Setari Cookie-uri

Nu inteleg de ce asa brusc

Totul s-a intamplat ieri, fix in ziua in care faceam 5 luni. Toata ziua am vb la telefon, prin mesaje nimic ciudat. Mentionez ca el se drogheaza iar in astea 5 luni eu am fost cea care a vrut relatia asta nu stiu de ce. La inceput nu era foarte bine, ne vedeam cam de 2-3 ori pe saptamana, eu invatand dupa amiaza ( am 16 ani sunt in clasa a 9 ), el nu prea servea scoala ( are 20 de ani si e in cls a 12 a ). Dupa 5 saptamani, la indemnul prietenilor m-am despartit de el pe motiv ca e dealer si ca e mai bine acum decat mai tarziu.Subliniez si aici ca i-am dat papucii fix in ziua cand faceam 5 saptamani coincidenta sau nu. Mi-a trimis un mesaj care mi-a inmuiat inima dar a doua azi am aflat de la fratele sau ca el n-avea nicio treaba si ca i-a spus foarte relaxat
"Mi-a dat Ana papucii, dar nu-i nimic". Ca sa nu mai zic ca in ziua despartirii el era cu inca 2 tovarasi si vreo 3 fete bineinteles drogate la fel ca ei. Dupa aproximativ o saptamana, toteu am fost cea care l-a cautat sa ne impacam.
El a acceptat si am fost foarte bucuroasa. Apoi totul revenise la normal, eu la scoala el acasa ne vedeam seara pana intr-o zi cand mi-a lasat mesaj pffline pe mess ca l-au batut unii cu care avea el anturaj pe motiv ca nu mai vrea sa vanda sau sa aiba treaba cu drogurile. O saptamana a fost plecat din bucuresti, timp in care eu vorbeam cu "cel mai bun prieten". Inainte sa plece din bucuresti il cunoscusem pe acest prieten al lui si incepusem sa vorbim mult, pur si simplu nu ni se epuizau subiectele. Intr-un moment de gelozie, prietenul meu i-a cerut acestuia sa-mi dea ignore ca n-avem noi ce sa vorbim atat. La intoarcerea sa in Bucuresti ne-am intalnit, a venit sa ma ia de la scoala.Am fost foarte fericita dar in acelasi timp eram si ingrijorata de ce putea pati mai ales ca trecuse putin timp de la bataia aceea.
Ca sa nu mai lungesc povestea, mi-a intins o cursa cu prietenul lui cel mai bun.Eu m-am intalnit cu el dar nu am facut nimic nici pupat nici nimic, el ma tot tragea in bratele lui. Seara m-am certat cu prietenul meu si ne-am despartit iar pentru 2-3 zile.
Apoi tot eu m-am dus la el, l-am rugat sa ma ierte si s-o luam de la capat. A acceptat si de data aceasta la sfatul fratelui sau care in perioada aceea era cel mai bun prieten al meu. Ce-i drept mi-a fost frica sa nu se impace cu mine din razbunare.
De ziua mea mi-a facut o surpriza la el acasa, mi-a aprins lumanari prin toata camera adusese si o sticla de vin totul a fost superb. De atunci certurile erau minore si ne impacam. La aproximativ o luna dupa ziua mea, am facut-o cu el ( a fost primul meu ). A inceput sa-mi zica ca ma iubeste si chiar simteam asta, nu ne mai certam era foarte grijuliu cu mine il adoram. Acum ca a inceput vacanta a plecat 2 saptamani la bunicii lui. El inca este la Satu Mare. Aseara i-am spus ca mama nu ma lasa sa merg cu el si cu ai lui la munte un weekend si a zis ok atunci o sa ne vedem vinerea viitoare. Si de aici a pornit totul mi-a zis lucruri urate care m-au ranit. Intr-un final mi-a spus ca ma iubeste si ca ma va iubi mereu dar nu mai vrea sa fie cu mine ca se gandeste mult la noi si nu e sa fie.Mentionez ca in timpul zile mi-a spus ca ma iubeste ca ii este dor de mine ca de abia asteapta sa ma vada etc.
Nu mi-a dat un motiv concret iar eu nu stiu de ce totul asa brusc. Va rog sa imi spuneti parerea voastra ce l-ar fi putut determina sa se comporte asa. Va multumesc!
Yuri
Postat pe 17 Iunie 2009 10:45
Mai fetita mica si dulce, gaseste-ti un prieten normal, care sa nu aibe probleme cu drogurile, care sa nu te puna la teste folosindu-se de prietenul lui cel mai bun si cu care pur si simplu sa te plimbi de manuta prin parc. La varsta asta toti baietii sunt indecisi, au "stari", si fetele la fel. Ba te vrea, ba nu te mai vrea. Ba il vrei, ba nu il mai vrei. Tu fa-ti un pustiu de bine si fugi de anturajele astea in care se consuma droguri, ca te distrugi, si pe tine si pe parintii tai. Chiar daca nu ai luat pana acum, nu se stie in viitor, daca mai continui cu el.
Asta e lucrul care ar fi trebuit sa te deranjeze pe tine si nu de ce e el indecis. Ar trebui sa te hotarasti tu, in schimb si sa fugi mancand pamantul.
Jasmine10
Postat pe 17 Iunie 2009 11:00
Draga mea, de ce sa fii indragostita de un tip mult mai mare decat tine, care se drogheaza, e bagat in anturaje dubioase, iti insceneaza fel de fel de situatii josnice, batandu-si joc de bunul simt si inocenta ta. Sub aceasta fata de inocent pe care el o afiseaza uneori se poate ascunde un om nedemn de tine. Sfatul meu si cred ca al tuturor celor care ar citi topicul este sa-l uiti si sa nu-l mai cauti pentru ca iti pierzi cei mai frumosi ani din viata pentru un drogat care te amageste cu niste sentimente. Deschide ochii mari si ai grija pe viitor pe cine o sa intalnesti pentru ca e plina lumea de lupi imbracati in blana de oaie. Cauta-ti un baiat care sa frecventeze scoala, sa fie manierat, apropiat varstei tale si nu in ultimul rand care sa te iubeasca cu adevarat pentru ca am citit ca tu ai luptat de cele mai multe ori pentru relatie,lucru ce denota ca esti o fire luptatoare si capabila de sarcificii,dar astea sa le faci pentru cineva care intr-adevar te merita. Mult noroc si uita-l pe ordinarul ala!
Samatha04
Postat pe 17 Iunie 2009 12:24
Cu drogatii nu o sa poti niciodata sa ai o relatie !! Te`am pupat

