Setari Cookie-uri

Horoscop Compatibilitati (prietenii stiu de ce :* )

Berbec:

Berbec-Berbec:

De cele mai multe ori unul dintre ei va vrea sa-l domine pe celalalt. Cam de la fel de multe ori raman impreuna pentru ca relatia devine un camp de batalie pe care fiecare vrea sa isi demonstreze puterea. Cea care domina este femeia, dar nici domnul Berbec nu rezista mult si isi scoate cornitele la razboi. O aventura e minunata, mai ales in dormitor, dar o casnicie e de preferat sa fie scoasa din calcule. Daca ai bani de terapie zilnica sau potiuni magice, poti face si pasul spre altar cu tot cu urarile de “pana ce moartea ne va desparti”!

Berbec-Taur:

Este o relatie in care se poate sa se auda des scrasnet de coarne! Taurul se pricepe de minune la facut bani, iar Berbecul are un talent de a-i cheltui cu viteza luminii. De aici pot aparea probleme… Taurul este lent si linistit, Berbecul nu suporta calmul si tacerea. Asa ca certurile nu lipsesc din décor. De obicei, este o relatie de scurta durata. Daca se fac eforturi si Taurul ii lasa Berbecului rolul de lider, mai e loc si de alte povesti. Poate chiar de eternul si dezirabilul final fericit!

Berbec-Gemeni:

O combinatie delicioasa! Firi fara astampar, nu vor cunoaste impreuna plictiseala! Minti agere, spirit fara odihna si mult chef de… nebunii in doi. Desi Berbecul incearca sa domine mai tot timpul, Gemenii perspicace il invata ca exista si alte placeri in afara de razboiul pentru autoritate. Buna compatibilitate intelectuala si sexuala promite un interes viu de ambele parti, iar o casnicie are sanse de rezistenta. Atata timp cat Gemenii nu uita sa mai dea pe acasa si nu exagereaza cu privire la activitatile lor… ludice, iar Berbecul nu sparge tot prin casa cand vede rosu, batranetea le e sortita impreuna!

Berbec-Rac:

Daca la inceput nu s-ar mai ridica din asternuturi, problemele apar repejor. Sunt firi opuse, Berbecul preferand agitatia si neavand astampar, Racul optand pentru romantism si pace. Usor, usor, marea adanca a pasiunii lor devine furtunoasa si repejor apare si ruptura. Cel mai probabil, Berbecul isi va lua lumea in cap optand pentru plaje mai insorite si fiinte mai greu de ranit decat sensibilul Rac…

Berbec-Leu:

Ca doua butoaie cu pulbere, relatia Berbec-Leu poate pune probleme cand vine vorba de orgolii. Ambele semne doresc sa fie in centrul atentiei si sa aiba ultimul cuvant, asa ca destul de des ajung la conflicte. Pentru ca au o energie sexuala debordanta, multe dintre ele se rezolva in pat…Altele, nu! Asa ca relatia va merge daca Berbecul nu uita sa ii faca zilnic cel putin un program de complimente Leului, iar Leul accepta ca din cand in cand lumina reflectoarelor sa cada pe Berbec. Macar in dormitor… In acest fel, relatia are mari sanse de succes!

Berbec-Fecioara:

Nu este o relatie usoara, avand in vedere ca Berbecul se crede buricul pamantului, iar Fecioara critica tot ce prinde! In plus, sunt diferiti din punct de vedere sexual, Berbecul fiind pasiunea intruchipata, Fecioara preferand pasii marunti si misterul. E nevoie de efort ca relatia sa inceapa si mai ales sa dureze. Totusi, ambitia Berbecului s-ar putea sa ii tina impreuna doar ca sa isi demonstreze ca el poate orice…

Berbec-Balanta:

Desi se completeaza reciproc fiind semne in opozitie, nu raman mereu impreuna. Berbecul vrea totul repede, Balanta prefera mersul la pas, in timp ce degusta placerile romantice. Treptat, Balanta va vrea pe cineva mai linistit si mai atent, iar Berbecul pe cineva mai dispus la a-i tolera/adora viteza si agitatia nativa. Sansele de a ramane impreuna pana la sfarsitul vietii nu sunt prea mari, dar sexual se inteleg de minune si aventurile pot fi delicioase!

Berbec-Scorpion

Semne care pretuiesc senzualitatea, reusesc totusi sa nu fie fericite impreuna. Berbecul este mult prea agresiv, iar Scorpionul este foarte usor de calcat pe codita… Pot ajunge la conflicte serioase. Totusi, energia sexuala ii leaga foarte strans si, desi nu le e chiar bine impreuna, nu se pot desparti. Intre cei doi se creeaza des relatii de dependenta, pe principiul “rau cu rau, dar si mai rau fara rau”. Cu multa rabdare si cu harti natale favorabile se poate ajunge la mai mult decat iubire corporala si… de sine!

Berbec-Sagetator:

Este o relatie minunata! Plina de caldura, de iubire si de sexualitate! E multa energie in acest cuplu si bucuria de a fi impreuna tine adesea toata viata. Sagetatorul se amuza de crizele de autoritate ale Berbecutului, iar Berbecul vede des in Sagetator un prieten pe care se poate baza in cele mai grave situatii. In dormitor vorbesc cel mai bine aceeasi limba, iar daca e de bine acolo, e de bine in tot ce ii leaga. Asadar, o alegere foarte reusita!

Berbec-Capricorn:

Desi cornuti amandoi, relatia nu e prea antrenanta. Ambii simt nevoia de a domina, dar mijloacele lor sunt diferite! Unul ursuz, luptand psihologic ca sa se impuna, celalalt aruncand pana si cu obiectele din jur ca sa fie ca el. In plus, unul strange, altul risipieste… De aici alte conflicte, alta mancare de peste. Capricornul e conservator si adesea pesimist, pe Berbec il stimuleaza noul si are o pofta de viata pe care partenerul o gaseste des deranjanta. Nu se recomanda nici macar ca relatie de scurta durata!

Berbec-Varsator:

Este o legatura in care emotiile sunt foarte intense. Totusi, nu este usor de dus absolut deloc! Varsatorul este un idealist si multe din planurile sale i se par Berbecului pragmatic absurde. Varsatorul se va simti neinteles si adesea respins, iar Berbecul se va speria si va cauta o alta companie. Mai ales ca in dormitor nu se potrivesc de minune, avand in vedere ca pentru Varsator sexualitatea e mult mai putin interesanta decat marile probleme ale omenirii… Iar pentru Berbec lumea poate oricand astepta daca e vorba sa concureze cu o partida de amor incins! Doar iubirea oarba ii poate face sa inchida ochii la diferentele dintre ei!

Berbec-Pesti:

Sunt firi foarte diferite, dar se pot intelege de minune, fie si pe termen scurt. Pestii sunt calzi si dependenti, iar pe Berbec il incanta sa stie ca fericirea cuiva depinde de el. Cu atat mai mult daca in dormitor e suficienta imaginatie incat sa nu le scape nicio pozitie! Pestii pot sa aduca Berbecul in al noualea cer daca acesta din urma are rabdarea si intelegerea de a mai reduce din viteza cu care vrea si poate sa traiasca totul. O lectie frumoasa, despre iubirea care schimba oamenii. Mariajul devine o provocare la dezvoltare personala!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:49
Taur:

Taur-Berbec:

Este o relatie in care se poate sa se auda des scrasnet de coarne! Taurul se pricepe de minune la facut bani, iar Berbecul are un talent de a-i cheltui cu viteza luminii. De aici pot aparea probleme… Taurul este lent si linistit, Berbecul nu suporta calmul si tacerea. Asa ca certurile nu lipsesc din decor. De obicei, este o relatie de scurta durata. Daca se fac eforturi si Taurul ii lasa Berbecului rolul de lider, mai e loc si de alte povesti. Poate chiar de eternul si dezirabilul final fericit!

Taur-Taur:

Este o relatie delicata, pentru ca seamana atat de bine incat risca sa se plictiseasca unul de celalalt. E cu atat mai dificil cu cat femeia Taur prefera romantismul si afectiunea, iar barbatul Taur este foarte pragmatic si adesea insensibil. Au o mare placere pentru stilul de viata opulent, se descurca de minune pe plan financiar, dar sedentarismul ii face adesea nefericiti. Daca ar avea puterea sa isi gaseasca si alte hobby-uri in afara de statul la TV sau posesivitatea excesiva, relatia ar putea sa sfarseasca pana si intr-o casnicie fericita!

Taur-Gemeni:

Nu e alegerea fericita! Taurul e lent si posesiv, Gemenii sunt nestatornici si au nevoie de libertate. Desi la inceput Taurul poate fi fermecat de stralucirea Gemenilor, destul de repede va ajunge sa fie obosit de acestia. In plus, Gemenilor nu le place sa fie controlati si au nevoie de imaginatie in pat, nu doar de performante. Asa ca zburand din patul conjugal vor fi zburati si din restul la tribunal. Nu se recomanda mai mult de o prietenie sau o relatie profesionala!

Taur-Rac:

Este o relatie foarte frumoasa, in care cei doi se completeaza reciproc. Taurul este cald si protector, Racul este bland si iubitor. Fac echipa buna inclusiv pe plan sexual, cu singurul amendament ca Racul nu are atata dorinta ca Taurul. Asa ca adesea se va simti neglijat si indispus. Taurul poate sa il scoata din stari neplacute pentru ca este suportiv si afectuos, dar rabdarea lui ajunge adesea la o limita si relatia poate sfarsi brusc. Daca amandoi parteneri prefera mai degraba sa dea decat sa primeasca au sanse de fericire in doi!

Taur-Leu:

Categoric nu! Desi amandoua semnele iubesc opulenta si demonstrativitatea, aceste semne sunt destul de diferite in natura lor. Taurul este echilibrat si strategic, Leul vrea sa cheltuiasca tot ce are fara sa se gandeasca la ziua de maine. Nevoia de atentie a Leului il va enerva des pe Taur daca nu este rasplatit la randul sau cu atentie. In plus, luptele pentru control se vor da si in dormitor, iar neplacerile ies repede la iveala. Un viitor impreuna e doar o sursa de stres, desi in aparenta pot parea destul de fericiti…

Taur-Fecioara:

E cea mai buna combinatie! Flama apare din prima… Se potrivesc de minune, nu doar in plan sexual, cat si ca personalitate. Au aceleasi gusturi, acelasi mod de a privi lumea si aceeasi iubire pentru starea de bine obtinuta acasa, cu mancarica buna si placeri in doi. Marea problema poate veni din directia Fecioarei, care nu isi desfasoara sexualitatea foarte usor, dar, odata descoperita, nu vor conteni cu nebuniile din dormitor. Depinde doar de Taur daca are rabdarea de a descoperi frumusetea simplitatii in doi!

