Setari Cookie-uri

AS VREA O PARERE,VA ROG

m-am despartit de curind de sotul meu,dar sa va spun povestea pe scurt.am fost impreuna 15 ani ,am facut o gramada de lucuri impreuna (cununat,botezat)casa,practic am tras serios,aveam o firma impreuna.dar la un moment dat lucrurile au inceput sa nu mai fie la fel;venea numai noaptea,ma ocolea ,nu-si mai dorea sa stea cu mine,ma respingea,si eu puneam totul pe seama muncii.noi aveam pina atunci o casnicie model,eram invidiati .si iata ca sotul meu ma anunta intr-o zi ca vrea sa stam despartiti o perioada sa vedem ce mai simtim unul pt,altul.si de unde credeam ca o sa stam2,3 luni si o sa-i fie dor de mine ,aflati ca in final ne-am despartit,el avea pe altcineva ,eu stateam singura si nu stiam de ce nu ne impacam.pe 31 decembrie am aflat ca el are pe alta ,o fosta colega de seral,divortata.am fost atit de naiva,l-am iubit atit de mult ,eu tot timpul casniciei il vedeam numai pe el,nu vedeam alt barbat.trebuie sa specific ceva f. important:relatia sexuala nu mergea prea bine ,el stia asta,totul era bine pina la pat.de cite ori voiam sa ma rup nu ma lasa ,imi trimite si acum mesaje ca ma iubeste ,ca sint singura femeie pe care o iubeste,ma va iubi intotdeauna.nici nu ne venise hirtia de la divort si el s-a afisat cu ea la munte intre prietenii nostrii de familie.ea se numeste manuela si se lauda ca a fost inselata de sotul ei ,este de 5-6 ani singura ,are experienta la barbati mai multa ca mine.el mi-a facut o gramada de prostii,am vrut sa ma impac cu el chiar si dupa ce am aflat ca are pe altcineva ,el zicindu-mi ca nu mai sint impreuna,a venit la mine sa facem dragoste si dimineata am gasit mesaj de la ea pe tel lui.nu va spun ce am simtit.Practic am facut tot ce am putut pt. casnicia asta ,dar din pacate am tras numai eu.A,sa nu uit un amanunt :el nu le avea cu femeile inainte,dar acum ,invatat de un asociat de al lui ,se ducea la masaje erotice,la amanta ,se cizelase omul ,facea ce trebuia sa faca la 25 de ani.si inca mai afirma ca vrea sa fie cu mine,nu se mai afiseaza cu amanta ,zice ca a luat o pauza sa se linisteasca.ce ziceti ,ati mai trecut vreuna prin asa ceva?nu stiu daca-l mai iubesc ,cred ca nu ,e doar obisnuinta,eu stau singura de 1 an .merita un barbat sa te sacrifici pt el atit?
kudika033765
Postat pe 5 Iunie 2009 10:04
.Nici un Om nu merita sa te sacrifici pentru el ...iar daca tousi exist oamen expectionali pentru care s-ar merita, nu e vor lasa sa faci asemenea sacrificii! parerea mea e ca nu mai merita nici macar un minut din timpul tau. A fost si frumos dar ai si suferit din cauza lui.Nu trebuie sa stau cu un barbat doar ca sa nu stai singura. Eu am o vorba, mai bine singura decat in companie nepotrivita, ai sa vezi ca vei fi mai linisita si nu se stie niciodata, poate vei intalni un alt barbat care sa te respecte sa te merite si sa te faca fericita.Si inca ceva...nu ti pune niciodata sufletul pe tava si fa-l sa merita fiecare gest de afectiune dn partea ta! Oricat ar durea acum vei vedea ca in timp vei fi mai puternica si vei privi altfel lucrurile. capul sus!