Iti spun asta din propria experienta....
Buburuzel
Postat pe 1 Iulie 2009 16:44
greierash_is_back
Postat pe 1 Iulie 2009 16:49
hey, timpul rezolva tot....desi suna a cliseu, este adevarat! de ce sa-ti ratezi viata si adolescenta pt un drogat? poate el isi sa seama ca nu este ceea ce ar trebui, poate are o perioada proasta, poate nu vrea sa-ti faca rau....motive se gasesc, dar este mai important sa mergi mai departe, sa-l uiti, sa nu-l mai contactezi, sa nu vb cu prietenii lui, sa dispari pur si simplu....o perioada mai scurta sau mai lunga. gaseste-ti alti prieteni, citeste o carte, iesi in parc, fa curat in sifonier, fa ordine in jurul tau si vei putea sa iti faci ordine si in ganduri. lasa-l sa plece daca asta vrea, nu-l mai contacta, nu-i trimite mesaje, daca isis da seama ca a gresit se va intoarce, te va cauta el....dak nu, asta e. oricum iti va fi mult mai bine fara el! nu consider ca la varsta asta ar trebui sa iti asumi responsabilitatea unei relatii sexuale...nu vreau sa te jignesc sau sa-ti par venita dupa alte planete, dar pur si simplu nu cred ca este ok. ar trebui sa te bucuri, sa razi, sa iubesti si sa iti doresti sa evoluezi. stiu ca este greu, dar mergi mai departe, viata nu-se termina la el.
helly
Postat pe 1 Iulie 2009 18:43
http://4life-romania.blogspot.com
silviu_m74
Postat pe 1 Iulie 2009 18:48
hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*
papusa_barbie
Postat pe 1 Iulie 2009 19:54
Am raspunsul pt problema ta. Si eu am un prieten care se drogheaza si care m-a covins si pe mine, apoi interzicandu-mi lucrul acesta, pentru care ii multumesc, ca a fost alaturi de mine cand imi era rau si pentru ca mi-a aratat un alt fel de lume. Si acum raspunsul, (pe care m-i la dat el), caci la fel ca prietenul tau, al meu era foarte schimbator in purtari: Atunci cand esti drogat, sentimentele de iubire se accentueaza f mult si devii mult mai atent si mai ... dragastos. Si asta am verificat-o pe propria piele (si mi-au mai spus-o si alti). In functie de drogul luat, sentimentele pot fi mai acute sau mai ponderate. Daca doresti detalii, putem vorbbi pe mess.
cristina_cye
Postat pe 2 Iulie 2009 08:55
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*


