Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://papucei.ro/sandale-trendy-2512/
Acestea sunt sandalutzele pe care eu le cred potrivite pentru mine si stilul meu. Sunt foarte haioase, dar in acelasi timp pot merge si la o tinuta casual. Mi se par nemaiomenit de frumoase. Cu toate ca alegerea a fost foarte grea, avand in vedere cate produse frumoase sunt pe acest site, eu le prefer pe acestea.
Va multumesc!
O zi buna!
gabitz_bibi
Postat pe 8 Mai 2009 10:52
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-toc-inalt-si-bareta-la-spate-3165/ Sunt super!

Postat pe 8 Mai 2009 11:11
http://www.papucei.ro/sandale-elegante-cu-toc-3097/ imi plac aceste sandale pentru ca sunt o viitoare miresica si mi-as dori sa am o pereche de sandale deosebite asa cum este si rochita ..mai am incaltari de la "papucei" si stiu ca sunt foarte comozi,de aceea mi-ar face placere ca in cea mai importanta noapte din viata mea sa fiu incaltata cu o pereche de sandale de la voi
miresica
Postat pe 8 Mai 2009 11:12
www.papucei.ro/sandale cu platforma slow and furious,marimea 39.Sunt de zi,au o nota de eleganta,sunt comode si de cand le-am vazut am avut sentimentul ca mi se potrivesc,ba mai mult,stiu exact cu ce le voi asorta!vreau sa fiu admirata atunci cand merg pe strada si sa ma simt "la inaltime".Multumesc pentru sansa de a participa la acest concurs!
cosminaprof
Postat pe 8 Mai 2009 11:17

http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Pink%20Knot Acesti pantofi eleganti, clasici si creati cu f mult bun-gust sunt pe lista mea ''MUST HAVE''. As fi foarte mandra sa port acesti pantofi.
Consider ca pantofii sunt unul dintre detaliile IMPORTANTE care la o prima vedere ajuta pe cei din jurul tau sa te caracterizeze in cateva cuvinte. ;). PRIMA IMPRESIE CONTEAZA!!!!!!
denisabaneas
Postat pe 8 Mai 2009 11:31






Slow And Furious







Culori disponibile

albastrualbastru , sunt perfecte pt mine......marimea 36




















enachevr
Postat pe 8 Mai 2009 11:43
Fiecarei femei ii place sa se simta speciala, sa se simta o vedeta si sa straluceasca in toata splendoarea pe o scena alaturi de mari vedete precum Michel Jackson. Acesti pantofi, chiar daca sunt sport, cu siguranta ma vor scoate in evidenta dintr-o multime de femei, incaltate cu acelasi model de pantofi, aceleasi culori si acelasi stil, care deja devine obositor. Comozi, practici, dar in acelasi timp eleganti si deosebiti, in astfel de pantofi m-as simti o adevarata vedeta a anilor ‘80, sau cel putin as visa ca voi dansa vreodata alaturi de marele rege al muzicii pop. Acestia sunt pantofii pe care mi-i doresc, sper sa intelegeti de ce. http://papucei.ro/pantofi-sport-aurii-3183/
DUMI3TZA
Postat pe 8 Mai 2009 12:02
http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237/

