Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

Buna Dimineata

Ador acesti pantofiori :http://www.papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/ deoarece sunt foarte feminini si eleganti , lucru realizat cu ajutorul funditei roz care ofera un strop de senzualitate femeii.
onlyadream
Postat pe 12 Mai 2009 08:52
Ei bine, nu cred ca este prima oara cand vorbesc despre aceste sandalute.Da. Am spus sandalute. Si, da, tot Dirty New Yorker sunt
M-am indragostit de aceste sandale inca din iarna, dar atunci nu erau pe stoc.
Imi plac pentru ca:
sunt comode
sunt albastre ( cele albastre imi plac enorm dar si cele negre )
sunt din piele intoarsa ( pentru mine este un plus deoarece nu pot merge foarte bine cu incaltaminte din lac)
sunt foarte moderne
le poti incalta la orice outfit

Cam atat cu descrierea acestor sandalute, sper sa mi le iau vara asta si sa nu va mai bat la cap cu ele
ely_3n
Postat pe 12 Mai 2009 10:29
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
just love them!
yryna28
Postat pe 12 Mai 2009 10:31
Sandalutele astea http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/ sunt ca o ploaie de vara - intotdeaua binevenita.Super comode, un adevarat rasfat pentru picior,se adapteaza foarte usor oricarei tinute indiferent ca e de seara sau casual.Ele pot pune in evidenta foarte bine un picior frumos conturat.
Cand le privesc imi vine in minte minunata Grecie... acel taram plin de istorie si cultura bine pastrata de-a lungul veacurilor,iar aceste sandalute parca sunt o parte din paradisul elen.Sunt perfecte pentru o plimbare pe faleza intr-o seara de vara...ca apoi sa mergi la o taverna sau la o seara greceasca sa-ti dezmierzi picioarele pe minunatele ritmuri de zorba.
Imi imaginez o rochie eleganta accesorizata cu aceste sandalute , dar cred c-ar da bine si c-o rochie vaposoasa.Intr-o scurta caracterizare am doar un singur cuvant : " DIVIN ! "
kudika021302
Postat pe 12 Mai 2009 10:56
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ "Little Did He Know"

Little did the fuxia shoes know... ca le-am pus gand rau si le ii vreau cat mai curand in picioarele mele. >:)
a_a
Postat pe 12 Mai 2009 12:58
http://www.papucei.ro/pantofi-sandale-platforma-2390/ hmmm...cum sa nu te indragostesti de asa ceva? :) culoarea rosie si tocul le fac divine
kudika023817
Postat pe 12 Mai 2009 16:16
http://www.papucei.ro/sandale-verzi-franjuri-3233/ Sunt o pereche de sandale foarte moderne si care atrag privirile tuturor, o culoare vesela, calda care v-a pune in valoare bronzul pe care il voi acumula de-a lungul verii. Pot fi purtate in club unde cu siguranta vor fi admirate de persoanele din jur, dar mai ales la sedintele foto,astfel vor putea fi privite de toti care vor vedea pozele.Sper sa ajunga la mine cat de curand. Good luck girls! and... don't forget, girls just want to have fun in beautiful shoes (o noua adaptare )
miss_luanne
Postat pe 12 Mai 2009 17:00
Hello! Sandalutele Dirty New Yorker (pe negru) sunt delicious, nu as schimba nimic la ele, sunt fantastice, dar daca vorbim strict de eleganta, as face asa: as alege sandalutele Once U Go Black U Never Go Back de la care as opri partea din fata, iar partea din spate as accesoriza-o cu spatele sandalelor Gold Rush. Cred ca in fata i-as face ca sandalutele No Air + partea din fata de la U Go Black U Never Go Back, pentru a putea dansa mai bine. Si in ultimul lucru, i-as lasa negri, sa se potriveasca cu rochia mea de nunta.O sa fiu foarte LOOK DELICIOUS
criss24
Postat pe 12 Mai 2009 17:05
Buna ziua!
Imi plac foarte mult acesti balerini http://www.papucei.ro/balerini-negri-aplicatii-maro-3236/
Sunt comozi si eleganti in acelasi timp. Eu sunt inalta si fac si naveta, ar fi perfecti
Ano_nim
Postat pe 12 Mai 2009 20:59
http://www.papucei.ro/botine_gri_piele_intoarsa_etno-3212/
show me love and make me feel beautiful...DA ,eu trebuie sa fiu intr-o relatie f buna cu pantofiorii mei,acestia imi arata ca mi-ar putea raspunde dorintei mele,ma fac frumoasa si in plus ma iubesc ,nu ma ranesc pentru ca par foarte comozi! si mai e ca in reclama aia: sa fie dur ,dar si sensibil...si merg si cu fusta,dar si cu pantaloni...off cine sa le mai inteleaga pe femei?
ah si inca ceva MI-I DORESC F F F MULT
ionelaela
Postat pe 12 Mai 2009 21:05
Mi-a atras atentia perechea de balerini Long Way Round http://www.papucei.ro/balerini-flori-318
Imi inspira multa buna-dispozitie, sunt usor de accesorizat (datorita culorilor vesele) la orice tinuta de vara, suntfoarte usori si cu siguranta nu poti trece neobservata daca te vei incalta cu ei
stefanbucur_05
Postat pe 12 Mai 2009 22:59
http://www.papucei.ro/balerini-multicolori-3160/ nuanta verde
Tare-as vrea sa va incalt, sa va plimb si sa va port,
Peste tot sa va arat, sa va asortez cat pot.
Voi mi-ati incanta privirea si mi-ati relaxa pasirea.
Doar la voi eu mai visez, cat as vrea sa v-asortez.