Taur-Balanta:

E o combinatie bazata cel mai adesea pe sexualitate. Nu are sanse mari sa dureze petru ca Taurul este posesiv si dictatorial, iar Balanta vrea pace si liniste si mai degraba poezii si serenade decat inele cu diamant sau masini ultimul tip. Se inteleg bine in dormitor, dar nu este suficient ca lucrurile sa evolueze. Nici macar placerea pentru arta si frumos nu ii poate salva, desi ar putea sa fie un punct de plecare…

Taur-Scorpion:

E o relatie in care sexul reprezinta cheia. Nu e nevoie de sare si piper, de alt treilea partener sau de a calca stramb din cand in cand… Amandoi se simt bine unul in compania celuilalt, dar la un moment dat realizeaza ca sexul nu e totul. In consecinta, incep luptele pentru dominare si posesivitatea devine foarte mare. Se poate ajunge usor la conflicte si chiar violenta.

Taur-Sagetator:

Este o combinatie care poate parea de succes la prima vedere, dar care se va dovedi rapid o relatie problematica. Ambii parteneri sunt oameni cu o mare capacitate de a se bucura de viata, doar ca in moduri diferite… Taurul prefera o abordare mai materialista a vietii, pe cand pe Sagetator il incanta si sferele inalte. Totodata, Sagetatorul are nevoie de stimulare permanenta si prietenii sunt foarte importanti. Iar pe Taur nu il face fericit prezenta multor oameni in casa si mai ales in viata partenerului… Asa ca teme de conflict avem, iar finalul vine de la sine…

Taur-Capricorn:

Este o relatie reusita, in care cei doi se inteleg si se completeaza mutual. Exista o buna comunicare in cuplu, nevoile de liniste si retragere fiind intelese de fiecare dintre cei doi. Si pe plan sexual exista multe afinitati, Taurul reusind sa scoata la lumina frumusetea senzuala a Capricornului pe care acesta o poate masca atat de bine printr-o eterna rezerva. Sunt un cuplu foarte pragmatic si tot ce isi pun in cap le iese: de la cumpararea unei case sofisticate pana la petreceri pe vase de croaziera la 90 de ani. Au toata viata inainte in doi!

Taur-Varsator:

Idealurile diferite ii fac adesea greu de inteles unul pentru celalalt. Taurul vrea familie si sex cat e viata de lunga, Varsatorul viseaza la stele verzi si o lume mai buna de cand face ochi pana ii inchide. Certurile vor fi la ele acasa, unul fiind prea libertin, celalalt prea incapatanat si posesiv. Daca se hotarasc totusi sa aiba o viata de impartit va trebui ca Taurul sa descopere si altceva decat lumea materiala, iar Varsatorul sa isi mai lase picioarele pe pamant din cand in cand.

Taur-Pesti:

Este o intalnire fericita, din care toata lumea iese in avantaj. Taurul se simte iubit si apreciat, Pestii se simt securizati si pretuiti. In consecinta, pot fi fericiti impreuna pe termen foarte lung. In plus, au un simt comun pentru frumos, arta si sexualitate, experientele in doi fiind pentru ei o provocare perpetua la dezvoltare personala. Pot forma o familie fericita, in care sa se sustina reciproc si in care sa isi gaseasca resurse pentru orice tip de problema le ofera viata.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:50
Rac:

Rac-Berbec:

Daca la inceput nu s-ar mai ridica din asternuturi, problemele apar repejor. Sunt firi opuse, Berbecul preferand agitatia si neavand astampar, Racul optand pentru romantism si pace. Usor, usor, marea adanca a pasiunii lor devine furtunoasa si repejor apare si ruptura. Cel mai probabil, Berbecul isi va lua lumea in cap optand pentru plaje mai insorite si fiinte mai greu de ranit decat sensibilul Rac…

Rac-Taur:

Este o relatie foarte frumoasa, in care cei doi se completeaza reciproc. Taurul este cald si protector, Racul este bland si iubitor. Fac echipa buna inclusiv pe plan sexual, cu singurul amendament ca Racul nu are atata dorinta ca Taurul. Asa ca adesea se va simti neglijat si indispus. Taurul poate sa il scoata din stari neplacute pentru ca este sustinator si afectuos, dar rabdarea lui ajunge adesea la o limita si relatia poate sfarsi brusc. Daca amandoi partenerii prefera mai degraba sa dea decat sa primeasca, au sanse de fericire in doi!

Rac-Gemeni:

Nu e alegerea fericita! Racul e lent si posesiv, Gemenii sunt nestatornici si au nevoie de libertate. Desi la inceput Racul poate fi fermecat de stralucirea Gemenilor, destul de repede va ajunge sa fie obosit de acestia. In plus, Gemenilor nu le place sa fie controlati si au nevoie de imaginatie in pat, nu doar de performant. Asa ca zburand din patul conjugal vor fi zburati si din restul la tribunal. Nu se recomanda mai mult de o prietenie sau o relatie profesionala!

Rac-Rac:

Este o combinatie destul de reusita, avand in vedere ca amandoi sunt foarte concentrati pe partea emotionala a vietii. Totusi, nu ar strica daca ar fi un pic mai atenti si la nevoile partenerului. Fiecare are tendinta de a se concentra exclusiv pe sentimentele sale si acest lucru poate deteriora comunicarii de cuplu. Sexual se potrivesc de minune, dar nevoia de control este singura care ar putea sa creeze mici rupturi. Cu multa intelegere pot sa aiba un viitor impreuna.

Rac-Leu:

Pe baza contrariilor care se atrag, se potrivesc foarte bine. Leul asigura multa stabilitate emotionala Racului, care, la randul lui, ofera, afectiune si complimente cat cuprinde. Se inteleg foarte bine cand vine vorba despre sex, dar cu precizarea ca Leul are nevoie de complimente tot timpul. Nu ar strica sa se gandeasca serios la viitor, mai ales ca ii pot astepta multe lucruri bune impreuna. Sanse mari de fericire!

Rac-Fecioara:

Este o relatie armonioasa pentru ca Racul stie sa se arate afectuos chiar si cand Fecioara este pusa pe harta. Ca semn de apa, Racul raspunde proponderent emotional provocarilor, asa ca partenerul Fecioara ii poate crea o perspectiva mai rationala asupra vietii. Pot fi un model unul pentru celalalt, inclusiv in dormitor. Se inteleg foarte bine, avand in vedere ca sunt foart perseverenti in a-l face pe celalalt fericit. Un cuplu reusit!

Rac-Balanta:

Se anunta vremuri bune daca Racul are grija sa tina aprinsa pasiunea Balantei. Nevoia ei de sexualitate poate fi o problema daca Racul prefera mai degraba partea romantica a relatiei, implicandu-se la un nivel mai superficial in ceea ce inseamna pasiune pentru partenerul/partenera sau/sa. Comunicarea poate avea mici probleme cand dispozitiile Racului o vor bulversa pe Balanta care se prea poate sa caute mari mai agitate, dar mai simplu de inteles.

Rac-Scorpion:

E clar drumul catre casnicie. Racul promite fidelitate si arata mult devotament, Scorpionul se simte sigur si se poate desfasura cu toata lejeritatea si pasiunea de care e in stare. In plan sexual se inteleg foarte bine, Racul provocand prin dovezi de afectiune, Scorpionul tratandu-si partenerul ca pe un adevarat rege. Nu e cazul de gelozie si posesivitate, asa ca este o intalnire fericita pentru ambii nativi!

Rac-Sagetator:

Sagetatorul, oricat s-ar obosi, nu poate sa ii ofere Racului siguranta permanenta. Poate si din cauza ca gandul lui zboara des si prin gradini mai straine decat a sa. Racul traieste mai mult in trecut sau in viitor, pe cand Sagetator vrea sa simta bucuria clipei. Unul iubeste realitatea, celalalt fantasmele romantice. Sagetatorul va cauta adesea distractia si in afara casei, asa ca Racul va avea de suferit destul de des. Nu e o legatura foarte usor de dus, mai ales pentru Rac.

Rac-Capricorn:

Desi pare o legatura foarte solida, primele semne sunt inselatoare. Capricornul este mult prea pragmatic pentru nevoile si cererile Racului. Nu isi permite sa stea o zi intreaga acasa, in pat, ingropat in declaratii siropoase cand la birou arde! Mai ales ca banii sunt foarte importanti pentru el, iar Racul risca uneori sa fie mai risipitor decat e cazul. Se potrivesc bine in dormitor, dar Capricornul nu e mereu atat de inspirat pe cat si-ar dori Racul.

Rac-Varsator:

Se poate mai bine de atat! Varsatorul nu ii poate acorda Racului atat de multa atentie pe cat acesta din urma are nevoie. Varsatorul are de salvat lumea, de inventat ceva nou, de excentricitati care nu sunt tocmai pe placul semnului lunar. Asa ca apar discrepante inca de la inceput. Viata sexuala nu e perfecta, mai ales ca pe Varsator il plictisesc des relatiile sufocante, in care a fi devotat presupune a nu mai arunca ochii si prin gradinile vecinilor…

Rac-Pesti:

Este o intalnire destul de reusita, avand in vedere ca emotiile intense sunt terenul lor comun de intalnire. Nu ar strica totusi ca Pestii sa fie un pic mai pamanteni, pentru ca se lasa usor dusi de val si risca sa mai calce si stramb. Racul este cel care pune piciorul in prag in cazul acestui cuplu, iar timpul le deveni tot mai mult un aliat. Certurile sunt neinsemnate, de scurta durata si foarte usor de transformat in impacari senzuale.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:51
Leu:

Leu-Berbec:

Ca doua butoaie cu pulbere, relatia Berbec-Leu poate pune probleme cand vine vorba de orgolii. Ambele semne doresc sa fie in centrul atentiei si sa aiba ultimul cuvant, asa ca destul de des ajung la conflicte. Pentru ca au o energie sexuala debordanta, multe dintre ele se rezolva in pat…Altele, nu! Asa ca relatia va merge daca Berbecul nu uita sa ii faca zilnic cel putin un program de complimente Leului, iar Leul accepta ca din cand in cand lumina reflectoarelor sa cada pe Berbec. Macar in dormitor… In acest fel, relatia are mari sanse de succes!

Leu-Taur:

Categoric nu! Desi amandoua semnele iubesc opulenta si demonstrativitatea, aceste semne sunt destul de diferite in natura lor. Taurul este echilibrat si strategic, Leul vrea sa cheltuiasca tot ce are fara sa se gandeasca la ziua de maine. Nevoia de atentie a Leului il va enerva des pe Taur daca nu este rasplatit la randul sau cu atentie. In plus, luptele pentru control se vor da si in dormitor, iar neplacerile ies repede la iveala. Un viitor impreuna e doar o sursa de stres, desi in aparenta pot parea destul de fericiti…

Leu-Gemeni:

Se lasa cu o casnicie fericita povestea lor daca au rabdarea de a trece peste micile probleme: Leul peste orgoliul nemasurat pe care Gemenii mai uita sa il stearga de praf, Gemenii peste puseele de grandomanie ale Leului. Unul iubeste cu sufletul, celalalt cu mintea, asa ca fac un intreg de invidiat. Pentru Leu Gemenii au mereu surprize in dormitor, cand Gemenii stiu sa faca din Leu o pisicuta care toarce dupa voia lor, iar Leul din Geaman un copil plin de viata si de energie creatoare.