am ales aceasta pereche de sandalutze pentru ca ma inspira.. sunt o femeie, o fiinta complexa, intotdeauna imi doresc mai mult, intotdeauna caut sa cunosc, sa descopar.. am invatat cum sa fug, sa ma ascund, sa lupt, sa iubesc ..
o femeie moderna stie ca trebuie sa incerci tot timpul sa te perfectionezi, sa nu te plafonezi niciodata, sa nu uiti niciodata ca esti frumoasa si puternica si sa te porti in consecinta..
suntem femei care stiu ca fericirea vine din linistea interioara, din curajul de a lua decizii ascultandu-ti inima si consultandu-ti mintea, din puterea de a-i accepta pe ceilalti.. suntem pregatite de a infrunta lumea si de a o vedea exact asa cum este.. tot ceea ce ar putea lipsi e incaltamintea care sa ne aduca aminte de toate astea la fiecare pas
de aceea, mi s-a parut perechea perfecta pentru femeia care nu renunta niciodata la atingerea telurilor sale..
2ni
Postat pe 8 Mai 2009 12:06
Mi-am ales o pereche de balerini deoarece dau un aspect deosebit, au culori diverse si sunt eleganti. Consider ca mi se potrivesc si as fi incantata sa ma incalt cu ei.
http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/
kudika022943
Postat pe 8 Mai 2009 12:13
http://www.papucei.ro/balerini-multicolori-3160/ Mamica mea ma poarta in pantece de 2 luni.Nu vreau sa spun nimanui daca sunt fetita sau baietel dar vreau sa va spun ca mami a mea are nevoie de comoditate ptr ca eu sa ma dezvolt sanatos!i-am ales acesti balerini ptr ca mamei mele ii plac jocurile de culori,culorile vii si reprezentative .va multumesc!bebe
bandyta
Postat pe 8 Mai 2009 12:16
http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/
eleganti sport si comozi in acelasi timp,depinde de accesorizare si de momentul zilei in care vrei sa ii porti, la fusta sau pantalon.
oni_math
Postat pe 8 Mai 2009 12:53
http://www.papucei.ro/botine-de-vara-perforate-comode-bej-3180/
absolut superbe, cautam de mult un model asemanator pentru ca am vazut ca sunt in trend, sunt foarte usor de asortat la aproape orice din garderoba, eu mi le imaginez la o rochita vaporoasa de vara sau de ce nu si la o pereche de pantaloni pana, imi plac ca au si o talpa foarte comoda iar eu vara ador sa merg in plimbari lungi seara. Sunt preferatele mele pe departe si oricum daca nu castig mi le cumpar :)

Postat pe 8 Mai 2009 13:00
I Am Not Expensive http://www.papucei.ro/sandale-inalte-3247/ Mi se par cele mai frumoase sandale + cã au platformã ºi mã avantajeazã pentru ca am o siluetã mignona . Caut de câteva sãptamani ceva asemanator însa nu am gãsit nimic atât de chic&classy .

Este atât de tare ca faceþi un asemenea concurs. Cu siguranþa Kudika este cel mai bun site pentru sexul feminin de toate vârstele . Cel puþin pe mine m-aþi cucerit . Bravo þineti-o tot aºa !
GetBetter
Postat pe 8 Mai 2009 13:19
Pt ca anul acest se poarta sandalle_platforma de ce sa nu fiu si eu in pas cu moda,daca pana acum am avut posibilitatea doar sa le privesc acum cred ca le si voi avea.
http://www.papucei.ro/sandale cu platforma/negru/drop it down (marimea 37)
cocomonelu
Postat pe 8 Mai 2009 13:24

http/www.papucei.ro/pantofi-eleganti-negri-terraplan-3218
eu i-as numi "BARCUTA LUI NOE "
dar cred ca sunt acei papucei de care are nevoie o fata care se respecta.eleganti si prin forma sa par destul de comozi:
kudika004080
Postat pe 8 Mai 2009 13:54
Cel mai crud lucru pentru o femeie este sa aleaga o singura pereche de pantofi dintre atatea minunatii! modele sunt pe toate gusturile, pentru orice ocazie sau tinuta.eu am constatat ca mi-a luat aproximativ 2 ore sa aleg aceasta pereche de balerini. si nu pentru ca restul de incaltari nu mi-ar placea enorm, ci doar pentru ca am incercat sa aleg ceva ce s-ar mula exact pe pesonalitatea mea, pe nevoile mele, dar mai ales pe stilul meu vestimentar. asa ca iata acesti balerini superbi http://www.papucei.ro/balerini-cu-desene-trendy-2525/ care m-au cucerit imediat. forma placuta, desen avangardist, modern, original, foarte comozi si practici, avand in acelasi timp un soi de stil si eleganta.pentru varsta de 23 de ani cred ca sunt perfecti, in trend, unici. i love them!!!
chinchila14
Postat pe 8 Mai 2009 13:55
imi doresc tare mult o pereche de sandale pursuit of happiness,nu conteaza culoarea sa fie masura 37,deoarece sunt operata la picioare si merg tare greu.
kudika020824
Postat pe 8 Mai 2009 13:57
What The Deuce aceasta pereche de cizmulite imi place deoarece ii pot purta la fuste scurte plisate si sunt in trend
pantofii Pink Knot deoarece denota eleganta, stil, rafinament si romantism prin acea fundita roz

