Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

De la: Lucia38, la data 2009-09-10 22:56:02
De la: etta, la data 2009-09-10 22:53:12 Cuscraaaaaaaaa......... ...........

daca esti iar de garda..........sigur le vei stinge !!...........

hai nooooooooooo... le-am stins azi noapte, mi-ajunge. pentru tine, cu dedicatie speciala.

aha...deci nu esti de garda !!......... .........si multumesc pentru....dedicatie !!!!..........
etta
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:01
ba da, sunt. Da' asta nu inseamna ca iar va veghez distractia si la sfarsit va invelesc si va citesc povesti de noapte buna...
Lucia38
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:05
pupici fetelor.....
Nuovamente_Robertina
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:09
De la: Lucia38, la data 2009-09-10 23:05:11ba da, sunt. Da' asta nu inseamna ca iar va veghez distractia si la sfarsit va invelesc si va citesc povesti de noapte buna...

si de ce nu ,mai Cuscra ???.........nu meritam si noi,asa ????........la ce copii cumintei suntem ????...... .........mary nu ne canta noua ...in miez de noapte ???......ia zi tu ???........
etta
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:14
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-10 23:09:26pupici fetelor.....

Denyyyyyyyyyyyyyy....ai sosit !!.........oi fi si tu tot la job,te pomeni !!.........
etta
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:15
Acu chiar ca va las. Sa aveti o noapte superba si maine o zi cat mai faina.
Lucia38
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:16
stiu ca nu are nici o legatura cu ce discutati voi dar am nevie urgenta de un sfat, sunt ntr-o stare de nu pot dormi, nu pot manca, pentru ca nu stiu ce sa mai cred.....in primul rand buna, si merci ca citesti acest mesaj. voi inceca sa il scriu cat mai complet si pe scurt: acum 2 ani mi-am cunoscut dragostea, sau cel putin asa am crezut atunci... a fost primul meu prieten pe care mi l-am facut, primul barbat din viata mea care mi-a aratat ce inseamna dragostea si care ma invatat sa fac sex si dragoste. l-am mintit de multe ori cu nimicuri (despre familia mea, poate lucruri chiar mai grave) si m-a iertat de fiacare data, chiar daca pe moment ne-am despartit pentru cateva zile.
de 5 zile m-am angajat.... la o agentie imobiliara... totul bun si frumos in prima zi, colectiv tanar, dar in a 2a am plecat cu niste colegi si seful (care este si patronul agentiei)la niste vizionari... eu nu aveam vizionari dar m-am dus pt ca seful mi-a zis ca are treaba in zona in care stau si ma duce el cu masina... cat au fost colegii la vizionari eu am ramas cu seful... in masina avea texte cu mine, sa ma mangaie pe mana, si sa se joace cu unghiile mele. am uitat sa spun seful care are circa 27 de ani, si e frumos de pica, casatorit si cu copii, si cat am stat la agentie in astea 2 zile am observat un altfel de comportament fata de mine decat fata de celelalte angajate, zambea, era dragut (dar m-am gandit ca e din politete ca sunt noua)
m-am gandit ca na, o glumi etc (am 21 de ani aproape si sunt paralela cu comportamentul barbatilor zambaret e grav stiu, pt mine toata lumea e dragguta si amabila, gen tot ce zboara se mananca.
dupa aceasta vizionare au venit colegii si el a propus sa mergem la o terasa, cu totii, am mers.... cat timp am stat acolo mi-a pus mana pe picior si avea grija de mine sa-mi fie bine :|.... ii ducem pe toti acasa si raman eu ultima pe care sa o duca... ajungem la bloc si ce face omu?: se da la mine, sa ma pupe, sa ma sarute ba pe gat ba pe gura... nu vroiam... pt ca imi iubesc prietenul si nu as putea sa il insel (sau pot spune nu credeam ca pot)... cam 30 de min m-am certat cu el pe ce face... dupa care am cedat sarutarilor, am cedat mangaierilor... i-am zis ca nu pot lua o decizie referitor la "noi" si la "relatia" pe care am putea sa o avem si sa ma lase pana cand ii voi da un raspuns. toata noaptea nu am dormit si am stat si m-am gandit, cum am putut sa sarut alt barbat si sa imi placa, cum am putut cand eu iubesc pe altcineva? a 2-a zi la serviciu , dupa noaptea zbuciumata, am cedat si am inceput o relatie, de 2 zile.... astazi am ajuns sa ma culc cu el.... acum stau si ma gandesc cum am putut sa fac asta? nu mai pot vb cu prietenul meu la tel pt ca ma enerveaza, mi-am dat seama ca el a fost doar un capriciu, ceva ce stiam ca orice i-as face o sa fie acolo langa mine.... nu mi-l pot scoate din minte pe acest om care m-a schimbat in 4 zile, si ce-i mai grav ca si el ma capiaza cu telefoane, convorbiri, discutii despre "noi" , ca vrea sa continuam , ca nu vrea sa ma lase.... cum am putu face asta stiind ca eu "iubesc alt barbat"?, poate nu l-am iubit si a fost doar un capriciu?
stiu ca sunt de condamnat si ce e mai grav e ca eu mereu am zis k eu nu o sa fiu niciodata in postura de amanta... dar e o vorba niciodata sa nu zici niciodata.... uite ca cu toata demnitatea mea am ajuns in aceasta postura.

