Setari Cookie-uri

Eu romanca el francez de culoare(negru)....ne iubim...dar parintii mei nici nu vor sa auda

uite, parintii sunt dificili uneori si inkpatanati, si cred k doar ce zic ei e bine. demonstreaza-le k nu e chiar asa. inceark sa vb cu mama ta knd e in toane bune, inceark sa o imapci. daca relatia voastra se va dovedi una pentru care merita sa lupti stiu ca asa vei face. iar parintii tai vor trebui, macar sa incerce sa il accepte si pe iubitul tau. nu cred k le-ar fi mai usor daca si-ar pierde fiica pentru niste prejudecati absurde. te pup si iti doresc mult succes.
andra01
Postat pe 30 Iunie 2009 22:31
Acestia sunt BARBATII BUNI, adica TOTI care exista pe suprafata Pamantului.

Fi-vei fericita vre o data? CREDE-i ...

http://juan.ro/manualul-seductie/?gclid=CLuvrJ-xvpsCFQUUzAodQ1-LAg

Aviz femeilor!!! CE anume vrem oare sa demonstram? Si CUI ???

agoldfish
Postat pe 5 Iulie 2009 14:24
1000% adevarat! Ce spune Kathara

Ar trebui toate romancele sa stie ce saracie este in Africa!!!

Nu e de mirare ca parintii lui te vad o "mina de aur", au si de ce.
Chestia cu emigratul in Franta e fumata de mult.
Iar daca e adevarata, motivul emigrarii e mai acerb decat al nostru pe vremea raposatului.
Sau daca nu cred, sa mearga in Africa sa se lamureasca singure.
90701
Postat pe 22 Iulie 2009 02:46
De la: rahella, la data 2009-06-23 14:51:23
De la: andrada_larisa2005, la data 2009-06-23 14:14:06eu am 18 ani el 23 si ne-am cunoscut prin intermediul unui programm scolar....a foast dragoste la prima vedere.El este acum in franta dar vorbim in fiecare zi.......Chiar ne iubimsi tinem mult uunul la celalat...Dar mama mea nici nu vrea sa auda....cand aude de el incepe sa faca ca toti dracii si il jigneste.Nu stiu cum sa fac.....paritii lui sunt de acord.Pls niste sfaturi sau ceva de genu....multumesc

esti prea tanara sa iti faci atatea griji..nu le mai zi nimic parintilor si cand o sa aveti o relatie serioasa atunci le zici cum sta situatia..

Exact! Daca este ceva serios, si o sa vrei sa fii cu el no matter what, parintii tai o sa trebuiasca sa l accepte. Doar ii intereseaza fericirea ta nu? Bafta!
inamina
Postat pe 22 Iulie 2009 17:43
Draga mea, m-am inscris la acest forum special pentru topicul tau.

Nu am citit toate mesajele dar m-am convins ca peste tot in lume, sunt oameni cu mai multa sau mai putina minte, cu mai mult sau mai putina educatie.
Eu sunt de 5 ani in Franta, am fost studenta Erasmus, mi-am continuat studiile aici si prietenul meu est tot un negru francez (din Guadeloupe, Dom din Marea Caraibilor) (paranteza pentru cultura generala a catorva persoane de pe forum care atesta ca negrii din Franta nu sunt Francezi: Antilele Franceze sunt in Franta din secolul al 17-lea, inaintea declaratiei de la Blaj din 1848, adica inaintea crearii statului Roman - traducere : daca nu stii despre ce vorbesti, mai bine taci). Exista si foarte multa imigratie la Paris (din Africa), dar nu cred ca este momentul sa amestecam subiectele.