Leu-Rac:

Pe baza contrariilor care se atrag, se potrivesc foarte bine. Leul asigura multa stabilitate emotionala Racului, care, la randul lui, ofera, afectiune si complimente cat cuprinde. Se inteleg foarte bine cand vine vorba despre sex, dar cu precizarea ca Leul are nevoie de complimente tot timpul. Nu ar strica sa se gandeasca serios la viitor, mai ales ca ii pot astepta multe lucruri bune impreuna. Sanse mari de fericire!

Leu-Leu:

E o relatie dificila, dar foarte pasionala. Fiecare dintre parteneri are tendinta de a se gandi intai la sine si, daca mai e loc, si la celalalt. In consecinta, nu mai conteaza prea mult sentimentele cand vine vorba de orgloiu. In dormitor se descurca foarte bine impreuna, fiind usor competitivi. Daca dorinta de a demonstra creste, poate inabusi sentimentele si se ajunge usor la o dependenta intretinuta doar de sex si de demonstrativitate. Intelepciunea ii poate salva si uni pentru totdeauna!

Leu-Fecioara:

Este, de cele mai multe ori, o relatie de lunga durata. Fecioara este critica si vrea langa ea o persoana aproape perfecta. Leul nu are pace pana cand nu ajunge atat de aproape de perfectiune incat sa iti ia ochii. Nu ii va fi greu sa cucereasca Fecioara, iar Fecioara, la randul ei, va fi pentru Leu un punct de sprijin intotdeauna usor de gasit. Se inteleg bine in pat pentru ca sunt firi care se implica si care nu se lasa cu una cu doua. Chiar daca anii i-au traversat, pasiunea ramane vie.

Leu-Balanta:

Este o legatura care merita toata atentia. Ii uneste o mare pofta de viata, care merge de la admiratul frumusetilor din jur pana la placerile foarte carnale. Leul stie sa impresioneze Balanta prin simtul sau estetic, iar Balanta are incredere in postura regala a acestuia, crizele de nehotarare trecandu-i mult mai repede. Desi poate incepe ca o simpla aventura pentru ca nu se pot abtine de la se devora reciproc din priviri, totul poate sa devina o casnicie extrem de fericita si armonioasa.

Leu-Scorpion:

Au aceeasi pasiune pentru sex, dar nu ii leaga prea multe alte lucruri. Leul nu suporta posesivitatea Scorpionului, vrea libertate si voie sa epateze, iar Scorpionului i se agita foarte usor sangele cand vede cat de natural flirteaza iubita/iubitul sa/sau in orice mediu. Certurile pot deveni adevarate spectacole, dar nu e loc de prea multe bis-uri: Scorpionul ataca atat de urat ca Leul se retrage dezamagit de alegerea sa, ori un partener mai calm ii iese Leului in cale si il scoate din scena.

Leu-Sagetator:

E o relatie in care fericirea este foarte simplu de atins. Ambele semne iubesc cu pasiune si cred in libertatea de a te purta asa cum simti. Leul, prin capacitatea sa de a inspira pasiuni fierbinti, il poate face mult mai fidel pe Sagetatorul cel neastamparat. Iubirea are multa intensitate si in latura ei fizica, partidele de amor fiind absolut firesti in meniul zilnic. Nimic nu ar trebui sa ii desparta, avand in vedere ca unul langa altul focul fiecaruia devine mai intens si mai frumos.

Leu-Capricorn:

Sunt persoane cu personalitati opuse. Leul are nevoie permanenta de stimulare si de demonstratii, Capricornul vrea multa intelegere si viteza cat mai mica. In plus,fiecare simte nevoia sa domine, ceea ce le va crea probleme si in domeniu sexual. Daca mai punem la socoteala si faptul ca Leul se pricepe de minune sa risipeasca banii stransi cu truda de Capricorn avem tabloul perfect al conflictelor permanente.

Leu-Varsator:

Ori la bal, ori la spital. Din cand in cand de la una la alta… Nu sunt un cuplu de invidiat, avand in vedere ca Leul se tot straduieste sa il tina din scurt pe Varsatorul carea vrea libertatea de a cuceri lumea prin ideile si inventiile sale. In dormitor iar apar probleme, focosul Leu nefiind atat de usor de relaxat. Oricum ar da-o bietul Varsator, tot nu e de ajuns! Iar de ridicat statui si pus latul/inelul nu prea e cazul cand vine vorba de Varsator…

Leu-Pesti:

Se poate sa se suporte un timp pentru ca se intriga reciproc. Pentru Leu, Pestii sunt niste curiozitati care inteleg ceva din misticism si zone mai putin accesibile pragmatismului solar, iar pentru Pesti, Leii sunt niste oameni langa care merita sa stai din cand in cand ca sa iti aduci aminte pe ce planeta te mai afli. Daca se ajunge la casatorie, se recomanda sedinte de relaxare, meditatie si ale minuni care sa il mai calmeze pe Leul cel dominator.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:52
Fecioara:

Fecioara-Berbec:

Nu este o relatie usoara, avand in vedere ca Berbecul se crede buricul pamantului, iar Fecioara critica tot ce prinde! In plus, sunt diferiti din punct de vedere sexual, Berbecul fiind pasiunea intruchipata, Fecioara preferand pasii marunti si misterul. E nevoie de efort ca relatia sa inceapa si mai ales sa dureze. Totusi, ambitia Berbecului s-ar putea sa ii tina impreuna doar ca sa isi demonstreze ca el poate orice…

Fecioara-Taur:

E cea mai buna combinatie! Flama apare din prima… Se potrivesc de minune, nu doar in plan sexual, cat si ca personalitate. Au aceleasi gusturi, acelasi mod de a privi lumea si aceeasi iubire pentru starea de bine obtinuta acasa, cu mancarica buna si placeri in doi. Marea problema poate veni din directia Fecioarei, care nu isi desfasoara sexualitatea foarte usor, dar, odata descoperita, nu vor conteni cu nebuniile din dormitor. Depinde doar de Taur daca are rabdarea de a descoperi frumusetea simplitatii in doi!

Fecioara-Gemeni:

Desi ii patroneza aceeasi planeta, Mercur, iar mintea le merge brici cand este vorba despre lucruri pragmatice, nu fac o pereche de invidiat. Fecioara este critica si pretentioasa, Gemenii sunt niste copii mai mari care nu au simtul masurii si al ordinii. O lupta permanenta intre ordine si haos degenereaza intr-o despartire definitiva care soseste repejor. Nici pe plan sexual nu se inteleg de minune, avand in vedere ca Gemenii vor noul si ar incerca tot ce le trece prin minte, iar Fecioara prefera drumul stiut. Mai bine ar ramane buni colaboratori de munca sau cel mult amici.

Fecioara-Rac:

Este o relatie armonioasa pentru ca Racul stie sa se arate afectuos chiar si cand Fecioara este pusa pe harta. Ca semn de apa, Racul raspunde proponderent emotional provocarilor, asa ca partenerul Fecioara ii poate crea o perspectiva mai rationala asupra vietii. Pot fi un model unul pentru celalalt, inclusiv in dormitor. Se inteleg foarte bine, avand in vedere ca sunt foart perseverenti in a-l face pe celalalt fericit. Un cuplu reusit!

Fecioara-Leu:

Este, de cele mai multe ori, o relatie de lunga durata. Fecioara este critica si vrea langa ea o persoana aproape perfecta. Leul nu are pace pana cand nu ajunge atat de aproape de perfectiune incat sa iti ia ochii. Nu ii va fi greu sa cucereasca Fecioara, iar Fecioara, la randul ei, va fi pentru Leu un punct de sprijin intotdeauna usor de gasit. Se inteleg bine in pat pentru ca sunt firi care se implica si care nu se lasa cu una cu doua. Chiar daca anii i-au traversat, pasiunea ramane vie.

Fecioara-Fecioara:

Seamana foarte bine si se inteleg perfect unul pe celalalt. Cu mult simt practic, avand in vedere ziua de maine si lucrurile care trebuie facute cat mai bine, se pun la azavada pentru mult timp. Nu e de neglijat nici aspectul senzual, amandoi luand in serios atat angajamentele cat si placerile imediate. Tot ce ar trebui controlat priveste talentul nativ de a critica si de aici incolo nimic nu le poate sta in calea fericirii!

Fecioara-Balanta:

Se vor certa din prima clipa. Reprezinta contrariile ireconciliabile. Fecioara are tendinta de a pune Balanta la respect chiar daca nu e cazul, Balanta nu se va abtine de la a-i arata Fecioarei de cate ori are ocazia cat de limitata este cu privire la… frumusetile vietii. Nici in casa nu se inteleg bine, Balanta iubind doar dormitorul, in timp ce Fecioara prefera caminul iesirilor in societate si flirtului masiv. In concluzie, greu de gasit o cale de mijloc!

Fecioara-Scorpion:

Se inteleg bine pana cand lucrurile incep sa se incinda. Pot fi prieteni grozavi, dar nu iubiti. Scorpionul e mult prea posesiv, chiar si pentru Fecioara cea fidela. Pe de alta parte, Fecioara nu se arata prea incantata de nevoile sexuale ale Scorpionului. Daca mai punem la socoteala si conservatorismul ei, cel mai probabil va fi usor sa deducem ca Scorpionul isi va gasi repejor pe cineva mai dornic de aventura si senzatii tari in… doi!

Fecioara-Sagetator:

Poate ca la prima vedere par interesanti unul pentru celalalt. Sagetatorul este foarte bucuros sa gaseasca pe cineva care sa ii asculte ideile si povestile cu atata interes, iar Fecioara e bucuroasa ca a gasit o persoana atat de vie si de puternica. Totusi, dupa cateva zile primele impresii palesc si vor parea niste straini unul celuilalt. Prea multa critica din partea Fecioarei, prea mult chef de distractie din partea Sagetatorului. Nu mai e loc sa discutam despre nunti si luni de miere de aici incolo…

Fecioara-Capricorn:

O minte asa de analitica se potriveste de minune uneia asa de pragmatice cum este cea a Capricornului. Fac planuri grozave impreuna si mai ales se pricep foarte bine sa le duca la capat. Nu ar strica insa daca din cand in cand ar mai rupe lantul strans al sedentarismului si ar mai iesi prin lume. Un prieten, doi nu ar strica sa le calce pragul. De pragul dormitorului nu zic nimic, e… top secret!

