Mai multe
buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze...
|
||
|
deea_muresan Postat pe 20 Septembrie 2009 15:47 |
||
|---|---|---|
|
Salut! Personal, cred ca nu e cazul sa iti faci griji.Si eu am o relatie de 4 ani, si el iasa cu baietii si sexul nu mai e ca la inceput, atat de des , insa cu timpul il poti face sa fie(sexul) mai intens, mai "matur", mai altfel. Oricat ti-ai dori, nu va mai fi nimic ca la inceput, dar asta nu inseamna c trebuie sa fie mai rau.Dimpotriva. Incearca sa il surprinzi cu chestii noi,cu lucruri la care el nu se gandea ca o sa le primeasca de la tine si o sa fiti ok. Ce sa faci?Asa se intampla tot timpul cu relatiile de lunga durata.stiu ca ti se pare tragic ce ti se intampla, dar daca stii cum sa iei lucrurile, poate fi un lucru bun ;) Bafta! |
||
|
snakewoman Postat pe 29 Septembrie 2009 01:44 |
||
De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16 am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,, P.S: nu cred ca e vorba ca nu il mai atragi, dar s-a obisnuit cu tine deja.E normal, doar te-a vazut de atatea ori goala.Incearca ceva lenjerii sexy si o sa se schimbe, ai sa vezi ;) Iar in privinta declaratiilor,florilor si a cadourilo...Pai, trebuia sa te cucereasca cumva nu?IAr acum pentru ca te are, nu i se mai par necesare.Vezi cum faci sa ii schimbi parerea!:) |
||
|
|
||
|
snakewoman Postat pe 29 Septembrie 2009 01:47 |
||
De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Saracuta de tine Tu n-ai nimic..il atragi in continuare, te iubeste la fel de mult...doar ca nu exista barbat pe lumea asta care sa se comporte la fel ca la inceputul relatiei, adica flori, cadouri si sex pe nerasuflate..atunci era asa ca sa fie sigur ca ramai cu el, dar acum ca stie ca il iubesti nu se mai osteneste ca la inceput sa te impresioneze. Asta nu inseamna ca nu te mai place, e pura comoditate
|
||
|
simonycik Postat pe 29 Septembrie 2009 09:25 |
||
De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Si dulceatza de trandafiri cand o mananci prima data....e ceva de neimaginat...superb...dulce....un paradis.....(imi place mancarea, cu toate ca nu's gras...mai ales dulciurile )Dar ceea ce vrei tu sau speri , nu o sa mai ai niciodata , mai ales daca s'a ajuns aici....ma refer niciodata cu el.... Te'ai logodit? Buna idee....voi o sa fitzi unul din cuplurile care se va casatori ca sa aiba dc divortza !!! E normal sa iasa cu baietii..... ca doar nu e legat cu lanturi....
|
||
|
yneedlove Postat pe 29 Septembrie 2009 09:41 |
||
De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... ce negativist esti
|
||
|
yumy Postat pe 29 Septembrie 2009 09:44 |
||
De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Dulceata de trandafiri mi-ai facut pofta
|
||
|
simonycik Postat pe 29 Septembrie 2009 15:43 |
||
De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Esti cam rautacios..nu se casatoresc k sa aiba de ce divorta, ei se iubesc si simt k asta trebuie sa faca, sa se casatoreasca, ce e rau in asta?si schimbarea asta mi se pare uneori normala intr-o relatie de lunga durata, e firesc sa nu mai fie k la inceput dar asta nu inseamna k nu o mai iubeste...e doar o chestiune de rutina, care dispare cu putina sare si putin piper in relatie Trebuie doar sa stii cum sa-l faci sa simta k e k la inceputul relatiei..
|
||
|
magdonek Postat pe 30 Septembrie 2009 15:33 |
||
De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Daca dupa 2 ani e asa ..gandeste-te ce se va intampla peste 10 sau 20 de ani ! Eu zic sa te gandesti bine inainte sa faci pasul cel mare ! |
||
|
kudika071750 Postat pe 30 Septembrie 2009 15:49 |
||
Resemneaza-te! Asa e specia... ![]() Dar daca il intrebam si pe el... probabil ca o sa ne spuna acelasi lucru... ca nici tu nu mai esti la fel ca la inceput...
|
||
|
adelheida Postat pe 30 Septembrie 2009 15:57 |
||
nu cauta probleme unde nu sunt, firea femeii este sa faca din tantar- armasar, cateodata, iesi si tu cu fetele. Mergi la SPA, cumparaturi, fa lucruri ca noi fetele si ai sa vezi ca nu e chiar asa de tragica situatia. Crezi ca al meu dupa 7 ani vine tot cu flori?, dar asta nu inseamna ca nu ma iubeste.
