Setari Cookie-uri

sexul cu animale!!!!

'neataaaaaaa...

ce animal....avem azi la...."verificare" ???????????........... ...........da' mai rapid asa....ca ne ingheata..........
etta
Postat pe 18 Decembrie 2009 10:32
mi se pare cea mai mare tampenie, desi tampenie e putin zis, sa fii zoofil. adica serios, cat de disperat poate cineva sa fie?
cata_mica
Postat pe 18 Decembrie 2009 11:03
De la: cata_mica, la data 2009-12-18 11:03:31mi se pare cea mai mare tampenie, desi tampenie e putin zis, sa fii zoofil. adica serios, cat de disperat poate cineva sa fie?

prima data si mie mi-a trecut prin cap acelasi lucru...cat de disperata dupa pu la la la trebuie sa fii ca sa o cauti si la animale ??

doar ca...nu cred ca e vorba de disperare...ca daca ar fi asa...ai gasi-o tot la barbat. barbati care vor sex sunt pe toate drumurile. si prefer un barbat care sa nu fie super misto fizic decat un caine daca e sa fie vb ca aia arata intr-un anumit fel sau se poarta intr-un anumit fel.
fluturas_
Postat pe 18 Decembrie 2009 16:45
De la: fluturas_, la data 2009-12-18 16:45:43
De la: cata_mica, la data 2009-12-18 11:03:31mi se pare cea mai mare tampenie, desi tampenie e putin zis, sa fii zoofil. adica serios, cat de disperat poate cineva sa fie?

prima data si mie mi-a trecut prin cap acelasi lucru...cat de disperata dupa pu la la la trebuie sa fii ca sa o cauti si la animale ??

doar ca...nu cred ca e vorba de disperare...ca daca ar fi asa...ai gasi-o tot la barbat. barbati care vor sex sunt pe toate drumurile. si prefer un barbat care sa nu fie super misto fizic decat un caine daca e sa fie vb ca aia arata intr-un anumit fel sau se poarta intr-un anumit fel.

doamne tot aurea mi se pare
cata_mica
Postat pe 18 Decembrie 2009 16:51
De la: cata_mica, la data 2009-12-18 16:51:25
De la: fluturas_, la data 2009-12-18 16:45:43

doamne tot aurea mi se pare

aiurea*
cata_mica
Postat pe 18 Decembrie 2009 16:51
Intr-o celula de inchisoare erau un zoofil, un necrofil, un sadic si un masochist.
Plictisindu-se ei la un moment dat incepe zoofilu’:
- Mama, de-as avea acuma o pisica! mama ce i-as face, pe toate partile si in toate pozitiile, pana ar muri, dupa care as arunca-o.
Necrofilu’ : – Cum s-o arunci, esti nebun? as lua-o si as f.., s-o simt asa rece, pana as desfigura-o, dupa care as arunca-o si eu.
Sadicu : – Cum s-o arunci, ma? c-as da cu ea de toti peretii, pana i-ar zbura toate matele, etc, dupa care, da, poti s-o arunci.
-Masochistu: … nimic … Cei trei stau mirati si asteapta si varianta… Masochistului : miau !
miss_darine
Postat pe 18 Decembrie 2009 16:52
fiecare face ce vrea in viata chear rog numea care spune ca sunt nebuna sa trimita pe privat mesaj............ oricum fiecare dintre noi avem cate o fantezie. indiferent zoofila, lesbiana, bisexuala, sadica, etc. dar fiecare are un gand. PUNCT. poate uni vor sa dispara acest gand sau vor sa il indeplineasca
asta_sunt
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:56
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 14:26:37
De la: Dor_a, la data 2009-05-17 13:24:24
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:45:45Iarasi ocoliti acest subiect... mereu

Mai fata, nimeni nu ocoleste, dar asa suntem noi, nu vrem sa-t spunem in fatza ca ai nevoie urgenta de psihiatru... In plus... Ti-am mai zis noi destule, dar tu ai deschis tz-shpe topicuri cu acelasi subiect... Ce faci? Vrei sa ne convingi ca esti normala? Uite, ca sa nu zici ca ocolesc subiectul: NU esti! Clear enough?

Mersi am fost si la psihiatru la inceput credeam ca am probleme dar uite ca fiecare are multe de facut si multe dorinte[/quot
daca ai fantezii cu animale esti zoofil...plus ca exista si o boala dar sincer,nu-mi aduc aminte cum se numeste,so .. schimba psihiatru .
Candy8
Postat pe 19 Decembrie 2009 00:41
mersi de sfat am fost si la psiho;og la inceput cand mia venit
gandurile astea si credeam ca poate
am luato razna dar mi sa spus ca sunt fantezi temporare
asta_sunt
Postat pe 19 Decembrie 2009 02:02
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-19 02:02:53mersi de sfat am fost si la psiho;og la inceput cand mia venit

sigur nu te-a dat afara? sau si-a frecat mainile si a zis"oho cu asta am mult de munca..o tin cel putin un an in terapie... dupa imi iau masina !!!"
iacinta
Postat pe 19 Decembrie 2009 19:10
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-18 22:56:51fiecare face ce vrea in viata chear rog numea care spune ca sunt nebuna sa trimita pe privat mesaj............ oricum fiecare dintre noi avem cate o fantezie. indiferent zoofila, lesbiana, bisexuala, sadica, etc. dar fiecare are un gand. PUNCT. poate uni vor sa dispara acest gand sau vor sa il indeplineasca

Fetitzo,sau catzeao ca nu stiu ce sa te consider, zoofilia este un comportament sexual deviat de la normal, aberant.Asa ca si tu psihic esti ANORMALA.