Fecioara-Varsator:

Au amandoi un creier foarte activ, dar le place sa il foloseasca diferit. Varsatorul e pierdut in stele si se pricepe de minune sa creeze lumi noi in mintea sa, Fecioara se multumeste sa o cunoasca pe cea in care traieste si atat. Nu exista nici mari atractii fizice, deci sexul ramane undeva in coada problemei. Ar mai fi vorba despre nevoia lor de a cunoaste oamenii si de a-i ajuta sa fie mai buni, dar metodele ii despart din nou! Unul e optimistul etern, celalalt e un pesimist atat de critic ca il va dezumfla chiar si pe Varsatorul cel plin de elan!

Fecioara-Pesti:

Se potrivesc din punct de vedere intelectual si al securitatii emotionale. Totusi, le lipseste atractia fizica si senzualitatea va fi un capitol la care Pestii vor avea de suferit. Mariajul nu este cel mai fericit, dar o relatie de lunga durata ar avea succes in contextul in care Fecioara ar putea sa mai inchida ochii la numite scapari ale Pestilor, iar Pestii nu ar mai uita atat de des programul de duminica sau… ziua de nastere a nepotului varului bunicii Fecioarei!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:52
Balanta:

Balanta-Berbec:

Desi se completeaza reciproc fiind semne in opozitie, nu raman mereu impreuna. Berbecul vrea totul repede, Balanta prefera mersul la pas, in timp ce degusta placerile romantice. Treptat, Balanta va vrea pe cineva mai linistit si mai atent, iar Berbecul pe cineva mai dispus la a-i tolera/adora viteza si agitatia nativa. Sansele de a ramane impreuna pana la sfarsitul vietii nu sunt prea mari, dar sexual se inteleg de minune si aventurile pot fi delicioase!

Balanta-Taur:

E o combinatie bazata cel mai adesea pe sexualitate. Nu are sanse mari sa dureze petru ca Taurul este posesiv si dictatorial, iar Balanta vrea pace si liniste si mai degraba poezii si serenade decat inele cu diamant sau masini ultimul tip. Se inteleg bine in dormitor, dar nu este suficient ca lucrurile sa evolueze. Nici macar placerea pentru arta si frumos nu ii poate salva, desi ar putea sa fie un punct de plecare…

Balanta-Gemeni:

Iata unul dintre cele mai fericite cupluri! Se inteleg de minune pe toate planurile. Cu simtul lor artistic, Balantele stimuleaza Gemenii la maxim, iar Gemenii imbraca foarte usor haina unor muze haioase si ingenioase. Discuta cu placere, fac dragoste cu daruire si se intrec in a-si face declaratii de amor. E o nebunie sa ii obervi, mai ales ca toata lumea ii pretuieste pentru prospetimea pe care o afiseaza impreuna. Si nu e doar o masca: pana la adanci batraneti isi hranesc reciproc fericirea!

Balanta-Rac:

Se anunta vremuri bune daca Racul are grija sa tina aprinsa pasiunea Balantei. Nevoia ei de sexualitate poate fi o problema daca Racul prefera mai degraba partea romantica a relatiei, implicandu-se la un nivel mai superficial in ceea ce inseamna pasiune pentru partenerul/partenera sau/sa. Comunicarea poate avea mici probleme cand dispozitiile Racului o vor bulversa pe Balanta care se prea poate sa caute mari mai agitate, dar mai simplu de inteles.

Balanta-Leu:

Este o legatura care merita toata atentia. Ii uneste o mare pofta de viata, care merge de la admiratul frumusetilor din jur pana la placerile foarte carnale. Leul stie sa impresioneze Balanta prin simtul sau estetic, iar Balanta are incredere in postura regala a acestuia, crizele de nehotarare trecandu-i mult mai repede. Desi poate incepe ca o simpla aventura pentru ca nu se pot abtine de la se devora reciproc din priviri, totul poate sa devina o casnicie extrem de fericita si armonioasa.

Balanta-Fecioara:

Se vor certa din prima clipa. Reprezinta contrariile ireconciliabile. Fecioara are tendinta de a pune Balanta la respect chiar daca nu e cazul, Balanta nu se va abtine de la a-i arata Fecioarei de cate ori are ocazia cat de limitata este cu privire la… frumusetile vietii. Nici in casa nu se inteleg bine, Balanta iubind doar dormitorul, in timp ce Fecioara prefera caminul iesirilor in societate si flirtului masiv. In concluzie, greu de gasit o cale de mijloc!

Balanta-Balanta:

E o relatie pe care ar fi bine sa o traiasca in adolecenta. Este multa energie, multa pasiune, multa sete de iubire in sine. Au gusturi comune, dar se plictisesc cam repede unul de nehotararea celuilalt. Nevoia de a socializa ii va tine des mai degraba in compania altora decat in casa. Se inteleg bine si din punct de vedere sexual, dar ce e mult, strica… In plus, cand e vorba de conflicte, toata lumea da bir cu fugitii! Nu se recomanda o casnicie!

Balanta-Scorpion:

Pare o legatura interesanta, avand in vedere ca sexul ocupa un loc important in viata amandurora. Daca pentru Balanta este o alternativa si foarte des un echivalent al artei, pentru Scorpion este viata in sine. Asa ca pot avea divergente de abordare a domeniului… Mai punem la socoteala si gelozia Scorpionului, asa ca nu va fi simplu deloc pentru Balanta sa scape nevazuta in lumea larga si plina de oferte. Pandita, ostracizata si foarte des supusa tratamentului cu cel putin aceeasi moneda, isi va cauta tari mai calde repejor!

Balanta-Sagetator:

Sunt un cuplu interesant, pentru care viata de familie se armonizeaza perfect cu cea sociala. Nici prea mult timp petrecut acasa, nici pierdut de nopti prin cluburi de 7 ori pe saptamana… Asa ca e o relatie care se recomanda, ambele zodii putand echilibra cele mai importante aspecte ale vietii lor: placerea de a trai si siguranta zilei de maine. Daca nu se intampla ca unul dintre cei doi sa fie mai gelos, se prea poate ca si pana in dormitorul lor sa fie aglomeratie!

Balanta-Capricorn:

Se atrag la inceput. Balanta este foarte interesata de stabilitatea financiara a Capricornului, iar pe Capricorn il incalzeste repejor natura feminina si pasionala a Balantei. Dar nu e mult de aici pana la dezamagire, avand in vedere ca Balanta vrea multa iubire, iar Capricornul cam are de lucru, fie si intre doua partide de sex. Plus ca nici Capricornului nu ii place atentia care i se acorda Balantei si mai ales felul in care aceasta o cere…

Balanta-Varsator:

Sunt potriviti aproape in tot! Au o multime de prieteni, idei care mai de care mai nastrusnice, placere pentru nou si multa imaginatie de explorat. Balanta ajuta Varsatorul sa isi puna ideile in aplicare si sa isi finiseze planurile marete, Varsatorul ii mai tempereaza Balantei avantul cand risca sa o ia pe aratura si sa ramana nehotarata. Poate nu se vor casatori, dar vor fi, cu siguranta, una din cele mai mari iubiri unul pentru celalalt!

Balanta-Pesti:

Incepe frumos pentru ca au acelasi interes in iubire: sa schimbe ceva cu sentimentele lor. Se inteleg bine, raspund cu drag nevoilor de afectiune ale celuilalt, dar discrepantele apar repede! Balanta vrea sa fie iubita in atatea moduri, iar Pestii vor sa se simta tot impul siguri de sentimentele Balantei. Si nu e simplu, mai ales ca Balanta ar tot vrea sa mai experimenteze, poate chiar si cu alte persoane, iar Pestii tin mortis sa fie cald si bine si sigur! Se vor certa si vor consolati de brate mai puternice si mai noi…
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:54
si gemeni?????
celyy
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:55
Scorpion:

Scorpion-Berbec:

Semne care pretuiesc senzualitatea, reusesc totusi sa nu fie fericite impreuna. Berbecul este mult prea agresiv, iar Scorpionul este foarte usor de calcat pe codita… Pot ajunge la conflicte serioase. Totusi, energia sexuala ii leaga foarte strans si, desi nu le e chiar bine impreuna, nu se pot desparti. Intre cei doi se creeaza des relatii de dependenta, pe principiul “rau cu rau, dar si mai rau fara rau”. Cu multa rabdare si cu harti natale favorabile se poate ajunge la mai mult decat iubire corporala si… de sine!

Scorpion-Taur:

E o relatie in care sexul reprezinta cheia. Nu e nevoie de sare si piper, de alt treilea partener sau de a calca stramb din cand in cand… Amandoi se simt bine unul in compania celuilalt, dar la un moment dat realizeaza ca sexul nu e totul. In consecinta, incep luptele pentru dominare si posesivitatea devine foarte mare. Se poate ajunge usor la conflicte si chiar violenta.

Scorpion-Gemeni:

Se pricep sa se faca fericiti unul pe celalalt in pat, dar nu e loc de mai mult. O relatie de iubire va pune mereu probleme legate de valori sau de… natura lor. Nu sunt cele mai cuvioase semne ale zodiacului, dar risca sa aiba conflicte pe aceasta tema. Scorpionul nu suporta felul usuratic al Gemenilor care trateaza uneori totul ca pe o gluma, iar Gemenii se sperie cand vor sa fie tinuti in casa si serviti doar cu senzualitate. Nevoia de libertate a Gemenilor si posesivitatea Scorpionului nu le vor da prea mari sanse de a ajunge la altar.

Scorpion-Rac:

E clar drumul catre casnicie. Racul promite fidelitate si arata mult devotament, Scorpionul se simte sigur si se poate desfasura cu toata lejeritatea si pasiunea de care e in stare. In plan sexual se inteleg foarte bine, Racul provocand prin dovezi de afectiune, Scorpionul tratandu-si partenerul ca pe un adevarat rege. Nu e cazul de gelozie si posesivitate, asa ca este o intalnire fericita pentru ambii nativi!

Scorpion-Leu:

Au aceeasi pasiune pentru sex, dar nu ii leaga prea multe alte lucruri. Leul nu suporta posesivitatea Scorpionului, vrea libertate si voie sa epateze, iar Scorpionului i se agita foarte usor sangele cand vede cat de natural flirteaza iubita/iubitul sa/sau in orice mediu. Certurile pot deveni adevarate spectacole, dar nu e loc de prea multe bis-uri: Scorpionul ataca atat de urat ca Leul se retrage dezamagit de alegerea sa, ori un partener mai calin ii iese Leului in cale si il scoate din scena.

Scorpion-Fecioara:

Se inteleg bine pana cand lucrurile incep sa se incinda. Pot fi prieteni grozavi, dar nu iubiti. Scorpionul e mult prea posesiv, chiar si pentru Fecioara cea fidela. Pe de alta parte, Fecioara nu se arata prea incantata de nevoile sexuale ale Scorpionului. Daca mai punem la socoteala si conservatorismul ei, cel mai probabil va fi usor sa deducem ca Scorpionul isi va gasi repejor pe cineva mai dornic de aventura si senzatii tari in… doi!