va rog niste sfaturi: si despre relatia extraconjugala pe care am inceput-o si despre "fosta mea relatie" pe care nu stiu cum sai pun capat.... refuz sal vad, ii zic k am treaba, ca sunt obosita, numai sa nul vad, si ce e mai grav nu e ca nu vreau sal vad de rusine... ci ca m-am saturat de el :|
multumesc ca ati citit
pamela_zabet
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:18
stiu ca nu are nici o legatura cu ce discutati voi dar am nevie urgenta de un sfat, sunt ntr-o stare de nu pot dormi, nu pot manca, pentru ca nu stiu ce sa mai cred.....in primul rand buna, si merci ca citesti acest mesaj. voi inceca sa il scriu cat mai complet si pe scurt: acum 2 ani mi-am cunoscut dragostea, sau cel putin asa am crezut atunci... a fost primul meu prieten pe care mi l-am facut, primul barbat din viata mea care mi-a aratat ce inseamna dragostea si care ma invatat sa fac sex si dragoste. l-am mintit de multe ori cu nimicuri (despre familia mea, poate lucruri chiar mai grave) si m-a iertat de fiacare data, chiar daca pe moment ne-am despartit pentru cateva zile.
de 5 zile m-am angajat.... la o agentie imobiliara... totul bun si frumos in prima zi, colectiv tanar, dar in a 2a am plecat cu niste colegi si seful (care este si patronul agentiei)la niste vizionari... eu nu aveam vizionari dar m-am dus pt ca seful mi-a zis ca are treaba in zona in care stau si ma duce el cu masina... cat au fost colegii la vizionari eu am ramas cu seful... in masina avea texte cu mine, sa ma mangaie pe mana, si sa se joace cu unghiile mele. am uitat sa spun seful care are circa 27 de ani, si e frumos de pica, casatorit si cu copii, si cat am stat la agentie in astea 2 zile am observat un altfel de comportament fata de mine decat fata de celelalte angajate, zambea, era dragut (dar m-am gandit ca e din politete ca sunt noua)
m-am gandit ca na, o glumi etc (am 21 de ani aproape si sunt paralela cu comportamentul barbatilor zambaret e grav stiu, pt mine toata lumea e dragguta si amabila, gen tot ce zboara se mananca.
dupa aceasta vizionare au venit colegii si el a propus sa mergem la o terasa, cu totii, am mers.... cat timp am stat acolo mi-a pus mana pe picior si avea grija de mine sa-mi fie bine :|.... ii ducem pe toti acasa si raman eu ultima pe care sa o duca... ajungem la bloc si ce face omu?: se da la mine, sa ma pupe, sa ma sarute ba pe gat ba pe gura... nu vroiam... pt ca imi iubesc prietenul si nu as putea sa il insel (sau pot spune nu credeam ca pot)... cam 30 de min m-am certat cu el pe ce face... dupa care am cedat sarutarilor, am cedat mangaierilor... i-am zis ca nu pot lua o decizie referitor la "noi" si la "relatia" pe care am putea sa o avem si sa ma lase pana cand ii voi da un raspuns. toata noaptea nu am dormit si am stat si m-am gandit, cum am putut sa sarut alt barbat si sa imi placa, cum am putut cand eu iubesc pe altcineva? a 2-a zi la serviciu , dupa noaptea zbuciumata, am cedat si am inceput o relatie, de 2 zile.... astazi am ajuns sa ma culc cu el.... acum stau si ma gandesc cum am putut sa fac asta? nu mai pot vb cu prietenul meu la tel pt ca ma enerveaza, mi-am dat seama ca el a fost doar un capriciu, ceva ce stiam ca orice i-as face o sa fie acolo langa mine.... nu mi-l pot scoate din minte pe acest om care m-a schimbat in 4 zile, si ce-i mai grav ca si el ma capiaza cu telefoane, convorbiri, discutii despre "noi" , ca vrea sa continuam , ca nu vrea sa ma lase.... cum am putu face asta stiind ca eu "iubesc alt barbat"?, poate nu l-am iubit si a fost doar un capriciu?
stiu ca sunt de condamnat si ce e mai grav e ca eu mereu am zis k eu nu o sa fiu niciodata in postura de amanta... dar e o vorba niciodata sa nu zici niciodata.... uite ca cu toata demnitatea mea am ajuns in aceasta postura.