Postat pe 19 Decembrie 2009 19:20
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-18 22:56:51fiecare face ce vrea in viata chear rog numea care spune ca sunt nebuna sa trimita pe privat mesaj............ oricum fiecare dintre noi avem cate o fantezie. indiferent zoofila, lesbiana, bisexuala, sadica, etc. dar fiecare are un gand. PUNCT. poate uni vor sa dispara acest gand sau vor sa il indeplineasca

ti-am mai zis ca de la fantezie la practica este distanta lunga!
bine ca esti buna la sex si mai ales fantezii cu animale ca de la scoala se vede cu ochiul liber ca ai cam lipsit!mai ales la orele de limba romana!
one_size
Postat pe 19 Decembrie 2009 23:44
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-19 02:02:53mersi de sfat am fost si la psiho;og la inceput cand mia venit

si de la temporar ai ajuns sa practici fantezia zilnic,nu?
da spune drept cum sau cu cat l-ai mituit pe psiholog sa iti zica ca esti normala la cap?
one_size
Postat pe 19 Decembrie 2009 23:45
Scumpo, uite care-i treaba: noi am incercat sa te ajutam, ti-am zis ca ai o problema. Tu nu vrei sa accepti asta. Atunci ce mai cauti aici? Du-te si mai violeaza vreo 2 maidanezi, si gata!
Initial i-am zis-o frumos, am incercat sa ma port ca o profesionista. Se pare ca nu merge asa cu tine, asa ca am sa ti-o zic pe romaneste. Te-as bate numai in gura, cu o zgarda din aia din metal. Sau te excita si asta? Ce e fata mea, nu te vor barbatii? Esti chiar atat de nasoala?
Am caine acasa, il iubesc de mor, dar nu-l violez. Ce fantezie zici ca e asta? Nu e nici o fantezie, esti o dementa care ai aterizat pe aici, si te-ai gandit sa-ti vomiti ineptiile pe forum, ca te citeste si pe tine cineva.
Nu ai vrea tu sa te spanzuri? Ca noi am cam vrea? Uite iti dau eu lesa, ca am mai multe. Sa mori fericita mami, din iubire.
Irinaenache
Postat pe 20 Decembrie 2009 16:15

... ... cum de te-au lasat acolo la balaceanca sa accesezi internetul ??? ...

... urmareste cum ''fanteziile'' devin realitate ... cap de tab_a ...

http://www.youtube.com/watch?v=qWT6I5ewPtc

.
marco918
Postat pe 20 Decembrie 2009 16:23
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:17:46nu inteleg de ce majoritatea femeilor sau barbatilor ascun aceste ganduri sau aceste lucruri pe care le-au facut sau incercat.. 80% dintre femei au incercat asta si 70% au continuat dupa ce au incercat.... doar ca in romania nu nu recuosc aces lucru.. dar nu vad de ce?

... alooo ... TU crezi ca reprezinti 80% ??? ... TU chiar crezi ca esti o .... femeie ??? ... esti DEGENERATA rau de tot la mansarda ...
... incearca sa sugerezi in orice tara din lume idioteniile astea si vei avea exact aceiasi reactie fata de niste ''procente'' schizofrenice ...

... probabil ca GURUL cu care accesezi astfel de ideii e si el un bun amic al ... PORCILOR ... chiar si un obsedat ca freud s-ar fi ingrozit de atita imbecilitate ...
marco918
Postat pe 20 Decembrie 2009 16:32
Nu inteleg de ce o atacati asa.. si-a spus opinia.. hai nu o omorati. cum se zice; poate e o "dorinta trecatoare"
Ganditi-va si voi ce ati face daca s-ar intampla ca la randul vostru sa vina copilul acasa si sa spuna " mami mami, as vrea sa fac sex cu un caine".. i-ati da si lui o zgarda sa se spanzure? sau l-ati omora cu mana voastra?
daca pe ea asta o face fericita, lasati-o in fericirea ei si nu va mai atacati atat. pana la urma poate fi si un forum la vrajeala. mare trestie de zaharsi cu voi. va stresati de parca nu aveti ceva mai bun de facut.
Hai pace.. va fac cinste cu o ciocolata calda :)
Suzanna
Postat pe 20 Decembrie 2009 18:31
normal sunt uni idioti car nici nu isi cunosc fanteziile si inca mai scriu aicea ca narozii
asta_sunt
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:05
nu ii asculta, sunt niste invidiosi care iti vor doar raul
felixcat
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:24
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-20 20:05:21normal sunt uni idioti car nici nu isi cunosc fanteziile si inca mai scriu aicea ca narozii