Scorpion-Balanta:

Pare o legatura interesanta, avand in vedere ca sexul ocupa un loc important in viata amandurora. Daca pentru Balanta este o alternativa si foarte des un echivalent al artei, pentru Scorpion este viata in sine. Asa ca pot avea divergente de abordare a domeniului… Mai punem la socoteala si gelozia Scorpionului, asa ca nu va fi simplu deloc pentru Balanta sa scape nevazuta in lumea larga si plina de oferte. Pandita, ostracizata si foarte des supusa tratamentului cu cel putin aceeasi moneda, isi va cauta tari mai calde repejor!

Scorpion-Scorpion:

Ei pot face lumea sa se invarteasca in jurul lor. Sunt mai ceva decat incalzirea globala cand se intalnesc! Pasionali, convinsi de sentimentele lor, gata oricand sa lupte cu viata pentru ceea ce vor. Totusi, sunt atat de asemanatori ca pot sa aiba probleme… Gelozia este una dintre ele, asa ca pregatirea pentru lupta e obligatorie la intrarea in aceasta relatie. Plus ca orice furtuna intr-un pahar cu apa se transforma in uragan cat ai bate din palme. E super conexiune, dar nu si casnicie!

Scorpion-Sagetator:

Sunt oameni care se bucura de viata, nu neaga nimeni! Doar ca in feluri mult prea diferite… Ii place la nebunie Scorpionului sa stea in dormitor cat e ziua si viata de lunga, dar Sagetatorului ii trece repede cheful de a fi exploatat acolo, zi de zi. Vrea sa umble, sa cunoasca si sa guste. Asa ca se poate sa traiasca aventuri minunate in doi, poate chiar in vacante, dar sa speram ca niciunul nu va fi atat de orbit sa faca cereri in casatorie dupa doua saptamani. Peste alte doua saptamani vor fi la tribunal…

Scorpion-Capricorn:

Numai de bine! De la viata sexuala, pana la casnicie, crescutul copiilor si adusul banilor in casa! Scorpionul are tehnica si multa imaginatie, Capricornul rezista mult si are gust. E valabil in pat, dar si in viata. Nu sunt probleme atata timp cat pe Capricorn nu il deranjeaza posesivitatea si intelege ca vine din iubire, iar Scorpionul poate sa nu se enerveze de fiecare data cand pe Capricorn il doare capul! Chiar se mai intampla…

Scorpion-Varsator:

Prima problema de pe lista este gelozia. Unul este posesiv, celalalt nu poate trai fara libertate deplina. Desi sexual se inteleg pentru ca Scorpionul stie cum sa isi faca partenerul cel mai fericit om din lume, iar Varsatorul are idei care l-ar incita si pe cel mai rece om din lume, totusi nu vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii. Sunt mult prea diferiti si certurile survin repede si in termeni foarte seriosi!

Scorpion-Pesti:

Au zece pe linie! Pe Pesti ii va incanta posesivitatea Scorpionului pentru ca o percep ca pe o dovada de iubire, pe Scorpion il va gadila foarte placut dependenta Pestilor pe care ii vor percepe mereu ca pe fiintele care nu i-ar trada niciodata. Au idei grozave, sunt perseverenti si au o lume a lor care ii prinde de minune, cu tot cu misticisme, tantra si iubire trasformatoare. Nu mai zic de sex, unde se nasc scantei la propriu!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:56
Sagetator:

Sagetator-Berbec:

Este o relatie minunata! Plina de caldura, de iubire si de sexualitate! E multa energie in acest cuplu si bucuria de a fi impreuna tine adesea toata viata. Sagetatorul se amuza de crizele de autoritate ale Berbecutului, iar Berbecul vede des in Sagetator un prieten pe care se poate baza in cele mai grave situatii. In dormitor vorbesc cel mai bine aceeasi limba, iar daca e de bine acolo, e de bine in tot ce ii leaga. Asadar, o alegere foarte reusita!

Sagetator-Taur:

Este o combinatie care poate parea de succes la prima vedere, dar care se va dovedi rapid o relatie problematica. Ambii parteneri sunt oameni cu o mare capacitate de a se bucura de viata, doar ca in moduri diferite… Taurul prefera o abordare mai materialista a vietii, pe cand pe Sagetator il incanta si sferele inalte. Totodata, Sagetatorul are nevoie de stimulare permanenta si prietenii sunt foarte importanti. Iar pe Taur nu il face fericit prezenta multor oameni in casa si mai ales in viata partenerului… Asa ca teme de conflict avem, iar finalul vine de la sine…

Sagetator-Gemeni:

Este o relatie care poate incepe vijelios si care se va sfarsi mai repede decat o furtuna de vara. Gemenii si Sagetatorii pretuiesc la fel de mult prezenta prietenilor si stilul de viata libertin, dar la un moment dat vor uita unii de ceilalti. Lipsa de atentie pentru relatie o va duce usor si sigur la un final previzibil. Nu se inteleg prea bine in pat, avand in vedere ca Sagetatorul este demonstrativ si nu gaseste suficienta pretuire la Gemenii cei versatili. Totodata, amandoua semnele au tendinta de a da iama si prin gradina vecinilor, iar infidelitatea poate deveni din mijloc de distractie modul de a gasi pe cineva cu mult mai potrivit.

Sagetator-Rac:

Sagetatorul, oricat s-ar obosi, nu poate sa ii ofere Racului siguranta permanenta. Poate si din cauza ca gandul lui zboara des si prin gradini mai straine decat a sa. Racul traieste mai mult in trecut sau in viitor, pe cand Sagetator vrea sa simta bucuria clipei. Unul iubeste realitatea, celalalt fantasmele romantice. Sagetatorul va cauta adesea distractia si in afara casei, asa ca Racul va avea de suferit destul de des. Nu e o legatura foarte usor de dus, mai ales pentru Rac.

Sagetator-Leu:

E o relatie in care fericirea este foarte simplu de atins. Ambele semne iubesc cu pasiune si cred in libertatea de a te purta asa cum simti. Leul, prin capacitatea sa de a inspira pasiuni fierbinti, il poate face mult mai fidel pe Sagetatorul cel neastamparat. Iubirea are multa intensitate si in latura ei fizica, partidele de amor fiind absolut firesti in meniul zilnic. Nimic nu ar trebui sa ii desparta, avand in vedere ca unul langa altul focul fiecaruia devine mai intens si mai frumos.

Sagetator-Fecioara:

Poate ca la prima vedere par interesanti unul pentru celalalt. Sagetatorul este foarte bucuros sa gaseasca pe cineva care sa ii asculte ideile si povestile cu atata interes, iar Fecioara e bucuroasa ca a gasit o persoana atat de vie si de puternica. Totusi, dupa cateva zile primele impresii palesc si vor parea niste straini unul celuilalt. Prea multa critica din partea Fecioarei, prea mult chef de distractie din partea Sagetatorului. Nu mai e loc sa discutam despre nunti si luni de miere de aici incolo…

Sagetator-Balanta:

Sunt un cuplu interesant, pentru care viata de familie se armonizeaza perfect cu cea sociala. Nici prea mult timp petrecut acasa, nici pierdut de nopti prin cluburi de 7 ori pe saptamana… Asa ca e o relatie care se recomanda, ambele zodii putand echilibra cele mai importante aspecte ale vietii lor: placerea de a trai si siguranta zilei de maine. Daca nu se intampla ca unul dintre cei doi sa fie mai gelos, se prea poate ca si pana in dormitorul lor sa fie aglomeratie!

Sagetator-Scorpion:

Sunt oameni care se bucura de viata, nu neaga nimeni! Doar ca in feluri mult prea diferite… Ii place la nebunie Scorpionului sa stea in dormitor cat e ziua si viata de lunga, dar Sagetatorului ii trece repede cheful de a fi exploatat acolo, zi de zi. Vrea sa umble, sa cunoasca si sa guste. Asa ca se poate sa traiasca aventuri minunate in doi, poate chiar in vacante, dar sa speram ca niciunul nu va fi atat de orbit sa faca cereri in casatorie dupa doua saptamani. Peste alte doua saptamani vor fi la tribunal…

Sagetator-Sagetator:

Stii genul acela pe care ii stii impreuna dintotdeauna? Ei sunt! Ca sunt amici, iubiti, soti, divortati, se vor purta cam la fel… Se inteleg de minune desi nu este combinatia care duce la altar si pana la capatul vietii. Asta din cauza ca sunt spirite foarte libere si au nevoie de nou tot timpul. Dar sexual se inteleg perfect, nu au prejudecati si pot incerca fara teama cam tot… ce le vine in cap. Daca se casatoresc, e musai sa aiba reguli cat mai simple, pentru ca fiecare viseaza sa fie mai liber decat celalalt si se ajunge la… discutii!

Sagetator-Capricorn:

Daca ii va uni placerea pentru intelepciune, cele lumesti ii va separa. Capricornul este destul de conservator si nu va fi de acord sa incerce de toate peste tot. Pe de alta parte, Sagetatorul se enerveaza des pe modul Capricornului de a comunica: putin, grav si rar… Asa ca nevoia de socializare si cheful de adrenalina isi vor gasi rezolvarea in afara cuplului. Iar Capricornul care se respecta va pune piciorul in prag: cu orice pret!

Sagetator-Varsator:

Libertatea de a experimenta i-a unit, tot ea i-ar putea separa. Din fercire, acest lucru se intampla rar pentru ca amandoi stiu foarte bine ca a te inchide in casa cu o singura persoana pentru tot restul zilelor tale inseamna a te limita si a renunta la bucuria de a cunoaste. Asa ca vor explora, se vor explora si nu vor uita niciodata de sentimentele profunde, vii, dar si libere pe care si le poarta. Nici macar cand in dormitorul lor mai apare o a treia persoana…

Sagetator-Pesti:

Departe de povestea frumoasa cu happy end! Sagetatorul nu le poate oferi Pestilor mai mult de o noapte sau doua de pasiune. Daca face greseala de a promite mai mult, vor suferi enorm amandoi… Prea multa libertate pentru Sagetator, prea multa frica pentru Pesti. Asa ca nu e loc de casnicii fericite si de povesti romantice. Ca prieteni, pot impartasi multe, inclusiv tainele religiei si impresii filosofice care mai de care. Dar cam atat…
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:56
Capricorn:

Capricorn-Berbec:

Desi cornuti amandoi, relatia nu e prea antrenanta. Ambii simt nevoia de a domina, dar mijloacele lor sunt diferite! Unul ursuz, luptand psihologic ca sa se impuna, celalalt aruncand pana si cu obiectele din jur ca sa fie ca el. In plus, unul strange, altul risipieste… De aici alte conflicte, alta mancare de peste. Capricornul e conservator si adesea pesimist, pe Berbec il stimuleaza noul si are o pofta de viata pe care partenerul o gaseste des deranjanta. Nu se recomanda nici macar ca relatie de scurta durata!