Draga mea, sunt cu parintii mei in razboi de 5 ani. Fiica unica ca si tine, cunosc aceasi poveste. Singura diferenta intre mine si tine este ca eu am 27 de ani, studiile terminate si cu job foarte bun la Paris (adica independenta financiar).
Mama ta nu e racista, cum nici a mea nu este (chiar dace discursul este acelasi: jigniri, proteste, amenintari, santaj sentimental si altele).
In cazul meu, cred ca este o problema de educatie si de asteptari din partea parintilor nostrii.
Parintii mei nu au avut prea multe in viata (muncitori amandoi, fara prea multi bani in buzunar), toate eforturile s-au concentrat in directia mea, mi-au oferit tot confortul si o educatie foarte buna.
Isi doreau sa ma intorc in Romania dupa studii si sa fiu aproape de ei. Sau a doua varianta, sa raman aici ...dar nu cu un negru. Mama mea a facut eforturi pentru a accepta, dar chiar nu-l suporta, si aceasta in ciuda faptului ca prietenul meu nu este foarte inchis la culoare, daca ma intelegi). Dar il admira pentru calitatile si pentru inteligenta lui.
Incep sa cred ca situatia asta nu se va schimba niciodata. Mi-au dat un ultimatum: ori ii aleg pe ei, ori raman cu negrul meu.
Nu ceea ce mi-a reprosat ma necajeste ci faptul ce-i vad nefericiti si pe mama intr-o stare teribila.
Eu am inceput sa ma gandesc la ce este mai bine de facut.
Cu prietenul meu, planurile sunt avansate (inainte de ultima cearta cu parintii vorbeam de casa si copii, m-a cerut in casatorie anul trecut).
Dar parintii mei nu vor intelege niciodata situatia, si nimeni nu va reusii sa-i lamureasca ca gresesc cu atitudinea lor si ca vor avea mai mult de pierdut daca continuam in felul acesta. Crede-ma, in cinci am, am vazut destule.
Am doua ipoteze, raman cu negrul meu, un barbat exceptional, care ma iubeste si respecta foarte mult si pe care nu l-as da pe 10 albi, sau ma despart pentru un viitor incert, in care voi putea sau nu fii fericita alaturi de altcineva, dar un viitor in care cu siguranta parintii mei vor fii linistiti.
Ori eu, ori ei.
Si vreau sa-ti spun ca sunt constienta de faptul ca sunt compatibilita si cu alti barbati in viata asta, dar il iubesc pe baiatul asta, iar dupa cinci ani de viata comuna, impartind si lacrimile si bucuriile, relatia noastra nu mai este nici oarba si nici exotica.

Nu sunt psiholog si nici nu doresc sa dau sfaturi cuiva, dar cred ca in genul asta de situatie, toata lumea are de pierdut. Nimeni nu iasa castigat.
Povestea mea sa-ti foloseasca de reflectie, ca sa nu ajungi la suferinta pe care o cunosc eu in momentul de fata.

Si am mai ajuns la o concluzie: cu cat citesti mai mult, cu calatoresti mai mult, cu cat vezi mai clar lumea, cu atat vei fii mai nefericit.
Iar tu stii ca in tara lui, nimeni nu e profet. Mais ales la 18 ani.

PS: mai am o fosta colega si vecina in Spania la doctorat care este tot cu un negru...
«Leonida: E primejdie mare, domnule ! Ce sã fie ?
Efimita: Ce sã fie ? dumneata nu vezi ce sã fie ? Revuluþie, bãtãlie mare, Leonido ! »
IL Caragiale in «Conu' Leonida fata cu reactiunea»
loritania
Postat pe 16 August 2009 20:43
Bonjour chéri , te saluta criday22 din
criday22
Postat pe 17 August 2009 00:35
Bonjour chéri , te saluta criday22 din
criday22
Postat pe 17 August 2009 00:37
De la: loritania, la data 2009-08-16 20:43:49Draga mea, m-am inscris la acest forum special pentru topicul tau.

Nu am citit toate mesajele dar m-am convins ca peste tot in lume, sunt oameni cu mai multa sau mai putina minte, cu mai mult sau mai putina educatie.
Eu sunt de 5 ani in Franta, am fost studenta Erasmus, mi-am continuat studiile aici si prietenul meu est tot un negru francez (din Guadeloupe, Dom din Marea Caraibilor) (paranteza pentru cultura generala a catorva persoane de pe forum care atesta ca negrii din Franta nu sunt Francezi: Antilele Franceze sunt in Franta din secolul al 17-lea, inaintea declaratiei de la Blaj din 1848, adica inaintea crearii statului Roman - traducere : daca nu stii despre ce vorbesti, mai bine taci). Exista si foarte multa imigratie la Paris (din Africa), dar nu cred ca este momentul sa amestecam subiectele.

