Mai multe
| lol esti dusa rau cu capu !!!! du-te la un control mai bine.. cred ca ai gresit procentajele sincer. sunt unele persoane care chiar le pasa de ele si nu se coboara la asemenea porcarii . frate ce tampiti sunt unii | ||
|
lady_fox_86 Postat pe 27 Decembrie 2009 11:14 |
||
|---|---|---|
| aaa si am uitat mai bine da-ti foc curvo care esti nu te mai satura dumnezeu .. vrei cai , caini si animale , zdreanta naibii , nu esti in stare sa iti faci si tu pe cineva sa fii in rand cu lumea , da-ti foc sau arunca-te de pe bloc mai bine , rupe-ti gatul si lasa-ne ca suntem satuli de porcarii de oamemni asa ca tine | ||
|
lady_fox_86 Postat pe 27 Decembrie 2009 11:17 |
||
| deci mi s-a pus pata pe tine brusc, daca te prind sa vezi tu atunci ,stergeti topicul asta daca nu ....nush ce se intampla | ||
|
|
||
|
lady_fox_86 Postat pe 27 Decembrie 2009 11:33 |
||
De la: lady_fox_86, la data 2009-12-27 11:33:17deci mi s-a pus pata pe tine brusc, daca te prind sa vezi tu atunci ,stergeti topicul asta daca nu ....nush ce se intampla
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Decembrie 2009 15:46 |
||
De la: kudika081126, la data 2009-12-27 00:46:06 E bine ca iti plac animalele, dar ia aceasta iubire ca o iubire divina, care vine de la Dumnezeu. Stii ca si animalele au suflet vesnic. Ai inteles gresit. Iubeste animalele dar in alt fel. Se impreuneaza-pardon face dragoste cu cainele, cu care binenteles ca nu-i casatorita religios. De la: kudika081126, la data 2009-12-27 00:46:06I Daca nu e bine nici sa faci dragoste cu cineva cu care nu esti casatorit religios, daca nici casatoria intre persoane de acelasi sex nu este permisa de biserica... CAINELE nu are acelasi sex ca ea, crezi ca se poate marita cu el?Atunci poa sa faca amor cu el? De la: kudika081126, la data 2009-12-27 00:46:06Stii ca si animalele au suflet vesnic. Nu numai oamenii, care stii ca au fost multe cazuri de moarte clinica.Oameni care au iesit din corp, stii, am si stat de vorba cu o doamna care a avut un accident si a iesit din corp, pe urma, nu stia cine, Dumnezeu sau ingerul, a trimis-o inapoi. De la: kudika081126, la data 2009-12-27 00:46:06 Stii ca si animalele au suflet vesnic, si plantele. Am vazut, de exemplu, intr-o fotografie aura unei plante. Si am si avut o imagine., ca un vis, inainte de culcare, cu plante care cred ca murisera, pluteau prin Univers si Il laudau pe Dumnezeu. Cat LSD ai luat inainte de a vorbi cu doamna care murise si de a vedea aura si plantele plutitoare? Ca flashback-urile le ai aici pe kudika. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 27 Decembrie 2009 16:16 |
||
De la: Suzanna, la data 2009-12-23 17:52:35De la: scorpio67, la data 2009-12-21 07:15:26De la: yna_juici, la data 2009-12-20 20:05:21normal sunt uni idioti car nici nu isi cunosc fanteziile si inca mai scriu aicea ca narozii Ma afecteaza ca-si permite una ca ea sa spuna despre altii care sunt ceva mai normali ca ea ca sunt idioti.Nu accept categorisiri din partea uneia care are multe cuiburi de cuci la mansarda. |
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2009 07:32 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-26 11:49:44De la: yna_juici, la data 2009-12-25 03:13:02de ce spui asta arhanghel? De unde stii tu? Ne vezi cumva ce facem fiecare zilnic?
