Mai multe
so ce zici...se potrivesc sau mai bine sa pastreze distanta..
|
||
|
crazy_princess Postat pe 10 Iunie 2009 19:41 |
||
|---|---|---|
| daca tipa are sani mari chiar nu mai conteaza ca e scorpion sau girafa ... | ||
|
Tazmanian Postat pe 10 Iunie 2009 19:45 |
||
si zici k asta ii singurul lucru care conteaza...
|
||
|
|
||
|
crazy_princess Postat pe 10 Iunie 2009 21:15 |
||
De la: Tazmanian, la data 2009-06-10 19:45:07daca tipa are sani mari chiar nu mai conteaza ca e scorpion sau girafa ... Ce oameni superficiali!
|
||
|
kudi_onutsa Postat pe 10 Iunie 2009 21:18 |
||
De la: kudi_onutsa, la data 2009-06-10 21:18:58De la: Tazmanian, la data 2009-06-10 19:45:07daca tipa are sani mari chiar nu mai conteaza ca e scorpion sau girafa ... scuza-mi stilul de parca nu era logic ca glumesc
|
||
|
Tazmanian Postat pe 10 Iunie 2009 23:36 |
||
De la: crazy_princess, la data 2009-06-10 21:15:26si zici k asta ii singurul lucru care conteaza... nu doar sanii conteaza. mai e si fundul
|
||
|
Tazmanian Postat pe 10 Iunie 2009 23:37 |
||
De la: crazy_princess, la data 2009-06-10 19:41:35so ce zici...se potrivesc sau mai bine sa pastreze distanta.. u chear crezi in zodii? chear ca nu ganditi,hai sa distrugem o relatie,ca yo sunt scorpion si u esti sagetator
|
||
|
scorpyoW Postat pe 10 Iunie 2009 23:41 |
||
De la: scorpyoW, la data 2009-06-10 23:41:00De la: crazy_princess, la data 2009-06-10 19:41:35so ce zici...se potrivesc sau mai bine sa pastreze distanta.. eeexact. in femei, in zodii si in franele de dacie sa nu crezi niciodata.
|
||
|
Tazmanian Postat pe 10 Iunie 2009 23:44 |
||
| la mn e invers eu sunt pesti si el e scorpion din cate am inteles eu din mai multe site-uri scorpionii cu pestii nu se prea potrivesc dar credema si probabil ca ai mai primit si alte pareri in legatura cu asta adik ma refer ca nu conteaza ce spune horoscopul la compatibilitate sau mai stiu eu ce. conteaza ce crezi tu ca e mai bn ptr relatia ta . is oricum tiam zis ai incredere in tn si nu te lua dupa horoscop eu citesc horoscopul dar nu intotdeauna mi se potriveste dar alteori da. sper ca team ajutat in legatura cu ce ai intrebat tu si ce tiam raspuns eu si am uitat sati spun eu tiam zis asta ptr ca spune ca pestii si cu scorpionii nu se prea potrivesc ptr ca relatia lor nu e de o perioada lunga dar nu te lua dupa horoscop!!!!! | ||
|
alexandra97 Postat pe 27 Iunie 2009 22:22 |
||
Eu sunt scorpion si nici nu ai idee ce poveste de dragoste am putut traii alaturi de un sagetator...Si nu a fost ceva trecator ce 1 luna,2 ci au fost 2 ani jumate pana moartea ne-a despartit M-am inteles perfect cu acel sagetator,a fost singurul baiat la care eu am tinut cu adevarat,a fost iubire Acum sunt cu un baiat in zodia "pesti" si vreau sa spun ca ne este bine doar cand suntem impreuna...odata plecata sau plecat de langa mine e dezastru Fiecare face ce ii tuna,ne ranim reciproc,eu umblu pe o parte,iar el pe cealalta In schimb dupa toate astea tot impreuna ramanem nimeni nu ne poate intelege defapt nici noi nu putem intelege ce se intampla cu relatia noastra...Ne-am despartit de mai multe ori,insa eu niciodata nu am facut primul pas...Cine vreau o femeie scorpion alaturi trebuie sa lupte,sa-si calce pe orgoliu,deminitate si mandrie,trebuie sa stie sa o faca fericita si nu in ultimul rand trebuie sa stie sa o PASTREZE!!Ne plictisim foarte repede de cineva,dar odata indragostite ne-am da pana si viata pt fericitul castigator...Nu ne incredem in oricine si pot spune ca ne supunem partenerii la diferite "teste",unele destul de dificile...Odata trecute totul va merge ca pe roate Cat despre pesti pot spune ca ei sunt niste persoane foarte inteligente si visatoare.Sunt usor de cucerit,dar trebuie sa sti cum sa le mentii treaz interesul deoarece ei sunt tot timpul dispusi de a cunoaste persoane noi.Trebuie sa ai grija cu ei pt ca se plictisesc la fel de repede ca si scorpionii,da-te fata cuminte in fata lor(tine-ti minte am spus CUMINTE,nu PROASTA)si scoate-ti "ghearele" intr-un mod cat mai subtil.Si foarte important lasa-i pe ei sa te descopere si nu in totalitate.Nu le pune intrebari precise,va evita sa iti raspunda si cel mai probabil iti va aluneca printre degete,nu incerca "sa-l strangi cu usa",da-i libertate,dar fii intodeauna pe urmele lui fara ca el sa stie...Nu-i spune ca o poveste tot ce ai aflat despre el indiferent de situatie(chiar daca te-a inselat),da-i doar cateva detalii incat sa-si dea singur seama k stii,lasa-l pe el sa-ti spuna cum stau lucrurile chiar daca tu stii deja,nu-i spune de unde ai aflat,curiozitatea il va "ucide" si va incerca sa cerceteze pt a stii cum si de unde ai aflat acele "lucrusoare",asta ii va mentine atentia treaza asupra ta
|
||
|
Stanciu_Maria Postat pe 5 Septembrie 2009 19:05 |
||
| mai frate ce am ajuns..........un copil de 12 ani , adica alexandra97 sa dea sfaturi despre compatibilitate..........Doamne Dumnezeule s-a intors lumea cu susul in jos!!! daca noi am inceput sa primim sfaturi despre complatibilitatea in cuplu de la un copil de 12 care pe deasupra nu stie sa scrie in limba romana .............mai fetito mai mergi pe la scoala si mai citeste si tu o carte ca sa vezi cum este cu limba romana si mai lasa horoscopul ala | ||
|
aanaxor Postat pe 6 Septembrie 2009 10:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu rac,el peste! | 24 | De la: Andela_Deea 10 Iulie 2009 09:15 |
| Eu pesti ,el BERBEC :(( | 14 | De la: oana1111 2 Decembrie 2010 17:23 |
| ...Cartea “Invinge Artrita Si Reumatismul” | 1 | De la: maryaug_0809@yahoo.com 12 Octombrie 2010 10:46 |
|
|
||
| femeia-pesti si barbatul-sagetator | 4 | De la: kudika071053 26 Septembrie 2009 19:35 |
| Barbatul sagetator-femeia varsator | 11 | De la: f_green_eyes 14 Noiembrie 2019 07:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.