salut, ai dreptate....eu spre exemplu in liceu nu am avut nici-un prieten, pentru ca imi doream pe cineva macar la fel de matur ca mine...iar acum sunt cu cineva care este cu 5 ani mai mare ce mine.....insa problema nu este diferenta de varsta...pentru ca oricum e mica si nesemnificativa, problema este anturajul acestui baiat, modul in care se comporta cu ea....nu stiu poate sunt eu absurda, insa am avut ocazia sa cunosc oameni care au inceput sa se drogheze....oameni maturi...care spuneau ei ca au situatia sub control....si am fost "martora" la "evolutia " lor......crede-ma nici nu vrei sa stii cum au ajuns......in fine nu generalizez....insa pe mine ma sperie acest anturaj inofensiv la prima vedere....insa distrugator in adevaratul sens.....daca consideri ca gresesc ma poti contrazice....insa asa sunt eu, prefer sa "previn decat sa vindec"
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 09:04
ce imaginatie bogata au pustoaicele din ziua de azi.....
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 09:17
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 09:20
da au...

Postat pe 2 Iulie 2009 09:24
De la: kudika047288, la data 2009-07-02 09:24:07da au...

tu ce
DON_LUCIANO
Postat pe 2 Iulie 2009 09:27
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


Te-ai enervat, bruni?
Eu n-o sa ma apuc sa dau sfaturi. 16-17 ani a fost o varsta critica pentru toata lumea. Cred ca toate de pe aici am avut doza noastra de teribilism, pe care acum o vedem stupida (nu ca n-ar fi...). Din fericire cand am trecut prin crizele adolescentine inca nu existau atatea pericole distrugatoare de vieti. genul acesta de anturaje dubioase, droguri etc. "Infractiunea" maxima era sa te imbeti sau sa fumezi.
Deci nu va judec, doar va rog sa aveti grija. Din pacate sunteti o generatie care trebuie sa fie mult mai matura si sa prevada mult mai bine consecintele teribilismului.
irinaandreia
Postat pe 2 Iulie 2009 09:33
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


si eu ma gandeam ca am fost dura.....

brune
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 09:36
De la: irinaandreia, la data 2009-07-02 09:33:10
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


Te-ai enervat, bruni?
Eu n-o sa ma apuc sa dau sfaturi. 16-17 ani a fost o varsta critica pentru toata lumea. Cred ca toate de pe aici am avut doza noastra de teribilism, pe care acum o vedem stupida (nu ca n-ar fi...). Din fericire cand am trecut prin crizele adolescentine inca nu existau atatea pericole distrugatoare de vieti. genul acesta de anturaje dubioase, droguri etc. "Infractiunea" maxima era sa te imbeti sau sa fumezi.
Deci nu va judec, doar va rog sa aveti grija. Din pacate sunteti o generatie care trebuie sa fie mult mai matura si sa prevada mult mai bine consecintele teribilismului.

nu m-am enervat si nici nu le judec pe ele...dar parintii ma intreb ce mama draq fac??? mama nu vede schimbari la fica ei,nu vb cu ea?? ce face se uita la ea cum se autoodistruge?? se numesc femei la 15 16 ani atunci la 30 40 ce vor fi???
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 09:37
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:37:16
De la: irinaandreia, la data 2009-07-02 09:33:10
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