Capricorn-Taur:

Este o relatie reusita, in care cei doi se inteleg si se completeaza mutual. Exista o buna comunicare in cuplu, nevoile de liniste si retragere fiind intelese de fiecare dintre cei doi. Si pe plan sexual exista multe afinitati, Taurul reusind sa scoata la lumina frumusetea senzuala a Capricornului pe care o poate masca atat de bine printr-o eterna rezerva. Sunt un cuplu foarte pragmatic si tot ce isi pun in cap le iese: de la cumpararea unei case sofisticate pana la petreceri pe vase de croaziera la 90 de ani. Au toata viata inainte in doi!

Capricorn-Gemeni:

Nu promite prea multe o astfel de relatie… Gemenii sunt foarte versatili si alunecosi, Capricornul are nevoie de stabilitate si siguranta. Pentru Gemeni, Capricornul pare adesea incapatanat si limitat in viziunile asupra vietii, iar Gemenii par Capricornului usuratici si mult prea lascivi ca sa fie luati in seama pentru altceva decat placeri de o noapte. Lipsa de respect duce mai departe la lipsa de interes si, evident, la alegerea unor drumuri diferite.

Capricorn-Rac:

Desi pare o legatura foarte solida, primele semne sunt inselatoare. Capricornul este mult prea pragmatic pentru nevoile si cererile Racului. Nu isi permite sa stea o zi intreaga acasa, in pat, ingropat in declaratii siropoase cand la birou arde! Mai ales ca banii sunt foarte importanti pentru el, iar Racul risca uneori sa fie mai risipitor decat e cazul. Se potrivesc bine in dormitor, dar Capricornul nu e mereu atat de inspirat pe cat si-ar dori Racul.

Capricorn-Leu:

Sunt persoane cu personalitati opuse. Leul are nevoie permanenta de stimulare si de demonstratii, Capricornul vrea multa intelegere si viteza cat mai mica. In plus,fiecare simte nevoia sa domine, ceea ce le va crea probleme si in domeniu sexual. Daca mai punem la socoteala si faptul ca Leul se pricepe de minune sa risipeasca banii stransi cu truda de Capricorn avem tabloul perfect al conflictelor permanente.

Capricorn-Fecioara:

O minte asa de analitica se potriveste de minune uneia asa de pragmatice cum este cea a Capricornului. Fac planuri grozave impreuna si mai ales se pricep foarte bine sa le duca la capat. Nu ar strica insa daca din cand in cand ar mai rupe lantul strans al sedentarismului si ar mai iesi prin lume. Un prieten, doi nu ar strica sa le calce pragul. De pragul dormitorului nu zic nimic, e… top secret!

Capricorn-Balanta:

Se atrag la inceput. Balanta este foarte interesata de stabilitatea financiara a Capricornului, iar pe Capricorn il incalzeste repejor natura feminina si pasionala a Balantei. Dar nu e mult de aici pana la dezamagire, avand in vedere ca Balanta vrea multa iubire, iar Capricornul cam are de lucru, fie si intre doua partide de sex. Plus ca nici Capricornului nu ii place atentia care i se acorda Balantei si mai ales felul in care aceasta o cere…

Capricorn-Scorpion:

Numai de bine! De la viata sexuala, pana la casnicie, crescutul copiilor si adusul banilor in casa! Scorpionul are tehnica si multa imaginatie, Capricornul rezista mult si are gust. E valabil in pat, dar si in viata. Nu sunt probleme atata timp cat pe Capricorn nu il deranjeaza posesivitatea si intelege ca vine din iubire, iar Scorpionul poate sa nu se enerveze de fiecare data cand pe Capricorn il doare capul! Chiar se mai intampla…

Capricorn-Sagetator:

Daca ii va uni placerea pentru intelepciune, cele lumesti ii va separa. Capricornul este destul de conservator si nu va fi de acord sa incerce de toate peste tot. Pe de alta parte, Sagetatorul se enerveaza des pe modul Capricornului de a comunica: putin, grav si rar… Asa ca nevoia de socializare si cheful de adrenalina isi vor gasi rezolvarea in afara cuplului. Iar Capricornul care se respecta va pune piciorul in prag: cu orice pret!

Capricorn-Capricorn:

Se inteleg foarte bine si au puncte comune care le vin in ajutor. Totusi, nu sariti la gandul ca vor avea o casnicie fericita pentru ca mai mult ii leaga job-ul decat altarul… Risca sa se plictiseasca repede unul de celalalt pentru ca nu exista destul de multa inventivitate senzuala. Conservatori si adeptii cailor batatorite, nu vor face prea multe schimbari in dormitor, asa ca se poate ca unul dintre ei sa aiba curajul de a schimba totul si de a alege pe altcineva.

Capricorn-Varsator:

Nu e chiar de bine. Daca la baza relatiei lor sta o prietenie foarte frumoasa, cu asta se vor alege in scurt timp dupa ce au crezut ca se poate mai mult… Capricornul este mult prea realist si chiar pesimist comparativ cu Varsatorul. Totodata, vrea sa domine in orice tine de viata de cuplu, iar Varsatorului nu ii va cadea bine aceasta tendinta. Nu mai zic de nevoia de a e xperimenta care pentru unul e aer, iar pentru celalalt o mare frica… Nu se recomanda!

Capricorn-Pesti:

Este o relatie in care fericirea reciproca nu se obtine deloc greu. Pestii au tendinta de a testa si chiar de a cauta sa mai calce stramb, dar se vor convinge repede ca in Capricornul cel stabil pot gasi tot ce au nevoie. De la caldura, la intelegere si la un tip de senzualitate care poate sa trasnforme totul in viata Pestilor. Financiar se inteleg bine, Capricornul fiind cel care ia deciziile, iar Pestii urmandu-l cu o incredere pe care timpul nu o va sterge, ba dimpotriva!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:57
Varsator:

Varsator-Berbec:

Este o legatura in care emotiile sunt foarte intense. Totusi, nu este usor de dus absolut deloc! Varsatorul este un idealist si multe din planurile sale i se par Berbecului pragmatic absurde. Varsatorul se va simti neinteles si adesea respins, iar Berbecul se va speria si va cauta o alta companie. Mai ales ca in dormitor nu se potrivesc de minune, avand in vedere ca pentru Varsator sexualitatea e mult mai putin interesanta decat marile probleme ale omenirii… Iar pentru Berbec lumea poate oricand astepta daca e vorba sa concureze cu o partida de amor incins! Doar iubirea oarba ii poate face sa inchida ochii la diferentele dintre ei!

Varsator-Taur:

Idealurile diferite ii fac adesea greu de inteles unul pentru celalalt. Taurul vrea familie si sex cat e viata de lunga, Varsatorul viseaza la stele verzi si o lume mai buna de cand face ochi pana ii inchide. Certurile vor fi la ele acasa, unul fiind prea libertin, celalalt prea incapatanat si posesiv. Daca se hotarasc totusi sa aiba o viata de impartit va trebui ca Taurul sa descopere si altceva decat lumea materiala, iar Varsatorul sa isi mai lase picioarele pe pamant din cand in cand.

Varsator-Gemeni:

Este o combinatie care aduce beneficii de ambele parti. Gemenii sunt mereu in priza si au energie cat sa puna in practica visele cele mai nebunesti ale Varsatorului. Nu critica, nu se tem, nu dau inapoi pentru ca primesc la randul lor multa stimulare. Pe de alta parte, Varsatorul se simte impacat cu faptul ca Gemenii ii acorda libertatea si motivatia de a incerca sa salveze omenirea in fiecare zi. Iar placerea pentru socializat le umple casa cu prieteni care nu mai contenesc cu laudele si admiratia.

Varsator-Rac:

Se poate mai bine de atat! Varsatorul nu ii poate acorda Racului atat de multa atentie pe cat acesta din urma are nevoie. Varsatorul are de salvat lumea, de inventat ceva nou, de excentricitati care nu sunt tocmai pe placul semnului lunar. Asa ca apar discrepante inca de la inceput. Viata sexuala nu e prodigioasa, mai ales ca pe Varsator il plictisesc des relatiile sufocante, in care a fi devotat presupune a nu mai arunca ochii si prin gradinile vecinilor…

Varsator-Leu:

Ori la bal, ori la spital. Din cand in cand de la una la alta… Nu sunt un cuplu de invidiat, avand in vedere ca Leul se tot straduieste sa il tina din scurt pe Varsatorul carea vrea libertatea de a cuceri lumea prin ideile si inventiile sale. In dormitor iar apar probleme, focosul Leu nefiind atat de usor de relaxat. Oricum ar da-o bietul Varsator, tot nu e de ajuns! Iar de ridicat statui si pus latul/inelul nu prea e cazul cand vine vorba de Varsator…

Varsator-Fecioara:

Au amandoi un creier foarte activ, dar le place sa il foloseasca diferit. Varsatorul e pierdut in stele si se pricepe de minune sa creeze lumi noi in mintea sa, Fecioara se multumeste sa o cunoasca pe cea in care traieste si atat. Nu exista nici mari atractii fizice, deci sexul ramane undeva in coada problemei. Ar mai fi vorba despre nevoia lor de a cunoaste oamenii si de a-i ajuta sa fie mai buni, dar metodele ii despart din nou! Unul e optimistul etern, celalalt e un pesimist atat de critic ca il va dezumfla chiar si pe Varsatorul cel plin de elan!

Varsator-Balanta:

Sunt potriviti aproape in tot! Au o multime de prieteni, idei care mai de care mai nastrusnice, placere pentru nou si multa imaginatie de explorat. Balanta ajuta Varsatorul sa isi puna ideile in aplicare si sa isi finiseze planurile marete, Varsatorul ii mai tempereaza Balantei avantul cand risca sa o ia pe aratura si sa ramana nehotarata. Poate nu se vor casatori, dar vor fi, cu siguranta, una din cele mai mari iubiri unul pentru celalalt!

Varsator-Scorpion:

Prima problema de pe lista este gelozia. Unul este posesiv, celalalt nu poate trai fara libertate deplina. Desi sexual se inteleg pentru ca Scorpionul stie cum sa isi faca partenerul cel mai fericit om din lume, iar Varsatorul are idei care l-ar incita si pe cel mai rece om din lume, totusi nu vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii. Sunt mult prea diferiti si certurile survin repede si in termeni foarte seriosi!

Varsator-Sagetator:

Libertatea de a experimenta i-a unit, tot ea i-ar putea separa. Din fercire, acest lucru se intampla rar pentru ca amandoi stiu foarte bine ca a te inchide in casa cu o singura persoana pentru tot restul zilelor tale inseamna a te limita si a renunta la bucuria de a cunoaste. Asa ca vor explora, se vor explora si nu vor uita niciodata de sentimentele profunde, vii, dar si libere pe care si le poarta. Nici macar cand in dormitorul lor mai apare o a treia persoana…

Varsator-Capricorn:

Nu e chiar de bine. Daca la baza relatiei lor sta o prietenie foarte frumoasa, cu asta se vor alege in scurt timp dupa ce au crezut ca se poate mai mult… Capricornul este mult prea realist si chiar pesimist comparativ cu Varsatorul. Totodata, vrea sa domine in orice tine de viata de cuplu, iar Varsatorului nu ii va cadea bine aceasta tendinta. Nu mai zic de nevoia de a e xperimenta care pentru unul e aer, iar pentru celalalt o mare frica… Nu se recomanda!