va rog niste sfaturi: si despre relatia extraconjugala pe care am inceput-o si despre "fosta mea relatie" pe care nu stiu cum sai pun capat.... refuz sal vad, ii zic k am treaba, ca sunt obosita, numai sa nul vad, si ce e mai grav nu e ca nu vreau sal vad de rusine... ci ca m-am saturat de el :|
multumesc ca ati citit
pamela_zabet
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:18
De la: etta, la data 2009-09-10 23:15:26
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-10 23:09:26pupici fetelor.....

Denyyyyyyyyyyyyyy....ai sosit !!.........oi fi si tu tot la job,te pomeni !!.........

nu etta....cand am vb pe mess...eram la job.acum sunt home...
Nuovamente_Robertina
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:21
De la: Lucia38, la data 2009-09-10 23:16:13Acu chiar ca va las. Sa aveti o noapte superba si maine o zi cat mai faina.

noapte buna.....
Nuovamente_Robertina
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:21
nu prea stiu sa dau sfaturi
e bine sa faci ceea ce simti....pana la urma viata e prea scurta.
Nuovamente_Robertina
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:39
nu poti iubi pe cineva si in cateva zile sa spui ca te-ai saturat d el...probabil a fost un capriciu si ai gasit pe cineva mai bun decat el care ti-a furat inima ....o relatie extraconjugala nu e neaparat ceva dezatruos...depinde de situatia lui d acasa...nu cred ca in 4 zile el isi doreste sa isi lase sotia ptr tine....deocamdata afla mai multe de relatia in care se afla cu sotia (dc vrei ceva serios)si nu te aventura asa rpd si sa crezi ca totul e roz...dupa un anumit timp o sa iti dai seama dc merita sa accepti faptul ca e insurat sau nu,,,,iti dau un sfat din "caz" asemanator dc te indragostesti d el si crezi ca nu merita nu esti sigura nu are rost sa cont ca u esti singura care vei avea d pierdut ....in caz contrar vei avea nevoie d multa intelegere si rabdare ...succes
oops_flory
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:52
in mod sigur nu este iubire....
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:00
mai...da' ce e cu voi in seara asta?pe unde umblati....... v-a afectat criza? nu cred ..ca aici totul este free sau...... aha ....cred ca asta era
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:10
va multumesc ca ati raspuns. nu vreau sa raman cu el pana la capat, nici nu sunt indragostita de el... e doar o atractie fizica, si faptul ca sunt opusa sotiei (sotia culmea lucreaza cu noi)... eu sunt 24/24 cu zambet pe buze chiar daca imi e rau, mereu am timp de toti... si multe lucuri... intre noi sa stabilit de la inceput: relatia profesionala e profesionala, nu v-a fi afectat de cea sexuala.... si cat va fi relatia sexuala va fi, cat nu , asta e, nimic nu se schimba.
cred ca a fost un capriciu... de fapt mi-am dat seama ca nu este iubire .... ci a fost pur si simplu un capriciu.... o chestie asa de umplutura, de ochii lumii.... nici eu nu stiu de ce....
asta ramane un subiect tabu si pentru mine
pamela_zabet
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:10
stiti ce e mai grav? faptul ca toata viata mea am detestat amantele ... si culmea culmii: acum sunt in postura lor