Eu vorbesc din proprie experienta. am iubit enorm de mult un barbat care si a batut joc de sentimentele mele mergand in paralel intr-o relatie cu cea pe care o credeam fosta...2 ani... desigur semne au fost dar ma minteam singura ca sunt prea obsedata si suspicioasa si ca are macar bunul simt sa mi de a mie papucii inainte de a fi cu o alta... Credeam ca daca eu ii voi oferi toata atentia si afectiune de care poate fi capabila o femeie mai mult decat indragostita el va avea bunul simt sa nu ma faca sa sufer. ironic e ca "fosta" lui cu care a si ramas si-a batut joc de el l a inselat , e foarte rea si perversa si l-a indepartat de familia lui si totusi tot pe ea a preferat-o. Acum realizez cat de mult am gresi oferindu-i sufeltul si cele mai frumoase sentimente pe tava si sunt hotarata ca sa nu mi mai irosesc timpul cu nimeni care nu mi DOVEDESTE ca merita!
LONELY_HEART
Postat pe 5 Iunie 2009 10:17
daca nu-ti place sa fii mereu o alternativa a fostului, lasa-l cu pitipoancele lui iar tu ia viata de la zero alaturi de altcnva. dovedeste-i k nu esti femeia aia slaba si fraiera care sa-i deschida usa ori de cate ori are nevoie, ci k poti fi apreciata la adevaratul tau nivel de catre un barbat care sa te merite.
arata-ti si tie k poti mai mult de atat pt k e grav kt de putin te respecti daca iti pui intrebarea asta dupa tot ce ti-a facut. el cum sa te mai respecte in situatia asta?
x_tina90
Postat pe 16 Iunie 2009 14:28
nu merita ,foarte simplu , in momentul in care iti pierzi increderea in cineva nimic nu mai este la fel .
dominod
Postat pe 16 Iunie 2009 14:44
nu merita niciun sacrificiu!
o_inima_pustie
Postat pe 16 Iunie 2009 14:51
De la: SORYNYK, la data 2009-06-05 10:17:00.Nici un Om nu merita sa te sacrifici pentru el ...iar daca tousi exist oamen expectionali pentru care s-ar merita, nu e vor lasa sa faci asemenea sacrificii! parerea mea e ca nu mai merita nici macar un minut din timpul tau. A fost si frumos dar ai si suferit din cauza lui.Nu trebuie sa stau cu un barbat doar ca sa nu stai singura. Eu am o vorba, mai bine singura decat in companie nepotrivita, ai sa vezi ca vei fi mai linisita si nu se stie niciodata, poate vei intalni un alt barbat care sa te respecte sa te merite si sa te faca fericita.Si inca ceva...nu ti pune niciodata sufletul pe tava si fa-l sa merita fiecare gest de afectiune dn partea ta! Oricat ar durea acum vei vedea ca in timp vei fi mai puternica si vei privi altfel lucrurile. capul sus!
Eu vorbesc din proprie experienta. am iubit enorm de mult un barbat care si a batut joc de sentimentele mele mergand in paralel intr-o relatie cu cea pe care o credeam fosta...2 ani... desigur semne au fost dar ma minteam singura ca sunt prea obsedata si suspicioasa si ca are macar bunul simt sa mi de a mie papucii inainte de a fi cu o alta... Credeam ca daca eu ii voi oferi toata atentia si afectiune de care poate fi capabila o femeie mai mult decat indragostita el va avea bunul simt sa nu ma faca sa sufer. ironic e ca "fosta" lui cu care a si ramas si-a batut joc de el l a inselat , e foarte rea si perversa si l-a indepartat de familia lui si totusi tot pe ea a preferat-o. Acum realizez cat de mult am gresi oferindu-i sufeltul si cele mai frumoase sentimente pe tava si sunt hotarata ca sa nu mi mai irosesc timpul cu nimeni care nu mi DOVEDESTE ca merita!