Te-ai enervat, bruni?
Eu n-o sa ma apuc sa dau sfaturi. 16-17 ani a fost o varsta critica pentru toata lumea. Cred ca toate de pe aici am avut doza noastra de teribilism, pe care acum o vedem stupida (nu ca n-ar fi...). Din fericire cand am trecut prin crizele adolescentine inca nu existau atatea pericole distrugatoare de vieti. genul acesta de anturaje dubioase, droguri etc. "Infractiunea" maxima era sa te imbeti sau sa fumezi.
Deci nu va judec, doar va rog sa aveti grija. Din pacate sunteti o generatie care trebuie sa fie mult mai matura si sa prevada mult mai bine consecintele teribilismului.

nu m-am enervat si nici nu le judec pe ele...dar parintii ma intreb ce mama draq fac??? mama nu vede schimbari la fica ei,nu vb cu ea?? ce face se uita la ea cum se autoodistruge?? se numesc femei la 15 16 ani atunci la 30 40 ce vor fi???



bunicuteeee
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 09:39
De la: gargaritamica, la data 2009-07-02 09:36:06
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


si eu ma gandeam ca am fost dura.....

brune

pai nu am vrut sa fiu dura...dar totusi nu zic sa fie k mine k la 15 ani eram cl a 9-a si fugeam de baietii k de draqu pt k imi era frik de orice misca sa nu profite etc...dar totusi droguri femei ....e prea mult pt 15 16 ani....
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 09:39
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:39:46
De la: gargaritamica, la data 2009-07-02 09:36:06
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


si eu ma gandeam ca am fost dura.....

brune

pai nu am vrut sa fiu dura...dar totusi nu zic sa fie k mine k la 15 ani eram cl a 9-a si fugeam de baietii k de draqu pt k imi era frik de orice misca sa nu profite etc...dar totusi droguri femei ....e prea mult pt 15 16 ani....


stii e chiar aiurea....asta-i generatia....si daca nu mergi in ritm cu ea....stii si tu esti prost....oarecum mi-e mila de copii din ziua de azi...pentru ca sunt prinsi in propriile capcane....dar ai dreptate, parinti ce draqu freaca? pe toti ii auzi..."n-am crezut niciodata ca tocmai copilul meu"......sincer e greu sa cresti un copil in jungla asta.....iar copii in general sunt reflectiile parintilor in oglinda......pacat ca se intampla atatea nenorociri, si nu putem face nimic

gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 09:45
De la: gargaritamica, la data 2009-07-01 18:59:34oameni maturi...care spuneau ei ca au situatia sub control....si am fost "martora" la "evolutia " lor......crede-ma nici nu vrei sa stii cum au ajuns......in fine nu generalizez....


Din pacate, ar trebui generalizat.. Eu nu am auzit / intalnit niciun caz de consum de droguri care sa se fi sfarsit cu dans si voie buna. Ori te lasi, ori esti terminat.

De la: irinaandreia, la data 2009-07-02 09:33:10 Deci nu va judec, doar va rog sa aveti grija. Din pacate sunteti o generatie care trebuie sa fie mult mai matura si sa prevada mult mai bine consecintele teribilismului.

Eu as spune ca, dimpotriva, nu au nicio posibilitate sa devina maturi. Pentru ca nu au nicio responsabilitate, niciun "bici" in cui care se le aminteasca ca pot fi si pedepsiti daca gresesc, nicio pereche de ochi care sa ii supravegheze, nicio persoana care sa le arate ASA DA - ASA NU. Ma intreba un prieten (20 ani) cum era pe "vremea mea"? Este atat de greu sa le explici .. sa le spui.. "Priveste in jurul tau .. tot ce exista acum. nu exista atunci." Raman socati si se intreaba.. Ce naiba faceati voi toata ziua?
In fine, sa le spui ca drogurile sunt moarte.. cand toate mijloacele de comunicare vorbesc despre asta, cand din zece stiri .. una este despre o moarte din cauza supradozelor.... cand "vedetele" preferate (si imitate) aduc omagiu drogurilor si fac ani dupa ani de puscarie... cu fani manifestand la portile penitenciarului.... e ca si cum ai incerca sa-i aduci in "vremea mea". Cand toate astea nu erau... dar noi le stiam.
rashela
Postat pe 2 Iulie 2009 09:49
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:37:16
De la: irinaandreia, la data 2009-07-02 09:33:10
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 09:20:45
De la: papusa_barbie, la data 2009-07-01 19:54:37hey ce pot sa itzi zic e ca sunt cam in aceeashi situatzie ca tine...am 17 ani shi am un prieten care are 20 de ani....yo st de 7 luni aproape q el...shi am trecut prin multe....nu o sa itzi zic sa nu il my cautzi pt k poate nu o sa ma ascultzi p mn....nu o sa zic nici sa il cautzi ....doar fa ceea ce itzi dicteaza inima...poate lumea te crede o pushtoaik....poate k ei spun k nu gandeshti destul de matur...dar nush dak ai auzit pana aqm...o femeie gandeshte mai matur ca un barbat...shtiu de ce ai ales unul my mare ca tine...pt k cei d seama ta gandesc prea copilaresc...in orice caz...dak vrei sa itzi spun my multe da-mi id tau de mess...dak vrei itzi las yo id meu dar nu dau add la totzi:P...ashtept rasp tau...:*