|
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2009 07:34 |
||
De la: lady_fox_86, la data 2009-12-27 11:33:17deci mi s-a pus pata pe tine brusc, daca te prind sa vezi tu atunci ,stergeti topicul asta daca nu ....nush ce se intampla esti tare
|
||
|
blondiewishes Postat pe 28 Decembrie 2009 08:07 |
||
| Auzi, si liberatea gandului cred ca ar trebui sa aiba uneori limite. Sincer, nici nu imi gasesc cuvintele sa raspund la acest topic, pentru ca mi se face greata. Este culmea "libertatii". Daca asta inseamna libertate, atunci eu prefer sa ma lipsesc de ea. Daca e normal sa ai fantezii cu animale, atunci de ce judecam pedofilii? Ca doar tot pe acolo e, nu? Dupa capul alora cam tot aia e. Am ajuns s-o citesc si pe asta sin fata, esti bolnava!!!! Cauta-te! | ||
|
lollitta Postat pe 29 Decembrie 2009 10:10 |
||
| REalitatea e ca astfel de oameni traiesc printre noi!!!!!!!!!! | ||
|
lollitta Postat pe 29 Decembrie 2009 10:20 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-28 07:32:16De la: Suzanna, la data 2009-12-23 17:52:35De la: scorpio67, la data 2009-12-21 07:15:26De la: yna_juici, la data 2009-12-20 20:05:21normal sunt uni idioti car nici nu isi cunosc fanteziile si inca mai scriu aicea ca narozii Inteleg, dar nu ar trebui sa te afecteze... cele ca ea ar trebui nebagate in seama. parerea mea. |
||
|
Suzanna Postat pe 30 Decembrie 2009 02:11 |
||
| fie cum spui. | ||
|
asta_sunt Postat pe 30 Decembrie 2009 02:27 |
||
ahhh ca va vad foarte foarte afectati de ce a zis fata ca ii place ... treaba ei .. ca nu va place treaba voastra , dar tare urat va mai purtati poate chiar ar trebui ca anumite persoane din randul celor care au comentat sa faca o vizita si ei pe la psiholog ... ahh ca am vazut ca o dam in bisericii si pe forum ... primu care va arunca piatra sa fie fara de pacat ... corect nu ..... fiecare dintre noi aveam micile noastre secrete si perversitati ... asa ca nu mai scoateti ochii fetei ... si asa cum a zis si Mihai Constantinescu Iubiti si cainii vagabonzi
|
||
|
km69ro Postat pe 30 Decembrie 2009 05:15 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-28 07:34:23De la: arhanghel, la data 2009-12-26 11:49:44De la: yna_juici, la data 2009-12-25 03:13:02de ce spui asta arhanghel? Nu, ma refer ca ea este omul acela plictisit si fara ocupatie...vorbeam la modul ironic pt ca de la o vreme apar din ce in ce mai multe subiecte postate la misto, care nu trateaza nici o problema reala. M-am saturat de oameni din astia se chinuie sa atraga atentia |
||
|
arhanghel Postat pe 30 Decembrie 2009 11:25 |
||
|
Sunt multe fantezii sexuale care intrec de departe cea despre care imi vorbesti tu. Fiecare din noi avem cate o fantezie sexuala. Direct legata de cultura noastra, de educatia noastra, de religia noastra si nu in ultimul rand de gradul de integrare in societate. Unele dintre ele sunt in afara legilor scrise altele sunt in afara legilor firii - sper ca nu razi, sunt cele mai importante legi, cele despre care inveti inainte si de a invata sa mergi. Cele mai multe sunt tolerate, iar aceasta toleranta este cat se poate de relativa. Societatea este cea care formeaza principiile dupa care tu trebuie sa te misti, principiile dupa care tu trebuie sa evoluezi. Iar in unele domenii societatea nu admite sa ii fie incalcate principiile. Modul in care vei reusi sa te integrezi in societate fara a-i bulversa pe ceilalti depinde numai de tine. si asta nu numai in ceea ce priveste sexul. Lasa frica deoparte si incearca sa gasesti un "mascul" adevarat, un BARBAT care sa iti poata oferi atat placere fizica cat si spirituala. Fii sigura ca asa ceva exista ! Este singura modalitate de a te simti implinita in viata. Sa stii sa primesti si sa stii sa oferi dragostea si placerea. Sa poti trai dragostea si placerea ce ti se ofera si sa simti ca dragostea si placerea ce le oferi sunt traite. In rest totul este numai copulatie. Problema ta este de natura mentala. Si in acest caz trebuie sa stii ca numai tu esti cea care o poate controla astfel incat sa nu degenereze in ceea ce numesti tu "normalitate". Asa cum ti-au mai spus toate acestea sunt cat se poate de relative. Trebuie sa intelegi care sunt legile societatii in care traiesti si sa sa stii sa te integrezi fara a crea conflicte, nici interioare, nici cu cei din jurul tau. Deja spui ca nu ascunzi nimic si nu te dezavantajeaza,deci, deja exista inceputul unui conflict. Acum interior. Ce poate da nastere unor stari de inhibitie sau, la fel de grav, de defulare. Nu incerca sa gasesti scuze prin idei precum "asta simt, sau ca 90% sau cat ai zis tu au fantezii de astea" fiindca natura ti-a