Setari Cookie-uri

buna....

Buna.Am si eu o mica mare problema daca pot sa zic asa....Sunt cu cineva de aproximativ 4 luni si intr`o discutie referitoare la momentul potrivit pentru a face dragoste i`am spus ca nu sunt suficient de pregatita pentru asta(sunt virgina),iar el m`a intrebat cand cred eu ca este momentul potrivit.I`am raspuns ca o sa ma simt suficient de pregatita cand o sa avem cel putin 1 an de relatie,timp in care sa`mi demonstreze sentimentele lui pentru mine.El mi`a raspuns ca ma poate astepta dar 1 an i se pare mult prea mult...Nu as vrea sa il pierd deoarece il iubesc,dar nici nu vreau sa fac ceva de care mai tarziu sa`mi para rau.As dori niste sfaturi,cum sa`i explic sa ma inteleaga nu stiu....Va pup Si ajutati`ma daca puteti
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 12:34
da, iti pot raspunde: NU FI PROASTA!!! asta se numeste santaj sentimental. f..k him!
l_diana_c
Postat pe 24 Mai 2009 12:36
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 12:34:10Buna.Am si eu o mica mare problema daca pot sa zic asa....Sunt cu cineva de aproximativ 4 luni si intr`o discutie referitoare la momentul potrivit pentru a face dragoste i`am spus ca nu sunt suficient de pregatita pentru asta(sunt virgina),iar el m`a intrebat cand cred eu ca este momentul potrivit.I`am raspuns ca o sa ma simt suficient de pregatita cand o sa avem cel putin 1 an de relatie,timp in care sa`mi demonstreze sentimentele lui pentru mine.El mi`a raspuns ca ma poate astepta dar 1 an i se pare mult prea mult...Nu as vrea sa il pierd deoarece il iubesc,dar nici nu vreau sa fac ceva de care mai tarziu sa`mi para rau.As dori niste sfaturi,cum sa`i explic sa ma inteleaga nu stiu....Va pup Si ajutati`ma daca puteti

un nr de tel??
o adresa??
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 12:38
De la: scorpyow10, la data 2009-05-24 12:38:08
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 12:34:10Buna.Am si eu o mica mare problema daca pot sa zic asa....Sunt cu cineva de aproximativ 4 luni si intr`o discutie referitoare la momentul potrivit pentru a face dragoste i`am spus ca nu sunt suficient de pregatita pentru asta(sunt virgina),iar el m`a intrebat cand cred eu ca este momentul potrivit.I`am raspuns ca o sa ma simt suficient de pregatita cand o sa avem cel putin 1 an de relatie,timp in care sa`mi demonstreze sentimentele lui pentru mine.El mi`a raspuns ca ma poate astepta dar 1 an i se pare mult prea mult...Nu as vrea sa il pierd deoarece il iubesc,dar nici nu vreau sa fac ceva de care mai tarziu sa`mi para rau.As dori niste sfaturi,cum sa`i explic sa ma inteleaga nu stiu....Va pup Si ajutati`ma daca puteti

un nr de tel??
o adresa??

mai scorpyow.... te oferi tu? fata oricum nu e pregatita...
l_diana_c
Postat pe 24 Mai 2009 12:50
De la: l_diana_c, la data 2009-05-24 12:50:39

un nr de tel??
o adresa??

m`ati inveselit:) pai si ce as putea sa ii spun totusi in niciun caz n`o sa cedez dar ma doare ca nu ma poate accepta asa si sa`mi ofere timpul de care am nevoie....va multumesc mult:*:*
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 14:01
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 14:01:30
De la: l_diana_c, la data 2009-05-24 12:50:39

un nr de tel??
o adresa??

m`ati inveselit:) pai si ce as putea sa ii spun totusi in niciun caz n`o sa cedez dar ma doare ca nu ma poate accepta asa si sa`mi ofere timpul de care am nevoie....va multumesc mult:*:*

promit c'o sa astept pana o sa fii pregatita
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 14:14

promit c'o sa astept pana o sa fii pregatita [/quote]

esti un dragut da n`am decat 17 ani jum:) u ai ceva mai mult:D
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 14:17
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 14:17:39
promit c'o sa astept pana o sa fii pregatita

esti un dragut da n`am decat 17 ani jum:) u ai ceva mai mult:D [/quote]

pey se poate,o sa astept cat este nevoe
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 17:08
Daca te iubeste asa cum zice te-ar astepta si 10 ani daca ar vrea.
NU O FACE DOAR PT CA O VREA EL,FA-O CAND ESTI TU PREGATITA .
ETE_EU
Postat pe 24 Mai 2009 17:12