Scuze daca ma bag ca musca il lapte!
Parerea mea este ca nu se merita! prin ceea ce ai facut ai demonstrat cat de mult il iubeai
Sincer eu unul am aplicat regula pumnului cand am picat de magarus nu a fost bine dar o merita asculta la mine cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-l ignori asa doare cel mai mult si vei trece peste mai usor la mine a mers sper ca va merge si la tine
CosminCB
Postat pe 16 Iunie 2009 17:57
cunos eu o persoana e in america il cheama orlando,are 40 si a divortat o singura data,vreau sati sp k e un adev.barbat care stie sa iubeasca,nu sta mult pe messs dar eu iti pot da adresa lui olaz05@yahoo.com,sper sa fiti impreuna

Postat pe 16 Iunie 2009 18:25
mai bine un vin bun, decat o ciorba reincalzita ! crede-ma ca simt pe pielea mea, ca dupa o impacare, nu mai sunt toate la fel, si mai mult te amagesti cu gandu ca o sa fie bine :)
DolceCris
Postat pe 16 Iunie 2009 18:35
Offffff parca ma vad pe mine suferind si plangand..........clar nu te merita pentru ca nu-i ok sa tragi singura:intr o relatie e nevoie de 2 pers .Mi-e greu sa -ti dau un sfat pentru ca intr-un fel sau altul si eu acum sunt in aceeasi situatie dar un singur lucru iti pot spune:nimeni nu merita lacrimile noastre iar cel care le-ar merita mai mult ca sigur nu ne-ar face sa plangem........capul sus,viata merge inainte .....fii tare si poate mai vb
mirela_ely
Postat pe 16 Iunie 2009 18:37
nu mai e vorba de sanse aici.trebuie sa accepti ca s - a terminat.pur si simplu.viata asa e uneori.poate chiar s-a indragostit omul de alta...dar asta i mentalitatea romancei...trag cu dintii de casnicie,pt ca nu vad in ea decat trai in comun,nu dragoste...iti spune ca te iubeste pentru case simte dator..daca te iubea,chiar daca te insela,macar iti spunea ce se intampla...era corect sa ti spuna ca iubeste pe alta.nu fi fraiera,nu l mai primi!!!intraba te ce ar fi facut el daca tu procedai asa,,,asta iti va da raspunsul..te poop!ai grija de tine.
maria_tanase
Postat pe 16 Iunie 2009 22:53
da dar va uita...

Postat pe 16 Iunie 2009 23:18
Multi confunda SEXUL cu adevarata IUBIRE...Sufletul PERECHE.
Deci... voi sunteti SUFLETUL Pereche...
Buba cea mai mare este ca amandoi va-ti ales in viata asta o ascensiune spre Infinit cu incercari ( ispite ) mai dure pe care prea putini oameni le-ar putea intelege si suporta.
Dar...hai sa luam exemplul Artistilor de toate geniile...in cazul vostru va recomand artistii PORNO toata ziua se pupa, fac sex in grup...si pentru aia sunt foarte fericiti...
Sexul ....este trecator...dar adevarata IUBIRE RAMANE
Asa ca....sa NU te mire, ca iubitul tau sot te cauta si inca va mai iubiti.
El chiar si tu mai aveti mult de lucru cu voi...acum sunt foarte multe energii intunecate care lupta cu toate mijloacele si puterile lui ca sa-si revendice teritoriul pirdut in trupul fizic...
Cred ca va trebui sa aduceti un preot in casa voastra, sa va rugati si sa cereti mai mult ajutor de la Creatorul nostru Divin, dupa aceea sa mai si multumiti pentru ceea ce aveti...
Puterea Rugaciunii....Omul isi inchipuie ca este de capul lui aici.... GRESIT !
Aici...pe Planeta Pamant....credeti ca sunteti de capul Vostru ???
Credeti ca ati venit sa faceti doar afaceri ???
Credeti ca ati venit sa judecati ??? sau sa barfiti pe unul sau pe altul ??? ......GRESIT
Viata ...este un joc, un joc frumos ales de noi...ramane doar la aprecierea noastra CUM vrem sa ne jucam ...Frumos sau .....mai Dur.
Asa ca Liberul Arbitru il are fiecare...AICI este una dintre BUBE...De aceea am insistat pe o gandire Pozitiva, cand ai spus vorba...ai pus stampila pe ceea ce doresti sa ti se intample.
Toate incercarile vietii sunt creeate de Gandurile si Vorbele voastre...SIMPLU.
Asa ca ....sa NU va mire ca se intampla ceea ce se Intampla.
Alimentatia sa fie sanatoasa cat mai vie, fara MORTACIUNI ( frptane sau fierturi pana dispar toate vitaminele ) De aici se instaleaza foarte multe energii intunecate.
, blocheaza gandirea, iubirea adevarata si dragostea de viata. Respiratia...inseamna VIATA...respirati ritmic, cu retentie de aer in plamani, de la trei timpi pana la cat vrea trupul vostru...expiratia sa fie daca se poate pe gura, ca asa e normal...SIMPLU...ceea ce sa uitat
Ar mai fi mult de discutat...dar cred ca esentialul la-ti receptionat.
Aici va daruiesc un link..... http://www.lucratorul-in-lumina.com/prim/vindecarechannel.htm....... care cred ca va va ajuta foarte mult daca PUNETI in Practica ceea ce cititi.
Dumnezeul nostru creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire Divina si Dragoste de viata alaturi de cei dragi pe Planeta Pamant.