dictat cu totul altceva. Priveste-te in oglinda si vei intelege ce ti-a dictat natura. Orientarea sexuala este o problema ce se poate defini in timp. Dar nu trebuie sa stam pasivi la tot acest proces interior. Daca in ceea ce priveste homosexualitatea s-au adus argumente destul de solide in ceea ce priveste faptul ca acest comportament este genetic hotarat, nu exista "predestinare" in ceea ce priveste zoofilia. Nu ai cum sa spui ca ai gene canine. In cazul tau este o optiune strict personala. Si nu incerca sa iti justifici posibila optiune prin alaturarea ei unei optiuni ce deja are o justificare. Este o incercare de a pacali sau de a te pacali ? Inteligenta noastra trebuie sa evolueze pana in punctul in care ne putem stapani mai bine emotiile si ne putem raporta la actiunile noastre. Compotamentul homosexual este acceptat (este adevarat, mai mult sau mai putin ...) fiindca implica doi oameni maturi cu putere de discernamant, ce sunt constienti de situatie si isi pot asuma raspunderea. Dar in cazul tau nu se poate discuta despre doua vointe, despre doua optiuni. Cainele sau calul nu are putere de decizie, cainele nu poate sa isi exprime o vointa, nu are discernamant si nu poate sa isi asume o raspundere. Ca si in cazul pedofiliei unde copilul nu are putere de discernamant. El este doar o victima. Incearca sa nu te atasezi de aspectul strict fizic (in cazul tau se poate spune ... "animalic", nu-i asa ?) al relatiei sexuale si sa intelegi complexitatea unei relatii sexuale. Sa intelegi ca sexul complet nu inseamna vaginal, oral, anal (asa cum cred multi dintre cei care au o viata sexuala, biata de ea ...) ci fizic, psihic si emotional. De ce sa preferi compania unui caine sau unui cal celei unui barbat ? Atat de dificile au devenit relatiile tale cu un barbat ? Imposibile ? Din cauza caror imprejurari ? Nu trebuie sa dai voie impulsurilor sexuale, dorintei sexuale sa iti altereze comportamentul. Foloseste energia sexuala pentru a te imbogati, nu o lasa sa devieze spre atitudini ce te vor indeparta de semenii tai, ce te vor marginaliza. Si pe scurt despre problema aparitii unei sarcini cred ca aceasta este latura importanta - diferentele cromozomiale fac imposibila aparitia unei sarcini. Posibile probleme de ordin fizic ? - dermatoze, toxoplasmoze ... si asta in ciuda incompatibilitatii genetice. |
||
|
Aphrodite Postat pe 30 Decembrie 2009 18:30 |
||
De la: kudika081126, la data 2009-12-27 00:46:06In nici un caz. Daca nu e bine nici sa faci dragoste cu cineva cu care nu esti casatorit religios, daca nici casatoria intre persoane de acelasi sex nu este permisa de biserica... Stii ca zicea Sf. Paul ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el fiind necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru El fiecare creatura este unica. Stiu ca la ortodocsi iti da voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.E bine ca iti plac animalele, dar ia aceasta iubire ca o iubire divina, care vine de la Dumnezeu. Stii ca si animalele au suflet vesnic. Nu numai oamenii, care stii ca au fost multe cazuri de moarte clinica.Oameni care au iesit din corp, stii, am si stat de vorba cu o doamna care a avut un accident si a iesit din corp, pe urma, nu stia cine, Dumnezeu sau ingerul, a trimis-o inapoi. Stii ca si animalele au suflet vesnic, si plantele. Am vazut, de exemplu, intr-o fotografie aura unei plante. Si am si avut o imagine., ca un vis, inainte de culcare, cu plante care cred ca murisera, pluteau prin Univers si Il laudau pe Dumnezeu. Am si vorbit cu oameni care si-au visat animalele foarte frumos, dupa ce au murit, si eu mi-am visat un hamster pe care il aveam cand eram mica, si am visat un catel dintre mai multi catelusi frati intre ei, am aflat dupa aceea ca exact catelusul respectiv, si inca unul, care si-a lipit odata capul de mine, parca isi lua la revedere, murisera de jigodie. Stii ca zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient", "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi,""Je ne suis rien", ca toate au fost create din Iubire, chiar si cea mai mica margareta, si Iubirea lui Dumnezeu e Vesnica, de-asta si sufletele sunt vesnice. I-auzi, deci exista si raiul si iadul animalelor??? Ia zi, dupa ce legi se duc intr-un loc sau in celalalt?? Iar plantele nu sunt mancate de ierbivore acolo??? Femeie, mai dat pe spate!nu am mai ras de asemenea aberatii de la ultimul post hazliu de pe kudika |
||
|
iacinta Postat pe 30 Decembrie 2009 19:10 |
||
De la: yna_juici, la data 2009-12-30 02:27:16 fie cum spui. ai vazut ca nu ai sustinatori si astfel te-ai convins ca tu chiar ai pitici pe creier????
