Setari Cookie-uri

sexul cu animale!!!!

Aha!!!!! deci nimernica asta mi-o furat maimutza
heroes
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:37
mai fratilor ,am mai citit de sexul oral,de sexul in trei ,in patru,dar cu animale da-o-n ma-sa de treaba chiar sa nu gasesti un om sa faci sex e din cale afara eu nu cred.si desi am o anumita varsta sunt f. libertina cand vine vorba de sex nu sunt incuiata dar chiar nici in cele mai groaznice ganduri nu mi-a trecut prin cap asa ceva.eu sunt o mare iubitoare de animale,am 2 catei in casa ,aun pe afara,4 pisici doamne mare dar in afara faptului ca tin la ele pt ca stiu ca te iubesc neconditionat,si ca-ti sunt credincinciosi,ca nu te-ar insela niciodata nu m-am gandit nici-o clipa la altceva.cred ca cei care se gandesc la asa ceva sunt fara suparare plecati de-acasa.imi pare rau ca trebuie sa spun asa ceva dar acum la momentul asta, cand am citit ce zicea fetisoara aia nu pot sa spun altceva.poate a avut ceva deceptii,dar nu ,nu stiu am ramas fara cuvinte.
lusica
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:54
cuosc pe cnv /9un handicapat) kre a facut sex k un cal (era femeie) nu stiu ce s-a mai intamplat caci nu am mai luat le gatura de atunci ...mi-am dat seama k era nebuna ...si era dl oras ...era la liceu ....avea prieten (kre cred k nu o satisfacea destu)
kudika087300
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:58
scz ptr greseli
kudika087300
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:59
PSIHIATRUL E CEA MAI BUNA SOLUTIE!!! NU CRED K OCOLESTE NIMENI SUBIECTUL NUMAI CA NU ARE NIMENI NIMIC DE ZIS...PROBABIL CA SI EI, CA SI MINE GASESC ASTA F DEZGUSTATOR... INK EXISTA BARBATI CAPABILI SA NE SATISFACA DORINTELE DECI:::
_maya_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:26
De la: _maya_, la data 2010-01-04 23:26:57PSIHIATRUL E CEA MAI BUNA SOLUTIE!!! NU CRED K OCOLESTE NIMENI SUBIECTUL NUMAI CA NU ARE NIMENI NIMIC DE ZIS...PROBABIL CA SI EI, CA SI MINE GASESC ASTA F DEZGUSTATOR... INK EXISTA BARBATI CAPABILI SA NE SATISFACA DORINTELE DECI:::

... a spus ca a fost la psihiatru de 5 ori ... si ia recomandat sa revina peste 6 luni ... cred ca nu si-a luat medicamentele ...
marco918
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:32
De la: _maya_, la data 2010-01-04 23:26:57.. INK EXISTA BARBATI CAPABILI SA NE SATISFACA DORINTELE DECI:::

ce faci deseara?
geo_xx
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:33
De la: kudika087300, la data 2010-01-04 21:58:45 cuosc pe cnv /9un handicapat) kre a facut sex k un cal (era femeie) nu stiu ce s-a mai intamplat caci nu am mai luat le gatura de atunci ...mi-am dat seama k era nebuna ...si era dl oras ...era la liceu ....avea prieten (kre cred k nu o satisfacea destu)

...mai fata ... lasa POVESTILE ... tu ai vazut ce scula are un cal ? ... crezi ca scapa cineva sanatos, la propriu, de acolo ? ... ... animalul e animal, e dotat pentru dimensiunile lui si nu il poti face sa menajeze pe cineva ... ...
... ce cunosti tu o fi o nimfomana, sau o fata care nu a acceptat ceva propuneri, dar povestile sint povesti iar realitatea este cu totul alta ... ca si povestea domnisoarei care a inceput topicul ... o nebuna arunca o piatra in lac si 10 intelepti se chinuie sa o scoata ...
marco918
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:37
De la: _maya_, la data 2010-01-04 23:26:57PSIHIATRUL E CEA MAI BUNA SOLUTIE!!! NU CRED K OCOLESTE NIMENI SUBIECTUL NUMAI CA NU ARE NIMENI NIMIC DE ZIS...PROBABIL CA SI EI, CA SI MINE GASESC ASTA F DEZGUSTATOR... INK EXISTA BARBATI CAPABILI SA NE SATISFACA DORINTELE DECI:::

... INK EXISTA BARBATI CAPABILI SA NE SATISFACA DORINTELE DECI:::

ham ham ham

e mai bun un barbat care face pe catelul...nu?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:42
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-01-04 23:42:30

ham ham ham

MIIIAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..............
etta
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:01
De la: marco918, la data 2010-01-04 04:03:27
De la: denisa_elite, la data 2010-01-03 18:31:22Ok,am citit destul ca sa vad ca VOI sunteti mai psihopati decat aceasta fata...
Fata asta recunoaste ceea ce face si poate chiar o face cu un scop(cel mai probabil satisfactia ei).
Vad ca sunte-ti foarte incuiati mintal sau cel putin vreti sa dovediti cat sunteti voi de "perfecti".
Doar ca nu e deloc asa... numa ganditi-va cati dintre voi s-au gandit macar o data sa si-o puna cu o "fica si o mama "....sau sa i-o traga unei pustoaice de 14 ani...
Spune-ti drept dupa ce va uitati la un film XXX ce senzatii va incearca,,, asa ca NU MAI JUDECATI ATATA LUMEA!!!NU SUNTETI PERFECTI,NU ATI FOST SI NU VETI FI NICIODATA!

