Setari Cookie-uri

HM

CE E DRAGOSTEA SI CU CE SE MANANCA?!?!?!.............I-MI POATE SPUNE CINEVA DE CE SI PT CE IUBIM?!?!
Musca_Tze_Tze
Postat pe 17 Iunie 2009 20:20
Iubirea este suprema lege a universului: lege misterioas� care guverneaz� �i or�nduie�te totul, de la atomul ne�nsufle�it p�n� la fiin�ele ra�ionale: de la ea pleac� �i spre ea converg, ca spre un centru de irezistibil� atrac�ie, toate g�ndurile �i ac�iunile noastre.
Iubirea este cea mai mare dintre triste�ile umane, deoarece este efortul suprem pe care omul �l �ncearc� pentru a ie�i din singur�tatea fiin�ei sale l�untrice.
no_more
Postat pe 17 Iunie 2009 20:25
De la: Musca_Tze_Tze, la data 2009-06-17 20:20:30CE E DRAGOSTEA SI CU CE SE MANANCA?!?!?!.............I-MI POATE SPUNE CINEVA DE CE SI PT CE IUBIM?!?!

Ei hai , de parca tu nu ai stii ce e si cu ce se mananca
Ai de gand sa dezactivezi caps lock-ul ala odata ?

Vezi ca pe tastatura in stanga e butonul din mijloc pe care scrie Caps Lock ...apesi o data pe el si scrii cu litere mici , daca mai apesi o data scrii cu litere mari ca tine ....tu tre sa apesi doar o data si sa nu te mai atingi de el

iris_4_ever
Postat pe 17 Iunie 2009 20:33
eu o mananc fara paine ca painea + dragoste ingrasa
Tazmanian
Postat pe 17 Iunie 2009 20:35
gata nu mai rezist, deschid si yo un topic va astept cu pareri,dar sa nu fiti rautacioase ca plang
scorpyoW
Postat pe 17 Iunie 2009 20:36
De la: scorpyoW, la data 2009-06-17 20:36:14gata nu mai rezist, deschid si yo un topic va astept cu pareri,dar sa nu fiti rautacioase ca plang

Pai zi-ne cum se numeste
iris_4_ever
Postat pe 17 Iunie 2009 20:50
De la: Musca_Tze_Tze, la data 2009-06-17 20:20:30CE E DRAGOSTEA SI CU CE SE MANANCA?!?!?!.............I-MI POATE SPUNE CINEVA DE CE SI PT CE IUBIM?!?!

neinteresant...m-am lasat de "sportul" asta....
monaq
Postat pe 17 Iunie 2009 20:53
Neatza IRIS;)........Asa e bine?!:P.......Dar dc te deranjeaza atat de mult caps-ul?!?!?!!?!?.........Stay chill ca stiu unde si ce-i ala;)
Musca_Tze_Tze
Postat pe 17 Iunie 2009 21:03
Ce este dragostea?

Un cuv�nt at�t de vechi care parc� mereu r�m�ne nou. �ncerci s� �i g�se�ti data expir�rii �i vezi c� nu are a�a ceva. Un cuv�nt care a rezistat �nc� de la �nceput �i care exist� p�n� �i azi. Toat� lumea vorbe�te de dragoste, toat� lumea caut� dragoste �i cu toate astea �nc� ne �ntreb�m: ce este dragostea? Dragostea este cea �n numele c�reia se fac multe ast�zi.

Cu toate c� �i-a cam pierdut adev�rata �nsemn�tate, ea �nc� mai supravie�uie�te a�a cum poate prin persoane �i locuri care �nc� �i mai dau prioritate. Dac� vei �ntreba ast�zi ce este dragostea vei primi fel de fel de r�spunsuri �i foarte posibil vei fi debusolat c�nd vei vedea c� marea majoritate vede dragostea �ntr-un fel anume. �ntr-un fel diferit de tine. �i p�n� la urm�, ce este aceast� dragoste care te ridic� dar te �i coboar�? C�nd g�se�ti dragoste nu reu�e�ti s� ascunzi acest lucru. Devi altfel �i aceasta se vede prin tot ceea ce faci. �ntr-o singur� clip� po�i ajunge �n centrul universului. Spusesem mai devreme c� te poate cobor�. S� nu m� �n�elege�i gre�it. Lipsa ei te poate dobor�!