|
||
|
iacinta Postat pe 30 Decembrie 2009 19:11 |
||
De la: Aphrodite, la data 2009-12-30 18:30:52Sunt multe fantezii sexuale care intrec de departe cea despre care imi vorbesti tu. Fiecare din noi avem cate o fantezie sexuala. Direct legata de cultura noastra, de educatia noastra, de religia noastra si nu in ultimul rand de gradul de integrare in societate. Unele dintre ele sunt in afara legilor scrise altele sunt in afara legilor firii - sper ca nu razi, sunt cele mai importante legi, cele despre care inveti inainte si de a invata sa mergi. Cele mai multe sunt tolerate, iar aceasta toleranta este cat se poate de relativa. Societatea este cea care formeaza principiile dupa care tu trebuie sa te misti, principiile dupa care tu trebuie sa evoluezi. Iar in unele domenii societatea nu admite sa ii fie incalcate principiile. Modul in care vei reusi sa te integrezi in societate fara a-i bulversa pe ceilalti depinde numai de tine. si asta nu numai in ceea ce priveste sexul. ... cred ca confunzi putin lucruri ... homosexualitatea este catalogata boala psihica ... ca si restul de derapaje ... indiferent de politica care se duce astazi cu interese foarte clare ... orice specie e definita prin niste criterii ... homosexualitatea nu este caracteristica oamenilor ... nu produce evolutie ci doar regres ... ... e o prostie sa pierzi vremea intelegind niste derapaje si mai ales sa le promovezi ca fiind ''normale'' ... e ca si in cazul avorturilor ... a violurilor ... urmarile sint discrete dar afecteaza grav persoane care nici macar nu au habar de unde li se trag problemele ... |
||
|
marco918 Postat pe 30 Decembrie 2009 19:18 |
||
De la: lady_fox_86, la data 2009-12-27 11:17:42aaa si am uitat mai bine da-ti foc curvo care esti nu te mai satura dumnezeu .. vrei cai , caini si animale , zdreanta naibii , nu esti in stare sa iti faci si tu pe cineva sa fii in rand cu lumea , da-ti foc sau arunca-te de pe bloc mai bine , rupe-ti gatul si lasa-ne ca suntem satuli de porcarii de oamemni asa ca tine Subscriu, la tot ce-ai scris tu !!!!
|
||
|
Ochi_albastri Postat pe 30 Decembrie 2009 19:48 |
||
De la: Ochi_albastri, la data 2009-12-30 19:48:40De la: lady_fox_86, la data 2009-12-27 11:17:42aaa si am uitat mai bine da-ti foc curvo care esti nu te mai satura dumnezeu .. vrei cai , caini si animale , zdreanta naibii , nu esti in stare sa iti faci si tu pe cineva sa fii in rand cu lumea , da-ti foc sau arunca-te de pe bloc mai bine , rupe-ti gatul si lasa-ne ca suntem satuli de porcarii de oamemni asa ca tine te stii nu gluma . esti bucuresteanca? ca aia sunt rai de gura . sa nu ma injuri si pe mine
|
||
|
clau19 Postat pe 30 Decembrie 2009 19:54 |
||
sexul cu animale ?!?!?!?! nici nu pot sa-mi imaginez . cum doamne sa **** o pisica ? sau un soarece? ala da, soarecele e perfect . dar cu un cal?? jessus
|
||
|
clau19 Postat pe 30 Decembrie 2009 19:59 |
||
scuza-ma yna_juici daca te-am jignit. dar nu am mai auzit in viata mea asa ceva . incearca cu un animal poate iti dispar fanteziile astea
|
||
|
clau19 Postat pe 30 Decembrie 2009 20:01 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-30 19:18:43De la: Aphrodite, la data 2009-12-30 18:30:52Sunt multe fantezii sexuale care intrec de departe cea despre care imi vorbesti tu. Fiecare din noi avem cate o fantezie sexuala. Direct legata de cultura noastra, de educatia noastra, de religia noastra si nu in ultimul rand de gradul de integrare in societate. Unele dintre ele sunt in afara legilor scrise altele sunt in afara legilor firii - sper ca nu razi, sunt cele mai importante legi, cele despre care inveti inainte si de a invata sa mergi. Cele mai multe sunt tolerate, iar aceasta toleranta este cat se poate de relativa. Societatea este cea care formeaza principiile dupa care tu trebuie sa te misti, principiile dupa care tu trebuie sa evoluezi. Iar in unele domenii societatea nu admite sa ii fie incalcate principiile. Modul in care vei reusi sa te integrezi in societate fara a-i bulversa pe ceilalti depinde numai de tine. si asta nu numai in ceea ce priveste sexul. Totusi eu zic ca homosexualitatea este mai putin grava decat zoofilie, pedofilie, necrofilie sau incestul. E opinia mea personala. |