Postat pe 17 Iunie 2009 09:22
viata merge inainte
pamela_1
Postat pe 17 Iunie 2009 09:59
Nu fii dezamãgita el a avut de pierdut poate intr-o zi se va întoarce dar poate o sa fie prea târziu. Fii convinsa ca ai fãcut tot și o sa fii mulțumitã sufletește.Nu ești primul om nici ultimul care pãțește asa, eu am rãmas și cu un bãiat.
Dupa un an tot nu înțeleg dar am bãiatul și sunt mulțumit ca îmi fac datoria.Nu cauta sa înțelegi oamenii care nu merita.Cauta sa-i demonstrezi ca poți fii fericita și fãrã el il v-a durea în timp tot mai tare(ei sunt oamenii care au impresia ca au dreptul la orice iar ceilalți sunt marionetele lor)
ddsv97
Postat pe 17 Iunie 2009 10:52
Nu fii dezamãgita el a avut de pierdut poate intr-o zi se va întoarce dar poate o sa fie prea târziu fii convinsa ca ai fãcut tot și o sa fii mulțumitã sufletește.Nu ești primul om nici ultimul care pãțește asa, eu am rãmas și cu un bãiat.
Dupa un an tot nu înțeleg dar am bãiatul și sunt mulțumit ca îmi fac datoria.Nu cauta sa înțelegi oamenii care nu merita.Cauta sa-i demonstrezi ca poți fii fericita și fãrã el il v-a durea în timp tot mai tare(ei sunt oamenii care au impresia ca au dreptul la orice iar ceilalți sunt marionetele lor)
ddsv97
Postat pe 17 Iunie 2009 10:55
Daca vrei sa povestești cu cineva sa mai uiț,ma poți contacta sau trimite mesaj danielhorhoi@yahoo.com
ddsv97
Postat pe 17 Iunie 2009 11:07
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 10:04:55m-am despartit de curind de sotul meu,dar sa va spun povestea pe scurt.am fost impreuna 15 ani ,am facut o gramada de lucuri impreuna (cununat,botezat)casa,practic am tras serios,aveam o firma impreuna.dar la un moment dat lucrurile au inceput sa nu mai fie la fel;venea numai noaptea,ma ocolea ,nu-si mai dorea sa stea cu mine,ma respingea,si eu puneam totul pe seama muncii.noi aveam pina atunci o casnicie model,eram invidiati .si iata ca sotul meu ma anunta intr-o zi ca vrea sa stam despartiti o perioada sa vedem ce mai simtim unul pt,altul.si de unde credeam ca o sa stam2,3 luni si o sa-i fie dor de mine ,aflati ca in final ne-am despartit,el avea pe altcineva ,eu stateam singura si nu stiam de ce nu ne impacam.pe 31 decembrie am aflat ca el are pe alta ,o fosta colega de seral,divortata.am fost atit de naiva,l-am iubit atit de mult ,eu tot timpul casniciei il vedeam numai pe el,nu vedeam alt barbat.trebuie sa specific ceva f. important:relatia sexuala nu mergea prea bine ,el stia asta,totul era bine pina la pat.de cite ori voiam sa ma rup nu ma lasa ,imi trimite si acum mesaje ca ma iubeste ,ca sint singura femeie pe care o iubeste,ma va iubi intotdeauna.nici nu ne venise hirtia de la divort si el s-a afisat cu ea la munte intre prietenii nostrii de familie.ea se numeste manuela si se lauda ca a fost inselata de sotul ei ,este de 5-6 ani singura ,are experienta la barbati mai multa ca mine.el mi-a facut o gramada de prostii,am vrut sa ma impac cu el chiar si dupa ce am aflat ca are pe altcineva ,el zicindu-mi ca nu mai sint impreuna,a venit la mine sa facem dragoste si dimineata am gasit mesaj de la ea pe tel lui.nu va spun ce am simtit.Practic am facut tot ce am putut pt. casnicia asta ,dar din pacate am tras numai eu.A,sa nu uit un amanunt :el nu le avea cu femeile inainte,dar acum ,invatat de un asociat de al lui ,se ducea la masaje erotice,la amanta ,se cizelase omul ,facea ce trebuia sa faca la 25 de ani.si inca mai afirma ca vrea sa fie cu mine,nu se mai afiseaza cu amanta ,zice ca a luat o pauza sa se linisteasca.ce ziceti ,ati mai trecut vreuna prin asa ceva?nu stiu daca-l mai iubesc ,cred ca nu ,e doar obisnuinta,eu stau singura de 1 an .merita un barbat sa te sacrifici pt el atit?


