Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

http://www.youtube.com/watch?v=abGwEj5GlpY&feature=related
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:21
'na searaaaaaaaaaaaa !!..........

ma primiti si pe mine ????...........sau mai bine zis...........mai e cineva sa-mi ofere o cafelutza.............???????.......... .......ca incurcai strazile si nu mai dadui de Oviii........... ...........

pupici pentru toata lumea ............ ..........si bonus pentru cei care mai misuna inca pe aici !!............
etta
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:39
De la: etta, la data 2009-09-11 23:39:53 'na searaaaaaaaaaaaa !!..........

ma primiti si pe mine ????...........sau mai bine zis...........mai e cineva sa-mi ofere o cafelutza.............???????.......... .......ca incurcai strazile si nu mai dadui de Oviii........... ...........

pupici pentru toata lumea ............ ..........si bonus pentru cei care mai misuna inca pe aici !!............

pai se poate.................cum sa nu .....o cafelutza aburinda......luinga si tare special pt tine......BUNA SEARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
monaq
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:44
De la: etta, la data 2009-09-11 23:39:53 'na searaaaaaaaaaaaa !!..........

ovi cred ca a iesit sa te caute...... asa ca te servim noi cu o cafeluta......doamna!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:49
Monaaa,Monaaa...fataaaaa meeeaaa.....ce buna-iiiiiiii ccaaafeeaauuaaaaa ttaaaaaaaa........Mona,Mona,Mona,Moooonnnaaaaaaaaaaaa ...........

Denyyyyyyy.........Ovi cre' ca facea matanii sa nu nimeresc strada . !!!/............
etta
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:54
eu ma retrag.....la nani coca.....va urez o seara minunata in compania celor mai minunati..... sper sa ne auzim si maine....(daca ma mai ajuta pc-ul)
monaq
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:55
De la: etta, la data 2009-09-11 23:54:28 Monaaa,Monaaa...fataaaaa meeeaaa.....ce buna-iiiiiiii ccaaafeeaauuaaaaa ttaaaaaaaa........Mona,Mona,Mona,Moooonnnaaaaaaaaaaaa ...........

Denyyyyyyy.........Ovi cre' ca facea matanii sa nu nimeresc strada . !!!/............

ce mi mai place cand ma strigi asaaaaaaaaaaaaaa....valeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
monaq
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:56
De la: etta, la data 2009-09-11 23:54:28 Monaaa,Monaaa...fataaaaa meeeaaa.....ce buna-iiiiiiii ccaaafeeaauuaaaaa ttaaaaaaaa........Mona,Mona,Mona,Moooonnnaaaaaaaaaaaa ...........

si are norocul asta????
da' ce faci tu la bucuresti?hai ca.....asta nu te-am intrebat... si lionu?
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:58
De la: monaram, la data 2009-09-11 23:55:41 eu ma retrag.....la nani coca.....va urez o seara minunata in compania celor mai minunati..... sper sa ne auzim si maine....(daca ma mai ajuta pc-ul)

somn usor! ...ai putea sa ma gonesti si pe mine....ca dimineata am sedinta la 8
Nuovamente_Robertina
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:59
De la: monaram, la data 2009-09-11 23:56:28

ce mi mai place cand ma strigi asaaaaaaaaaaaaaa....valeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mona,mona,mona,monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ....noapte buna,Mona,Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:02
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-11 23:58:47

si are norocul asta????
da' ce faci tu la bucuresti?hai ca.....asta nu te-am intrebat... si lionu?

pai cre' ca a bagat non-stop......ca-s deja acasa !!............ ...........adecaaaaaaaaaaa....... ........ce credeai fatuca....ca io ma duc singurica la Oviiii ???????............ .............mi-e fricaaaa....mi-e fricaaaaaa........s-oooooooo...iau singuricaaaaaaaaaa.......ups,pardon..............s-ooooooooo beau singuricaaaaaaaaaa !!!...........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:04
nu ai raspuns.......ce ai facut la bucuresti? ...
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:06
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-12 00:06:18nu ai raspuns.......ce ai facut la bucuresti? ...

cica ...de fapt am vrut sa-iau rechizite lu' fi-miu de la Ploiestiiiiiiiiiiiiii..........apoi am zis ...las' ca-i iau din Bucuresti,ca sa nu mai intarziemmmmmmmmmmmm..........ca in final ,sa n-ajung la timp la Carrefour,ca i-am "sfintit" salonu' lu' Finuuuuuuuuuuu'..........daca n-am gasit strada lu' Oviiiiiiii..............drept pentru care..........mai dau si maine o tura la Ploiesti !!!...............
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:15
ce tare!deci ati trecut pe la black?si ai alt look?
rechizite de la ploiesti? sau ai avut chef de plimbarica?
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:18
nu look-ul meu s-a schimbat....ci a lu' fi-miu'....... .........sa inceapa omu' liceul.....stilizat !!!.......... ...........