|
||
|
taiko_delia Postat pe 30 Septembrie 2009 16:08 |
||
De la: taiko, la data 2009-09-30 16:08:40 al meu mi-a adus flori cate degete am la o mana, dar stiu ca ma iubeste si dupa 5 ani la fel ca la inceput
|
||
|
i_andra Postat pe 30 Septembrie 2009 16:26 |
||
De la: simonycik, la data 2009-09-29 15:43:37De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Ai pofte...sa nu fie de rau
|
||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 17:58 |
||
De la: magdonek, la data 2009-09-30 15:33:40De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... Aici e vb de EA nu de EI....ce te face sa crezi k el se casatoreste ca o iubeste? sau ce te face sa crezi ca se mai si casatoresc....pt ca s'au logodit???
|
||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 18:00 |
||
De la: magdonek, la data 2009-09-30 15:33:40De la: yneedlove, la data 2009-09-29 09:41:57De la: deea_muresan, la data 2009-09-20 15:47:16buna.. vreau sa ma lamuriti cu un raspuns la o intrebare. am o relatie de 2 ani si jumatate si de 2 facem dragoste.. la inceput faceam zilnic,orgasme multiple, dorinta continua si mai ales ca actul in sine dura in jur de 1 ora si nu glumesc.. acum, de ceva timp facem de maxim 2-3 ori pe saptamana, maxim 20 de minute si am impresia k nu il mai atrag ca la inceput..suntem 2 firi care iubim spontaneitatea si mereu am incercat sa facem ceva in plus fata de data trecuta doar k s-au cam epuizat ideile(ma refer in pat)...La inceput imi facea zilnic declaratii de dragoste, flori, cadouri etc,,,de 4 luni ne-am logodit si i-am spus k vreau sa fie totul ca in primele zile, sa fie la fel de atent,romantic etc. raspunsul lui a fost ''iubita mea, acum e totul stabil, suntem logoditi, nu mai suntem copii si mai ales la inceput au fost necesare acele lucruri pentru formarea bazei relatiei, acum ma cunosti, te iubesc si nu ai dc sa iti faci probleme '' credeti ca relatia s-a consumat prea mult si ca nu ma mai iubeste?..metionez k sigur nu ma inseala,nu are pe alta... ma respecta dar totusi am impresia k nu imi acorda destula atentie de cata am eu nevoie...sau exagerez prea mult?..la voi cum e?...vreau sfaturi...ne vedem mai rar k la inceput, acum iasa mai mult cu baietii si vine destul de tarziu acasa si nu imi convine..i-am spus si lui asta dar spune doar k sunt prea rautacioasa si k nu il las sa se distreze... in cazul lor tre sa toarne ceva sare si piper....
|
||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 18:00 |
||
Ar trebui sa il lasi sa iasa cu baietii la bere si ce mai are el chef sa faca....daca il mai bati mult la cap o sa se simta sufocat si relatia voastra o sa aiba de suferit...sunt sigur ca te iubeste , dar se gandeste ca odata ce va veti casatori nu va mai putea sa faca tot ce isi doreste pt ca vrea sa te respecte ...lasa-l acum sa se distreze ca o sa se plictiseasca el si de baieti o data si o data...tot la tine se intoarce
|
||
|
Andutzzu Postat pe 30 Septembrie 2009 18:46 |
||
|
Buna, Ma gandesc ca fiind impreuna de doi ani nu e prea bine sa iasa noptile fara tine, nu mi se pare normal, si eu am avut o relatie de 8 ani, insa poate la mine a fost alt caz... Ce vreau eu sa spun e ca e normal sa mai iasa si fara tine din cand in cand, dar nu noptile, ia iesi si tu noptile cu prietene prin cluburi, sa vezi ce arunca cu nervi in toate partile. ..... Faptul ca nu-ti mai aduce flori e normal, doar nu vrei sa cheltuie banii cu care ti-ai lua rochia preferata pe un buchet de flori...nu? Bucurati-va de fiecare zi pentru ca viata e scurta, daca nu este fericit intr-o relatie , las-o balta. Daca sunteti fericiti impreuna, atunci lasa grijile si iubeste-l fara limite. PS: La mine dupa o scurta perioada de plictis, relatia s-a transformat intr-una incendiara, fiindca amandoi ne doream si dupa ce ne-am acomodat cu gandul ca sutem impreuna de prea mult timp, totul a fost perfect. Bafta! |
||
|
karaelena Postat pe 1 Octombrie 2009 20:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| membrii nudism din iasi | 8 | De la: kudika_12457 9 Septembrie 2012 02:06 |
| Intrebare 3 | 103 | De la: chappy 29 Decembrie 2011 02:21 |
| bisexualitate | 210 | De la: 10 Noiembrie 2016 17:28 |
|
|
||
| Probabil sunt de vina cu ceva? | 16 | De la: anderson 3 Iunie 2009 14:18 |
| lamuriti`ma:D | 23 | De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 10:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.