Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

M-am inscris in concurs vrand http://www.papucei.ro/balerini-flori-3181/ , dar i-am primit cadou si intr-adevar sunt asa cum am descris in post-ul meu de la pagina 7. Toata lumea mi-i admira, dar nu e de ajuns. Acum imi doresc niste platforme, ca tot vine vara, scap de scoala si o sa dansez tot timpul in cluburi si la petreceri, mai ceva ca acum. Imi place sa impresionez, iar sandalele http://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886/ ma vor ajuta cu siguranta. Imi plac mult de tot cele pe alb, iar marimea mea este 38. Cand ajung acasa la mine?
alexandra_blonda
Postat pe 14 Mai 2009 15:21
http://www.papucei.ro/balerini-din-piele-intoarsa-3164/
acesti balerini mi-au placut de cand i-am vazut nu mi-a mai trebuit sa mai vad si altele imi plac foarte mult. Linia lor aspectul elegant al pielei intoarse este extraordinar,este un material foarte sensibil si elegant an acelasi timp ...M-am "indragostit" de ei de la prima vedere imi plac foarte mult florile si orice contine legat de foare si mai ales daca e mare e o mare slabiciune a mea nu-mi poate rezista.structura talpii da un confort nemaipomenit.imi plac foarte mult si mi-i doresc nespus de mult as face orice numai sa-i am.Sunt foarte frumos si se potrivesc foarte bine pe timp primavara-vara, sunt super draguti...mi-as dori din tot sufletul s-ai am:
edyla
Postat pe 14 Mai 2009 17:04
De la: edyla, la data 2009-05-14 17:04:33http://www.papucei.ro/balerini-din-piele-intoarsa-3164/
Acesti balerini mi-au placut de cand i-am vazut nu mi-a mai trebuit sa mai vad si altele imi plac foarte mult. Linia lor aspectul elegant al pielei intoarse este extraordinar,este un material foarte sensibil si elegant in acelasi timp ...M-am "indragostit" de ei de la prima vedere imi plac foarte mult florile si orice legat de floare si mai ales daca e mare e o mare slabiciune a mea nu-mi poate rezista.Structura talpii da un confort nemaipomenit.imi plac foarte mult si mi-i doresc nespus de mult as face orice numai sa-i am.Sunt foarte frumosi si se potrivesc foarte bine pe timp primavara-vara, sunt super draguti...mi-as dori din tot sufletul s-ai am:
edyla
Postat pe 14 Mai 2009 17:08
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/, bej
de ce? greu de stiut, cum?, si mai greu , cui? asta chiar stiu, MIE!
Regasesc dementiale aceste botine retro-country! Le-am ales nu numai pt ca sunt caracteristice stilului care ma imbraca ci si datorita faptului ca au personalitate!Ar fi pacat sa nu ne intalnim!
Impreuna la drum!
biancabbb
Postat pe 14 Mai 2009 19:25
http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/

o femeie/fata cand vede un lucru intr`o vitrina, si ii stralucesc ochii, nu poate spune pe moment de ce ii plac, insa stie ca trebuie sa il aiba si ca e superb.....asta cred si eu despre balerinii acestia. parca`s facuti pt mine si pt gusturile mele, deoarece sunt niste pantofii care merg si la o fusta si la un pantalon (avand in vedere ca la mine in sifonier gasesti atat fuste, multe; cat si pantaloni) sunt foarte potriviti pentru primavara datorita si decupajelor.. . sunt absolut superbi
kudika025894
Postat pe 14 Mai 2009 20:21
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/
I-am vazut in vitrina unui magazin dar din pacate pentru mine erau prea scumpi:(,vazandu-i pe site-ul vostru mi-a ramas doar speranta ca o sa-mi surada norocu ...daca situatia financiara nu ma ajuta.
Alexandra!!!
al3xandraaaa
Postat pe 14 Mai 2009 21:42
http://www.papucei.ro/pantofi_de_ocazie_din_velur-2101/

Imi plac foarte mult pantofii "Here Comes The Spring".

Sunt pantofii care se potrivesc la tinutele office dar si la cele casual, culoarea este una intotdeauna la moda si intotdeauna "cu stil". Pot fi purtati atat la pantaloni lungi, cat si la pantaloni trei sferturi, fuste si de ce nu o rochita ... sunt multifunctionali, deci

Sunt pantofii pe care orice femeie si-i doreste in garderoba ei dar pe care nu oricare dintre noi si-i poate permite, din pacate. Sunt eleganti, sunt plini de sarm, au o mare doza de feminitate si stil ... sunt cuceritori ... , sunt exact pe placul meu si pe placul oricarei femei as spune ... caci ce-si doreste o femeie mai mult decat A FI CUCERITOARE?