femeie la 15 ani???? femeie la 17 ani??? u sti ce inseamna o femeie??? voi sunteti niste copile in cautare de teribilism nu femei!!!!!! bagati-va draqu mintile in cap k asa o sa ajungeti vai mama voastra!!! stau si ma intreb parintii vostri oare unde sunt??? oare dorm non-stop si nu vad in ce v-ati transformat???


Te-ai enervat, bruni?
Eu n-o sa ma apuc sa dau sfaturi. 16-17 ani a fost o varsta critica pentru toata lumea. Cred ca toate de pe aici am avut doza noastra de teribilism, pe care acum o vedem stupida (nu ca n-ar fi...). Din fericire cand am trecut prin crizele adolescentine inca nu existau atatea pericole distrugatoare de vieti. genul acesta de anturaje dubioase, droguri etc. "Infractiunea" maxima era sa te imbeti sau sa fumezi.
Deci nu va judec, doar va rog sa aveti grija. Din pacate sunteti o generatie care trebuie sa fie mult mai matura si sa prevada mult mai bine consecintele teribilismului.

nu m-am enervat si nici nu le judec pe ele...dar parintii ma intreb ce mama draq fac??? mama nu vede schimbari la fica ei,nu vb cu ea?? ce face se uita la ea cum se autoodistruge?? se numesc femei la 15 16 ani atunci la 30 40 ce vor fi???


Hehe...hai ma ca ele nici nu se gandesc ca vor ajunge la varsta aia. Adolescentii traiesc clipa...tocmai de asta se numesc minori si altcineva e responsabil pentru ei. Inca nu au capacitatea intelectuala de a lua propriile decizii in viata.
Parintii nu stiu ce fac...probabil isi vad copiii cei mai frumosi si cei mai destepti si traiesc cu conceptia gresita ca lor n-are cum sa li se intample...
irinaandreia
Postat pe 2 Iulie 2009 09:53
Mie cel mai ciudat (as spune cumplit).. mi se pare faptul ca ea isi spune problema de ce baiatul a parasit-o .... brusc sau nu!! Restul.. sunt amanunte asa de putin importante pentru ea... aproape ca e firesc ca el sa fie un drogat si un (alt) barbat fara viitor.
rashela
Postat pe 2 Iulie 2009 09:57
si totusi irina sunt asa de teribilisti atat de increzatori in ei incat de multe ori stau si ma intreb incotro se indreapta la 15 ani fetele astea sunt asa de mature nu ma refer din punct de vedere intelectual ci fizic si nu le intzeleg de ce vor sa para mai mult decat ar trebui unde este chipul ala dragalas de copil inocent care abia incepe sa descopere tainele vietzii?
anybody
Postat pe 2 Iulie 2009 09:59
De la: rashela, la data 2009-07-02 09:57:37Mie cel mai ciudat (as spune cumplit).. mi se pare faptul ca ea isi spune problema de ce baiatul a parasit-o .... brusc sau nu!! Restul.. sunt amanunte asa de putin importante pentru ea... aproape ca e firesc ca el sa fie un drogat si un (alt) barbat fara viitor.