Varsator-Varsator:

Este genul de relatie in care e multa relaxare. Se inteleg foarte bine, nu se risipesc in sentimente prea intense unul fata de celalalt, sexualitatea poate fi pusa undeva la capatul listei de prioritati, asa ca au timp si chef destul ca sa faca planuri despre salvarea omenirii si despre cum sa imbunatateasca viata planetei. Se inteleg grozav din punct de vedere rational, asa ca fericirea e garantata. Si nu se plictisesc deloc si pentru ca pentru amandoi prietenii sunt o a doua natura!

Varsator-Pesti:

Pare promitator pentru ca amandoi au idealuri inalte si se pricep sa vorbeasca acelasi limbaj. Totusi, cand vine vorba despre chestiile mai lumesti, se schimba treaba. Pestii au constant nevoie de afectiune, Varsatorul e mult prea ocupat sa faca demonstratii peste demonstratii. Vor sfarsi rapid fiecare cu cate o depresie, dupa care isi vor gasi mijloace de fi fericiti in alte parti. Cu altcineva, in slujba lumii sau cautand si iubiri mai line pe langa cea zdruncinatoare, dar greu de rupt care ii asteapta acasa.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:58
Pesti:

Pesti-Berbec:

Sunt firi foarte diferite, dar se pot intelege de minune, fie si pe termen scurt. Pestii sunt calzi si dependenti, iar pe Berbec il incanta sa stie ca fericirea cuiva depinde de el. Cu atat mai mult daca in dormitor e suficienta imaginatie incat sa nu le scape nicio pozitie! Pestii pot sa aduca Berbecul in al noualea cer daca acesta din urma are rabdarea si intelegerea de a mai reduce din viteza cu care vrea si poate sa traiasca totul. O lectie frumoasa, despre iubirea care schimba oamenii. Mariajul devine o provocare la dezvoltare personala!

Pesti-Taur:

Este o intalnire fericita, din care toata lumea iese in avantaj. Taurul se simte iubit si apreciat, Pestii se simt securizati si pretuiti. In consecinta, pot fi fericiti impreuna pe termen foarte lung. In plus, au un simt comun pentru frumos, arta si sexualitate, experientele in doi fiind pentru ei o provocare perpetua la dezvoltare personala. Pot forma o familie fericita, in care sa se sustina reciproc si in care sa isi gaseasca resurse pentru orice tip de problema le ofera viata.

Pesti-Gemeni:

Desi seamana foarte bine pentru ca au o natura duala, nu se inteleg prea bine in afara planului sexual. Ambele zodii pun pret pe lucruri diferite, iar acest lucru le separa adesea. Gemenii vor un partener puternic si capabil sa le inteleaga nevoia de socializare, Pestii vor un partener cald, care sa poata sa ii tina in brate o zi intreaga. Cel mai probabil isi vor gasi idealul in altcineva pentru ca nu reprezinta unul pentru celalalt mai mult decat o curiozitate a naturii pe care mai degraba vrei sa o ocolesti decat sa o exlorezi.

Pesti-Rac:

Este o intalnire destul de reusita, avand in vedere ca emotiile intense sunt terenul lor comun de intalnire. Nu ar strica totusi ca Pestii sa fie un pic mai pamanteni, pentru ca se lasa usor dusi de val si risca sa mai calce si stramb. Racul este cel care pune piciorul in prag in cazul acestui cuplu, iar timpul le deveni tot mai mult un aliat. Certurile sunt neinsemnate, de scurta durata si foarte usor de transformat in impacari senzuale.

Pesti-Leu:

Se poate sa se suporte un timp pentru ca se intriga reciproc. Pentru Leu, Pestii sunt niste curiozitati care inteleg ceva din misticism si zone mai putin accesibile pragmatismului solar, iar pentru Pesti, Leii sunt niste oameni langa care merita sa stai din cand in cand ca sa iti aduci aminte pe ce planeta te mai afli. Daca se ajunge la casatorie, se recomanda sedinte de relaxare, meditatie si alte minuni care sa il mai calmeze pe Leul cel dominator.
Pesti-Fecioara:

Se potrivesc din punct de vedere intelectual si al securitatii emotionale. Totusi, le lipseste atractia fizica si senzualitatea va fi un capitol la care Pestii vor avea de suferit. Mariajul nu este cel mai fericit, dar o relatie de lunga durata ar avea succes in contextul in care Fecioara ar putea sa mai inchida ochii la numite scapari ale Pestilor, iar Pestii nu ar mai uita atat de des programul de duminica sau… ziua de nastere a nepotului varului bunicii Fecioarei!

Pesti-Balanta:

Incepe frumos pentru ca au acelasi interes in iubire: sa schimbe ceva cu sentimentele lor. Se inteleg bine, raspund cu drag nevoilor de afectiune ale celuilalt, dar discrepantele apar repede! Balanta vrea sa fie iubita in atatea moduri, iar Pestii vor sa se simta tot impul siguri de sentimentele Balantei. Si nu e simplu, mai ales ca Balanta ar tot vrea sa mai experimenteze, poate chiar si cu alte persoane, iar Pestii tin mortis sa fie cald si bine si sigur! Se vor certa si vor consolati de brate mai puternice si mai noi…

Pesti-Scorpion:

Au zece pe linie! Pe Pesti ii va incanta posesivitatea Scorpionului pentru ca o percep ca pe o dovada de iubire, pe Scorpion il va gadila foarte placut dependenta Pestilor pe care ii vor percepe mereu ca pe fiintele care nu i-ar trada niciodata. Au idei grozave, sunt perseverenti si au o lume a lor care ii prinde de minune, cu tot cu misticisme, tantra si iubire trasformatoare. Nu mai zic de sex, unde se nasc scantei la propriu!

Pesti-Sagetator:

Departe de povestea frumoasa cu happy end! Sagetatorul nu le poate oferi Pestilor mai mult de o noapte sau doua de pasiune. Daca face greseala de a promite mai mult, vor suferi enorm amandoi… Prea multa libertate pentru Sagetator, prea multa frica pentru Pesti. Asa ca nu e loc de casnicii fericite si de povesti romantice. Ca prieteni, pot impartasi multe, inclusiv tainele religiei si impresii filosofice care mai de care. Dar cam atat…

Pesti-Capricorn:

Este o relatie in care fericirea reciproca nu se obtine deloc greu. Pestii au tendinta de a testa si chiar de a cauta sa mai calce stramb, dar se vor convinge repede ca in Capricornul cel stabil pot gasi tot ce au nevoie. De la caldura, la intelegere si la un tip de senzualitate care poate sa trasnforme totul in viata Pestilor. Financiar se inteleg bine, Capricornul fiind cel care ia deciziile, iar Pestii urmandu-l cu o incredere pe care timpul nu o va sterge, ba dimpotriva!

Pesti-Varsator:

Pare promitator pentru ca amandoi au idealuri inalte si se pricep sa vorbeasca acelasi limbaj. Totusi, cand vine vorba despre chestiile mai lumesti, se schimba treaba. Pestii au constant nevoie de afectiune, Varsatorul e mult prea ocupat sa faca demonstratii peste demonstratii. Vor sfarsi rapid fiecare cu cate o depresie, dupa care isi vor gasi mijloace de fi fericiti in alte parti. Cu altcineva, in slujba lumii sau cautand si iubiri mai line pe langa cea zdruncinatoare, dar greu de rupt care ii asteapta acasa.

Pesti-Pesti:

Impreuna par un cuplu de extraterestri. De ce? Se inteleg atat de bine ca unii ii catalogheaza drept persoane cu capacitati telepatice. Nimic nou pentru ei, care seamana ca doua picaturi de roua si care isi inteleg nevoia de stabilitate foarte bine. Se iubesc si viata lor sexuala este cu atat mai infloritoare. Sunt combinatia care promite acel gen de iubire capabila sa transceada moartea. Cu ei, nu exista “pana ce moartea ne va desparti”!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:58
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:59
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 14:59:26
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
nu ai afisat ...gemeni ...ai sarit la rac
celyy
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:01
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:01:34
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 14:59:26
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
nu ai afisat ...gemeni ...ai sarit la rac


hmmm kudika asta
stai ca il mai pun odata acum
scuze da` nu am observat
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:03
deci eu cu rac fecioara si capricorn ma`nteleg cel mai bine mhm...
priest
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:04
Gemeni:

Gemeni-Berbec:
O combinatie delicioasa! Firi fara astampar, nu vor cunoaste impreuna plictiseala! Minti agere, spirit fara odihna si mult chef de… nebunii in doi. Desi Berbecul incearca sa domine mai tot timpul, Gemenii perspicace il invata ca exista si alte placeri in afara de razboiul pentru autoritate. Buna compatibilitate intelectuala si sexuala promite un interes viu de ambele parti, iar o casnicie are sanse de rezistenta. Atata timp cat Gemenii nu uita sa mai dea pe acasa si nu exagereaza cu privire la activitatile lor… ludice, iar Berbecul nu sparge tot prin casa cand vede rosu, batranetea le e sortita impreuna!

Gemeni-Taur:

Nu e alegerea fericita! Taurul e lent si posesiv, Gemenii sunt nestatornici si au nevoie de libertate. Desi la inceput Taurul poate fi fermecat de stralucirea Gemenilor, destul de repede va ajunge sa fie obosit de acestia. In plus, Gemenilor nu le place sa fie controlati si au nevoie de imaginatie in pat, nu doar de performant. Asa ca zburand din patul conjugal vor fi zburati si din restul la tribunal. Nu se recomanda mai mult de o prietenie sau o relatie profesionala!

Gemeni-Gemeni:

Este un cuplu care cu siguranta surprinde! Sunt niste oameni foarte liberi, capabili sa creeze furori pe unde trec. Isi inteleg nevoile de libertate si nu se supara daca din dormitorul lor mai iese cate o fata necunoscuta care le mangaie partenerul. Sexul este o zona in care comunica foarte bine, iar pe plan intelectual sunt sare si piper unul pentru celalalt. Instabilitatea emotionala este marea problema si singura care ii poate separa. In rest, pot concura de departe la cel mai picant cuplu din horoscop.

Gemeni-Rac:

Cineva urmeaza sa iasa sifonat de aici! Racul cu inima franta, Geamanul cu imaginea de cuceritor fara suflet, care seduce si abandoneaza… Racul vrea emotie si trairi intense, Geamanul vrea sex cu nemiluita si multe idei care sa ii tina mintea ocupata. Nu are timp de complimente, de romantism si de declaratii siropoase, prefera stirile despre criza mondiala sau documentarele despre furnici. Nu sunt prea mari sanse de casnicie, iar aventurile raman intense, dar fara viitor comun.