Daca te iubeste o sa astepte.Prietenul meu a asteptat 2 ani....Asa ca fetelor nu faceti nimic doar pt ca asa vrea el.....Fao atunci cand esti pregatita....Va pup
andreaandrea
Postat pe 24 Mai 2009 17:16
Nu te grabi!Nu cred ca ar trebui sa te preseze cu asta!Daca tu te vei simti pregatita la un moment dat,nu trebuie sa treaca un an(ca nu e termen limita).Cunoasteti-va mai bine,analizeaza-ti sentimentele pe care le ai fata de el si totul vine de la sine.Daca tu o sa consideri ca e persoana potrivita pt tine si ca merita sa faci asta,poate o sa-i propui tu,cine stie?
Succes si sa faci numai ce-ti dicteaza inima si ratiunea ta!
luyyzz
Postat pe 24 Mai 2009 17:18
Va pup dulce pe toate si va multumesc mult,m`ati convins si mai mult ca daca ma iubeste nu ma va presa sa fac asta.In fond e corpul meu,e "prima mea data"eu hotarasc mai bine decat oricine cand trebuie sa fac asta si n`o sa o sa o fac decat cand o sa simt cu adevarat.Si daca nu cu el,cu altul,ca doar nu e singurul,din contra poate exista cineva care intr`adevar o sa aprecieze asta si o sa poata sa ma astepte cat va fi nevoie:) Pupiciii
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 17:25
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 17:25:25Va pup dulce pe toate si va multumesc mult,m`ati convins si mai mult ca daca ma iubeste nu ma va presa sa fac asta.In fond e corpul meu,e "prima mea data"eu hotarasc mai bine decat oricine cand trebuie sa fac asta si n`o sa o sa o fac decat cand o sa simt cu adevarat.Si daca nu cu el,cu altul,ca doar nu e singurul,din contra poate exista cineva care intr`adevar o sa aprecieze asta si o sa poata sa ma astepte cat va fi nevoie:) Pupiciii

sunt aici nu plec nicaeri
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 17:29
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 17:25:25Va pup dulce pe toate si va multumesc mult,m`ati convins si mai mult ca daca ma iubeste nu ma va presa sa fac asta.In fond e corpul meu,e "prima mea data"eu hotarasc mai bine decat oricine cand trebuie sa fac asta si n`o sa o sa o fac decat cand o sa simt cu adevarat.Si daca nu cu el,cu altul,ca doar nu e singurul,din contra poate exista cineva care intr`adevar o sa aprecieze asta si o sa poata sa ma astepte cat va fi nevoie:) Pupiciii

exact!
luyyzz
Postat pe 24 Mai 2009 17:30
De la: andreaandrea, la data 2009-05-24 17:16:54

Daca te iubeste o sa astepte.Prietenul meu a asteptat 2 ani....Asa ca fetelor nu faceti nimic doar pt ca asa vrea el.....Fao atunci cand esti pregatita....Va pup

Sincer mi`ar placea si mie sa gasesc un baiat pe care sa`l iubesc,sa ma iubeasca si sa fie dispus sa ma astepte nu conteaza cat,dar specimenele pe care le`am gasit pana acum nu au reusit asa ceva....asta e:)
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 17:38
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 17:38:03
De la: andreaandrea, la data 2009-05-24 17:16:54

Sincer mi`ar placea si mie sa gasesc un baiat pe care sa`l iubesc,sa ma iubeasca si sa fie dispus sa ma astepte nu conteaza cat,dar specimenele pe care le`am gasit pana acum nu au reusit asa ceva....asta e:)