si maine....combinatie........relaxare...prin card !!..........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:20
vreau si eu.....
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:24
tuuuuuuuuuuuu...ai sedinta maine !!......... .........fiecare cu prioritatile lui !!!.......... .........i'm sooooooo baddddddddd !!............
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:31
so bad? ...... .......
sedinta.....trebuie sa le explic o procedura.... deja ma doare capul sper sa nu ajung la PRO TV!asa ca tine-mi pumnii
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:35
oooooooooo...proceduriiiiiiiiiii????.......metodeeeeeeeee???..........cum se faceeeeeeee???..........vin io in locul tau .....sa la explic ???..........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:38
De la: etta, la data 2009-09-12 00:38:30 oooooooooo...proceduriiiiiiiiiii????.......metodeeeeeeeee???..........cum se faceeeeeeee???..........vin io in locul tau .....sa la explic ???..........

i-ai vazut in poze?????/ si i-am pus pe cei..... dar mai am si altele....
cred ca am putea incerca.....plus ca devenim vedete!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:42
noapte buna etta!somn usor ...fara cutremure sau cu tremur e
saluta lionu.....si pe adi...... va pup...
si maine...sa mai lasi ceva si pentru zile negre.....
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:51
ok,Sheffaaaaaaaaa......... .........leaga-te bine de pat.....sa nu pici de la cutremur !!.......... ..........

Dennyyyyyyyyy....stai asa...sa stingem lumina....ca mi-e frica de intuneric !!...........

3....2....1.......GATAAAA.....S-A INCHIS CAFENEAUAAAAAAA !!!...........

siiiiiiiiiiiiiiiiii...............BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAA !!............HAI ,"SCULAREA" ,SOMNOROSILORRRRRRRRRR....CA E DEJA DIMINEATAAAAAAAAA !!!...........SI CINE SE "SCOALA" DE DIMINEATA ....DEPARTE AJUNGEEEEEE !!...........PE CELE MAI INALTE CULMI ALEEEEEEEEE.....PLACERIIIIIIIIII !!!.............

...............

SCOALA-TEEEEEEE...........SCOALA-TEEEEEEEEEEEE.........."CIUCURASULEEEEEEEEEEE "..!!!............
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:56
etta....treci in pat ca ....te asteapta lionu!
noapte buna cafenea.....
http://www.youtube.com/watch?v=WST2e0S9ZAQ
si sa va tineti bine.......sa nu va speriati ...este doar etta!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2009 01:01
...........asta daca n-ar sforai deja !!...........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 01:04
De la: kudika067887, la data 2009-09-11 21:35:32ce cu voi ati inebunit

despre...ce nebunie e vb?
ovidiu_42
Postat pe 12 Septembrie 2009 07:26
De la: Fructis, la data 2009-09-11 22:00:50vreau o cola cine imi face cinste???

hai ovidiu ca te astept sml-love0087:

vaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
am pierdut partida de....pupaceala!!!
acu`...cine stie cand mai prind ca...si asa...oferta e redusa!!!
ce ghinion pot sa am!!
ovidiu_42
Postat pe 12 Septembrie 2009 07:29
`neata buna cafenea...
si...o zi placuta si usoara...celor ce...sant la job azi!!
yo...aveam alte planuri dar...aseara tarziu...a trebuit sa le modific...

asa ca...m-am ales cu un weekend...full...la job!
si...am yo o vaga banuiala ca...n-as fi singurul!!!
nush` de ce......dar asa mi se pare mie!!
asa ca...pt toti care au weekend...sa le fie frumos si...relaxant!!!
ovidiu_42
Postat pe 12 Septembrie 2009 07:41
De la: ovidiu_42, la data 2009-09-12 07:41:27`neata buna cafenea...

........hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Dumnezeu,saracutuuuuuuuuuu'.......... ...........vezi,daca nu m-ai asteptat in capul strazii si ai lasat sa ma invart degeaba prin cartier ?????............

da' lasa.....ca suntem noi aici......prietenii tai....sa-ti tinem de urat !!.......nu-i asa ????...........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 11:03
'neata cafeneaaaaaaaaaa !!..........

cum Ovi era prea suparat sa faca ceva cafelutza...........am adus eu....din-aia ....strong.....ca se pare ca vor fi cerinte mari ,in week-end-ul asta !!!......... ............asa ca va las ...........cu robinetul deschis .........sa curga pentru cine are nevoie !!!............

alaturi pun garnitura de pipci cu aroma de dragoste................ ...........si voi sa-mi tineti pumnii .........sa reusesc totusi azi sa cumpar rechizite si toate cele !!..........
etta
Postat pe 12 Septembrie 2009 11:08
De la: etta, la data 2009-09-12 11:03:17
De la: ovidiu_42, la data 2009-09-12 07:41:27`neata buna cafenea...

........hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Dumnezeu,saracutuuuuuuuuuu'.......... ...........vezi,daca nu m-ai asteptat in capul strazii si ai lasat sa ma invart degeaba prin cartier ?????............

da' lasa.....ca suntem noi aici......prietenii tai....sa-ti tinem de urat !!.......nu-i asa ????...........

frumos o fi....sa te bucuri de...raul altuia?
ovidiu_42
Postat pe 12 Septembrie 2009 11:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEA!!! 1123 De la: raluki_rtz 3 Decembrie 2008 11:34
Super Concurs Vichy!!! 1 De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01
ce inima are aceasta femeie???? 19 De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 8245 De la: 10 Decembrie 2013 21:36
party halloween 5 De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56