.papucei.ro/adidasi-negri-eleganti-3170/ pentru zilele in care ma simt atat de relaxata.. dar inspir si acel aer de rafinament necesar oricarei domnisoare care se respecta!

2. http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/ finute si comode, iti pot oferii atat eleganta unei tinute office cat si aerul boem la intrarea intr-o cafenea.
crzy_gurll_22
Postat pe 9 Mai 2009 12:35
Buna!Hrostos a inviat!
http://www.papucei.ro/sandale_aurii_plate_gladiator-2891/
Perechea aleasa de pe site-ul papucei.ro este perechea de sandale aurii "Gladiator".Le-am ales deoarece sunt in trend vara aceasta si nu numai.Imi plac accesoriile inspirate din vestimentatia romana si as adauga la mica mea colectie si aceasta pereche de sandale.In plus sunt foarte comode, ceea ce este necesar pentru plimbarile lungi.
Multumesc.
bambucik
Postat pe 9 Mai 2009 12:46
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/25071.html Papuceii I Need a Miracle mi se par superbi,numai buni de incaltat in prag de criza economica marimea 36 ar fi ideala la fel si culoarea bleumarin
S-am incalecat pe-o sa si v-am spus dorinta mea
P.S. we really need a miracle
nanaGirl
Postat pe 9 Mai 2009 12:55
http://www.papucei.ro/pantofi_clasici_toc-3025/ cred ca astia mi-ar veni perfect :D..i-am ales pt ca sunt negri ,clasici si ii pot purta la aproape orice tinuta.mi-ar face mare placere sa fie ai mei .va pup fetele si bafta la concurs :*
archie123
Postat pe 9 Mai 2009 13:49
Thursday the 12th....o descriere perfecta pentru acestia balerini..mi se pare ca reprezinta o zi din viata londoneza...la un ceai..o sueta alaturi de alte kudyfashioniste...ofundita nebunie de culori...ma invart intr-un cerc...dimineata ii iau pentru un drum in jungla urbana...bat cu ei strazile vechi care se incalzesc la soare...apoi mai pe seara la un ceai citind o carte...sub pasii mei pamantul reinvie plin de culoare...eleganti dar si jucausi...cu ei in picioare ma simt precum Alice in Tara Minunilor...o acadea dulce si siropoasa...sau o inghetata racoritoare.....Sunt papucei de strabatut cu ei...O lume plina culoare....Iar cand te-nveti cu ei....Ai vrea sa-i ai tot timpul in picioare.....Un pic de negru si-o fundita colorata...si as pleca in lumea toata.

.....link-ul este:http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/

Mi-ati face o mare bucurie daca as castiga eu acest concurs...de fapt probabil ca asa o sa fie...pt ca......ii vreau...:*....pe curand
alexutza20cleo
Postat pe 9 Mai 2009 15:42
http://papucei.ro/sandale-cu-platforma-albastre-3249/ aceste sandalutze mi-au sarit in ochi imediat ce am deschis site-ul papucei.ro. acum o saptamana mi-am cumparat o rochita de vara albastra cu imprimeu si sincer nu reuseam sa-mi gasesc nimic potrivit pentru a ma asorta. sandalele acestea mi se par grozave atat pentru zi cat si pentru seara. imi place ideea dumneavoastra si abia astept concursurile viitoare!!! succes tuturor fetelor la concurs!!!
bluedar
Postat pe 9 Mai 2009 16:19
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/ nr 37 de ce ele?imi gasesc foarte greu sandalele potrivite .asta pentru ca sunt foarte pretentioasa,dar cand le-am vazut a fost dragoste la prima vedere si am stiut ca pur si simplu trebuie sa fie ale mele! si acum ca am terminat sesiunea cu broi si vine vara eu zic ca merit sa port aceste sandalute ilegal de frumoase
alle_xandra
Postat pe 9 Mai 2009 17:43
http://papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
We are not made in China sunt o pereche de botine cu toc inalt de 10cm si platforma de 2cm, foarte elegante si stilate.Imi plac foarte mult pentru ca pot fi purtate aproape cu orice fel de tinuta,chiar si cu o pereche de jeansi si un tricou funky,dand tinutei o nota de feminitate,facand'o irezistibila.Au un design foarte interesant, dar si mai interesant este siretul.Parerea mea este ca aceste botine pot scoate in evidenta pe oricine, punanad in evidenta trasaturile si feminitatea oricarei femei.
ElenushDePlush
Postat pe 9 Mai 2009 18:10
http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234 -aceasta este sandala preferata ,pentru ca este o combinatie intre comoditate si eleganta. Mi-as dori foarte mult sa le castig.
ableotu
Postat pe 9 Mai 2009 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! 6 De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31
Concurs: Castiga unul dintre cele 6 pachete pentru protectia solara oferite de Ivatherm! 1057 De la: concursKudika 17 August 2010 14:31
Concurs: Astrograme de compatibilitate! 7955 De la: anuy 20 Aprilie 2010 14:46
Castiga un tablou imprimat cu poza ta si a iubitului tau! 161 De la: baranik 27 Aprilie 2011 18:06