Mai multe
|
am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: pentru femeile fidele am un mesaj:toti barbatii inseala ,cind sunt ispititi raspund fara nici o retinere nu ma credeti? |
||
|
magdaverescu0 Postat pe 11 Iunie 2009 05:03 |
||
|---|---|---|
| Poate crezi ca sunt naiva dar nu cred ca toti barbatii inseala cand sunt ispititi...Spun asta ptr ca soarta face sa am in jurul meu multi barbati si vorbesc foarte deschis cu ei si cand au nevoie de sfaturi sau sa ii asculte cineva ,la mine vin...si in plus de asta am un frate care imi povesteste tot ce face si ce gandeste. Nu toti Inseala!!! | ||
|
jowanna2006 Postat pe 11 Iunie 2009 05:21 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: Sa inteleg ca tocmai ai fost inselata de barbat si acum ai tras aceasta concluzie pe care vrei sa o impartasesti cu noi ? Nu de alta dar mi-e teama ca tre sa te contrazic si nush daca suporti vestea ca nu toti barbatii sunt la fel
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Iunie 2009 05:49 |
||
e grav rau daca renunti la moralitate
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 11 Iunie 2009 06:24 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: asa si?? ![]() pai din cauza unora ca tine inseala fato, care au ajuns la concluzia ca e mai bine sa fii umblareatza si saltareaza
|
||
|
cristi_nne Postat pe 11 Iunie 2009 10:18 |
||
| doamne ce ati sarit pe fata :)) lasati-o..poate sufera.............................................. | ||
|
Corina_cori Postat pe 11 Iunie 2009 21:43 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01 nu ! poti demonstra?
|
||
|
ella_c Postat pe 11 Iunie 2009 22:07 |
||
De la: Papusikmika, la data 2009-06-11 21:43:40doamne ce ati sarit pe fata :)) lasati-o..poate sufera.............................................. de ce sufera? |
||
|
geo_x Postat pe 11 Iunie 2009 22:09 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: draga mea, faptul ca te-ai culcat cu doi barbati casatoriti, pe rand, nu inseamna ca ai stabilt un studiu! |
||
|
geo_x Postat pe 11 Iunie 2009 22:11 |
||
hai sa nu-i bagam pe toti in aceiasi turma...sunt si barbati care nu inseala...sa nu generalizam!
|
||
|
kudika009316 Postat pe 29 Iunie 2009 19:23 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: Sunt de acord...toti..fara exceptie.. |
||
|
lizzy74 Postat pe 30 Iunie 2009 13:57 |
||
De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: Te cred sincer !!!!!!!!!!!!! NICI EU NU AM INCREDERE IN BARBATI !!!!!!!!!! Si stiu ca multe fete nu sunt de acord cu tine, vor sa se minte singurele ca nu sunt, sau nu au fost macar odata.Dar asta eadevarul trist:(
|
||
|
Postat pe 2 Iulie 2009 16:17 |
||
|
nu toti barbatii sunt la fel.dar nenorocul a facut sa intalnesti unul cam afemeiat daca nu sunt prea dura |
||
|
dolcik1 Postat pe 3 Iulie 2009 20:06 |
||
| Sunt de acord cu ce zice in masura de 60%. Este imposibil sa nu insele nici macar odata femeia sau barbatul, si asta nu are legatura cu iubirea (ca e adevarata sau nu) ci cu latura animalica din noi, cu instinctul: nu suntem facuti sa fim monogami. Trist, dar regula asta a fost facuta ca viata intr-o societate sa decurga in mod normal... si pentru ca sentimentul de gelozie ar fi ucis probabil multi mai multi decat azi... ;) | ||
|
DRAGOMIR_ALEXANDRA Postat pe 3 Decembrie 2009 16:23 |
||
Cei care nu inseala reusesc sa isi stapaneasca latura animalica si sa gandeasca inainte de a ceda ispitei oricat de tentant ar fii. Ceilalti, pe langa imposibilitatea de a se stapani, "beneficiaza" si de prea multa libertate, plus nesiguranta si neincredere in partener. Sau, dimpotriva, sunt foarte siguri ca nu pierd prima relatie si se implica in alta/altele dincauza unor motivatii ce se incadreaza la capitolul moralitate.