Ma mir ca dupa atat rimp de stat in Franta nu stii ca negrii francezi sunt tratati mult mai prost decat albii francezi. La fel, ma mira faptul ca nu precizezi ca legislatia franceza nu recunoaste alta etnicitate decat cea franceza.

ps. Ce-are proclamatia ( nu declaratia, desigur) de la Blaj de-a face aici?
Kathara
Postat pe 17 August 2009 08:28
multumesc loritania pentru ca miai spus povestea ta.....daca mai vrei sa vorbim dami add la andrada_larisa2005.......si poate imi poti da mai multe sfaturi.......ms inca odata...pup
andrada_larisa2005
Postat pe 2 Septembrie 2009 16:29
pleaca in frantza. si eu sunt casatorita cu un francez si avem si un baietel impreuna. ai mei nu s-au opus si chiar daca faceau acest lucru zic ca ei si fac ca mine. asteapta pana aci18 ani dupa care spunei sa vina sa te caute si cnd pleaca pleci si tu asa ca ai grija si multa bafta
kudika049561
Postat pe 6 Septembrie 2009 12:59
buna......voiam sa va mai spun celor pe care i intereseaza ce am mai fcut cu relatia mea practic interzisa.......pai sa va spun......am fost in franta 2 saptamani in octombrie........si ghici el era la fel neschimbat ba din contra miam intarit ideea ca nu conteaza culoarea pielii si ca oamenii pot fi extraordinari chair daca sunt diferiti.....ce sa a spun ....au fost 2 saptamani perfecte..........plimbari romantice seara pe la turnul eiffel........pe malul snei....doar noi 2.....ma prezentat famliei lui in mod oficial......si drept sa va spun nici in familia mea nu mam simtit atat de iubita si de indragita....toata lumea se comporta cu mine de parca mar fi stiut de o viata.......avand in vedere ca ram singura alba intre famie destul de numeroasa de negri nu mam simtit nici o clipa discriminata.......miam intarit idee ca vreau sa iu cu el si o sa lupt cu toata lumea pentru el....stiu c ama iubeste si eu il iubesc si mai stiu ca el ar face orice pt mn.....deci eu de ce nu as face.......ne mai auzim......
andrada_larisa2005
Postat pe 16 Noiembrie 2009 18:14
De la: loritania, la data 2009-08-16 20:43:49Draga mea, m-am inscris la acest forum special pentru topicul tau.

Draga mea, sunt cu parintii mei in razboi de 5 ani. Fiica unica ca si tine, cunosc aceasi poveste. Singura diferenta intre mine si tine este ca eu am 27 de ani, studiile terminate si cu job foarte bun la Paris (adica independenta financiar).
Mama ta nu e racista, cum nici a mea nu este (chiar dace discursul este acelasi: jigniri, proteste, amenintari, santaj sentimental si altele).
In cazul meu, cred ca este o problema de educatie si de asteptari din partea parintilor nostrii.
Parintii mei nu au avut prea multe in viata (muncitori amandoi, fara prea multi bani in buzunar), toate eforturile s-au concentrat in directia mea, mi-au oferit tot confortul si o educatie foarte buna.
Isi doreau sa ma intorc in Romania dupa studii si sa fiu aproape de ei. Sau a doua varianta, sa raman aici ...dar nu cu un negru. Mama mea a facut eforturi pentru a accepta, dar chiar nu-l suporta, si aceasta in ciuda faptului ca prietenul meu nu este foarte inchis la culoare, daca ma intelegi). Dar il admira pentru calitatile si pentru inteligenta lui.
Incep sa cred ca situatia asta nu se va schimba niciodata. Mi-au dat un ultimatum: ori ii aleg pe ei, ori raman cu negrul meu.
Nu ceea ce mi-a reprosat ma necajeste ci faptul ce-i vad nefericiti si pe mama intr-o stare teribila.
Eu am inceput sa ma gandesc la ce este mai bine de facut.
Cu prietenul meu, planurile sunt avansate (inainte de ultima cearta cu parintii vorbeam de casa si copii, m-a cerut in casatorie anul trecut).
Dar parintii mei nu vor intelege niciodata situatia, si nimeni nu va reusii sa-i lamureasca ca gresesc cu atitudinea lor si ca vor avea mai mult de pierdut daca continuam in felul acesta. Crede-ma, in cinci am, am vazut destule.
Am doua ipoteze, raman cu negrul meu, un barbat exceptional, care ma iubeste si respecta foarte mult si pe care nu l-as da pe 10 albi, sau ma despart pentru un viitor incert, in care voi putea sau nu fii fericita alaturi de altcineva, dar un viitor in care cu siguranta parintii mei vor fii linistiti.
Ori eu, ori ei.
Si vreau sa-ti spun ca sunt constienta de faptul ca sunt compatibilita si cu alti barbati in viata asta, dar il iubesc pe baiatul asta, iar dupa cinci ani de viata comuna, impartind si lacrimile si bucuriile, relatia noastra nu mai este nici oarba si nici exotica.