Nu iti pierde sufletul pt ca nu merita !
Oamenii pot trece f repede in extrema negativa, ispite de genul acesta exista peste tot!
Daca nu era un asociat era altcineva! Problema nu e in jur , ci la el! Daca integritatea nu mai reprezinta nimic pt el, fugi cat poti ! Invata sa te respecti !
Si sa oferi iubire si respect acolo unde sunt primite , nu in cazuri pierdute !
kudikaroxi
Postat pe 17 Iunie 2009 11:55
pfffffffffff............ cat de josnici pot fi unii oameni......in primul rand as vrea sa va spun ca imi pare rau pt ca treceti prin asa ceva......sper k D-zeu sa va ajute sa treceti peste asta si sa luati o alegre cat mai buna nu stiu ce sfat as putea sa va dau....am doar 20 de ani.....dar parerea mea este ca daca il iertati, il acceptati din nou in viata dvs s-ar putea sa va faceti rau singura......adica mereu o sa va indoiti de dansul, de ceea ce spune.....mereu o stati cu teama ca iar ar putea gresi.....nu stiu daca a-ti fi fericita pe deplin....stiu ca atunci cand iubim sau tinem la cineva.....iertam pt a nu-l pierde.... se zice k oricine merita o a doua sansa.....nu stiu.....daca e chiar asa....
mady_puppy
Postat pe 17 Iunie 2009 12:25
eu zic sa ridicati capul sus.....lasati lacrimile.....viata merge inainte chiar daca uneori e cam greu.....ganiti-va mai mult la dvs....aranjati-va cat mai mult, faceti-va frumoasa, imbracati-va cat mai frumos sa moara de ciuda cand va vede pe strada k a fost prost (scuzati-ma ca-i zic asa) si nu a stiut sa va pastreze langa dansul......mergeti in calatorii, la rude , bucurati-va de viata....ce naiba.....fericirea nu depinde pan ala urma doar de un barbat...... sincer mi se face cam sila de ei cand aud cate lucruri nedemne fac..... :-) :-* multa sanatate si bucurati-va de viata!!!!!!!!!!!
mady_puppy
Postat pe 17 Iunie 2009 12:32
recunosc k daca mi s-ar intampla asa ceva.....as fi distrusa, as fi la pamant......nu mi-ar mai pasa de nimik, de mine, de facultate, as plange , m-ar durea sufletul..... dar dupa cateva saptamani tot m-ar ridica de jos si as merge inainte,,,,,si cred ca mi s-ar scarbi de acea persoana....as privi-o cu dispret, mai tarziu cu indiferenta....iar daca ar vrea sa se intoarca la mine.....un NU categoric!!!!!!!!!!!!
mady_puppy
Postat pe 17 Iunie 2009 12:37
draga mea,
te sfatuiesc sa ceri divortul pentru greseala grava din partea lui. n-ai sa poti sa dovedesti infidelitatea cu mesaje de pe telefon dar spui ca s-a prezentat la munte cu amica lui cand voi erati inca casatoriti. asadar adu martori. dovedeste in instanta ce dobitoc o fost si cat te-ai sacrifficat pentru el. cere pensia alimentara pentru copii cat si o pensie alimentara pentru tine: ideea e sa ai acelasi stil de viata ca inainte. cere-i si daune interese pentru toata umilinta cere ti-a pricinuit-o in societate.
cere garda totala a copiilor. nu vei avea decat garda partiala dar macar o sa-l bagi in sperieti.
a! tre sa-i iei si casa!
hi hi!
cauta un avocat bun si nu discuta cu el decat prin intermediul avocatului!
pai mai femeie, dupa ce ti-a facut atatea, tu mai stai sa te gandesti daca il primesti inapoi???????????!!!
fii femeie independenta si desteapta si da-l incolo de dobitoc!
nu uita sa-l jupoi la divort! hi hi!
bonne chance!
aelita_1983
Postat pe 17 Iunie 2009 14:56
wow!!