Sorry Miss Jackson pt tinutele sport deoarece sunt eleganti si comozi

iuliaiulia
Postat pe 8 Mai 2009 14:04
Acesta este modelul de sandale pe care l-am ales http://www.papucei.ro/sandale-inalte-3247/ .Am renuntat la incaltamintea terna, lasand loc sandalelor cu talpa wedge, viu colorate, care dau un plus de senzualitate tinutei de primavara. Indrazneala turcoazului imi defineste cel mai bine stilul. Am optat pentru acest model de sandale cu platforma datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta. Sunt mignona, asa ca un prim avantaj pe care mi l-ar putea oferi sunt cativa centrimetrii in plus, subtiaza glezna, sunt comode si elegante in acelasi timp, sunt perfecte pentru jungla urbana. Urmeaza zile calduroase, iar aceste sandale lasa piciorul sa respire in voie. Le-as purta cu rochii de la cele fluide ºi vaporoase, de inspiraþie romana, la cele cu forme simple si modele florale, cu rochii care acopera un singur umar, dar si cu bluze si fuste cu taieturi asimetrice si buzunare supradimensionate. Pentru o tinuta office ( nu pentru un mediu traditional ) as alege o camasa alba, cambrata, cu maneci scurte bufante, iar pentru a condimenta tinuta i-as adauga condimente casual, o pereche de pantaloni pana la genunchi sau o fusta clopot. Pentru tinuta de seara as alege o rochie baby-doll, iar pentru ca aceasta sa fie completa nu as neglija must-have-ul sezonului - geanta plic. In ceea ce priveste tinutele de zi le-as accesoriza cu o geanta supradimensionata. M-as juca cu marimile, geanta plic este in tendinte si... se mareste. Asa ca as accentua impresia de fragilitate purtand o geanta plic mare.
andra_alexandra
Postat pe 8 Mai 2009 14:30
Desi mi-a fost greu sa ma opresc la un model anume, am ales balerinii din piele intoarsa.
http://www.papucei.ro/balerini-piele-intoarsa-neagra-negri-3152
Mi-au placut pentru ca imi asigura confortul de care am nevoie intreaga zi, mai ales daca am mult de mers prin Bucuresti. Este tipul de incaltaminte pe care il prefer pentru ca este comod, practic, dar si elegant.
kudika023016
Postat pe 8 Mai 2009 15:39
http://www.papucei.ro/sandale_joase_pisica_velur_negre-2797/

Pisicuta, pis, pis, pis,
Te-am vazut azi-noapte-n vis
Si numele tau era
Kenya (ca si pe pisica mea)

Pisicuta mea e neagra, pufoasa si cu ochi verzi ca cea de pe sandale si m-am gandit sa-i aduc o surioara geamana :)
nyobeea
Postat pe 8 Mai 2009 16:00
Am intrat sa vad si eu despre ce este vorba...in acest concurs...curiozitatea m-a indemnat sa vad ce modele de pantofiori sunt...si am gasit o pereche:X:X:X...exact pe gustul meu.,.http://www.papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/..sincer de cumparat ..nu prea imi permit....mi se par foarte scumpi pentru bugetul meu....si ca sa fiu sincera ..nu stiu cate sanse am ca sa castig....nu prea sunt norocoasa de fell....dar speranta moare ultima ...imi inchipui deja cum mi-ar veni acei pantofiori cu funditza roz:X:X:Xin picioare cu o rochita draguta
danutza_1307198
Postat pe 8 Mai 2009 16:31
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/ comozi, usori,eleganti si potriviti mai in ori ce tinuta .