Raman de parere ca aceasta pereche de balerini ar fi ideal pentru serile de vara si pentru zilele intregi in care trebuie sa alerg din magazin in magazin...in interes de serviciu
mirinuca
Postat pe 13 Mai 2009 11:56
http://www.papucei.ro/sandale_piele_inalte_rosii-2823/-Touch The Ground
Tocul ortopedic este foarte comod, de aceea, aceste sandale pot fi purtate oricand.Imi place ca sunt din piele rosie si aurie lacuita cu accesoriu metalic.
iuliane_2006
Postat pe 13 Mai 2009 13:18
magnolie
magnolie
matracucu
Postat pe 13 Mai 2009 13:19
ba nu e magnolie.... ci mangolie
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 13:22
ceapa verde
ceapa verde
matracucu
Postat pe 13 Mai 2009 13:25
De la: razvan_elena, la data 2009-05-08 10:40:39http://www.papucei.ro/sandale_joase_pisica_velur_negre-2797/
Of of of!! Eu nu pot sa zic deca atat:

Pisicuta pis-pis-pis
Te-am visat aseara-n vis:
Te spalam, te pieptanam,
Si apoi te incaltam.

Dara tu te-ai suparat,
Si pe mine nu m-ai luat,
Am plecat acum la drum,
Fara un prieten bun.

Pisicuta, draga mea,
De ce esti atat de rea?
Hai sa ne-mprietenim,
Si sa nu ne daspartim.

Fii te rog amica mea!
Si sa castigam ceva:
Eu sa fiu stapana ta,
Tu mereu in viata mea.

Asa ar suna povestea mea.
Daca Kudica ar vrea,
Eu si pisicutza mea
Totdeauna ne-am juca.

Imi plac la nebunie sandalele cu pisicutza aceea negra!!!! Kudica te rog, implineste-mi visul de a avea o pisicutza macar in picioruse.

Multumesc! si bafta tuturor!
Va pup!









CâÞiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in pi*da ma.tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 13:30
BUNA DIN NOU ! AM PRIVIT CU MULTA ATENTIE COLECTIA DE INCALTAMINTE PRIMAVARA-VARA SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA TOATE MODELELE SUNT FRUMOASE SI COMODE.
DAR SANDALELE CU PLATFORMA MI-AU CISTIGAT IN MOD DEOSEBIT INIMA.SUNT COMODE,USOARE,AERISITE,CULORI SI MODELE IN TENDINTE(FLORI,FRUNZE).
EU IMI DORESC SA POT AVEA ORICARE PERECHE DE SANDALE CU PLATFORMA DIN CELE PREZENTATE ACUM,FARA PRETENTIA UNEI ANUMITE CULORI:LA URMA URMEI, VARA,SE POT ASORTA USOR SANDALELE CU HAINELE , POSETA SI ALTE ACCESORII,,NU ?
FELICITARI CREATOAREI,
SPER SA AM NOROC SI EU ODATA LA UN CONCURS !
kudika002769
Postat pe 13 Mai 2009 13:52
De la: kudika002769, la data 2009-05-13 13:52:01BUNA DIN NOU ! AM PRIVIT CU MULTA ATENTIE COLECTIA DE INCALTAMINTE PRIMAVARA-VARA SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA TOATE MODELELE SUNT FRUMOASE SI COMODE.
DAR SANDALELE CU PLATFORMA MI-AU CISTIGAT IN MOD DEOSEBIT INIMA.SUNT COMODE,USOARE,AERISITE,CULORI SI MODELE IN TENDINTE(FLORI,FRUNZE).
EU IMI DORESC SA POT AVEA ORICARE PERECHE DE SANDALE CU PLATFORMA DIN CELE PREZENTATE ACUM,FARA PRETENTIA UNEI ANUMITE CULORI:LA URMA URMEI, VARA,SE POT ASORTA USOR SANDALELE CU HAINELE , POSETA SI ALTE ACCESORII,,NU ?
FELICITARI CREATOAREI,
SPER SA AM NOROC SI EU ODATA LA UN CONCURS !