crezi in deja vuuri?

eu DA!

DRAGA MEA, FII TARE!

CE I AL TAU E PUS DEOPARTE!!

asa ca fruntea sus! si priveste inainte!!

nu merita si nu te a meritat niciodata!!

nu plange!nu mai plange...
iti doresc ceea ce mi doresc si mie....

liniste si implinire!
o ADEVARATA FAMILIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Postat pe 18 Iunie 2009 20:21
SUNT DE ACORD!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 18 Iunie 2009 20:23
Din moment ce el a ales nu cred ca mai este cazul sa te gandesti ca ar mai putea fi ceva .Probabil ca nu te-a iubit si nu te-a respectat asa cum ai fi meritat si in mod sigur nu trebuie ca tu sa-l mai iubesti sau sa te mai gandesti la o eventuala reimpacare .Capul sus sun atatia barbati care ar da orice sa aibe parte de o asemenea dragoste si intelegere macar pe jumatate.
CKRISS
Postat pe 10 August 2009 22:05
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 10:04:55m-am despartit de curind de sotul meu,dar sa va spun povestea pe scurt.am fost impreuna 15 ani ,am facut o gramada de lucuri impreuna (cununat,botezat)casa,practic am tras serios,aveam o firma impreuna.dar la un moment dat lucrurile au inceput sa nu mai fie la fel;venea numai noaptea,ma ocolea ,nu-si mai dorea sa stea cu mine,ma respingea,si eu puneam totul pe seama muncii.noi aveam pina atunci o casnicie model,eram invidiati .si iata ca sotul meu ma anunta intr-o zi ca vrea sa stam despartiti o perioada sa vedem ce mai simtim unul pt,altul.si de unde credeam ca o sa stam2,3 luni si o sa-i fie dor de mine ,aflati ca in final ne-am despartit,el avea pe altcineva ,eu stateam singura si nu stiam de ce nu ne impacam.pe 31 decembrie am aflat ca el are pe alta ,o fosta colega de seral,divortata.am fost atit de naiva,l-am iubit atit de mult ,eu tot timpul casniciei il vedeam numai pe el,nu vedeam alt barbat.trebuie sa specific ceva f. important:relatia sexuala nu mergea prea bine ,el stia asta,totul era bine pina la pat.de cite ori voiam sa ma rup nu ma lasa ,imi trimite si acum mesaje ca ma iubeste ,ca sint singura femeie pe care o iubeste,ma va iubi intotdeauna.nici nu ne venise hirtia de la divort si el s-a afisat cu ea la munte intre prietenii nostrii de familie.ea se numeste manuela si se lauda ca a fost inselata de sotul ei ,este de 5-6 ani singura ,are experienta la barbati mai multa ca mine.el mi-a facut o gramada de prostii,am vrut sa ma impac cu el chiar si dupa ce am aflat ca are pe altcineva ,el zicindu-mi ca nu mai sint impreuna,a venit la mine sa facem dragoste si dimineata am gasit mesaj de la ea pe tel lui.nu va spun ce am simtit.Practic am facut tot ce am putut pt. casnicia asta ,dar din pacate am tras numai eu.A,sa nu uit un amanunt :el nu le avea cu femeile inainte,dar acum ,invatat de un asociat de al lui ,se ducea la masaje erotice,la amanta ,se cizelase omul ,facea ce trebuia sa faca la 25 de ani.si inca mai afirma ca vrea sa fie cu mine,nu se mai afiseaza cu amanta ,zice ca a luat o pauza sa se linisteasca.ce ziceti ,ati mai trecut vreuna prin asa ceva?nu stiu daca-l mai iubesc ,cred ca nu ,e doar obisnuinta,eu stau singura de 1 an .merita un barbat sa te sacrifici pt el atit?