Cat despre ceea ce a scris aceasta domnisoara are destula dreptate numai uitandune la "vecinii "nostri Americani care practica foarte mult aceste relatii... este simplu:barbatu ii pleaca la servici,copii la scoala iar EA ramane cu catelul familiei cu care si-o pune pentru a-si satisface propiile necesitati.Este cam tot una sa folosesti un vibrator numai asta are si blanita si mai si latra pe deasupra...

E ciudat,va place,nu va place... ASTA E LUMEA IN CARE TRAIM....ASTIA SUNTEM NOI....

... ... pai mamitzo, pe americani ai gasit sa ii dai exemplu ... ... oamenii aia sint un experiment social ... dar acolo, masurile se iau rapid ... socuri electrice si internare ... ... intradevar defecte ale naturii gasesti peste tot ... dar ramin la stadiul de DEFECTE ale naturii ...

vorbesti de americani vai de capul tau ti-ai dori sa traiesti macar pe un sfert cum traiesc ei fara stres fara nimic.... vai de cau tau si de al nostru daca ar gandi toti ca tine vraiste
asta_sunt
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:41
De la: yna_juici, la data 2010-01-05 09:41:39
De la: denisa_elite, la data 2010-01-03 18:31:22Ok,am citit destul ca sa vad ca VOI sunteti mai psihopati decat aceasta fata...
Fata asta recunoaste ceea ce face si poate chiar o face cu un scop(cel mai probabil satisfactia ei).
Vad ca sunte-ti foarte incuiati mintal sau cel putin vreti sa dovediti cat sunteti voi de "perfecti".
Doar ca nu e deloc asa... numa ganditi-va cati dintre voi s-au gandit macar o data sa si-o puna cu o "fica si o mama "....sau sa i-o traga unei pustoaice de 14 ani...
Spune-ti drept dupa ce va uitati la un film XXX ce senzatii va incearca,,, asa ca NU MAI JUDECATI ATATA LUMEA!!!NU SUNTETI PERFECTI,NU ATI FOST SI NU VETI FI NICIODATA!

Cat despre ceea ce a scris aceasta domnisoara are destula dreptate numai uitandune la "vecinii "nostri Americani care practica foarte mult aceste relatii... este simplu:barbatu ii pleaca la servici,copii la scoala iar EA ramane cu catelul familiei cu care si-o pune pentru a-si satisface propiile necesitati.Este cam tot una sa folosesti un vibrator numai asta are si blanita si mai si latra pe deasupra...

E ciudat,va place,nu va place... ASTA E LUMEA IN CARE TRAIM....ASTIA SUNTEM NOI....

... ... pai mamitzo, pe americani ai gasit sa ii dai exemplu ... ... oamenii aia sint un experiment social ... dar acolo, masurile se iau rapid ... socuri electrice si internare ... ... intradevar defecte ale naturii gasesti peste tot ... dar ramin la stadiul de DEFECTE ale naturii ...

vorbesti de americani vai de capul tau ti-ai dori sa traiesti macar pe un sfert cum traiesc ei fara stres fara nimic.... vai de cau tau si de al nostru daca ar gandi toti ca tine vraiste

deci asta a fost cea mai tare replica a donsoarei iubitoare de "biete animalutze" ..........................norocul nostru ca mai exista oameni asa ca tine de gandesc "normal" ...................ptiuuuuuuuuuuu, ptiuuuuuuuuuuuuuuu drace
Dontyyy
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:17
De la: Dontyyy, la data 2010-01-05 10:17:54
De la: yna_juici, la data 2010-01-05 09:41:39

deci asta a fost cea mai tare replica a donsoarei iubitoare de "biete animalutze" ..........................norocul nostru ca mai exista oameni asa ca tine de gandesc "normal" ...................ptiuuuuuuuuuuu, ptiuuuuuuuuuuuuuuu drace

eu o declar primaritza pe donsoara iubitoare de animalutze a orasului ZOOfilia city

ca tot da ea pe afara de inteligenta ce e
iacinta
Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:47
un psihiatru .. face minuni vindeca orice imaginatie
danutzza_stefi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:19
mai bn sa se faca medic veterinar,dc ii place asa mult cu animalele,acolo vin oameni cu tot felul de animale de anumite talii,cum ii pofteste inima
Doamne ce lume nebuna,ce scarbos,cred ca doctorul care a consulta-to sia dat seama ca e dusa,scz ca te jignesc.
pisoimikpitik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:12
De la: etta, la data 2010-01-05 00:01:55
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-01-04 23:42:30

ham ham ham

MIIIAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..............

