Setari Cookie-uri

imaterialul material

"stii, dragostea mea costa enorm de fapt. nu ma prostituez, nu cer nimic, dar frica de problemele materiale imi ingheatza sufletul. te iubesc dar nu suntem altceva decat parteneri intr-o afacere numita viata, atata timp cat balanta e pe minus. ne salutam cordial si contribuim fiecare dupa puteri la mentinerea caminului, dar nu te astepta ca sufletul meu sa functioneze"

bun bun, zi io ... dar cum se reactioneaza la asemenea 'filfizonie' de vieatza, coane Leonida? cu reactiunea strici, cu listinea amoarei ingropi sufletzelul ... poftim de mai paseste cumva inainte.
haideti, sa ne radem oleaca si de cele serioase
paultinichigiu
Postat pe 8 Mai 2009 13:17
De la: paultinichigiu, la data 2009-05-08 13:17:28"stii, dragostea mea costa enorm de fapt. nu ma prostituez, nu cer nimic, dar frica de problemele materiale imi ingheatza sufletul. te iubesc dar nu suntem altceva decat parteneri intr-o afacere numita viata, atata timp cat balanta e pe minus. ne salutam cordial si contribuim fiecare dupa puteri la mentinerea caminului, dar nu te astepta ca sufletul meu sa functioneze"

bun bun, zi io ... dar cum se reactioneaza la asemenea 'filfizonie' de vieatza, coane Leonida? cu reactiunea strici, cu listinea amoarei ingropi sufletzelul ... poftim de mai paseste cumva inainte.

Da eu cred ca te iubeste enorm...(daca e vb de tine)...
camelusha83
Postat pe 8 Mai 2009 13:31
De la: paultinichigiu, la data 2009-05-08 13:17:28"stii, dragostea mea costa enorm de fapt. nu ma prostituez, nu cer nimic, dar frica de problemele materiale imi ingheatza sufletul. te iubesc dar nu suntem altceva decat parteneri intr-o afacere numita viata, atata timp cat balanta e pe minus. ne salutam cordial si contribuim fiecare dupa puteri la mentinerea caminului, dar nu te astepta ca sufletul meu sa functioneze"

io cred ca are dreptate Busu...de luni va veni vremea aia buna.......
matracucu
Postat pe 8 Mai 2009 13:39

hai mai chiar asa de complicata a devenit viatza ?
donttouch
Postat pe 8 Mai 2009 13:43
De la: camelusha83, la data 2009-05-08 13:31:34Da eu cred ca te iubeste enorm...(daca e vb de tine)...

sa nu-ti fie cu suparare, dar mi-ar place sa stiu cam de unde deduci tu inaltele sentimente despre care vorbesti? si de ce precizarea 'daca-i vorba de tine' ...
scuzata-mi fie cererea de precizare de informatii precise
paultinichigiu
Postat pe 8 Mai 2009 15:11
"stii, stii, dragostea mea costa enorm de fapt. nu ma prostituez, nu cer nimic, dar frica de problemele materiale imi ingheatza sufletul"

, asta cred ca e continuarea " barbatul cu bani e mai atractiv",

deci sufletul functioneaza cand balanta e pe plus ( la portofel) si dispare teama de probleme materiale , bine asta nu inseamna prostitutie, dar cel mai important de retinut este " dragostea mea costa enorm"
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 19:06
De la: paultinichigiu, la data 2009-05-08 15:11:20
De la: camelusha83, la data 2009-05-08 13:31:34Da eu cred ca te iubeste enorm...(daca e vb de tine)...

sa nu-ti fie cu suparare, dar mi-ar place sa stiu cam de unde deduci tu inaltele sentimente despre care vorbesti? si de ce precizarea 'daca-i vorba de tine' ...
scuzata-mi fie cererea de precizare de informatii precise

eu is ferm convinsa ca nu e vorba despre tine Paul ... !
___LL___
Postat pe 8 Mai 2009 19:22
:) evident ca nu, chiar masochist nu sunt, sa-mi aleg dintre frumoasele reprezentante ale partii adverse altceva decat un bun aliat ... e vorba de sa zicem 90% dintre diafanele care ne inconjoara, atunci cand le ajunge cutitul la os. cam cum arata acum patria noastra.
paultinichigiu
Postat pe 20 Mai 2009 20:10
e un fel de a spune ,,erai perfect daca aveai mai multi bani''
bestiutza_relouded
Postat pe 20 Mai 2009 20:17

urat dar,din pacate, adevarat... asta e
cristi_nne
Postat pe 21 Mai 2009 09:11
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 14:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog ajutati-ma!! 20 De la: kudika226150 7 Iulie 2010 23:02
am o problema 12 De la: Valy90 7 Iunie 2011 15:08
doar el 16 De la: veronikky 15 Aprilie 2011 19:57
cadou de paste 7 De la: crisoake 8 Aprilie 2014 21:22
Am nevoie de un sfat .Cred ca nu sunt suficient de puternica sa pot lua o decizie singura ,asa ca apelez la voi macar pt a va cunoaste parerea. 27 De la: daiana_dy 29 Octombrie 2009 21:17