Nu sunt psiholog si nici nu doresc sa dau sfaturi cuiva, dar cred ca in genul asta de situatie, toata lumea are de pierdut. Nimeni nu iasa castigat.
Povestea mea sa-ti foloseasca de reflectie, ca sa nu ajungi la suferinta pe care o cunosc eu in momentul de fata.

Si am mai ajuns la o concluzie: cu cat citesti mai mult, cu calatoresti mai mult, cu cat vezi mai clar lumea, cu atat vei fii mai nefericit.
Iar tu stii ca in tara lui, nimeni nu e profet. Mais ales la 18 ani.

PS: mai am o fosta colega si vecina in Spania la doctorat care este tot cu un negru...
«Leonida: E primejdie mare, domnule ! Ce sã fie ?
Efimita: Ce sã fie ? dumneata nu vezi ce sã fie ? Revuluþie, bãtãlie mare, Leonido ! »
IL Caragiale in «Conu' Leonida fata cu reactiunea»

Problema se pune simplu:parintii tai si nu tu gresesti in aceasta situatie!Ei inca nu inteleg ca ai dreptul la propria ta viata si vor sa traiesti una dupa propriile lor dorinte si idealuri.
Tu nu esti o proprietate,esti un om,care isi are propriul sau destin.
Am sentimentul ca nu doar referitor la aceasta relatie parintii tai au actionat intr-un mod similar,ci probabil si in alte aspecte s-au invatat sa iti dirjeze existenta mai direct sau mai subtil.
Un lucru pot sa iti spun sigur:daca vei renunta la barbatul cu care esti pentru motivul ca parintii nu pot accepta ca el are o culoare diferita de piele,nu le vei ierta si nu iti vei ierta o viata decizia luata.
Este o lectie de viata:vei alege sa ramai alaturi de noua ta familie si sa tai cordonul ombilical facandu-i sa inteleaga ca trebuie sa iti respecte alegerile si ca ai propriul tau drum sau ii vei lasa sa te guverneze fiind marioneta propriilor lor dorinte,traind rolul principal dintr-o viata care nu ti-ar apartine.
heaven2007
Postat pe 17 Noiembrie 2009 07:29
De la: thadoog, la data 2009-11-20 22:33:00
De la: dulcyka, la data 2009-11-20 22:29:20NEGRU???????doamne vomit cum potzi sa iubesti un dracccc!!!
zat fa in sl bz de penala

cine tea bagat bai p tn in seama nuti convine nu comenta
penala
bai ti-ai dori u sa fiu da nu sunt
nu ma pun la mintea ta d copil d gradinita paaaaa
dulcyka
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:57
De la: geo_xx, la data 2009-11-20 23:38:41
De la: dulcyka, la data 2009-11-20 22:29:20NEGRU???????doamne vomit cum potzi sa iubesti un dracccc!!!

vai vaaaai vai!
bine ti-a zis dogu'!

ms frumos
dulcyka
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:58
De la: dulcyka, la data 2009-11-21 22:58:28
De la: geo_xx, la data 2009-11-20 23:38:41

vai vaaaai vai!
bine ti-a zis dogu'!