Se vede ca au si o calitate buna, tocul este nici subtire, nici prea gros, exact cat trebuie pentru a face o femeie sa se simta confortabil si sa fie si mai increzatoare in fortele proprii. Deoarece, sa fim realiste : o femeie trebuie sa se simta bine in ceea ce poarta ca sa se simta femeie ... iar daca ceea ce poarta este o combinatie intre "stil" si "confort", atunci rezultatul este garantat !

In concluzie, nimic nu se compara cu fericirea unei femei!
annne_marrrie
Postat pe 15 Mai 2009 09:56
http://www.papucei.ro/csandale_platforma_roz-2888/
Sunt sigur perechea de platforme pe care mi-o doresc, si asta din mai multe motive:imi place mult forma sandalelor, culoarea(una interesanta si chiar se poarta vara aceasta), si nu in ultimul rand in baia mare nu as gasi o pereche la fel de frumoasa;;)....merg foarte bine cu un jeans tigareta, sau cu o fusta de in de culoare apropiata:)....bafta tuturor concurentelor:*
pusi188
Postat pe 15 Mai 2009 12:11
http://www.papucei.ro/sandale-inalte-3247/
imi place f mult aceasta pereche de sandalutze,culoarea mea preferata,sunt ideale pt o zi de vara cu o rochitza ;o fustitza mai scurta...
akm k le-am privit,o sa raman cu gandul la ele,nu cred k o sa fiu eu norocoasa kre sa le castige,iar din portofelul meu de studenta nu am de unde sa scot atatia bani pt perechea aceasta superba :(:(:(
cristina1212
Postat pe 15 Mai 2009 12:30
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/- in anii 1800 vederea gleznei unei domnisoare de catre pretendent era un gest care compromitea reputatia purtatoarei! in timp vremurile s-au schimbat, moda s-a schimbat si gratie acestui lucru, noi stapanele gleznelor fine si delicate putem arata atat cat dorim din fumusetea cu care natura a avut bunatatea sa ne cadoriseasca. Poate usor neglijate uneori in favoarea altor parti nu mai putin frumoase ale corpului nostru, picioarele, dar mai ales cand sunt incaltate cu un pantof cu personalitate, picioarele noastre, conduse ferm si gratios, pot spune multe despre noi: poti impune, poti cuceri....De aceea, mi-ar placea aceasta pereche de pantofi, sunt eleganti, sexy in acelasi timp, iar intr-o lume dominata de barbati daca vrei sa fii ascultata, chiar vazuta uneori, e nevoie sa starnesi admiratie din cap pana in picioare.
Kodrina
Postat pe 15 Mai 2009 13:28
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
Sunt super frumoase, parca le si vad ce tinuta impecabila iti dau si te scot din anonimat prin modelul si culoarea lor si sunt sigura ca ar fi extraordinare la o rochie neagra
Sonyz
Postat pe 15 Mai 2009 15:01
http://www.papucei.ro/sandale_piele_inalte_rosii-2823/-Touch The Ground
Tocul ortopedic este foarte comod, de aceea, aceste sandale pot fi purtate oricand.Imi place ca sunt din piele rosie si aurie lacuita cu accesoriu metalic.



iuliane_2006
Postat pe 15 Mai 2009 16:45
Papuceii ce te-ncalta,papuceii ce-ti dau viata!!!Cum imi vorbesc papuceii ce-i alesi:Once u go black u never go back. E mai mult decat o placere,stiind ca poti strabate drumurile patriei incaltata intr-o petreche stylish de papucei.Imi dau pur si simplu o pofta de viata,ma imbraca si nu-mi mai trebuie nimic altceva pentru a-mi completa ziua.Sunt comfortabili,summery si atrag toate privirile.Nu eu..papuceii
ralphie
Postat pe 15 Mai 2009 19:30
...I Walk On The CatWalk...
http://www.papucei.ro/sandale-terraplana-3219/ Si cu un singur click vei ajunge la cea mai frumoasa pereche de sandale care exista. Imi place eleganta lor, finetea si mai ales simplitatea. Si imi mai place faptul ca daca le pun langa o rochie dau tinutei o nota foarte eleganta, dar de asemenea pot sa le port cu blubi si sa arat foarte casual. Nota 10 !!!