Draga Isa Bella,am vazut ca ai doar 17 ani,deci faci parte din generatia vitezei.Baietii de varsta ta,nu prea mai au rabdare si nu sunt statornici,ei cred ca trebuie sa puncteze cu fiecare fata,ori tu(pt ca nu pot spune de toate fetele de varsta ta asa) ai nevoie de stabilitate,incredere,putin romantism,ca orice fata care are isi doreste o relatie frumoasa,cu un baiat deosebit!Totusi vei vedea pe masura ce capeti experienta(de viatza in general,nu sexuala),ca inveti si poti sa alegi mult mai bine,pt ca observi in jurul tau ce nu-ti place si vei stii de ce sa t feresti.Eu ma imbolnavesc cand aud discutii intre tineri,fete si baieti-cum vorbesc ei,cum raspund ele si atunci cum t poti indragosti de cineva care nu stie sa se poarte cu tine,sa-ti ofere protectie si sa te trateze cu respect ?Sa auzim de bine si iti doresc sa-ti gasesti sau sa ramai cu baiatul pe care-l doresti tu,care sa te faca sa crezi ca pt el,esti centrul universului!Sunt si eu prea visatoare,nu?Iti dai seama daca m-ar auzii pustii astia care se dau mari si prea siguri pe ei.dar de fapt habar n-am sa vorbeasca cu o fata!
luyyzz
Postat pe 24 Mai 2009 17:52
Draga Isa Bella,am vazut ca ai doar 17 ani,deci faci parte din generatia vitezei.Baietii de varsta ta,nu prea mai au rabdare si nu sunt statornici,ei cred ca trebuie sa puncteze cu fiecare fata,ori tu(pt ca nu pot spune de toate fetele de varsta ta asa) ai nevoie de stabilitate,incredere,putin romantism,ca orice fata care are isi doreste o relatie frumoasa,cu un baiat deosebit!Totusi vei vedea pe masura ce capeti experienta(de viatza in general,nu sexuala),ca inveti si poti sa alegi mult mai bine,pt ca observi in jurul tau ce nu-ti place si vei stii de ce sa t feresti.Eu ma imbolnavesc cand aud discutii intre tineri,fete si baieti-cum vorbesc ei,cum raspund ele si atunci cum t poti indragosti de cineva care nu stie sa se poarte cu tine,sa-ti ofere protectie si sa te trateze cu respect ?Sa auzim de bine si iti doresc sa-ti gasesti sau sa ramai cu baiatul pe care-l doresti tu,care sa te faca sa crezi ca pt el,esti centrul universului!Sunt si eu prea visatoare,nu?Iti dai seama daca m-ar auzii pustii astia care se dau mari si prea siguri pe ei.dar de fapt habar n-am sa vorbeasca cu o fata! [/quote]

Iti multumesc mult,ai punctat exact ce trebuia,si nu,nu esti prea visatoare,exact asta imi doresc eu,pe cineva in care sa pot sa am incredere,sa ma iubeasca,sa am o relatie serioasa,stabila si la momentul potrivit sa trec si la etapa asta.Din pacate nu stiu cand o sa gasesc ce caut.....pentru ca exista din ce in ce mai putini baieti care pun pret pe toate astea si din ce in ce mai putine fete cu capul pe umeri....Am avut nevoie de niste sfaturi si n`am dorit sa intreb nici asa zisii mei"amici" nici pe mama,am vrut sa ma gandesc singura dar aveam nevoie de niste sfaturi pur si simplu de la niste persoane care n`au nicio legatura cu mine:)Asta ma ajuta de multe ori....Si chiar am mai scris pe un forum,de adolescenti si acum sesizez cata diferenta de mentalitate.Poate gandesc eu mai invechit,dar asta e caracterul meu si asta simt eu,copiii aia(si eu sunt un copil dar nu gandesc asa) m`au sfatuit sa nu pierd timpul ca la un moment dat tot o sa o fac si pe asta,ca in principiu nu conteaza cu cine,important e sa o faci,ca n`am nevoie de dovezi,ca nimeni n`o sa mi le ofere,ca nimeni n`o sa ma astepte.....si tot felul de lucruri din astea.Pe cand aicea imi dau seama ca sunt oameni cu care pot sa discut,cu o experienta de viata,nu "pustiulici" care habar n`au ce`o sa faca pe viitor....Inca o data multumesc mult Si sper ca nu v`am incomodat cu intrebarile mele:)
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 19:17
De la: scorpyow, la data 2009-05-24 17:29:33

isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 19:20
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 19:17:58Draga Isa Bella,am vazut ca ai doar 17 ani,deci faci parte din generatia vitezei.Baietii de varsta ta,nu prea mai au rabdare si nu sunt statornici,ei cred ca trebuie sa puncteze cu fiecare fata,ori tu(pt ca nu pot spune de toate fetele de varsta ta asa) ai nevoie de stabilitate,incredere,putin romantism,ca orice fata care are isi doreste o relatie frumoasa,cu un baiat deosebit!Totusi vei vedea pe masura ce capeti experienta(de viatza in general,nu sexuala),ca inveti si poti sa alegi mult mai bine,pt ca observi in jurul tau ce nu-ti place si vei stii de ce sa t feresti.Eu ma imbolnavesc cand aud discutii intre tineri,fete si baieti-cum vorbesc ei,cum raspund ele si atunci cum t poti indragosti de cineva care nu stie sa se poarte cu tine,sa-ti ofere protectie si sa te trateze cu respect ?Sa auzim de bine si iti doresc sa-ti gasesti sau sa ramai cu baiatul pe care-l doresti tu,care sa te faca sa crezi ca pt el,esti centrul universului!Sunt si eu prea visatoare,nu?Iti dai seama daca m-ar auzii pustii astia care se dau mari si prea siguri pe ei.dar de fapt habar n-am sa vorbeasca cu o fata!

Iti multumesc mult,ai punctat exact ce trebuia,si nu,nu esti prea visatoare,exact asta imi doresc eu,pe cineva in care sa pot sa am incredere,sa ma iubeasca,sa am o relatie serioasa,stabila si la momentul potrivit sa trec si la etapa asta.Din pacate nu stiu cand o sa gasesc ce caut.....pentru ca exista din ce in ce mai putini baieti care pun pret pe toate astea si din ce in ce mai putine fete cu capul pe umeri....Am avut nevoie de niste sfaturi si n`am dorit sa intreb nici asa zisii mei"amici" nici pe mama,am vrut sa ma gandesc singura dar aveam nevoie de niste sfaturi pur si simplu de la niste persoane care n`au nicio legatura cu mine:)Asta ma ajuta de multe ori....Si chiar am mai scris pe un forum,de adolescenti si acum sesizez cata diferenta de mentalitate.Poate gandesc eu mai invechit,dar asta e caracterul meu si asta simt eu,copiii aia(si eu sunt un copil dar nu gandesc asa) m`au sfatuit sa nu pierd timpul ca la un moment dat tot o sa o fac si pe asta,ca in principiu nu conteaza cu cine,important e sa o faci,ca n`am nevoie de dovezi,ca nimeni n`o sa mi le ofere,ca nimeni n`o sa ma astepte.....si tot felul de lucruri din astea.Pe cand aicea imi dau seama ca sunt oameni cu care pot sa discut,cu o experienta de viata,nu "pustiulici" care habar n`au ce`o sa faca pe viitor....Inca o data multumesc mult Si sper ca nu v`am incomodat cu intrebarile mele:) [/quote]
Inseamna ca ai personalitate,draga mea,nu ca ai idei invechite!Nu trebuie sa conteze ce-ti spunem noi(cei mai maturi;))) sau cei de varsta ta.Important e ca tu sa poti face diferenta intre ce e bine pt tine si ce nu si ceea ce vrei tu,nu ceea ce e la moda sau ce fac altii.Sa stii ca eu ma bucur ca mai exista copii care gandesc si care simt,nu numai tineri care exagereaza f mult si care in loc sa-si formeze propiul drum,merg in turma spre ce e 'cool" si ce fac altii!
luyyzz
Postat pe 24 Mai 2009 19:25
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 19:20:17

hai acuma nu rosi,am promis ca astept nu mai dau inapoi
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 19:29
De la: scorpyow, la data 2009-05-24 19:29:38
De la: isa_bella, la data 2009-05-24 19:20:17

hai acuma nu rosi,am promis ca astept nu mai dau inapoi

da chiar de prin ce zona esti?:)
isa_bella
Postat pe 24 Mai 2009 20:25

da' c bine semeni cu fosta colega de-a mea din generala!!
anca0704
Postat pe 25 Mai 2009 17:09
1 an de zile ca sa primesti si tu niste actiune ......

dragelor voi credeti ca tipi care stau dupa voi mai mult de 3 luni fara sa va culcati cu ei ......n-au nimic pe langa.

sunt tip si stiu cum merge treaba....majoritatea barbatilor care au prietena virgina si zic ca au rabdare si ca le astepata sa fie pregatite sigur au ceva pe langa....nu sta nici un timp 1 an de zile langa tine timp in care sa excita si sa nu poate si el sa primeasca un blowjob sau un sex.