||
|
Aphrodite Postat pe 30 Decembrie 2009 21:57 |
||
| fiecare spune ce vrea dar nu sunt aicea pe site ca sa am sustinatori | ||
|
asta_sunt Postat pe 3 Ianuarie 2010 03:53 |
||
De la: yna_juici, la data 2009-05-17 12:17:46nu inteleg de ce majoritatea femeilor sau barbatilor ascun aceste ganduri sau aceste lucruri pe care le-au facut sau incercat.. 80% dintre femei au incercat asta si 70% au continuat dupa ce au incercat.... doar ca in romania nu nu recuosc aces lucru.. dar nu vad de ce? 80% din femei au incercat sexu` cu animale ? unde ai gasit u statisticile astea, pe un forum al bolnavilor psihici ?? femeie ,esti dusa, dute la un psihiatru |
||
|
BiuL Postat pe 3 Ianuarie 2010 06:31 |
||
| citeste fata forum-ul si dupaceea poti la sa un comentariu... pana atunci NO COMENT | ||
|
asta_sunt Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:00 |
||
Mama..super topic auzi tu sex cu animale,care 80% ai incercat?de unde ai estimarile astea ca sunt tare curioasa..
|
||
|
cristinutza_n Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:36 |
||
uraste sexul cu animale
|
||
|
kudika087928 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:42 |
||
De la: km69ro, la data 2009-12-30 05:15:57ahhh ca va vad foarte foarte afectati de ce a zis fata ca ii place ... treaba ei .. ca nu va place treaba voastra , dar tare urat va mai purtati poate chiar ar trebui ca anumite persoane din randul celor care au comentat sa faca o vizita si ei pe la psiholog ... ahh ca am vazut ca o dam in bisericii si pe forum ... primu care va arunca piatra sa fie fara de pacat ... corect nu ..... fiecare dintre noi aveam micile noastre secrete si perversitati ... asa ca nu mai scoateti ochii fetei ... si asa cum a zis si Mihai Constantinescu Iubiti si cainii vagabonzi Om avea fiecare " mici perversitati" dar sunt legate de OAMENI nu de animale. ZOOFILÍE s.f. 1. Afecþiune morbidã pentru animale sau pãsãri. 2. Satisfacere a instinctului erotic în mod preferenþial sau exclusiv prin contact sexual cu animale, la indivizi întârziaþi mintal. 3. Preferinþa unor þânþari pentru sângele animalelor. (din fr. zoophilie) Iti zice ceva definitia asta sau partea aia care pomeneste la ce tip de persoane e intalnita?
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:21 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-30 11:25:06De la: scorpio67, la data 2009-12-28 07:34:23De la: arhanghel, la data 2009-12-26 11:49:44De la: yna_juici, la data 2009-12-25 03:13:02de ce spui asta arhanghel? Asa ca tine am gandit si eu, ca sunt subiecte postate doar ca sa epateze , dar ce te faci daca nu sunt la misto? Eu am constatat ca e o adevarat gradina zoologica , o fauna bogata de dezaxati si ciudati pe forumul asta.Slava Domnului ca totusi mai sunt si oameni normali cu care sa mai legi totusi o vorba sanatoasa pe subiectele astea anormale. |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AVentura de o noapte | 51 | De la: kudika330764 3 Decembrie 2010 08:56 |
| insarcinata si abandonata | 21 | De la: ilovethisgame 14 Septembrie 2010 17:42 |
| buna all | 11 | De la: zinaceabunasinebuna 31 Ianuarie 2012 08:32 |
|
|
||
| iubitul meu vrea sa facem...."dragoste" | 18 | De la: someone17 3 Iunie 2012 01:45 |
| VIRUSUL HPV imi distruge viata | 219 | De la: TIGRA 14 Octombrie 2010 12:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.