Nu asculta pe nimeni, nici-un sfat de la nimeni. Numai tu stii ce-a fost si ce este cu adevarat in viata voastra. Cantareste singura lucrurile si nu te lua dupa nimeni. Scuza-ma dar ai scris mai sus, pomenind de "cealalta"::
"Este de 5-6 ani singura ,are experienta la barbati mai multa ca mine" De unde stii? Si cata experienta ai tu? Nu pe mine ma intereseaza lucrurile astea, dar poate ca asta-i da si lui de gandit, experienta... care in asemenea cazuri era preferabil sa nu existe. Pe de alta parte inteleg ca nici la capitolul relatii intime nu prea va potriviti...
Concluzia: Numai tu stii cu-adevarat situatia amanuntita, argumenetele pro si contra si toate cele legate intre voi in 15 ani. De copii n-ai pomenit nimic. Inseamna ca nu aveti copii? Pentru ca daca mai aveti si copii, divortul este crima.
Ndrusu
Postat pe 11 August 2009 09:10
De la: Ndrusu, la data 2009-08-11 09:10:00 Numai tu stii ce-a fost si ce este cu adevarat in viata voastra. Cantareste singura lucrurile si nu te lua dupa nimeni.


Ndrusu ti-a dat cel mai bun sfat: numai tu cunosti toate aspectele a ceea ce a fost intre voi! Toti trecem prin viata prin diferite situatii care ne marcheaza si ne definesc pe mai tarziu: sunt oameni carora daca li se ofere a doua sansa, vor face totul sa nu o piarda si, dimpotriva, sunt altii (mult prea limitati) care vor considera asta drept semn de slabiciune din partea ta, cauza pentru care isi vor pierde si bruma de respect (care le-a mai ramas) fata de tine.
Numai tu stii ce fel de om ti-a stat alaturi!
Nu se pune problema iubirii aici: poti sa-l iubesti toata viata, dar sa nu fie demn de o noua sansa... unde nu mai exista respect, degeaba pui iubire...
E greu pana iei o decizie, pe urma te vei linisti!
Numai bine!