La asta ma gandeam si eu mai devreme:)) Dar in acelasi timp...sentimentele pentru cineva ne orbesc la orice varsta. Tampenii din "dragoste" facem si mai tarziu. In adolescenta e doar apogeul. Mi-e mila totusi de copiii astia care nici sa socializeze nu mai stiu. Toata viata lor e o imagine prefabricata de tv, internet etc...si atunci cand ies in lumea reala si realizeaza ca happily ever after nu exista si ca viata e de multe ori absurda...e tragic.
irinaandreia
Postat pe 2 Iulie 2009 10:05
sunt naive fetele de 15 16 ani...se cred fff mature se cred femei,la 20 de ani arata k la 25 cel putin,te infioara cand isi dau machiajul jos...de ce fac toate astea???pt k asta se promoveaza!!! sa va amintesc de fata de la pag 5 care pozeaza in sanii goi la 18 ani si te sperii cand ii vezi varsta pt k u credeai k are vreo 25....toate paparudele gen daniela crudu,pisi aia din telenoveala toate niste analfabete care abia acum isi dau BAC-ul desii trebuia sa-l dea acu vreo 2 3 ani in urma,au facut liceul la fara frecventa pt k nu le-a dus capu...imd o sa faca si generala la ff...de asta sunt asa fetele din ziua de azi,asta vad asta cred k e bun!!!! mie sila de Romania desii sunt romanca...mie sila de ce se promoveaza la TV si ce baga presa in capul copiilor nostrii!!!!
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 10:06
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 10:06:31sunt naive fetele de 15 16 ani...se cred fff mature se cred femei,la 20 de ani arata k la 25 cel putin,te infioara cand isi dau machiajul jos...de ce fac toate astea???pt k asta se promoveaza!!! sa va amintesc de fata de la pag 5 care pozeaza in sanii goi la 18 ani si te sperii cand ii vezi varsta pt k u credeai k are vreo 25....toate paparudele gen daniela crudu,pisi aia din telenoveala toate niste analfabete care abia acum isi dau BAC-ul desii trebuia sa-l dea acu vreo 2 3 ani in urma,au facut liceul la fara frecventa pt k nu le-a dus capu...imd o sa faca si generala la ff...de asta sunt asa fetele din ziua de azi,asta vad asta cred k e bun!!!! mie sila de Romania desii sunt romanca...mie sila de ce se promoveaza la TV si ce baga presa in capul copiilor nostrii!!!!



hai mai brune sa nu fim nici chiar asa de dramatice daca stam sa ne gandim vina ne apartzine in oarece masura
anybody
Postat pe 2 Iulie 2009 10:09
De la: anybody, la data 2009-07-02 10:09:49
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 10:06:31sunt naive fetele de 15 16 ani...se cred fff mature se cred femei,la 20 de ani arata k la 25 cel putin,te infioara cand isi dau machiajul jos...de ce fac toate astea???pt k asta se promoveaza!!! sa va amintesc de fata de la pag 5 care pozeaza in sanii goi la 18 ani si te sperii cand ii vezi varsta pt k u credeai k are vreo 25....toate paparudele gen daniela crudu,pisi aia din telenoveala toate niste analfabete care abia acum isi dau BAC-ul desii trebuia sa-l dea acu vreo 2 3 ani in urma,au facut liceul la fara frecventa pt k nu le-a dus capu...imd o sa faca si generala la ff...de asta sunt asa fetele din ziua de azi,asta vad asta cred k e bun!!!! mie sila de Romania desii sunt romanca...mie sila de ce se promoveaza la TV si ce baga presa in capul copiilor nostrii!!!!



hai mai brune sa nu fim nici chiar asa de dramatice daca stam sa ne gandim vina ne apartzine in oarece masura

apartine tuturor pt k nimeni nu are puterea sa faca nimik....da zimi u ce ar putea sa-si doreasca mai mult o fetita de 15 ani cand vede toate siliconatele la tv cu 3 kg de machiaj cum rad si sunt mari vedete!!! ce ar putea invata o fata de la o nikita de exp pe care de cate ori deschid tv tre sa fie pe cel putin un canal indif de ora???
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 10:13
De la: rashela, la data 2009-07-02 09:57:37Mie cel mai ciudat (as spune cumplit).. mi se pare faptul ca ea isi spune problema de ce baiatul a parasit-o .... brusc sau nu!! Restul.. sunt amanunte asa de putin importante pentru ea... aproape ca e firesc ca el sa fie un drogat si un (alt) barbat fara viitor.