stau si eu si ma intreb unde dracu mi-a fost capul... presupun ca faptul ca e trecut cat de cat mai mult prin viata decat prietenul meu conteaza... pt ca stie cum sa imi zica, si ce sa imi zica... habar n-am dar stiu ca pe moment nu-mi pare rau de nimic.... si cat o fi o fi.... sper mai tarziu sa nu regret
pamela_zabet
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:13
noapte buna......
desi cred ca voi dormiti de ceva timp......
http://www.youtube.com/watch?v=HE_0ijBgwGA
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:15
De la: pamela_zabet, la data 2009-09-11 00:13:33stiti ce e mai grav? faptul ca toata viata mea am detestat amantele ... si culmea culmii: acum sunt in postura lor
stau si eu si ma intreb unde dracu mi-a fost capul... presupun ca faptul ca e trecut cat de cat mai mult prin viata decat prietenul meu conteaza... pt ca stie cum sa imi zica, si ce sa imi zica... habar n-am dar stiu ca pe moment nu-mi pare rau de nimic.... si cat o fi o fi.... sper mai tarziu sa nu regret

in mod sigur este doar atractie fizica!mai departe totul tine de autocontrol.......
sa ai o noapte minunata!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:17
mercii frumos si voua. ma duc si eu sa ma culc ca maine trebuie sa fiu odihnita pt domnul insurat
va pup
somn usor
pamela_zabet
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:19
io nu dormmmmmmmmmm !!!.........am venit sa va spun...noapte buna !!!............
etta
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:57
`mneatza cafenea!
o dimineatza frumoasa...si...pupici pt doamne...si...sucuri si bere pt toata lumea!
am sa lipsesc o perioada de pe aici!......
asa ca...am gasit de cuviintza sa anunt...si sa va doresc weekend....asa cum va doriti si voi!
ovidiu_42
Postat pe 11 Septembrie 2009 06:37
neatza
fac eu cafea azi ca sunt libera
pacat ca am de umblat.....oricum cafea pantru fete
anot
Postat pe 11 Septembrie 2009 08:29
De la: anot, la data 2009-09-11 08:29:37neatza

si pentru BAIETI nu
DON_LUCIANO
Postat pe 11 Septembrie 2009 08:33
ba da..cum sa nu...imi cer scuze nu vreau sa fiu acuzata de discriminare

cum bea cafeaua domnul?
anot
Postat pe 11 Septembrie 2009 08:48

heyyyyyyyyyyyy.............la noi nu se fac discriminari!!
sau...e vb de...misandrism...cumva?
ovidiu_42
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:13
ooo..eu nu urasc pe nimeni
m am exprimat gresit..sorry

gata?ne impacam....?fac mai multa cafea
anot
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:18
De la: anot, la data 2009-09-11 09:18:38ooo..eu nu urasc pe nimeni
m am exprimat gresit..sorry

gata?ne impacam....?fac mai multa cafea

glumesc...stai linistita!!!!......vroiam si yo...sa fiu putin rautacios....da.......mi-a trecutrepede!
hai la o cafea....
si...sa aveti o zi frumoasa....si...bucurii!
ovidiu_42
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:20
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-11 08:33:01

si pentru BAIETI nu

pt tine ceva special

pt fete
cristiana_cris
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:08
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-11 08:33:01