Postat pe 8 Mai 2009 16:48
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/
Imi plac tare mult caci sunt comode asa numai bune de servici si le poat lua si seara la plimbare prin oras cu blugi sau pantaloni scurti doar vine vara:)
BUCAOANA
Postat pe 8 Mai 2009 17:07
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=I%20Need%20A%20Miracle
Ce pot sa spun despre papucei....k sunt super!!!
macsimmihaela
Postat pe 8 Mai 2009 17:57
Salut,mereu sunt fascinata de incaltaminte,iar concursul acesta a venit perfect si la moment,pentruk este momentul cand toate fetele dau buzna prin magazine pentru a-si alege incaltamintea de vara.si eu ma gandesc de ceva vreme sa merg sa-mi aleg o pereche,dar am o dilema:daca imi iau acuma,trebuie sa imi iau o pereche foarte comoda,pentruka sunt toata ziua la facultate,dar deja peste o luna voi fi in vacantza si locuind pe malul marii imi trebuie o pereche eleganta,rafinata,dar si comoda de plimbat pe faleza si seara prin statiuni. Iata ca aici,cu un singur click,mi-am gasit perechea......mi-am gasit modelul perfect. m-am indragostit de el la prima vedere si cred ca fara el vara acesta nu va avea culoare.iata la ce ma refer: www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/
De curand a fost ziua mea de nastre si am primit in dar o pereche de accesorii exact in aceasta culoare,cred ca s-ar potrivi perfect si la culoarea ochilor mei(albastri).am ales acesta pereche pentruk sunt comozi,rafinati si personalizati stilului meu.culoarea albastra e culoarea mea preferata,platforma neagra arata picorul finutz,chiar si la marimea mea( nr. 39),iar baretutele si ciucurei vor scoate in evidenta piciorul lung si drept.
rikutza
Postat pe 8 Mai 2009 19:05
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246 simply the best :P
qwerty5
Postat pe 8 Mai 2009 19:11
Imi place foarte mult aceasta pereche de pantofi http://www.papucei.ro/pantofi-cu-toc-mediu-eleganti-3166 Jorjette Shoes deaorece au acea broderie fina care se potriveste foarte bine unei tinute elgante,au tocul nu foarte inalt care pune in evidenta glezna si par foarte comozi si potriviti mai ales atunci cand ai drumuri mai lungi de efectuat
stefanbucur_05
Postat pe 8 Mai 2009 19:17


Mi-am ales pantofii Slow Down la 189.00 RON.Mi se par comozi si moderni .
ClaudiaLungu
Postat pe 8 Mai 2009 19:30
http://www.papucei.ro/botine_gri_piele_intoarsa_etno-3121/

Imi plac foarte tare botinele acestea deoarece sunt fana cizmelor country si a stilului in sine..iar ideea de a imbina tocul cizmelor country (cu o forma deosebita, curbata)...si botul rotunjit care aduce mai mult spre casual..este genial.sa nu uitam de acea pata de culoare care parca le da "personalitate" si siguranta de a fi purtate in diferite ocazii..purtate cu o fusta ..pun excelent in evidenta gambele.
lavllove
Postat pe 8 Mai 2009 19:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 3 premii Moja.ro ! 287 De la: concursKudika 5 Octombrie 2012 17:10
Relaxeaza-te la Shakti Spa! 77 De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59
Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! 144 De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37
Castiga rasfatandu-te cu ritualul de ingrijire zilnica in 5 pasi de la Dove! 891 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2012 22:52
Castiga un curs de fotografie oferit de DallesGo! 97 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 19:32