GET REAL LITTLE GIRL....daca te astepta sunt sanse de 80% sa primeasca de la altcineva pana vei fi tu pregatita.
anderson
Postat pe 25 Mai 2009 18:44
De la: anderson, la data 2009-05-25 18:44:251 an de zile ca sa primesti si tu niste actiune ......

dragelor voi credeti ca tipi care stau dupa voi mai mult de 3 luni fara sa va culcati cu ei ......n-au nimic pe langa.

sunt tip si stiu cum merge treaba....majoritatea barbatilor care au prietena virgina si zic ca au rabdare si ca le astepata sa fie pregatite sigur au ceva pe langa....nu sta nici un timp 1 an de zile langa tine timp in care sa excita si sa nu poate si el sa primeasca un blowjob sau un sex.

GET REAL LITTLE GIRL....daca te astepta sunt sanse de 80% sa primeasca de la altcineva pana vei fi tu pregatita.

stie el c stie !!!

anca0704
Postat pe 25 Mai 2009 18:47
De la: anderson, la data 2009-05-25 18:44:251 an de zile ca sa primesti si tu niste actiune ......

yumy
Postat pe 25 Mai 2009 18:48
anderson mare dreptate ai !!!!!!! no offense ! si eu am fost in cazu asta, aveam 4 luni cu iubitu meu ( actualu ) si insista imi dadea de inteles k vrea so facem....si tot asa eram si eu sa astept sa nu astept, cu toate ca tineam mult la el si el la mine , ( el fiind mai mare ca mine cu 5 ani ) eu avea 16 el 21....si am simtit k vreau so fak nu mi a fost nici o teama , si uite k si in ziua de azi tot cu el am ramas ............. pt k pt el a contat poate chiar mai mult dekt conteaza pt altii gestul meu ! si mai ales k ma iubeste logic ..........good luck !! si fa ce simti!
alina_luminita
Postat pe 25 Mai 2009 18:48

si crezi ca toti sunt ca tine?
Diavolyta_
Postat pe 25 Mai 2009 18:52
4 luni inca e ok....dar sa stea 1 an dupa tine.....c'mon cat credeti voi ca rezistam noi barbati fara sex.

mai ales cand esti cu o tipa si te saruti , te atingi, etc etc....
anderson
Postat pe 25 Mai 2009 18:53

chiar dacaspune ca te iubeste......tu astepta pana esti cu adevarat pregatita pentru ca dupa regreti toata viatza...........te preseaza ca sa isi obtina scopul....nu contest ca te iubeste,insa daca intra-devar tine la tine va astepta.daca te iubeste fericirea ta ar trebui sa fie importanta pentru el......pentru ca asta inseaman sa iubesti,sa ii vrei binele celeilalte persoane nu sa o exploatezi in scopurii proprii.ASTEAPTA PANA ESTI PREGATITA.....trust me ca stiu ce spun
EndlessBleu
Postat pe 25 Mai 2009 18:55
De la: anderson, la data 2009-05-25 18:53:174 luni inca e ok....dar sa stea 1 an dupa tine.....c'mon cat credeti voi ca rezistam noi barbati fara sex.

mai ales cand esti cu o tipa si te saruti , te atingi, etc etc....

asta o stiam acum poate nu o stiu toate da bine ai venit sa le lamuresti
yumy
Postat pe 25 Mai 2009 18:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa lupt pentru el? 51 De la: ralukutzza 29 Noiembrie 2009 11:14
ESTI NEGLIJATA SAU INSELATA? 11 De la: kudika_20852 13 Noiembrie 2012 09:07
Sex pe bani :D 404 De la: cristiana_cris 24 Iulie 2009 10:31
Ajutati-ma... 5 De la: 90701 28 Septembrie 2009 12:40
Eu in romania..ea pe alt continent ...ce sa fac? 11 De la: farida 25 Iunie 2010 10:19