ms frumos

draga mea , sunt prea civilizat sa te pot injura, asa ca idem cu thedog
geo_xx
Postat pe 21 Noiembrie 2009 23:01
omg......fata draga nu e drac ...e o persoan ala fel ca noi toti...nu pot sa cred ca o persoana nu tocmai inaintata in varsta cum esti tu are astfel de prejudecati....hai ca ai mei au peste 40 dar tu...fi serioasa.......cu o astfel de atitudine nu stiu cum poti sa traiesti...in fine.....no comment...dar ai o perceptie gresita fata de niste persoane pe care nici nu le cunosti.....
andrada_larisa2005
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:29
si credema...darcu' cum spui tu nu tine cont de culoare......dupa parera mea tu esti mult mai controlata de el decat un negru.........asa ca.........te compatimesc
andrada_larisa2005
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:30
hai sa iti spun si io ceva
io am 18 si el 31
io romanca el negru din camerùn
nu conteazaaaaa!!!!!!!!!!!!! alb verde rosu
deja de acum in colo viata ta conteaza ai stat 18 ani lg parinti si ai fost sub papucii lor bn asta nu inseamna ca tre sa te tavalesti cu toate cafelootzele cu lapte dar nici sa renunti la ceea ce iti place
iti mai spun ceva
decat un jeg de roman de al nostru care iti vine acasa si iti ia toata famila...
mai bn un negru cu capul pe umeri care niciodata nu o sa iti vb asa
baby_bemine2009
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:04
poate fii si de alta culoare in afara de negru?!(desi negru nu e culoare)
cum ar fii oare dak ar fii verzi sau... albastri!!!!!!!!????????
iacinta
Postat pe 8 Decembrie 2009 11:15
De la: iacinta, la data 2009-12-08 11:15:14poate fii si de alta culoare in afara de negru?!(desi negru nu e culoare)

iti dai seama ce nenorocire ar fi

auzi tu, cum sa iubesti un om diferit de tine?!?
cum indrazneste sa fie negru, intreb io? doamne fereste sa fie verde sau roz bonbon!!! se intoarce lumea cu fundu-n sus
kitty_krieger
Postat pe 8 Decembrie 2009 11:59
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-08 11:59:38
De la: iacinta, la data 2009-12-08 11:15:14poate fii si de alta culoare in afara de negru?!(desi negru nu e culoare)

iti dai seama ce nenorocire ar fi

auzi tu, cum sa iubesti un om diferit de tine?!?
cum indrazneste sa fie negru, intreb io? doamne fereste sa fie verde sau roz bonbon!!! se intoarce lumea cu fundu-n sus

da, e strigator la cer!!!!
iacinta
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:23
Draga mea ,
Acum doi ani am postat si eu un subiect asemanator cu al tau iubirea mea patimasa pentru un iranian ,ai mei nu au fost de acord am primit tot felul de sfaturi si aici pe forum mi-am ascultat inima suntem casatoriti ok fericitio nu sunt nici inchisa cu cheia cum mi se punea pe aici pe forum nici nu ma duc la moschee si nici ai mei nu mai sunt asa inversunati si eu sunt unicul copil au vazut ca s-au inselat nu pot spune ca il iubesc cum ma iubeste pe mine familia lui dar exista cat de cat toleranta ,fa exact ce iti spune sufletul si instictul tau ca esti femeia si femeia are acest simt foarte dezvoltatsi lasa faze de genul e negru e alb e chinez e musulman e japonez important este ca este om in primul rand si ca este barbatul care te face pe tine fericita ,in rest toate sunt teorii fiecare caz in parte de om negru albastru alb galben crestin musulman are caracteristicile lui sa lasam si prejudecatile si fazele de genul cunosc eu un caz care s-a intamplat nu stiu ce , fiecare caz nu de[pinde de culoare religie s.a ,depinde de relatia dintre cele doua persoane de temperamentul caracterul si iubirea lor
Orice iubire are unicitatea ei
Succes si curaj
te pupic
cati_june
c807
Postat pe 11 Ianuarie 2010 05:08
Cam in aceeasi situatie...Cam singura diferenta ar fib ca noi sunbtem in Romania. Cam aceeasi reactie din partea tuturor
kudika_8654
Postat pe 28 Mai 2012 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e noroc sau o mare minciuna? 23 De la: angels_heaven_4ever 25 Iunie 2009 16:23
Cum sa ii fac sa inteleaga??? 15 De la: kudika06 2 Noiembrie 2010 19:58
Help please!!! Ma aduce si pe mine cineva la realitate? 12 De la: Dor_a 21 Iulie 2009 12:22
Ce sa fac? 7 De la: blaa 14 Ianuarie 2010 20:24
Ce vrea de la mine ? 89 De la: xardasxp 5 August 2011 21:38