|
||
|
maria_zada Postat pe 3 Decembrie 2009 17:18 |
||
| Trebuia sa adaug si imaturitatea , afectiva sau intelectuala, absenta unor modele de viata si orientarea dupa ce ofera mediul in care isi traieste viata. | ||
|
maria_zada Postat pe 3 Decembrie 2009 17:22 |
||
| sa spunem ca ar fi asa.....desi nu este....SIIII?...NU INTELEG...? CARE E PROBLEMA?...NEFERICITI NU NE FAC CEILALTI, CI NOI INSINE, INSENE! | ||
|
breakingreality Postat pe 3 Decembrie 2009 22:53 |
||
| esti cam confuza in mesajul tau...si tot ce se intelege cat de cat, nu clar....este, si sper sa nu te superi, ca te simti frustrata ca ai fost inselata?....Da, barbatii inseala,...o buna parte din ei...nu toti....dar in acelasi timp si femeile inseala...o buna parte din ele, nu toate!...afara ploua!...iarna ninge...apa fierbe la 100 de grade.....care ideea....sa scriii niste adevaruri general valabile......sau acum le-ai descoperit tu??!!! scuze, chiar nu vreau sa fiu rautacioasa!......dar naivitatea nu ebuna, viata ti-o taxeaza mereu.....si chiar un sut in fund, scuze de expresie, va fi un pas inainte!........... | ||
|
breakingreality Postat pe 3 Decembrie 2009 22:57 |
||
De la: , la data 2009-07-02 16:17:12De la: magdaverescu0, la data 2009-06-11 05:03:01am hotarit sa pot face ce vreau, sa elimin moralitatea si barierele ei din mintea mea si o fost un soc :altfel am reactualizat trecutul ,si am vazut alte fete in jur: dupa ce o sa cresteti un pic, si timpul va sterge bucati din durere...veti vedea ca nu toti inseala.....ca exista unii chiar minunati...care nu inseala....dar pe care probabil ii veti insela voi! |
||
|
breakingreality Postat pe 3 Decembrie 2009 23:00 |
||
| Nu cred ca toti barbatii inseala!Depinde de barbat,de anturaj ,de context si mai ales da cat tine la persoana de langa el.Aa,pot fi de acord cu alt lucru:ca dragostea nu mai este asa cum era odata,oamenii nu mai au rabdare sa intretina o relatie,la prima dezamagire din partea partenerului,abandoneaza.Posibilitate ca un barbat sa insele cred ca este egala cu aceea a unei femei:amandoi au aceleasi dorinte si instincte.In alte timpuri se stia ca barbatii predomina la capitolul inselat,dar azi ,cand femeia are independenta financiara ,nu mai este dispusa sa "taca si sa inghita"asa cum erau sfatuite mai demult de catre mame si bunice.Referitor la percepte morale.....nu stiu ce sa zic,nu stiu cati oameni mai au precepte morale,principii de la care nu se abat in viata!Fiecare dintre noi spunem la un moment dat "eu n-o sa fac niciodata asta"!dar cateodata viata ne pune in niste posturi la care nu ne-eam fi gandit niciodata,de aceea se si spune"never say never"! | ||
|
kudika033765 Postat pe 4 Decembrie 2009 08:34 |
||
| Sunt barbat si-mi adaug si eu commentul la acest subiect... NU, NU TOTI BARBATII INSEALA !!... Nu o sa-ti vina sa crezi dar mai exista si barbati fideli relatiei... Introdu si acest aspect in studiul tau, asaaa, ptr o mai buna identificare a realitatii... :)))... | ||
|
strasss3 Postat pe 5 Decembrie 2009 07:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Gresesc? | 16 | De la: kudika_977354 2 Martie 2015 10:23 |
| Fetelor, cu ce ne imbracam in noaptea dintre ani? :) | 37 | De la: Barbie30_ 1 Decembrie 2010 11:16 |
| help | 5 | De la: kiss_my_ass 30 August 2011 09:55 |
|
|
||
| tradat | 11 | De la: Luli2 11 Ianuarie 2009 23:59 |
| fetelor voi ce ati face? | 120 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.