Postat pe 16 Mai 2009 15:38
super!
irina02
Postat pe 16 Mai 2009 16:22
http://www.papucei.ro/sandale_platforma_aurii_piele-2853/ sunt sandalele perfecte pentru o lady plinuta si care merge pe jos pana la serviciu,7km dus-intors/zi (recomand tuturor fetelor ca mine sa faca acest exercitiu, pt ca recunosc este singurul tip de miscare pe care il fac) si pretul este rezonabil.

Va multumesc pentru aceasta oportunitate,
alma07
Postat pe 16 Mai 2009 18:02
http://www.papucei.ro/ciocate_piele_neagra_textil-1239/
Buna! Imi plac foarte mult aceste ciocate pentru ca pe langa faptul ca par foarte comode sunt foarte foarte cooooool si as da orice sa le am.Aceste ciocate se potrivesc la orice tip de imbracaminte,fie ca esti in blugi,fie ca esti intr-o rochita,fie ca ai o bluzita mai serioasa,fie ca are un pic de decolteu,se potrivesc la orice,sunt foarte practice.Trebuie sa recunosc ca eu sunt mai mult o adepta a tenisilor,adidasilor,balerinilor si nu prea port tocuri pentru ca imi place sa ma simt bine si comod in papucii mei,mai ales ca sunt o persoana activa.Sincer nici nu prea am gasit in magazine modele de papuci cu toc care chiar sa-mi placa si poate de asta nici nu prea am cu ce sa ma laud,dar aceste ciocate m-au fascinat de cand le-am vazut (a fost dragoste la prima vedere) Imi doresc foarte mult sa le am pentru ca stiu ca am sa ne impacam foarte bine amandoua :)
ionna
Postat pe 16 Mai 2009 19:02
http://www.papucei.ro/ghete-negre-vara-3232/
sincer, nu am purtat pana acum cizmulite de vara...dar uitandu-ma prin toate produsele, aceasta pereche minunata de cizmulite mi-a sarit in ochi...pur si simplu...mi-au placut f mult...desi nu am purtat as incerca cu mare placere...cred ca m-as simti f bine in cizmulite, m-as simtzi atat de bine incat as arata f bine...mi-as dori mult aceste cizmulite...sunt superbe si cred ca m-ar caracteriza pe mine f mult daca le-as purta.
AkabelA
Postat pe 16 Mai 2009 19:25
http://www.papucei.ro/balerini-bej-prelucrati-manual-2312/

sunt absolut adorabili si in acelasi timp si eleganti. Au combinatia mea preferata de culori, bej si roz si modele de pe el, funditele, inimioara si gentuta sunt copilaroase si incredibil de dragute. Par a fi confortabili si ar merge exelent cu o rochita vaporoasa, o gentuta mica si ceva accesori pe masura lor.
Se potrivesc excelent cu caracterul si stilul meu vestimentar. (:
SugarBubbles
Postat pe 17 Mai 2009 10:37
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
alexuta25
Postat pe 17 Mai 2009 14:29
Buna!
Ma incalt si ma transform automat... vestimentatia o aleg in functie de modelul si culoarea pantofilor. In general imi aleg pantofi colorati pentru a ma simti vesela, binedispusa si plina de viata.
Pun accent pe confort si pretuiesc mult aspectul pantofului..
De obicei ma simt bine in ceea ce port, de aceea imi aleg cu mare grija pantoful.
Incaltamintea prezentata pe site-ul www.papucei.ro, este intradevar pentru toate gusturile. Am ales balerini pentru ca ma caracterizeaza. La serviciu ma incalt in pantofi comozi pentru ca sunt o persoana dinamica. In timpul liber port adidas sau balerini colorati.
Ii doresc creatoarei s-o tina tot asa!
http://www.papucei.ro/balerini-multicolori-3160/
Eta
Postat pe 17 Mai 2009 15:49
Sã încerc sã nu mã mai gândesc la voi? Prea târziu! Deja mi-aþi intrat în minte,deja vã simt în picioarele mele pãºind ºi atrãgând priviri de tot felul...deja îmi imaginez capetele întoarse atât din pricina frumuseþii voastre cât ºi a mersului sexy pe care mi-l conferiþi.Albastrul acela învãluitor dã o notã de senzualitate la care se adaugã aspectul irezistibil de dulce care se potriveºte perfect cu serile de varã ºi cu pãrul meu blond...De-a dreptul irezistibil!
Promit sã vã plimb prin locuri la fel de chic ca ºi voi, pentru cã locaþia este esenþialã dacã vrei sã te faci remarcatã,iar aceste sandale ºtiu,cu siguranþã, cã sunt fantezia oricãrei femei.