ma uneori stau si ma uit la pustii de liceu.....si ma gandesc daca nu cumva am imbatranit.....adica am fost si eu in liceu si-mi spuneam ca eu voi fi un adult, o mama, o femeie trecuta de varsta-a 2-a deschisa, intelegatoare in priviinta adilescentilor....pentru ca nea'....iar acum n-au trecut decat 4 ani de la terminarea liceului...si cand ii vad imi vine sa-i bat......Dumnezeule ii si inteleg.....pentru ca la varsta asta esti "atras"....de tot cei neobisnuit....insa in acelasi timp, imi aduc aminte ca era si eu in liceu...si binenteles, ca eram atrasa sa fac tot felul de prostii asa cum faceau aia din clasa.....insa ratiunea era mult mai puternica decat influenta....aveam si eu colege de umblau teleleu noptile, colege de se imbatau,...(ca asta era mai la mode atunci)....ba chiar colegi de care auzisem ca se drogau....dar asta nu inseamna ca-mi doream sa fac la fel ca ei....si nici nu eram marginalizata....nici cea mai "populara si tare tipa din liceu"......dar totul vine de la educatia primita acasa....imi aduc aminte, ca eram in clasa 9-a si plangeam pentru ca vroiam acasa(parinti mei sunt sin provincie....iar eu am stat pe perioada liceului la o matusa)....pe toata perioada liceului mama a venit o singura data la scoala....si asta pentru a-i spune dirigintei ca voi lipsi o perioada pentru ca ma internase si trebuia sa ma operez.......in fine, si cu toate astea n-am ajuns niciodata in tot liceu mai tarziu de 9 seara acasa......si in fine nu ma pazea nimeni.....dar asta tine de educatie.....la urma urmei si noi am trecut tot prin perioada aia critice de la 15-18 ani.....si atunci existau tentatii, anturaje...etc....dar parca mai aveam si putina ratiune....acum sa ma ierte Dumnezeu....parca nu mai sunt sanatosii copii astia....nu gandesc deloc
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 10:14
De la: anybody, la data 2009-07-02 09:59:46si totusi irina sunt asa de teribilisti atat de increzatori in ei incat de multe ori stau si ma intreb incotro se indreapta la 15 ani fetele astea sunt asa de mature nu ma refer din punct de vedere intelectual ci fizic si nu le intzeleg de ce vor sa para mai mult decat ar trebui unde este chipul ala dragalas de copil inocent care abia incepe sa descopere tainele vietzii?


Ehhh...asa nu ma intelegea nici pe mine mama. Nu stiu daca e valabil pentru toata generatia mea, dar majoritatea stiu ca ne credeam "mature" si varsta frageda era doar un impediment in a ne bucura de viata de adult care ni se parea atat de interesanta.
Adevarul ca adolescenta e destul de nasoala ca si stare. Esti intre doua etape si nu prea stii pe care s-o imbratisezi. Ai unele instincte si trairi de om in toata firea, dar minte si experienta de copil...mi se pare natural sa fii confuz.
Tu la 16 ani te gandeai sa te bucuri de varsta si tinerete? Te gandeai ce dragut e chipul tau dragalas de copil inocent? Eu una imi ascundeam fardurile in ghiozdan si ma machiam in lift cand plecam afara sa nu ma vada mama:))
irinaandreia
Postat pe 2 Iulie 2009 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce vrea de la mine.. 19 De la: yumy 22 Noiembrie 2011 18:28
ce parere aveti? 5 De la: oana84onutza 27 Noiembrie 2009 19:35
cum sa reactionez? 49 De la: Muse__ 7 August 2013 20:25
SOS -Voi ce ati face in locul meu ??????? 292 De la: kudika185400 26 Mai 2010 19:15
Vrea sa se desparta de mine :( 21 De la: Inobb 23 Noiembrie 2009 15:42