�n ziua de ast�zi poate nu se mai acord� aceia�i valoare dragostei. Se vorbe�te mai u�or despre ea. Se vorbe�te superficial. Ce u�or se ajunge la termenul �Te iubesc!�. �i totu�i, aceasta este dragostea? Oare, dragostea nu se transform� treptat doar �n pasiune? Ce transform�ri a suferit dragostea de-alungul timpului? Am putea doar s� ne uit�m pu�in la num�rul tot mai mare de divor�uri. Undeva se gre�e�te. Ceva nu mai func�ioneaz� cum trebuie. Foarte probabil marea gre�eal� este confundarea dragostei cu o simpl� pasiune. �i cum le po�i deosebi? Cum ��i po�i da seama c� nu ai doar o pasiune pentru cineva?

Ei bine, pasiunea trece. La �nceput e extraordinar, iar �n timp, focul se stinge. Dragostea este exact invers. �ncepe firav �i pe zi ce trece �ncepe s� se fac� tot mai mare. Din pasiune nu po�i face sacrificii pentru persoana iubit�. Ast�zi dragostea este perceput� gre�it. Auzisem c� de �n Germania se vor face certificate de c�s�torie valabile pe o durat� de �apte ani. Dup� �apte ani dac� cei doi nu se mai �n�eleg se pot considera nec�s�tori�i f�r� a mai fi nevoie de vreun divor�. Dac� se �n�eleg bine nu �i oblig� nimeni s� �i re�noiasc� certificatul de c�s�torie. �n special tinerii cred c� dragostea este o destina�ie. Ceva pe care trebuie s� �l atingi. Dragostea a devenit o destina�ie �n ziua de ast�zi iar aceasta este de altfel o gre�eal�. Dragostea trebuie s� fie un mod de via��, trebuie s� fie modul t�u de a �c�l�torii� prin via��. Dragostea nu are cantitate, unitate de m�surare, nu are contraindica�ii, nu expir�, nu cost� nimic, se poate �mp�r�i GRATUIT. Mai mult dragostea este singurul lucru pe care dac� �l dai nu s�r�ce�ti �i din contr�: te �mbog��e�ti!

Cu siguran�� c� dac� cei care caut� dragostea vor oferi dragoste, vor primii �i ei dragoste. Dup� cum proverbul spune �ce �ie nu-�i place, altuia nu-i face�, tot a�a ceea ce ai vrea s� prime�ti, ofer� tu mai �nt�i. C�nd vorbe�ti de dragoste, acest principiu func�ioneaz� la capacitate maxim�. Atunci c�nd spui �Te iubesc� din tot sufletul �i este vorba de dragoste, este imposibil s� nu oferi ce ai mai bun �i la r�ndul ei, acea persoan� s� nu ofere ce are mai bun pentru tine.

Dragostea este acel lucru care mi�c� roti�ele Universului. �ndr�zni�i, dragostea nu mu�c�!

nu l-am scris eu,l-am gasit si mi-a placut acest articol
R_F
Postat pe 17 Iunie 2009 21:07
De la: monaram, la data 2009-06-17 20:53:46

neinteresant...m-am lasat de "sportul" asta....

Indiferent pe cine ai iubi, ca pe Domnul ,ca pe unul sau pe altul ,oricum este bine. A iubi inseamna a trai
ionia
Postat pe 17 Iunie 2009 21:11
De la: Musca_Tze_Tze, la data 2009-06-17 21:03:04Neatza IRIS;)........Asa e bine?!:P.......Dar dc te deranjeaza atat de mult caps-ul?!?!?!!?!?.........Stay chill ca stiu unde si ce-i ala;)

Neata ,clar e bine asa

Ma deranjeaza pentru ca a senzatia ca tipi la mine cand vad ca scrii cu litere mari si pt ca e mai greu de citit un mesaj cand are mai mult de 2 randuri
iris_4_ever
Postat pe 17 Iunie 2009 21:12
La atomi, alte particule si structuri , deci si la om: - interactiunea sructurilor active, in cautarea STARII de ECHILIBRU!
ema_rice
Postat pe 23 August 2009 21:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Balada fetelor de altadata 202 De la: kudika015331 20 August 2013 15:31
...simt nevoia sa aflu si alte pareri... 37 De la: dakar_dakina 17 Martie 2009 17:37
Relatie parinte - copil 20 De la: _iluzie_ 18 Septembrie 2009 08:53
El imi lipseste enorm, iar eu nu exist pentru el... 24 De la: razz 30 Iulie 2011 01:06
Pentru noi...fetele 13 De la: kudika_974495 1 Noiembrie 2014 17:08