nasicaaaa ne dam frau liber instinctelor animalice?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 6 Ianuarie 2010 09:35
De la: danutzza_stefi, la data 2010-01-05 19:19:10un psihiatru .. face minuni vindeca orice imaginatie

pacat de ea e reala si va exista si dupa
iacinta
Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:28

eu o declar primaritza pe donsoara iubitoare de animalutze a orasului ZOOfilia city

ca tot da ea pe afara de inteligenta ce e [/quote]

TU CHEAR VAD CA ESTI O DEMENTA NU ITI PLACE ACEST FORUM SI SPUI CA NU SUPORTI ACESTA, DAR VAD CA ZILNIC ADAUGI COMENTARII...... PROBABIL SI TU AI VREO 2 CAINI DOAR CA TIE ITI ESTE RUSINICA ESTI O PENALA
asta_sunt
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:01

... pina acum nu am inteles ... cu cine te ''iubesti'' cu un cal sau cu un ciine ? ... nu ne mai lasa in suspans ...

marco918
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:07
dar totusi vad ca esti curioasa... zici ca nu te intereseaza... dar pana la uurma hai ca sunt si eu curioaa poate poate nu?
asta_sunt
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:09
De la: yna_juici, la data 2010-01-06 12:09:01dar totusi vad ca esti curioasa... zici ca nu te intereseaza... dar pana la uurma hai ca sunt si eu curioaa poate poate nu?

... stii magarii sint febletzea mea ... ma urmaresc din copilarie ... dar nu am indraznit din cauza lumii asteia nemiloase care ne-ar obliga sa plecam cu animalele in lumea larga ... hai spune cu cine ti-ai pus-o ? ... cum a fost ? ...
marco918
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:13
De la: kudik071183, la data 2010-01-05 23:12:32mai bn sa se faca medic veterinar,dc ii place asa mult cu animalele,acolo vin oameni cu tot felul de animale de anumite talii,cum ii pofteste inima
Doamne ce lume nebuna,ce scarbos,cred ca doctorul care a consulta-to sia dat seama ca e dusa,scz ca te jignesc.

Si veterinarul ce sa faca?Poate, s-o vaccineze antirabic !

Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:13
De la: marco918, la data 2010-01-06 12:07:06

... pina acum nu am inteles ... cu cine te ''iubesti'' cu un cal sau cu un ciine ? ... nu ne mai lasa in suspans ...

Probabil cu Dogul ala German din poza de avatar...n-as crede ca o arde cu calu', din ce zice ea :))

Si cu limba romana cum ramane? Asa vorbeste o studenta la medicina limba romana? cu greseli de ortografie si gramaticale? N-as crede...
shackalu
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:14
De la: yna_juici, la data 2010-01-06 12:01:01

ca tot da ea pe afara de inteligenta ce e

TU CHEAR VAD CA ESTI O DEMENTA NU ITI PLACE ACEST FORUM SI SPUI CA NU SUPORTI ACESTA, DAR VAD CA ZILNIC ADAUGI COMENTARII...... PROBABIL SI TU AI VREO 2 CAINI DOAR CA TIE ITI ESTE RUSINICA ESTI O PENALA [/quote]

Mai penala ca tine, ca maltratezi bietul caine?!?!?!

Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:14
bai lasati -o pe iyna in pace ca eu o iubescc
thadoog
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:20
daca se mai ya cineva de ya ii rup oasele
thadoog
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:21
De la: thadoog, la data 2010-01-06 12:20:35bai lasati -o pe iyna in pace ca eu o iubescc

Normal ca o iubesti , doar esti caine( cel putin dupa user).

Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:24
De la: thadoog, la data 2010-01-06 12:20:35bai lasati -o pe iyna in pace ca eu o iubescc

tu esti defapt dogul ei german?nebunaticule
miss_darine
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:24
De la: marco918, la data 2010-01-06 12:07:06

cred ca ..face sex cu amandoi!
un catel pt oral..un cal pt sex normal!
one_size
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:26
De la: thadoog, la data 2010-01-06 12:21:34daca se mai ya cineva de ya ii rup oasele

pai daca o iubesti cum de mai are timp sa scrie pe forum?sunteti in pauza?
one_size
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa-mi insel prietena sau sa termin relatia???? 47 De la: kudika004836 31 Octombrie 2009 11:50
o parere pls 29 De la: alexo88 17 Ianuarie 2011 14:08
sex anal intr-o relatie !!! 117 De la: alexutza94 25 Noiembrie 2014 16:58
BLONDA BRUNETA SAU ROSCATA :s? 199 De la: kudika_964580 8 Mai 2014 15:37
gravida sau nu? 12 De la: MoniqueM 13 Septembrie 2009 09:52