Postat pe 12 August 2009 17:06
De la: , la data 2009-06-17 09:22:53Multi confunda SEXUL cu adevarata IUBIRE...Sufletul PERECHE.
Deci... voi sunteti SUFLETUL Pereche...
Buba cea mai mare este ca amandoi va-ti ales in viata asta o ascensiune spre Infinit cu incercari ( ispite ) mai dure pe care prea putini oameni le-ar putea intelege si suporta.
Dar...hai sa luam exemplul Artistilor de toate geniile...in cazul vostru va recomand artistii PORNO toata ziua se pupa, fac sex in grup...si pentru aia sunt foarte fericiti...
Sexul ....este trecator...dar adevarata IUBIRE RAMANE
Asa ca....sa NU te mire, ca iubitul tau sot te cauta si inca va mai iubiti.
El chiar si tu mai aveti mult de lucru cu voi...acum sunt foarte multe energii intunecate care lupta cu toate mijloacele si puterile lui ca sa-si revendice teritoriul pirdut in trupul fizic...
Cred ca va trebui sa aduceti un preot in casa voastra, sa va rugati si sa cereti mai mult ajutor de la Creatorul nostru Divin, dupa aceea sa mai si multumiti pentru ceea ce aveti...
Puterea Rugaciunii....Omul isi inchipuie ca este de capul lui aici.... GRESIT !
Aici...pe Planeta Pamant....credeti ca sunteti de capul Vostru ???
Credeti ca ati venit sa faceti doar afaceri ???
Credeti ca ati venit sa judecati ??? sau sa barfiti pe unul sau pe altul ??? ......GRESIT
Viata ...este un joc, un joc frumos ales de noi...ramane doar la aprecierea noastra CUM vrem sa ne jucam ...Frumos sau .....mai Dur.
Asa ca Liberul Arbitru il are fiecare...AICI este una dintre BUBE...De aceea am insistat pe o gandire Pozitiva, cand ai spus vorba...ai pus stampila pe ceea ce doresti sa ti se intample.
Toate incercarile vietii sunt creeate de Gandurile si Vorbele voastre...SIMPLU.
Asa ca ....sa NU va mire ca se intampla ceea ce se Intampla.
Alimentatia sa fie sanatoasa cat mai vie, fara MORTACIUNI ( frptane sau fierturi pana dispar toate vitaminele ) De aici se instaleaza foarte multe energii intunecate.
, blocheaza gandirea, iubirea adevarata si dragostea de viata. Respiratia...inseamna VIATA...respirati ritmic, cu retentie de aer in plamani, de la trei timpi pana la cat vrea trupul vostru...expiratia sa fie daca se poate pe gura, ca asa e normal...SIMPLU...ceea ce sa uitat
Ar mai fi mult de discutat...dar cred ca esentialul la-ti receptionat.
Aici va daruiesc un link..... http://www.lucratorul-in-lumina.com/prim/vindecarechannel.htm....... care cred ca va va ajuta foarte mult daca PUNETI in Practica ceea ce cititi.
Dumnezeul nostru creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire Divina si Dragoste de viata alaturi de cei dragi pe Planeta Pamant.


am citit si mi-a placut ceee ce ai scris, dar, cu siguranta, esti o persoana care ai multumire sufleteasca si nu ai ales decat sa te apropii de cele sfinte, pentru ca de atat mai ai nevoie, poate...

e f bine sa ne "cladim viitorul" asa cum se cuvine, pentru ca sufletul sa reziste mai usor in veci... dar, totusi..cand acea multumire sufleteasca a fost de o falsitate execrabila, ajungand la concluzia, dupa f multi ani de casnicie, ca ai trait degeaba, doar pentru a face pe unii si pe altii fericiti, iar tu...asteptand ferciirea doar cu sperante...atunci Dumnezeu sa ma ierte... oare sa asteptam precum mortul colacul? inca mai suntem vii si trebuie sa ne mai bucuram de viata pe care o mai avem inca...oare nu avem dreptul la fericire si pe pamant?
lili_r
Postat pe 31 August 2009 18:00
Stii cat e de grea singuratatea in 2? Nu mai trai in trecut. Din punctul tau de vedere ai incercat tot, pastreaza-ti demnitatea si iubeste-te un pic si pe tine.
Flori57
Postat pe 29 Septembrie 2009 14:39
Mergi mai departe ca mai ai de trait
simonycik
Postat pe 29 Septembrie 2009 15:33
De la: dominod, la data 2009-06-16 14:44:19nu merita ,foarte simplu , in momentul in care iti pierzi increderea in cineva nimic nu mai este la fel .
..da imi pace cum gandesti ,asa as spune si eu tot replica asta....nu treb sa-i mai acorzi nici o sansa..
kudika017596
Postat pe 29 Septembrie 2009 18:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 24 De la: arpydia 14 Septembrie 2010 11:15
Hot Angeles Erotic Masaj 2 De la: Eva32 18 Octombrie 2011 00:32
undercover-user: De ce sotia refuza sexul oral?.. 41 De la: creatzacreatza 11 Septembrie 2009 12:26
Farmacii non stop 1 De la: andrei81 20 Iulie 2010 17:59
sex cu cineva 237 De la: kudika376850 18 Martie 2011 09:58