http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/ MÃRIMEA 37
kudika013035
Postat pe 17 Mai 2009 20:26
De la: kudika013035, la data 2009-05-17 20:26:12 Sã încerc sã nu mã mai gândesc la voi? Prea târziu! Deja mi-aþi intrat în minte,deja vã simt în picioarele mele pãºind ºi atrãgând priviri de tot felul...deja îmi imaginez capetele întoarse atât din pricina frumuseþii voastre cât ºi a mersului sexy pe care mi-l conferiþi.Albastrul acela învãluitor dã o notã de senzualitate la care se adaugã aspectul irezistibil de dulce care se potriveºte perfect cu serile de varã ºi cu pãrul meu blond...De-a dreptul seducãtor!
Promit sã vã plimb prin locuri la fel de chic ca ºi voi, pentru cã locaþia este esenþialã dacã vrei sã te faci remarcatã,iar aceste sandale ºtiu,cu siguranþã, cã sunt fantezia oricãrei femei.

http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/ MÃRIMEA 37
kudika013035
Postat pe 17 Mai 2009 20:48
http://www.papucei.ro/pantofi_clasici_toc-3240/
Dupa cum le este si numele acestia sunt pantofii negri,clasici care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei domnisoare/doamne.Poti fi purtati atat ziua cat si noaptea.
Chiar daca nu sunt prea convingatoare cu acest text,sper ca ii voi castiga.Va multumesc.
Bafta concurentelor!

P.S:Site-ul este super,avem tot ce ne trebuie.
Catalina_Zamfir
Postat pe 17 Mai 2009 21:22
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ Imi plac aceste sandale extraordinar de mult...Imi place culoarea.imi place pielea naturala,imi pune in evidenta finetea piciorului,sunt in voga,imi place aceasta culoare mult..Si imi place sa fiu in centrul atentiei,iar aceste sandalute ma vor ajuta...Multumesc
Ana1991
Postat pe 18 Mai 2009 11:50
http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-negri-terraplana-3218/
Buna ziua!
Acesti pantofi pe care i-am precizat in adresa sus mentionata te duc cu gandul la un melange de sentimente: siguranta, eleganta, dorinta
Bafta tuturor concurentelor si o vara frumoasa!
Flori1981
Postat pe 18 Mai 2009 12:17
uite AICI cele mai sexy sandale pt vara asta http://www.papucei.ro/sandale-united-nude-negre-3217/ . le-am vazut si intr-un magazin unde erau si alte produse de la united asa ca am sa le vanez la acest concurs! au ele ceva aparte,tocul parca e coada de pisica sau clestele unui scorpion, oricum e intzepator,negrul e perfect, cercul din care pornesc baretele este chic. comme to mammmmaaaa !!!
mika_i
Postat pe 18 Mai 2009 12:40
http://www.papucei.ro/sandale_joase_albe-2857/
acestia sunt favoritii mei deoarece sunt albi si nu atrag soarele asa ca nu o sa-mi fie cald la picioare
rekaalina
Postat pe 18 Mai 2009 16:10
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Gossip Boy
..minunate:X..imi plac culorile, imi place modelul...par confortabile,ceea ce eu caut intotdeauna la incaltaminte..m-as simti super in ele si daca stau bine sa ma gandesc:-? la mine in dulapior asteapta o rochita sa se asorteze cu ele si sa le scot la plimbare...:X:X

Postat pe 18 Mai 2009 17:19
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/

Pink Knot

ii ador..sunt asa dragutzi...si se potrivesc de minune cu rochia mea pentru balul de absolvire...chiar ar fi nemaipomenit de bineveniti...mai ales ca nu prea imi permit asa ceva in fiecare zi...
lalaSweet
Postat pe 18 Mai 2009 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 6 parfumuri BIO Acorelle 129 De la: concursKudika 8 Martie 2011 14:10
Be Precious te invita la concurs! 799 De la: dianacindy2526 14 Aprilie 2010 10:55
Concurs LISCA - noul sutien revolutionar! 1255 De la: concursKudika 9 Martie 2010 17:08
Castiga unul dintre cele 10 premii Always. Indrazneste sa incerci! 130 De la: concursKudika 1 August 2016 13:31
Concurs: Castiga un roman premiat cu Nobel! 213 De la: concursKudika 19 Martie 2012 15:30