eu mi le cunosc dar macar is mai normale si mai posibil realizabile
iulia069834
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:24
De la: felixcat, la data 2009-12-20 20:24:22nu ii asculta, sunt niste invidiosi care iti vor doar raul

da d-le urla invidia in noi, da' cum ti-ai dat seama?
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:29
pai eu e pisica genie eu imi dau seama de tot! crapati de ciuda las ca stiu eu .
felixcat
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:34
De la: felixcat, la data 2009-12-20 20:34:01pai eu e pisica genie eu imi dau seama de tot! crapati de ciuda las ca stiu eu .

io cred ca tu vrei ca donsoara sa treaca de la sex cu caini, la o smotoceala cu pisici, aaaa pardon, cu motani!
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:38
Copiii si animalele sunt fapturile cele mai pure din punct de vedere sufletesc,cum puteti sa va permiteti sa ajungeti,cei care aveti asemenea "placeri" intr-un asemenea grad de degradare umana?
Cu totii avem fantezii,insa cand unele ajung intr-un asemenea stadiu,indicat poate ar fi sa cautati un psiholog ca sa reparati rotitzele sarite de pe acolo.
Pentru pedofili,dragii de ei,nu deschideti un topic?Poate se simt marginalizati,nu de alta...
Dar necrofilii?Ca oameni sunt si ei,bietii...
heaven2007
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:41
De la: heaven2007, la data 2009-12-20 20:41:07Copiii si animalele sunt fapturile cele mai pure din punct de vedere sufletesc,cum puteti sa va permiteti sa ajungeti,cei care aveti asemenea "placeri" intr-un asemenea grad de degradare umana?
Cu totii avem fantezii,insa cand unele ajung intr-un asemenea stadiu,indicat poate ar fi sa cautati un psiholog ca sa reparati rotitzele sarite de pe acolo.
Pentru pedofili,dragii de ei,nu deschideti un topic?Poate se simt marginalizati,nu de alta...
Dar necrofilii?Ca oameni sunt si ei,bietii...

esti prea draguta, eu zic ca numai psihiatrul o mai poate ajuta!
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:45
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-12-20 20:05:21normal sunt uni idioti car nici nu isi cunosc fanteziile si inca mai scriu aicea ca narozii

... siiiiigur ... dar de ce nu ii intrebi pe parintii tai despre ''fanteziile'' pe care PRESUPUI ca le au si ei, ca niste oameni ''normali'' ... te-ar ajuta sa te tratezi mai rapid(la psihiatru in mod sigur nu ai fost niciodata doar iti inchipui ca te-ar ''intelege'') ... cu SOCURI ELECTRICE ... doar sa nu incerci sa te duci cu ''prietenul'' (ciinele) costica de labutza ca le provoci cu soc ... de placere ... ... inainte de a mai continua aberatiile vorbeste totusi cu ei ... prima data ...
... poate ne povestesti si noua din ''fanteziile'' tale cu dobitoacele ... apropo, poti sa fii acuzata de rele tratamente acordate animalelor, la fel ca si cei care bat animalele ... de unde stii ca animalul de care te-ai indragostit te ''doreste'' ? ... il hartuiesti sexual ... te folosesti de el ... perversa mica ...
marco918
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:46
dar de ce nu citi forum-ul am spu de 11 ori ca am fost la psiholog
asta_sunt
Postat pe 21 Decembrie 2009 02:17
Care te satisface pana la urma mai bine cainele sau calul? Ai incercat si cu mai mutle animale odata?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Decembrie 2009 03:33
De la: yna_juici, la data 2009-12-21 02:17:35dar de ce nu citi forum-ul am spu de 11 ori ca am fost la psiholog

Eu vorbeam de terapie,nu de mers in vizita!Ai urmat,urmezi inca sedinte de terapie?Sau nici nu consideri ca e vreo problema in acest sens si ca esti doar o fata moderna care isi traieste cu pasiune viata?
heaven2007
Postat pe 21 Decembrie 2009 06:44
mi sa spus ca nu am inca nevoie de asaceva si sa revin peste 6 luni dar am facut 5 sedinte
asta_sunt
Postat pe 21 Decembrie 2009 06:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 129 De la: puiut_77 23 Februarie 2011 14:50
Recesiune si sex! 20 De la: etesa 10 Iulie 2009 03:25
o intrebare???? 9 De la: yumalai 29 Octombrie 2009 17:18
Am o problema si nu-mi dau seama? 6 De la: miss_darine 29 Aprilie 2010 20:19
Un sfat....va rog!!! 20 De la: oana0309 15 Septembrie 2011 02:02