Tu de CapsLock n'ai auzit??? Ce crezi ca daca ai scris cu CapsLock ai sa castigi???
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 13:55
http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/
buna,
am urmarit cu atentie toata colectia de incaltaminte primavara-vara insa mi au atras atentia aceste sandalute negre care imi plac foarte mult pentru ca au un design deosebit, sunt comode si pentru ca sunt cu talpa joasa ceea ce mi se potriveste foarte bine deoarece job-ul meu presupune foarte multa munca de teren
imi doresc foarte mult aceasta pereche de sandale!!!
merci mult
bereholschi
Postat pe 13 Mai 2009 15:01
http://www.papucei.ro/sandale_platforma_ianlte_maro-2825/ Imi plac deoarece se potrivesc la orice tinuta si pt ca sunt sandale cu platfarma inalte iti dau un aer de eleganta si sunt si foarte comode ceea ce e super.Le poti incalta in orice situatie,chiar daca iesi la un suc cu prietenii sau mergi intr-un loc unde trebuie sa dai dovada de seriozitate.........Sunt super dragute............
eliza_roxana
Postat pe 13 Mai 2009 15:35
http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/

Din ce am vãzut ca noutãți pe prima „paginã” am ales acești balerini. Dintre culorile disponibile, în momentul ãsta, aș prefera alb. Pentru cã am purtat prea mult negru (cel puțin la papuci) sau alte culori închise, pt. cã albul este asociat cu soarele și vacanța, pt. cã balerinii albi îi poți asorta cu orice culoare pastelatã sau îi poți contrasta destul de bine (în anumite limite) și cu alte desene mai închise. De asemenea balerinii albi îmi dau o senzație de amintire plãcutã și nu neapãrat pt. cã i-aș fi purtat în copilãrie ci pt. cã îmi amintesc de filmele vechi pe care le-am vãzut în copilãrie, mai ales cu Audrey Hepburn, dar nu numai.
Ar mai fi fost oarecum interesanți și cei cu combinația alb-gri-negru, dar nu mi-a plãcut așezarea culorilor, la aceste nuanțe. Eu aș fi preferat: ori aceeași așezare,dar o nuanțã mai închisã la gri, ori la aceste nuanțe trebuiau schimbate între ele albul cu negru. De ce? Pt. cã așa cum e acum este prea mult pastel în spate cu o patã mare închisã în fațã care nu pare sã aibã vreo legãturã (negrul este exclus din „combinație”). Dacã se schimbã albul cu negru între ele se obține un contrast pastelat între alb și gri, pe toatã lungimea pantofului cu o patã neagrã mai micã, ca un accesoriu. Dacã se închide griul la un gri mediu, atunci se obține un contrast mediu atât spre alb cât și spre negru.
E interesantã și combinația alb-bej-negru, dar bejul trebuie doar un pic mai închis (nu prea mult), pt. cã nu se diferențiazã prea mult de alb, mai ales cã sunt despãrțite de negru. Dacã bejul ar fi fost lângã alb s-ar fi observat diferența dintre ele, dar așa, spui cã-i un alb colorat și pot da impresia cã-i o „greșealã” de alb.
Acum revenind la balerinii albi, îmi mai plac pentru cã decolteul nu este prea mare(deci se vor ține mai bine de picior), au tocul jos și sunt decupați, deci par comozi, însã sã vedem practic. În plus, decupajul este atrãgãtor d.p.d.v. estetic, adicã are o formã interesantã așezatã gradat și este mare (în general decupajele de varã sunt mici și mãrunte). Pe de altã parte, se aerisesc și bine.
Cam asta e tot! Dar urmeazã ultimul comentariu: eu port la pantof mãrimea 39.
loregina
Postat pe 13 Mai 2009 16:24
http://www.papucei.ro/balerini-flori-3181/
ii prefer pe cei albi cu flori par asa de veseli si comozi se asorteaza stilului meu.
mult succes tuturor
o zi buna
adrianalarisa
Postat pe 13 Mai 2009 18:49
http://www.papucei.ro/botine_joase_imprimate-2894/

am ales aceste botine pentru ca:
1) sunt deosebite, si sincer nu am vazut modelul acesta pe toate gardurile. cel mai penibil lucru mi se pare sa ti cumperi ceva care initial iti place foarte mult ca doar de aceea ti l ai si cumparat , ca apoi sa descoperi treptat ca tot orasu are chestia aceea.