Gemeni-Leu:

Se lasa cu o casnicie fericita povestea lor daca au rabdarea de a trece peste micile probleme: Leul peste orgoliul nemasurat pe care Gemenii mai uita sa il stearga de praf, Gemenii peste puseele de grandomanie ale Leului. Unul iubeste cu sufletul, celalalt cu mintea, asa ca fac un intreg de invidiat. Pentru Leu Gemenii au mereu surprize in dormitor, cand Gemenii stiu sa faca din Leu o pisicuta care toarce dupa voia lor, iar Leul din Geaman un copil plin de viata si de energie creatoare.

Gemeni-Fecioara:

Desi ii patroneza aceeasi planeta, Mercur, iar mintea le merge brici cand este vorba despre lucruri pragmatice, nu fac o pereche de invidiat. Fecioara este critica si pretentioasa, Gemenii sunt niste copii mai mari care nu au simtul masurii si al ordinii. O lupta permanenta intre ordine si haos degenereaza intr-o despartire definitiva care soseste repejor. Nici pe plan sexual nu se inteleg de minune, avand in vedere ca Gemenii vor noul si ar incerca tot ce le trece prin minte, iar Fecioara prefera drumul stiut. Mai bine ar ramane buni colaboratori de munca sau cel mult amici.

Gemeni-Balanta:

Iata unul dintre cele mai fericite cupluri! Se inteleg de minune pe toate planurile. Cu simtul lor artistic, Balantele stimuleaza Gemenii la maxim, iar Gemenii imbraca foarte usor haina unor muze haioase si ingenioase. Discuta cu placere, fac dragoste cu daruire si se intrec in a-si face declaratii de amor. E o nebunie sa ii obervi, mai ales ca toata lumea ii pretuieste pentru prospetimea pe care o afiseaza impreuna. Si nu e doar o masca: pana la adanci batraneti isi hranesc reciproc fericirea!

Gemeni-Scorpion:

Se pricep sa se faca fericiti unul pe celalalt in pat, dar nu e loc de mai mult. O relatie de iubire va pune mereu probleme legate de valori sau de… natura lor. Nu sunt cele mai cuvioase semne ale zodiacului, dar risca sa aiba conflicte pe aceasta tema. Scorpionul nu suporta felul usuratic al Gemenilor care trateaza uneori totul ca pe o gluma, iar Gemenii se sperie cand vor sa fie tinuti in casa si serviti doar cu senzualitate. Nevoia de libertate a Gemenilor si posesivitatea Scorpionului nu le vor da prea mari sanse de a ajunge la altar.

Gemeni-Sagetator:

Este o relatie care poate incepe vijelios si care se va sfarsi mai repede decat o furtuna de vara. Gemenii si Sagetatorii pretuiesc la fel de mult prezenta prietenilor si stilul de viata libertin, dar la un moment dat vor uita unii de ceilalti. Lipsa de atentie pentru relatie o va duce usor si sigur la un final previzibil. Nu se inteleg prea bine in pat, avand in vedere ca Sagetatorul este demonstrativ si nu gaseste suficienta pretuire la Gemenii cei versatili. Totodata, amandoua semnele au tendinta de a da iama si prin gradina vecinilor, iar infidelitatea poate deveni din mijloc de distractie modul de a gasi pe cineva cu mult mai potrivit.

Gemeni-Capricorn:

Nu promite prea multe o astfel de relatie… Gemenii sunt foarte versatili si alunecosi, Capricornul are nevoie de stabilitate si siguranta. Pentru Gemeni, Capricornul pare adesea incapatanat si limitat in viziunile asupra vietii, iar Gemenii par Capricornului usuratici si mult prea lascivi ca sa fie luati in seama pentru altceva decat placeri de o noapte. Lipsa de respect duce mai departe la lipsa de interes si, evident, la alegerea unor drumuri diferite.

Gemeni-Varsator:

Este o combinatie care aduce beneficii de ambele parti. Gemenii sunt mereu in priza si au energie cat sa puna in practica visele cele mai nebunesti ale Varsatorului. Nu critica, nu se tem, nu dau inapoi pentru ca primesc la randul lor multa stimulare. Pe de alta parte, Varsatorul se simte impacat cu faptul ca Gemenii ii acorda libertatea si motivatia de a incerca sa salveze omenirea in fiecare zi. Iar placerea pentru socializat le umple casa cu prieteni care nu mai contenesc cu laudele si admiratia.

Gemeni-Pesti:

Desi seamana foarte bine pentru ca au o natura duala, nu se inteleg prea bine in afara planului sexual. Ambele zodii pun pret pe lucruri diferite, iar acest lucru le separa adesea. Gemenii vor un partener puternic si capabil sa le inteleaga nevoia de socializare, Pestii vor un partener cald, care sa poata sa ii tina in brate o zi intreaga. Cel mai probabil isi vor gasi idealul in altcineva pentru ca nu reprezinta unul pentru celalalt mai mult decat o curiozitate a naturii pe care mai degraba vrei sa o ocolesti decat sa o exlorezi.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:05
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:03:39
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:01:34
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 14:59:26
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
nu ai afisat ...gemeni ...ai sarit la rac


hmmm kudika asta
stai ca il mai pun odata acum
scuze da` nu am observat
ok...ms
celyy
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:05
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:05:38
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:03:39
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:01:34
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 14:59:26
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
nu ai afisat ...gemeni ...ai sarit la rac


hmmm kudika asta
stai ca il mai pun odata acum
scuze da` nu am observat
ok...ms


nici la balanta nu`mi publicase.. nush` de ce... da` pana la urma am reusit...
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:08
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:08:04
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:05:38
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:03:39
De la: celyy, la data 2009-04-03 15:01:34
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 14:59:26
De la: celyy, la data 2009-04-03 14:55:30 si gemeni?????


ce`i cu gemenii celyy?
nu ai afisat ...gemeni ...ai sarit la rac


hmmm kudika asta
stai ca il mai pun odata acum
scuze da` nu am observat
ok...ms


nici la balanta nu`mi publicase.. nush` de ce... da` pana la urma am reusit...
ms....am luat horoscopul si l-am dus in camera mea...o sa-l citesc acolo.....
celyy
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:10
eu sunt leu,deci cu cine ma potrivesc? cel mai bine ma refer
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:11
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:11:30eu sunt leu,deci cu cine ma potrivesc? cel mai bine ma refer
cu mine cica
priest
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:14
shi io ma panicasem k nu gaseam gemenii... dar m am calmat k deh... era feciara acolo dupa leu....


super tare!

buna idee intr adevar!

dar tare mi e k se mai gaseste vreun nou venit deloc rumenit care o sa mai deschida topicuri aiurea...

io mi amintesc k eram la fel de nerumenita shi primu meu topic care tb sa apara la relatii l am deschis la moda

shi apoi am mai avut o probl cu postatul unui blog..... dar a nimerit la relatii deshi era pt blog... shi era scris in stil messengerist... shi mi am luat o... shi ce s au mai chinuit veteranii kudicutzei sa i dea de cap

dar au reushit
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:15
De la: priest, la data 2009-04-03 15:14:59
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:11:30eu sunt leu,deci cu cine ma potrivesc? cel mai bine ma refer
cu mine cica



cu tine de ce???? porti tot 37 la pantof?
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:16
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-04-03 15:15:52shi io ma panicasem k nu gaseam gemenii... dar m am calmat k deh... era feciara acolo dupa leu....


super tare!

buna idee intr adevar!

dar tare mi e k se mai gaseste vreun nou venit deloc rumenit care o sa mai deschida topicuri aiurea...

io mi amintesc k eram la fel de nerumenita shi primu meu topic care tb sa apara la relatii l am deschis la moda

shi apoi am mai avut o probl cu postatul unui blog..... dar a nimerit la relatii deshi era pt blog... shi era scris in stil messengerist... shi mi am luat o... shi ce s au mai chinuit veteranii kudicutzei sa i dea de cap

dar au reushit


tzuka de tine
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:19
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:16:10
De la: priest, la data 2009-04-03 15:14:59
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:11:30eu sunt leu,deci cu cine ma potrivesc? cel mai bine ma refer
cu mine cica



cu tine de ce???? porti tot 37 la pantof?
nu m`am facut inteles, cu mine in niciun caz nu !
priest
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:20
De la: priest, la data 2009-04-03 15:20:58
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:16:10
De la: priest, la data 2009-04-03 15:14:59
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:11:30eu sunt leu,deci cu cine ma potrivesc? cel mai bine ma refer
cu mine cica



cu tine de ce???? porti tot 37 la pantof?
nu m`am facut inteles, cu mine in niciun caz nu !



nu mi amintesc sa te fi intrebat pe tine personal
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:31
Berbec - Sagetator:

Este o relatie minunata! Plina de caldura, de iubire si de sexualitate! E multa energie in acest cuplu si bucuria de a fi impreuna tine adesea toata viata. Sagetatorul se amuza de crizele de autoritate ale Berbecutului, iar Berbecul vede des in Sagetator un prieten pe care se poate baza in cele mai grave situatii. In dormitor vorbesc cel mai bine aceeasi limba, iar daca e de bine acolo, e de bine in tot ce ii leaga. Asadar, o alegere foarte reusita!

Diavolyta_
Postat pe 14 Aprilie 2009 00:53
Fecioara-Varsator:

Au amandoi un creier foarte activ, dar le place sa il foloseasca diferit. Varsatorul e pierdut in stele si se pricepe de minune sa creeze lumi noi in mintea sa, Fecioara se multumeste sa o cunoasca pe cea in care traieste si atat. Nu exista nici mari atractii fizice, deci sexul ramane undeva in coada problemei. Ar mai fi vorba despre nevoia lor de a cunoaste oamenii si de a-i ajuta sa fie mai buni, dar metodele ii despart din nou! Unul e optimistul etern, celalalt e un pesimist atat de critic ca il va dezumfla chiar si pe Varsatorul cel plin de elan!


p.s. cu taur chiar asa a fost....explozii totale...artificii....pffff....ce sa mai....tzuper!!!!
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 15:58
nu e adevarat ce scrie despre relatia dintre fecioara -varsator. Eu sunt varsator, iar iubitul meu fecioara...si nu regasesc nici una din calitatile sau defectele noastre in cele de mai sus. Fiecare om e diferit in felul lui....
MarseVintila
Postat pe 1 Iunie 2009 16:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rac-Varsator?! 61 De la: candyaxu17 14 Februarie 2012 14:47
Barbatul TAUR - femeia LEU 3 De la: Kenny_k777 10 August 2009 01:27
Eu Leoaica, El Sagetator... 25 De la: bruneagra25 13 August 2009 09:39
Este oare femeea Leu fatarnica, egoista, mincinoasa si catastrofal de fitoasa? 43 De la: kudika361115 31 Ianuarie 2011 20:58
Femeia taur si barbatul pesti?? 17 De la: 17 Februarie 2013 01:41