2) dupa modelul floral pe care il au mi se pare ca merg foarte bine luna aceasta cu o pereche de pantaloni pana la genunchi, o geaca scurta si o esarfa mare sau cu o fusta tot pana la genunchi gen gogosar

3) neavand toc banuiesc ca sunt foarte comode, deci pentru o femeie foarte activa si in aceelasi timp chic sunt alegerea perfecta

4) sigur o sa atragi privirile cu ele :-P

5) pretul este ok, adica nu trebuie sa ai un salariu de parlamentar ca sa ti le poti permite

6) au o culoare care se poate asorta foarte usor, si sincer cred ca pentru a le pune in evidenta mai bine nici nu ar trebui asortate

...si cum sunt maxim 6 ;)) cred ca ar trebui sa ma opresc :-)
LadyDana
Postat pe 13 Mai 2009 20:11
Buna Kudika!
Printre atatea mesaje, care mai de care mai interesante, isi face aparitia si mesajul meu, care sper sa fie unul castigator. Intamplator sau nu, cand am citit mailul despre concurs am ramas putin pe ganduri si mi-am spus ca trebuie sa fie un semn... Pe data de 7 mai 2009(data de incepere a acestui concurs) eu si iubitul am implinit 4 ani de cand suntem impreuna, iar de data de 22 mai (data de terminare a concursului) este ziua mea de nastere. Implinesc 24 de ani. Poate ca pe undeva este si mana destinului, dar asa cum spune o vorba ce circula prin popor, "destinul si-l mai face omul si cu mana lui..." M-am gandit asadar sa dau si eu o mana de ajutor destinului si sa imi incerc norocul. Am optat pentru acesti pantofi: http://www.papucei.ro/pantofi-elegati-cu-toc-inalt-3176/ din mai multe motive. In primul rand mi se par extrem de rafinati si eleganti, dar mai presesus de toate, mi se par ca ar putea in valoare ceea ce pentru o femeie este esential: FEMINITATEA si FINETEA! Sunt totodata lucrati cu mult bun-gust si profesionalism, iar calitatea materialelor este evidenta. Un alt motiv pentru care am optat pentru acesti pantofi este acela ca pe data 30 mai eu si prietenul vom fi domnisoara, respectiv cavaler de onoare la nunta viitorilor nostri nasi si din pacate nu am gasit pana acum o pereche de pantofi care sa imi placa atat de mult si care pe langa faptul ca sunt atat de finuti sa ma ajute sa depasesc marele meu complex: sunt foarte scunda (1,60) pe langa prietenul meu (1,87) si de cele mai multe ma simt extrem de prost pentru ca toti prietenii nostrii sunt inalti si desi el intotdeauna incearca sa ma faca sa uit de acest complex al meu sunt convinsa ca si el si-ar dori sa fiu macar putin mai inalta... Imi doresc foarte mult acesti pantofi si cu siguranta as putea pasi cu fruntea ceva mai sus la bratul celui pe care il iubesc. Imi doresc acesti pantofi pentru mine, imi doresc acesti pantofi pentru el, imi doresc acesti pantofi pentru NOI!!
crystynaeu
Postat pe 13 Mai 2009 21:46
http://www.papucei.ro/balerini-din-piele-intoarsa-3164/
Buna,astia-s preferaþii mei sunt comozi si haioºi,chiar drãguþi ,mi se potrivesc!
Adri
kudika025481
Postat pe 13 Mai 2009 22:40
Pe cuvantul meu daca am vazut macar o pereche pe gustul meu!
Laura_cute
Postat pe 13 Mai 2009 22:42
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Not%20Interested
Nu am crezut ca pot sa ma indragostesc de o pereche de pantof, dar asta s-a intamplat!
Cred ca acesti papucei sunt foarte bune de mers la servici, sunt comode, asa ca poate sa ma alerge sefa si si seful, o sa pot face fata in acesti pantofi.
Doresc sa am aceasta perecce in culori pastelate marimea 39.
Imi urez noroc, stiu ca am nevoie!
csillamamaligoi
Postat pe 13 Mai 2009 22:46
http://papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/
Am ramas cu gandul la aceste sandale de cand au aparut pe site-ul celor de la papucei.ro. Mi se par foarte elegante si in acelasi timp extrem de comode.Design-ul este interesant si destul de indraznet. Au atitudine si se potrivesc unei persoane indraznete.
preculina
Postat pe 14 Mai 2009 12:08
http://www.papucei.ro/balerini-flori-3181/

Sunt comozi, colorati, speciali pentru vara!
Picoutza
Postat pe 14 Mai 2009 12:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Castiga "Magul" de Fernando Morais! 160 De la: concursKudika 6 Mai 2011 12:59
Concurs: Puma Urban Motion 579 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 18:08
Concurs Meli Melo – Paris 230 De la: concursKudika 18 Iunie 2009 15:36
Castiga unul dintre cele 10 pachetele promotionale 615 De la: concursKudika 1 August 2016 13:28
Concurs "Sotia perfecta" - Hallmark 500 De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:28